Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Emi és Ricsi 2. rész

Szeretem. Egyszerűen oda vagyok ezért a lányért... Okos, kedved, gyönyörű, bármiről lehet beszélgetni vele... ha észreveszi, hogy nézem, vagy mosolyog, vagy megkérdezi:mi a baj? De nincs baj. Semmi baj. Imádom. Féltem... félek hozzáérni... nem is félek, inkább... annyira szeretem, hogy még magamtól is féltem. De mikor hozzáérek... megborzong. Én is. Mikor átölelem... leírhatatlan. Szeretem.

Azt mondtam neki, várok rá... Nem mintha szűz lenne, csak nem akartam, hogy a szex legyen a legfontosanbb a kapcsolatunkban. De ami most történik kettőnk közt a több a szexnél... szeretkezünk... de úgy mint még soha senki mással.
A mellkasom simogatja... csókolgatja. Ő már elélvezett egyszer az este folyamán... a nyelvemtől. Úgy tűnik most vissza akarja adni. Azt mondtam neki, készüljön fel, mert még egy párszor az este el jut majd a csúcsig. Most Ő akar addig eljuttatni.

Egy darabig elidőzik a mellkasomon, testével hozzámsimul... gyönyörű, nagy, kerek mellei nekem tapadnak... ajka ajkamhoz ér... szánk összefonódik... nyelveink néhány másodpercre találkoznak... majd szája eltávolodik, haja az arcomra csapódik... ajka már nyakamon jár... kezei mellkasom simogatják, én átfogom a derekán és magamhoz szorítom... de Ő eltol. Pár csók mellkasomra és nyelve már makkomon jár... kezei... ujjai heréimet simogatják... finoman... Majd Emi bekapja farkamat.

Meredező farkam szinte lángolni kezd a forróságtól... Nagyon jól csinálja... Előnedvemet mind kiszívja, próbálja tövig lenyomni farkamat a száján, de nem sikerül teljesen, mert az átlagosnál kicsit nagyobb farkam van. Bár nem hiszem, hogy ez hátrány lenne... Sőt. Kezeim eközben Emi fenekét simogatják, majd benyúlok puncijához és örömmel nyugtázom, hogy újra nedves... szinte már csöpög... Nem bírom sokáig... A szájába lövellem adagomat, aminek Emi minden cseppjét lenyalogatja, majd megtisztítja farkamat. Megköszöntem neki, amit tett... Ő pedig mellém bújt. Átöleltem és simogatni kezdtem… Belekapaszkodott az ágy támlájába, adva nekem a lehetőséget, hogy minden porcikáját felfedezhessem... Csókolgatni kezdtem füleit... ez úgy láttam nagyon tetszett neki... majd áttértem nyakára ... melleire... elidöztem a bimbókon... számba vettem, csókolgattam őket, miközben a bimbók körül lágyan simogattam... Mellei megfeszültek... a bimbói megkeményedtek. Lefelé haladtam, elértem a hasát... köldökét puszilgattam... szeméremdombja következett... Puncija izzott a forróságtól... puncinedve már szinte folyt...
- Hatolj belém, Ricsi!

Szétterpesztettem lábait, farkamat bejáratához illesztettem... majd behatoltam... Emi felnyögött... toltam farkamat egyre beljebb... Majd egy nagy lökéssel egészen Emiben voltam... Ki-be húzogattam farkamat... ettől mellei ugrálni kezdtek... melynek látványa teljesen megőrjített... Tudtam, hogy már nem bírom sokáig, de... bírnom kellett... el kell juttatnom a csúcsra és... nem szeretnék neki csalódást okozni azzal, hogy szinte azonnal elélvezek... 10 perc telt el... Már Emi sem bírta... Az orgazmus határán volt... nyögött egy nagyot, majd... még közelebb húzott és fülembe kiabálta orgazmusát... ettől én sem bírtam már és bele élveztem... Kihúztam farkamat és erővesztetten Emire dőltem. Átkaroltam, magunkra húztam a takarót és lágyan megcsókoltam... ..
Pár percig így pihentünk... majd a fülébe súgtam, hogy:
- Szeretlek.
Rám nézett és azt mondta:
- Én is.
Megcsókoltam és nem szóltam semmit... erre hozzátette, hogy:
- De tényleg. Én... komolyan. Ricsi? Nem hiszed?
- De igen! Miért ne hinném?
- Mert még sose mondtam.
- Nem mondtad..., de nem is vártam el.
- Ezt hogy érted?
- Inkább mond később, amikor komolyan gondolod, minthogy előbb, amikor még nem vagy benne biztos...
- Muszáj ilyeneket mondanod nekem?


Folyt. köv.
Hozzászólások
További hozzászólások »
tanczy ·
Azt nemértem ha mindenkinek nagyobb a szerszáma mint az átlagos,akkor mekkora az átlagos?(ha ilyen gyorsan változik a méret akkor hamarossan méteresről beszélünk) Viszont nem rossz a sztori.

szumszum ·
Hát elég fura ilyen álomszerű vagy épp csak egy látomás szerű képekben írsz, részletekre annyira nem hagyatkozol, mert minden egyformán részletezve van.
Illetve egy stilisztikai... hibára... felhívnám... a figyelmed..., mivel ... észrevettem, hogy ... sokat... használod... a három pontot...

A három pont az egy félbeszakadást jelent, olyankor használjuk, ha hirtelen valami a monológba belevág, egy oda nem illő szó vagy mondat, illetve, amikor gondolatot írsz, ez olyankor kis szünetet jelent 1-2 másodperc (pl.: Szerintem a kék a jobb, bár ... lehet a piros is megfelel.)

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: