Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Emlékezetes esküvő

A történet, amit most elmesélek, 1 hónapja esett meg velem. A srácot az egyszerűség kedvéért nevezzük csak Petinek.
Petivel tavaly nyáron jöttünk össze, és februárban szakítottunk, mert mindketten máshova járunk suliba. Ettől függetlenül az együtt töltött idő alatt teljesen beleszerettünk egymásba. A szakításunk óta azonban nem is láttuk egymást.
Egy hónappal ezelött azonban összetalálkoztunk az egyik ismerősöm esküvőjén. Oda én már az új kedvesemmel mentem, ő pedig hozta az új barátnőjét. A találkozás eléggé felkavart, főleg azért, mert nagyon váratlanul ért, eszembe sem jutott, hogy ő esetleg ott lehet.

Egy darabig nem is történt semmi, mindenki el volt a saját párjával. Egyszer csak azonban odalépett hozzám, és felkért táncolni. Igent mondtam, és a következő 3 számra együtt táncoltunk. Jó volt vele lenni újra, érezni az illatát, amitől régebben is mindig beindultam. Most is így történt, de próbáltam elterelni a gondolataimat, ami nem igazán sikerült. Kicsit később kimentem az étterem erkélyére, hogy rendezzem a gondolataimat, és megnyugodjak. Peti illata ugyanis teljesen felkavart, és egyből a szeretkezéseink jutottak eszembe.
Ahogy kint álltam az erkélyen, és nézelődtem, odalépett mellém Peti. Kicsit beszélgettünk, aztán elkezdett dicsérni, milyen csinos és szexi vagyok abban a miniruhában, így - érezvén, hogy baj lesz, - visszamenekültem a terembe a páromhoz. Táncoltam vele is, másokkal is, beszélgettem a menyasszonnyal, de bárhol is voltam, bármit is csináltam, folyton Peti szemeit éreztem magamon. Egy idő után nem bírtam tovább a helyzetet, és elvonultam. Most azonban nem az étterem erkélyére mentem, hanem az alagsorba, reméltem, hogy ott nem talál rám senki, és nyugodtan lehetek.

Kb. 20 percet ülhettem ott, amikor meghallottam Peti hangját:
- Te aztán jól elbújtál! Már azt hittem, meg sem talállak! - mondta mosolyogva.
Odalépett hozzám és megcsókolt. Viszonoztam a csókot, pedig tudtam, hogy nem lenne szabad, de éreztem azt is, hogy még mindig őt szeretem. Egyre hevesebben csókolóztunk, és egyre szorosabban öleltük egymást. A keze elindult a derekamról felfelé, és elkezdte simogatni a melleimet. Majd a ruhám pántját letolta a vállamról, és kiszabadította, utáni pedig nyalni kezdte melleimet, miközben a kezében tartotta őket. Pontosan tudta, hogy ez a gyengém, ettől végleg beindulok teljesen. Ezután keze a fenekemre tért át, majd oldalt a csípőmön át megkereste a szoknyám alját, és elkezdte felhúzni. Közben a nyakamat csókolta, és a falhoz nyomott, én pedig benyúltam a nadrágjába, és simogattam egyre keményebb farkát. Keze már a lábaim között járt, és a nedves tangámon át a csiklómat simogatta.

Már nagyon kívántam, ő azonban még mindig a csiklómat izgatta, így elkezdtem őt húzni a közelben lévő asztalhoz. Ahogy elértük, felültem rá, ő szétnyitotta lábaimat, félrehúzta a tangámat és belém rakta a farkát. Felnyögtem az élvezettől, amikor teljesen belémhatolt végre. Először lassan, de aztán egyre gyorsabban mozgott bennem. Már majdnem elélveztem, mikor lassítani kezdett, és megkért, hogy forduljak meg. Örömmel teljesítettem kérését, imádom én is hátulról csinálni. így leszálltam az asztalról, és hátat fordítottam neki. Ekkor a fülembe súgta: "ha tudnád, mennyire imádom a popsidat". Megfogta a csípőmet, és a merev farkát húzogatta a csiklómon, miközben kezével a melleimet markolászta, így izgatva tovább engem, majd végre újra belémrakta. Most már nem volt olyan gyengéd, nagyon vadul mozogtunk, és mindketten egyszerre élveztünk el. Ráborultunk az asztalra, és pihegtünk. Majd kiszállt belőlem, szó nélkül felöltöztünk, és visszamentünk a vendégek közé.
Hozzászólások
További hozzászólások »
DREAMER ·
Halovány.
Nagykamaszos ábrándozás, mit tennék, ha lenne kivel....
5;5;5
GabXXX ·
"Ábrándozás az élet megrontója, mely kancsalúl festett egekbe néz..."
Szelene ·
"Gyermek, ábrándjaid bízd a szélre, mert messze űzve azt, mint sötét felhőket az égről, a valóság színes kavalkádjába lépsz, és ez sokszor szebb mint az álmaid. Mert megtörténhet, átélheted." :yum:

Darken26 ·
Elmegy a történetet, elhetett volna bővebb is. Semmi bajom a történettel, nem igazán tetszett. Ezért: 7,4,2 pontokat kapsz tőlem

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: