Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Dr. Stephen P. St.John: Sajnálom, hoyg nem tette egyér...
2024-03-27 20:43
lalityi9346: Várom nagyon a folytatást!
2024-03-26 17:27
kaliban: Hát ez q..va gyenge, a helyesí...
2024-03-24 15:19
golyó56: Tetszett. Folytatás?
2024-03-22 11:42
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Emily büntetése

A bőrszínüktől eltekintve David és Curtis akár ikrek is lehettek volna. David 170 centi magas, nagyon sötét hajú és fekete szemű. Curtis 180 centi magas, mogyoróbarna hajú és barna szemű. Mindkettőjük bőre vékony, keze erős, testalkata sportos. Mindkettőjükkel a Craigslisten jöttem össze, úgy egy év eltéréssel.
David levelezőtársat keresett. Barátokká és szeretőké váltunk. Elég dögös pasas, az egyetlen, akinek teljesen az uralma alá tudom engedni magam. Bízok benne, ő pedig imád engem. Ettől oly csodás a szexuális életünk.
Curtis olvasta egy történetemet, és írt nekem. Chatelni kezdtünk, és aztán szexchatbe bonyolódtunk, amitől el is élveztem egy éjjel. Erről is írtam egy történetet. Ezután hamar elfajultak közöttünk a dolgok. Végül muszáj volt találkoznom vele, hogy megtudjam, a valóságban is olyan felvillanyozó-e a csókja, mint online.
Az volt.
Egy felvonó tetején találkoztunk a Triangle Square-en, késő szombat este. Már előre felkészítettem Curtist, hogy ne is köszönjön, csak csókoljon meg. Pontosan követte az utasításaimat.
Az a csók bizsergető volt. Amikor vége volt, megfogtam a kezét és az autóhoz vezettem. Mondani akart valamit, de az ajkára tettem az ujjam és megráztam a fejem. Nem kellett nagyon győzködnöm. Csak ennyi kellett, és vihettem is haza.
A lakásomon rögtön az ágynak estünk. Minek is vesztegettük volna az időt? Tudtam, mit akarok, nem voltunk már gyerekek. Ebből az éjszakából is született egy történet, a mostani sztori nem is erről fog szólni. Hanem arról, hogy mi történt azután.
Azt ígértem Davidnek, hogy minden péntek este hétkor megjelenek nála. Felkészülök az utásításainak megfelelően, amiket szerda délután ötig kapok meg. És péntek este héttől szombat reggel hétig azt tehet velem, amit csak akar. Tudta, mi az, amit már nem bírok, és ezt tiszteletben is tartotta. A határokon belül nem is kellett semmit kérdeznie. A másik ígéretem szerint ha összejövök valaki mással, elmondom neki. Ez eddig még nem történt meg.
Miután hétfő reggel Curtis elhagyta a lakásom, írtam Davidnek egy üzenetet: “Megtörtént.” Ennyi. Tudta, hogy ez azt jelenti, hogy találkoztam valakivel, akit online ismertem meg, és hogy lefeküdtem vele.
Több óráig nem válaszolt. Ideges és szomorú lettem.
Végül ezt írta:
“Pénteken megkapod a büntetésed. Addig ne keress.”
Jól éreztem: ő is szomorú volt. És most ezen fogok aggódni négy és fél napon át.
A szerda délutáni emailtől megkönnyebbültem. Bármi legyen is az instrukció, legalább fogadni fog pénteken.
Meglepetten olvastam, hogy a lista rövidebb volt, mint máskor:


- Csak harisnya, öv, tanga, áttetsző melltartó és magassarkú legyen rajtad. Fekete.
- Legyél teljesen csupaszra borotválva.
- Hozd a pasid
- Ha mindez nem teljesül, ne keress többé.


A francba. Meg kell győznöm Curtist, hogy velem tartson.
Felhívtam, és elmondtam neki mindent. Már tudott Davidről, és a megegyezésünkről. El is fogadta, úgyhogy nem ez volt a nehéz rész. Elmondtam David követelését, és ekkor ért a nap második meglepetése. Azt hittem, könyörögnöm kell majd, de Curtis csak ennyit mondott:
- Rendben. Jó ötlet.
Az is volt.
Péntek este hatkor Curtis értem jött. Teljesen fel voltam csigázva. Két napja nem volt orgazmusom (ezt David követelte meg az összejöveteleink előtt). Alig ettem és aludtam. Curtis és én is be voltunk indulva, de izgultunk is. Megkértem, hogy masszírozza meg a vállam, hogy ne legyek annyira feszült.
A díványon ült összezárt térdekkel, én meg az ölében ültem. Az ujjai munkához láttak, amitől tíz perc alatt szinte teljesen ellazultam. Amikor felálltam, mindketten elnevettük magunkat. Annyira be voltam indulva, hogy a nadrágján egy kis nedves folt maradt utánam.
Ideje volt indulni. Magamra vettem egy kabátot és az autóhoz mentem. Örültem, hogy Curtis vezet. Annyira a gondolataimba merültem, hogy valószínűleg rosszfelé mentem volna.
David lakása felé Curtis feltett pár kérdést. Mit várok az estétől? Lehet, hogy David megüti őt? Mit szeretnék, mit tegyen, ha így lesz?
Nem volt túl sok válaszom.
- Nemigen fog megütni. De ha mégis, állítsd le. Egyébként pedig csak tedd, amit mond. És bármit is tenne velem, ne akarj közbeavatkozni. - Próbáltam nyugodtabbnak tűnni, mint amilyen valójában voltam.
Amikor megérkeztünk, a bejárattól csak jónéhány autónyira tudtunk megállni. Hátradobtam a kabátom. David azt szerette, ha nem takarom el magam, mikor hozzá érkezem. Ez azt jelentette, hogy ma este fehérneműben kellett hat métert nyilvánosan megtennem. Nem érdekelt. Csak be akartam menni, hogy mielőbb túl legyek rajta. A feszültség rosszabb volt bármilyen büntetésnél. A kapualjhoz siettem. Curtis mögöttem jött, idegesen figyelve, hogy lát-e valaki.
Kézenfogtam, és becsengettem.
David valószínűleg már az ajtó mögött várt minket. Az ajtó rögtön kinyílt, David kinyúlt, és a karomnál fogva behúzott. Curtis belépett mögöttem és becsukta az ajtót. Egy pillanatra mindhárman egymásra meredtünk. Kínos csend.
Láttam David arcán a felismerést, ahogy észrevette, hogy Curtis-szel nagyon hasonlítanak egymásra. Reméltem, hogy ez jó pont a számomra. Ekkor bemutattam őket egymásnak. Csak Davidig jutottam:
- Ő itt... - egy intéssel elhallgattatott.
Elhallgattam, és a lábamat bámultam.
- David vagyok - mondta, és kezet ráztak.
- Üdv, én Curtis - válaszolta udvariasan, mintha csak egy bárban találkoznának. Csakhogy én közben majdnem teljesen meztelenül álltam mellettük, és a büntetésemre vártam.
David egy szemtakarót vett elő, amilyet a repülőkön osztogatnak az alváshoz. A fejemre húzta, és a számra igazította. Mögém lépett, megfogta a vállam, és az ajtóhoz tolt. Megállított előtte:
- Ne mozdulj - mondta, és ott hagyott. Hallottam, ahogy leülteti Curtist: - Nyilván ismered a helyzetet. Nem hibáztatlak semmiért. Emily az... Emily.
Nagyot sóhajtott, majd folytatta:
- Ha jól tudom, Emily elmondta, hogyan érzek iránta.
Curtis egyetértően mormolt valamit.
- Kérlek, ne aggódj ma este semmiért. Csak dőlj hátra és élvezd a műsort, rendben? Ha túl sok, menj csak el. Emilynek nem lesz semmi baja.
- Rendben - mondta Curtis. Egy kis csönd következett.
- Szóval ha én is beindulok... - kérdezte.
- Tégy, amit csak szeretnél. Majd szólok, ha azt akarom, hogy hozzáérj. De ha nem akarsz távozni, maradj a székben, amíg mást nem mondok - mondta David határozottan. Kezdett felpörögni.
Egyik lábamról a másikra helyeztem a testsúlyomat, éreztem, ahogy a meztelen ajkaim egymáshoz dörzsölődnek. Készen álltam.
David csöndesen odajött hozzám. Végigsimított a nyakamon és hüvelykujjával oldalra döntötte a fejem. Lehajolt, és a fülembe súgta: - Ugye, tudod, hogy ezért szenvedni fogsz. Ez nem olyan lesz, mint a többi pásztoróránk. Dühös vagyok rád.
- Igen, Mester - vágtam rá a választ. A hangom gyenge volt. Lehet, hogy David azt hitte, hogy félelem vagy bűntudat miatt. De nem. Izgatott voltam.
- Gyere, valld be a bűnödet - vezetett egy székhez a szoba közepén. Curtisre pillantottam: a dívány végén ült, tőlem pár méterre. A másik oldalon volt még egy szék. David arra fog ülni, hogy kihallgasson. Játszottunk már ilyet, de ezúttal sokkal életszerűbb volt.
Finoman leültetett a székre. Megtapogatta a szék hátoldalát én meg nekidőltem a hátammal. A karjaim oldalt lógtak. David a melleim alá fűzött egy vastag bőrövet, és a karjaimmal együtt a székhez rögzített vele.
Egy pillanatig hálás voltam, hogy az övet rögzítésre használta, ahelyett, elnáspángolt volna vele... Egyelőre.
Ezután leguggolt elém. Megragadta a bal bokámat, áthelyezte szék lábának külsejéhez és rögzítette egy tépőzárral. Ugyanezt tette a jobb bokámmal. A térdeim távol kerültek egymástól. Kitárulkozva ültem, a frissen borotvált puncimat alig fedte a vékony csipke tangám. David tudta, hogy érzem magam, és odafújt egy kis levegőt, mielőtt felállt. Ez fokozta a kellemetlenségemet. David elmosolyodott, hátralépett, és leült.
Megkezdődött a kihallgatás.
- Emily, mondd el, miért vagyunk itt ma este.
Hideg volt a hangja. Ettől ideges lettem és fel akartam kacagni, de tapasztalatból tudtam, hogy ez rossz ötlet.
- Rossz kislány voltam, Mester. Sajnálom, hogy mérges vagy rám -- de persze azért nem igazán voltam mérges.
- Mondd el, Emily, pontosan mit tettél?
Végiggondoltam, vajon mennyire részletesen akarja David tudni a dolgokat. Akarja-e tudni, hogy az egész testem bizsergett, amikor Curtis megcsókolt? Hogy mikor Curtis kinyalt, eszében volt, hogy azt mondtam, hogy két ujjal nyúljon belém, és az volt a legjobb orgazmusom hónapok óta? És hogy utána Curtis megmarkolta a lábam, simogatta, csókolgatta, és ez annyira bensőséges volt, hogy beleszakadt a szívem?
- Mester, volt egy erotikus kalandom Curtisszel. Találkoztunk Triangle Square-nél és amikor megcsókolt, elvesztettem a fejem és hazavittem magamhoz. Nem tudom, mit gondoltam. Sajnálom, hogy dühös vagy rám, Mester. Kérlek, büntess meg, hogy megbocsáthass.
Kérlek, fenekelj el! Imádom, amikor elfenekelnek.
David csak nézett. Ez a válasz láthatóan nem elégítette ki.
- Emily, azt kérdeztem, pontosan mit tettél. Ez a válasz pontosan összefoglalta?
- Nem, Mester. Hadd próbáljam meg még egyszer.
- Talán kell valami, amivel felfrissítheted az emlékeidet? - állt fel David, és mögém lépett. A szék alól egy hosszú, vékony nádszálat kapott elő. A csuklója aprócska mozdulatával csapott egyet a combom belsejére, épp a harisnya széle fölé. Felkiáltottam - a vékony nád nagyon tud fájni.
- Köszönöm, Mester - pillantottam Curtisre. Megdöbbentnek tűnt. Reméltem, hogy bírni fogja. Ennél már csak keményebb bünti lesz. David a lábaim közé fektette a nádat, hogy emlékezzek, hogyan kell válaszolnom a kérdéseire. Aztán visszaült.
A következő 30 percben azt tettem, amit kért. Finom részletességgel mondtam el neki,  pontosan mit éltem át vasárnap este. Miközben Curtis engem figyelt, újra átéltem a kalandunkat, ami egyszerre volt kínos és mélyen izgató.
David sok kérdést tett fel arról, hogy Curtis és én pontosan hogyan kényeztettük  egymást a nyelvünkkel, milyen pózokban dugott meg és milyen szintű gyönyörhöz juttattuk egymást. Én alapvetően kritikusan méltattam Curtis teljesítményét. Egész jól fogadta; valószínűleg azért, mert összességében egy csodás éjszakát töltöttünk el együtt.
Végül David elégedetten vette tudomásul, hogy semmit sem hallgattam el.
- Mit gondolsz, milyen büntetést érdemelsz? - kérdezte. Ez költői kérdés volt. Ő már tudta, hogy mit akar tenni. Az eszközök a szék alá voltak készítve. Így a biztonságos választ választottam.
- Úgy büntess meg, ahogy csak akarsz, Mester.
Elmosolyodott, felállt, és ismét hozzám lépett. Felvette a lábam közül a nádszálat, és a tangámat izgatta vele. Egy hirtelen csuklómozdulattal megint a combomra csapott, amitől megint felkiáltottam. Mostmár mindkét combomon egyforma csík vöröslött a harisnyám vonala felett.
Mögém lépett és lecsatolta az övet. Köröztem a vállammal, hogy visszatérjen a karomba a vér. David Curtisre nézett.
- Le akarod fogni a csuklóit?
Curtis felpattant, mohón csatlakozott.
- Állj ide - mondta  David és a székem bal oldalára mutatott. Mivel jobbkezes volt, jobb oldalra állt, hogy megbüntessen.
Curtis mellém. állt. Bátorítóan rámosolyogtam. David megfogta a csuklómat, és a fejem fölé emelte a karomat, és szólt Curtisnek, hogy tartson szorosan. Mivel a bokám még mindig a szék lábához volt szíjazva, erősen kellett tartson, ha elveszíteném az egyensúlyomat.
David hátralépett, és lustán meglengette a széles övet. Keményen csapódott a hasamhoz.
- Egy. - Felszólítás nélkül is tudtam, hogy számolnom kell. Az öv kevésbé fájt mint a vékony nád, de több csapás lesz és maradandóbb nyomok.
Curtis erősebben rezzent össze, mint én. A következő csapás kissé fentebb érkezett.
- Kettő. - Tudtam, hogy Dávid fokozatosan halad felfelé egészen a mellemig, majd le a combomig. Ez tényleg csak a bemelegítés volt.
- Három... - Tíz csapásra számítottam.  Ezt elég gyakran eljátszottuk; visszagondoltam a múlt vasárnap estére.
- Négy! - Ez keményebb volt; David is észrevehette, hogy elkalandoztam.
- Öt! ... - Jól van, gondoltam, ideje figyelni. És ez így folytatódott, végül:
- Tíz!
David ledobta az övet, és szólt Curtisnek, hogy engedje el a csuklómat. Amikor Curtis hátralépett, és meglátta, milyen piros a hasam, újra összerezzent. Majdnem rámosolyodtam, de az csak olajat öntött volna a tűzre.
- Oldd ki a bokáját, Curtis, és ülj le. - Vége volt a bemelegítésnek.
Curtis kibontotta és leengedte a tépőzárakat.  Visszament a kanapéhoz, de ezúttal a közepére ült, közvetlenül elém. David oldalra lépett és leült a székre. Ezek szerint fenekelés következett. Megkocogtatta a combját, mire én az ölébe feküdtem. Kinyújtottam a lábam, így csak a cipőm orra érte a padlót. David szerette nézni a lábikráim feszülését, és hosszú karjaival elérhette, hogy megpaskolja, ha kedve tartja.
A kezem a padlóra nyomtam, hogy megtámasszam magam, és magasra emeltem a fenekem. Szeretem, ahogy David elfenekel. Már landolt is az első csapás. Csak a következőre tudtam gondolni, mint egy drogfüggő az adagjára.
Végigcsapkodta, kipirosította a fenekem. Amikor ilyen virgoncan csapkod, nem bajlódunk a számolással. Ilyenkor szívesebben figyel a gyorsaságra, mint a pontosságra. A fenekem alig pár perc múlva már lángolt. Curtis a show ezen részét kétségkívül élvezte.
David végül elégedetten tapasztalta, hogy a fenekem a legkisebb érintésre is megrezzen. Abbahagyta a fenekelésem, és a szék alá nyúlt. Amikor felült, félrehúzta a tangám, és végighúzta ujjait a punciajkaimon. Éreztem alattam ágaskodni kemény farkát; önkéntelen reakciója lehetett arra, hogy mennyire benedvesedtem a fenekeléstől.
Megszorította a puncim, végighúzta ujjait a nagyon érzékeny borotvált ajkaimon. Vigyázott, hogy ne érjen a csiklómhoz, akkor is, amikor a kezéhez nyomtam. Amikor az ujjai teljesen csúszósakká váltak, elkezdte simogatni a seggem, hogy felkészítsen a behatolásra. A puncimba mártotta az ujjait, csak pár centire, aztán elkezdte ujjazni a seggem. Egyszerre csak egy ujját tolta be, pár centit ki és be.
Kihívásként éltem meg, hogy bár Curtis is ezt tette velem néhány nappal ezelőtt, most egy méterre ült és nézett. Mintha egy erotikus állatkertben lettem volna látványosság. David olvashatott a gondolataimban, mert megszólalt:
- Curtis, gyere, és vedd le a bugyiját.
Lehetett köztük valami ki nem mondott együttműködés, mert miután Curtis a térdemig húzta le a tangám, a nyelve a csiklómról a fenekemig csúszott, és ott izgatott vele. Mozdulatlanul élveztem a kényeztetést. A szakálla szúrta az elfenekelt popsimat; nagyon gyönyörteljes volt, ahogy puha ajka és nyelve a segglyukamhoz ért. David hagyta, hogy pár percig csak feküdjek az ölében, és élvezzem, ahogy Curtis felkészít a büntetésem a következő részére. Megint annyira ellazultam mint korábban, amikor Curtis a vállam masszírozta.
Amikor David úgy döntött, hogy készen állok, visszaküldte Curtist a kanapéra. Egy kis análdugót tolt a puncimba. Be- és kihúzta, megcsavarta és megfürdette a nedveimben. Aztán a seggemhez nyomta. Egy pillanatra megfeszültem, így megállt, és azt mondta:
- Lazítsd el, Emily. Tudod, hogy ezt akarod...
Igaza volt. Ellazítottam, és ő egészen belém csúsztatta az análdugót. Kicsi volt, mindössze pár centis átmérőjű, alig tíz centi hosszú. A vége nagy volt, szilárdan rögzült a lyukamnál, és megakadályozta, hogy a dugó végképp elmerüljön bennem. A feszítés hatására minden figyelmem oda irányult.
- Térdre, Emily!
Felpattantam David öléből és letérdeltem a szék elé. Ültében felém fordult, és kiszabadította a farkát. A szemébe néztem.
- Kényeztethetlek, Mester?
Bólintott, mire megragadtam a farkát és a makkjára fontam ajkaim. Máris nedves volt, úgyhogy megtisztogattam a cseppektől, aztán keményen szopni kezdtem.
A közönség jelenléte jobban felizgatta, mint reméltem. Leállított, mielőtt igazi ritmust vehettem volna fel. Még sosem csináltuk hármasban, kíváncsi voltam, most mit fog David parancsolni.
Elpakolta a farkát, és felhúzta a sliccét.
- Állj fel, Emily - mondta. Nem ajánlotta fel a segítségét. A nagyon magas sarkúmban és a bugyimmal a térdem körül ez trükkös volt. De feltápászkodtam, és visszanyertem az egyensúlyomat.
- Most vedd le a bugyid.
- Igen, Mester. - Könnyedén kiléptem belőle.
- Add oda Curtisnek.
- Igenis, Mester - léptem oda Curtishez és átadtam neki a tangámat.
- Most ajánld fel magad neki.
Tudtam, hogy ez mit jelent.
- Igen, Mester - fordultam el Curtistől, nem igazán tudva, hogy maradjak-e csendben vagy megszólalhatok-e. David rájött, min gondolkozok, és segített: - Curtis, fogd meg a csípőjét. - Curtis megfogta, én pedig bedőltem és megfogtam a bokámat.
Curtis valószínűleg Davidtől várta a parancsot, mert kis várakozás után David ezt mondta:
- Öt perced van. Tégy vele, amit csak akarsz. Ha elélvez, még jobban megkorbácsolom majd, úgyhogy próbáld kierőltetni belőle.
Curtis ismét izgatni kezdte a csiklóm a nyelvével. Fészkelődtem, hogy nehezebb dolga legyen; tapasztalatból tudtam, hogy el tud élveztetni, ha nagyon akarja. És meg is próbálta, de kitartottam. Még az orra is a fenekemben lévő dugóhoz szorult, de vissza tudtam tartani magam, bár elég nagy erőfeszítés kellett hozzá.
Ha a keze szabad lett volna, valószínűleg sikerrel járt volna, de szilárdan tartotta a csípőmet.
- Egy perc - jelentette be David.
Curtis felállt, de még mindig fogta a csípőmet. Engem is felállított, megfordított és letérdeltetett. Kérés nélkül nyitottam ki a sliccét és kezdtem szopni a farkát, próbáltam kiszívni a csepegő makkból minden mennyiségű előváladékot.
- Tíz másodperc.
Így, hogy siettetett, nehezemre esett, hogy ne gyorsítsak be a kezemmel a faszon.
- Vége - mondta David. Azonnal kiengedtem Curtist a számból. A farka az arcomnak csapódott. Felnéztem rá és kacsintottam; ez volt a mi kis titkos pillanatunk. Ajka válaszul megrándult; majdnem elmosolyodott.
- Ezt élvezted, Emily? Kényeztetni a Mestered előtt egy másik férfit?
Igen, gondoltam, ez valójában rohadt izgató volt.
A vállam fölött Davidre pillantottam.
- Igen, Mester. Köszönöm a lehetőséget, Mester - provokáltam finoman. Ezt ő is tudta.
- Gyere ide, Emily.
Felálltam.
- Nem, kússz ide.
Négykézláb vágtam végig a szobán. Megálltam előtte és a sarkamra ültem, kezem hátratettem. A nadrágjában dagadó halomra néztem, és reméltem, hogy megint a szájamba tolja a farkát.
- Szeretnéd a faszom a szádba kapni, Emily? - kérdezte élesen.
- Igen, Mester. mindig, Mester.
- És mégis kikezdtél Curtisszel. - Szóval még haragudott rám.
- Igen, Mester. - Valószínűleg hozzá kellett volna tennem, hogy sajnálom, de minek hazudtam volna. Az a vasárnap este csodás volt, és most még annál is jobban éreztem magam.
- Hozd ide a Macskát.
A Macska a kilencágú korbács volt. Igen, David tulajdonában volt egy ötven centis korbács, ami kilenc vékony bőszíjból volt összefonva. A Macska név baljóslattal ruházta fel, amit meg is érdemelt. Ettől mindig is be voltam tojva.
A szekrényhez kúsztam, levettem róla a fadobozt. Teljesen tisztában voltam vele, hogy a két férfi az análdugót nézi a seggemben, miközben én a padlón kúszok. Felálltam, kivettem a Macskát, a számba tettem a fogantyúját és visszakúsztam Davidhez. Visszaültem a sarkamra, előrehajoltam, és a lábához hullajtottam a korbácsot.
- Állj fel! - Megint nem segített fel . Felálltam, és a lábamra néztem. Még mindig rajtam volt a fekete melltartó és harisnya, a térdemnél pár lyukkal, és bomló anyaggal. A hasamon az előző náspángolás vörössége kezdett rózsaszínné fakulni, de az öv körvonalainak hurkái kezdtek megduzzadni. Holnap fájni fognak.
- Csuklókat!
Előretartottam a csuklóim. Egy kézzel átfogta őket, a másikban fogta a Macskát.
- Megérte a Curtisszel való kefélés ezt a büntetést? - kérdezte.
- Igen, Mester! - Ez igaz volt. Megérte.
- Meglátjuk, hogy vajon pár perc múlva is ezt mondod-e.
Átvezetett a hallon a hálószobájába. Ott már elő volt készítve a terpesztőrúd. David kiszólt Curtisnek, hogy csatlakozzon hozzánk.
Curtis felé fordított, egy tépőzárral összefogta a csuklóimat. A tépőzárra karabiner volt erősítve, ezt David odaláncolta a felhúzózkodó rúdhoz. A karjaim teljesen felemelkedtek, az egyensúly miatt terpeszben álltam. Ismét kiszolgáltatva éreztem magam.
David hátulról a lábam közé nyúlt, és megszorította a csiklómat. Curtis David kezét nézte, és láttam, hogy dagad az erekciója a nadrágjában.
- Kapd be a csiklóját. Lássuk, ezúttal el tudod-e élveztetni. - mondta David, és visszahúzta az ujjait. Becsúsztatta két ujját a puncimba és benntartotta őket. Curtis letérdelt elém és körülfonta ajkaival a csiklómat. Miközben óvatosan szopni kezdett, David ujjazott. A tenyere az análdugóra feszült, amitől az belefeszült a seggembe. Összehangoltan izgattak. Nőtt bennem a feszültség. Kétségbeesetten vágytam az elélvezésre.
Hátradőltem, David mellkasának nyomtam a vállam, és ezt suttogtam neki:
- Kérem, Uram, kérlek, hadd élvezzek el!
Előrehajolt:
- Megéri a korbácsolást? - mormolta a fülembe.
Curtis tovább szopta a csiklómat. Hát persze, hogy megéri.
- Igen, Mester.
- Megadom az engedélyt, Emily.
- Köszönöm, Mester!
David lassan mélyrenyomta az ujjait... Curtis jobbra-balra mozgatta a nyelvét és ajkait, miközben a csiklómat szopta... Nagyot élveztem.
Azonnal túlérzékennyé váltam. Curtis tudta, hogy abba kell hagynia, de David felszólította, hogy folytassa.
Igazi kínzás volt. Már nem mozgatta az ajkait és a nyelvét, csak szopott, miközben én hullámokban élveztem David ujjain.
- Köszönöm, Mester! - mondtam, amikor végre levegőhöz jutottam. Hátrahajoltam és arcon csókoltam.
- Ezért meg kell fizetned - mondta. - Curtis, kapj fel egy gumit - mutatta David. A gumik egy kis asztalon voltak a hallban. Curtis gyorsan hozott egyet, és Davidre nézett.
- Nyisd ki és húzd fel. Azt akarom, hogy Emilybe hatolj, ő meg fonja a lábait a derekadra, én meg majd közben megkorbácsolom, amiért lefeküdt veled vasárnap. Illendőnek tűnik, hogy megismételje a bűnét, miközben megbüntetem érte.
Curtis azonnal megszabadult a ruháitól. Farka vadul ágaskodott. Gyorsan felhúzta a gumit és odalépett hozzám. David megemelt a bordáimnál fogva.
- Fogd meg a fogantyúkat!
- Felnéztem, és észrevettem a fogantyúkat, amik a rúdról lógtak le. Megmarkoltam őket, és Curtisre fontam a lábaim. Bokáim összeérintettem a háta mögött, és magam felé húztam a testét.
Belém illesztettte a farkát és felnyársalt. Mivel az análdugó még a fenekemben volt, teljesen ki voltam töltve. Újabb orgazmus közeledtét éreztem.És megkezdődött a korbácsolás.
Az első csapás mindig figyelmeztetés. David ezt arra használta, hogy felkészítsen a fájdalomra. A második sokkal élesebb volt. Felpattantam, rászorítottam Curtis farkára. Keze a lüktető fenekemen volt. Beljebb hatolt, és David megint rámcsapott.
Mivel a karjaimon lógtam és Curtis is tartott, olyan volt, mintha hintán ültem volna. Ha nem lett volna a korbács, akkor csak szexi és poénos érzés lett volna. Erre a gondolatra picit megfeledkeztem Davidről, előrehajoltam és szenvedélyesen megcsókoltam Curtist. Keményen baszni kezdett, belemerülve a csókunkba. Végül egy nagy levegő miatt megtörtem a csókunk, és David minden eddiginél erősebben csapott rám. Felsikoltottam, és összeszorítottam Curtist a combjaimmal. A bőrszíjak a hátam közepére érkeztek, de a végük körbeölelték a bordáim, és csípték az oldalam, mint a hangya.
Máris nyöszörögtem.
- Megéri ez neked, Emily? - kérdezte David.
- Igen, Mester! - És ez így is volt.
- Kúrd keményen, Curtis. Abba ne hagyd, amíg el nem élvezel!
Curtisnek sem kellett kétszer mondani. Ujjai a fenekembe vájtak, magához húzott, és tényleg meghintáztatott. David a keféléshez időzítette a csapásait, úgyhogy már fel is voltam készülve rájuk. A felkészülés egyúttal a félelmet is jelentette, így mindig megfeszültem, mielőtt a csíkok a bőrömhöz értek volna.
David keményen végigcsapkodta a hátamat. Biztos voltam benne, hogy ha Curtis nem fogja a fenekem, oda is sózott volna jópárat.
Hallottam, hogy Curtis közeljár az élvezéshez. Lehunyta a szemét és tövig belémhatolt. A mellén izzadság csurgott, és vadul zihált. David abbahagyta a korbácsolásomat és hagyta, hogy Curtis élvezzen.
Végül Curtis leállt és kinyitotta a szemét. Rámosolyogtam és arcon csókoltam. Kedves pillanat volt, főleg, hogy David engedte.
- Jól van, Curtis, engedd el - mondta végül.
Curtis kihúzta a farkát és hátralépett, levette az óvszert. Rádobta a ruháira, és megint Davidre nézett.
Curtis mindeddig elterelte a farkával a figyelmem a fájdalomról, de mostmár rendesen éreztem a hátamat. David inge végigdörzsöl a bőrömön, ahogy felnyúlt, és kiszabadította a csuklóim. Felkiáltottam és a karjaiba omlottam. Curtis mögémlépett, hogy megnézze a hátamat.
- Basszus - mondta halkan. Jól nézhettem ki.
Ha David sajnálta is, egyáltalán nem mutatta ki. Maguk felé fordított és azt mondta Curtisnek, hogy tartson a hónaljamnál, hogy biztosan állva maradjak. Ezt értékeltem; kissé szédültem.
Amíg Curtis tartott, David levetkőzött. Leült az ágy szélére, és azt mondta:
- Én jövök. Térdre, Emily.
A lábai közé térdeltem, és olyan mélyen a számba vettem a farkát, ahogy csak bírtam. Egyik kezemet a farkára fontam, másikkal a golyóit markoltam meg. Elfelejtettem minden mást, és csak a farkára összpontosítottam... az érzésre, ahogy végigcsúszik az ajkaimon, a keménységre a selymes bőr mögött... az előnedv ízére, és a tusfürdő halovány hatására. Egy ponton hátradőlt az ágyon, én meg gyorsabban vertem a farkát. A másik kezem most a farka tövét fogta át, hüvelykujjammal a golyói alatt fejtettem ki nyomást a prosztatájára. A mély szívásokat tökéletesen összehangoltam a nyelvem mozgásával és a váltakozó markolásokkal; David egyenesen a torkomra lőtte gecijét. Amikor végzett, finoman kifejtem a farkát és lágyan végigcsókoltam a golyóit. Ezt imádja.
Felült, és megcsókolta a homlokomat.
- Megint te jössz, Emily. Jól csináltad! - Felcsúszott az ágyra, Te jól." Ő csúszott az ágyon, épp csak annyira, hogy a lába közé férjek. Ferde csípővel kellett leülnöm; az análdugó még a helyén volt.
- Gyere, Curtis, ez a tiéd - emelte fel David a bal lábam és a bal combjára tette, aztán a jobb lábamat a jobb combjára. Megint teljesen kitárulkoztam Curtis felé. David megmarkolta a karjaimat, és simogatni kezdett. Davidre nézett fölöttem:
- Kivehetem a dugót? - kérdezte.
Még a mosolyt is hallottam David hangjában, ahogy válaszolt:
- Igen.
Curtis eleinte csak játszadozott a dugóval, csavargatta, miközben nyalogatta a borotvált ajkaimat és megpöckölte a csiklómat a nyelvével. Megremegtette és elkezdte szopni a csiklómat, majd lassan kihúzta az análdugót. Épp ilyen lassan csúsztatta belém az ujját. Csöpögtem a nedveim, minden síkos volt. Figyeltem, ahogy az ujját bámulta; simán csúszkált ki-be a fenekemben. Nagyon izgató volt. Mindketten éreztük az izmaim feszülését; éreztem, hogy közeledik az újabb orgazmus. Nyelve hegyét visszatolta a csiklómra és aprókat körözött rajta. Az orgazmusom közeledett. Tudtam, hogy David a vállam fölül figyel. A bőréből áradó hő égette a csíkokat a hátamon. Curtis egyre tolta ki és be az ujját... és nyelve könnyed simogatásra váltott ide-oda. Az ujja mélyebbre csúszott. És ettől elélveztem.
Felkiáltottam. Ha szabad lettem volna, a combom közé zártam volna a fejét, de David még mindig tárva tartotta a lábaim, és lefogta a karjaim. Kiélveztem a gyönyört, vadul ziháltam, David lábához szorítottam az enyémet, miközben Curtis a nyelvével a puncimat nyugtatgatta.
Teljesen kiürültem. Az adrenalin, a fájdalom, a orgazmusuk mindent kivettek belőlem. David felültetett, Curtis segített felállni. Nekidőltem, ő szorosan átölelt és a hajamba túrt. Hallottam, hogy David megindítja a zuhanyt. Tudtam, hogy a hűvös víz most jól fog esni...
Hozzászólások
További hozzászólások »
Pavlov ·
Pavlov Uraság néven mostmár a Facebookon és Instagramon is elérhettek!

Sniffany ·
Nalam pont betalalt ... :) :P
Pavlov ·
Ez volt a cél :grinning_face_with_star_eyes: :heart_eyes: :grinning_face_with_star_eyes:

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: