Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Én, apámnak és a munkatársainak a kurvája

Két hét telt el azóta, hogy apámmal szeretkeztem. Azóta vágyom egy újabb menetre, sőt azt kívánom, hogy mindennap dugjon meg azonban ő mindig türelemre intett. Azóta minden reggel bejött a szobámba, hogy csókkal ébresszen. Ugyanígy történt azon a nyári reggelen is mielőtt munkába ment.
-    Jó reggelt, Félix! – köszönt és megpuszilt
Én boldogan ébredtem fel és megcsókoltam.
-    Jó reggelt apa! – köszöntem vissza és simogattam a farkát a gatyáján keresztül.
Azonban megfogta a kezem és elhúzta. Nem értem miért csinálja, kissé bántott is. De látta rajtam és megszólalt:
-    Ezt tartogasd kicsit, délután legyél itthon, mert vendégek jönnek. – kacsintott.
-    Itthon leszek, alig várom. – mondtam boldogan
-    Tessék, itt van, egy kis pénz vegyél magadnak pár hasznos dolgot. Megyek akkor majd délután. – nem csókolt meg, hanem kisétált a szobából.
Tudtam mit ért a hasznos alatt ezért rögtön felöltöztem és elmentem a sexshopba. Vettem dildót és análgolyót valamint combfixet és tangát. Mire hazaértem kora délután volt. Fürödtem, közben megborotváltam magam és „felöltöztem”. Eszembe jutott, hogy anyám magas sarkúja pont jó a lábamra így azt is felvettem. Pontban háromkor csengettek. Odatipegtem az ajtóhoz megbizonyosodtam, hogy tényleg a várt személyek állnak-e ott majd kinyitottam.
-    Sziasztok! – mondtam kicsit nőies hangon.
-    Szia, cica, jó helyen járunk? – kérdezte János nevetve.
-    Attól függ, mit akartok? – mondtam nekik és alul simogattam őket.
-    Egy szűk lyukat betömni. – válaszolt Csaba.
-    Akkor itt a helyetek. – mondtam nekik és bejöttek.
Bevezettem őket a nappaliba, előttük haladva próbáltam a lehető legjobban tekerni a seggem. Leültek a kanapéra én pedig jó házigazda lévén már adtam is nekik a sört. Beszélgettünk, ők simogattak és a mellbimbómat nyaldosták majd halottam, hogy kattan a zár és belépett apám. Eléje futottam és a nyakába ugrottam és forró csókot adtam neki.
-    Hasznos dolgokat vettem? – kérdeztem miközben megmutattam magam.
-    Nagyon. – mosolygott és a seggemre csapot.
Köszöntötte a munkatársait és őneki is hoztam sört. Én felfeküdtem az ölükbe. Az arcom Csaba farkánál volt és puszilgattam a gatyán keresztül. János a testemet simogatta apám meg a combomat. Miután megitták a hűsítő nedűt apám rácsapott a combomra:
-    Na kezdjük a munkát!
Erre a mondatra vártam egész nap. Mindhárman letolták a nadrágjukat és 3 farok ágaskodott velem szembe. Olyan kívánatosak voltak azt se tudtam melyikkel kezdjem. Mivel János előtt térdeltem az övét kaptam be elsőnek. Először csak a makkot cuppogattam majd szépen lassan toltam befelé. Csaba és apám levették Jánosról a felsőt majd a mellbimbóit szívták. János hangosan nyögött. Apám nyomta a fejemet János farkára így már rendesen folyt a nyálam. Majd átváltottam apám farkára. János visszaadta neki a mellbimbó szopást. Apám farkára rákaptam, húzogattam majd bekaptam. Nagyot nyögött miközben furulyáztam rajta. Csaba rányomta a fejemet, a farok eltűnt a számba. Akkor engedett a nyomásból mikor már ficánkoltam és köhögtem. Apám farka tiszta nyál volt, de még egyszer-kétszer eljátszottuk ezt. Aztán Csaba farkát kaptam be. Őt szépen lassan szoptam. Közben apám János farka előtt térdelt és szopta. Csaba a kezével gyorsabb tempót diktált és az ő farkát is meg mélytorkoztam. Miután mindhárman részesültek a szopásban felfektettek az ágyra hanyatt. Apám a szám elé állt, kicsit befogyasztotta a lábait és baszni kezdte a számat. Az én farkam is már igen állt de János csak az elő nedvet nyalta le a makkról. Apám ütemes mozdulatokkal baszta a számat, amikor János és Csaba a fejem fölött álltak és apám őket szopta. Apám szájából kicsurgó nyál az én arcomon landolt. Csere következett és Csaba volt az én szájbaszom és ő szopta a két másik kant. Csaba tövig nyomta a farkát amitől eléggé köhögnöm kellett ilyenkor kihúzta és az arcomat paskolta a nyálas farkával majd visszadugta a számba mint a cumit. Aztán János következett a szájbabaszással és a többiek szopásával. Miután végeztek négykézláb állítottak. Elhúzták a lukamnál a tangát és elkezdtek nyalni és ujjazni. Ujjazás közben felsikoltottam majd Csaba ezt mondta:
-    János etesd még meg, enni akar.
János a szám elé térdelt és szopni kezdtem. Mikor apámnak már három ujja is bennem járt elővette az előkészített dildót. Csabával ráköptek, a lukamhoz rakták és nyomni kezdték befelé. Mivel János farka a számban volt csak elfojtott nyögéseket tudtam kiadni. Pár tolás után becsusszant a rózsaszín dildó és ütemesen húzogatták ki és be. János is játszani szeretett volna ezért a számnál helyett cserélt Csabával. Apám és János egyre gyorsabban mozgatták a dildót és szinte tövig nyomták. Majd kihúzták és visszahúzták a tangát.
-    Gyere a szobába. – mondta apám.
Hűségesen mentem a három farok után.
-    Hát sajnos nincsen gumi. – mondta apám tetetett szomorúsággal.
-    Nálunk sincs. – mondták a fiúk.
-    Akkor ma nem dugunk. – sóhajtottam.
Jót nevettünk majd apám mögém állt, ráköpött a farkára kicsit körözött a lukamnál majd nyomni kezdte befelé. Szépen becsusszant amit egy nyögés követett. Apám hangosan szuszogni kezdett és ütemesen baszni kezdett. Csaba apám csattogó golyóját nyalta míg Jánost apám szopta. Apám pár perc után kihúzta a farkát majd a farkát Csaba szájába adta és a lukamnál átadta a helyét Jánosnak. Az ő farka is könnyen bement dugás közben pedig gyakran ráhajolt a hátamra és csókokat adott. Hangosan és boldogan nyögtem, igazi ribancnak éreztem magam, de nem zavart. Apám mellém állt négykézláb és hátulról Csaba nyalta majd baszni kezdte elég gyors tempóban.
-    Jó tág lehetsz. – mondtam neki
-    Mit gondolsz este 7-ig dolgozni szoktunk? – kérdezte apám és hangosan nyögött.
Kis idő után helyet cseréltek és Csaba engem baszott János meg apámat. Csaba János lukát ujjazta közben. Csaba kihúzta belőlem a farkát, majd nyalni kezdte Jánost én meg Csabát szoptam közben. Apám baszását János abbahagyta majd János ráfeküdt az ágyra oldalasan majd intett nekem és kifli pózban dugni kezdett. Ekkor apám János mögé feküdt és őt is baszni kezdte. Ütemesen mozgott a jó nagy kiflink Csabát közben én szoptam. Aztán apámmal helyett cserélt és apám félig álló faszát kaptam a számba amely már tocsogott az elő váladéktól. Mind a négyen kéjesen nyögtünk. Majd a három fasz hanyatt feküdt az ágyon.
-    Gyere lovagolj picit. – szólt apám.
Örömmel pattantam fel apámra és ültem bele az álló, eres farkába. Ugráltam rajta ő fogdosott és csurgót róla a verejték, ahogy már rólam is. Csaba és János franciáztak közben. Majd átugrottam Csabára és közben apám meg János simogatott de a farkamhoz ami majdnem szétrepedt nem értek hozzá. János volt az utolsó de ő sem panaszkodhatott mikor rajta ugráltam sikoltozva mint egy kurva. Amikor János farkáról is leszálltam, Csaba megfogta a két lábam és gyertyapózban kezdett el baszni. Apám betömte a számat a farkával mint egy cumival, János meg Csabát nyalta mert őt még nem dugták meg. Igencsak fáradtak voltunk már de a vágy mindig új erőt adott. Csaba kutyapózba állt az ágyra és nedves lukához apám érintette oda a farkát amit egy határozott mozdulattal be is dugott. Csaba felnyögött és láthatóan élvezte a dolgot. Engem János nyalt gyertyapózban illetve ujjazott majd mosolyogva az asztalon lévő análgolyókra nézett. Apám abbahagyta Csaba dugását.
-    Majd én felnyomom neki te foglalkozz Csabival. – mondta Jánosnak.
Hozta az análgolyókat az elsőre jól ráköpött és a lukamhoz tette majd nyomta befelé. Lassan mind a három bennem volt és igencsak jó érzés volt. Hanyatt feküdtem az ágyon, bennem voltak a golyók, tudtam ez már a végjáték. Mind a hárman körülállták a számat és a fejem fölött verték az izmos karukkal a hatalmas faszukat. Én kéjesen néztem őket, nyújtogattam a nyelvem és simiztem a combjaikat. Csaba közelebb hajolt, megfeszült a teste és nagy ordítás után spriccelt. Elég sok jutott a számba de ment az arcomra is. Ízletes volt a gecije szépen letisztítottam a farkát. Apám a számba dugta a farkát és szépen belefolyatta a sűrű gecijét. János hirtelen élvezett el és főként az arcomra jutott az anyagból. Mind a négyen mosolyogtunk, hiszen igen jó délután volt. A golyókat egyesével felváltva húzták ki belőlem. A két fiú szétfeszítette a lábamat, apám megfogta a farkam és szopni kezdett. Pár másodperc után akkorát tüzeltem a szájába mint még soha. Majd heves csókcsata után átfolyatta a számba. Kitágult lukkal, gecis arccal feküdtem az ágyba és néztem ahogy három 40-es pasi farka szépen lassan lelankad. Egyszerűen csodás volt!
Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók!
A tortenetek csapata új oldalt nyitott a meleg emberek számára: WWW.BOYSXX.SITE
Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció.
Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Ingyenes regisztráció csak most.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: