Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
Friss hozzászólások
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Ember a buszon

Ember a buszon.
 
 
Felszállt a buszra, leült a leghátsó ülésre, fáradt volt és részeg a 36 százalékos alkohol tartalmú ital megtette a hatását. Pár perc és elaludt. Magányosan élt, se macskája, se kutyája, az élettársa öngyilkos lett, nézte ahogy a nő felvágja az ereit, nem avatkozott közbe. Bosszút állt az elmúlt 10 év lelki szenvedéseiért. És végül ő járt rosszul, hiszen örökre az emlékébe vésődött a haldokló nő látványa. Így működik a világ. 
Mikor felébredt, kevesen voltak a buszon, egy nő ült előtte, egy másik nő szintén előtte ült, csak ő a másik sorban. 
Unatkozott, elővette a farkát és húzkodni kezdte.. Egy nő felállt és a buszsofőrhöz ment, rövidesen megállt a busz, a sofőr odajött hozzá és mérgesen mondta neki
- Itt vered a faszod, a hölgy látta. 
– Nem verem – válaszolta – és valóban akkor nem verte. 
A nő kiabált elölről. A busz sofőr visszament és elindult a busz.
– Állj fel! - kiáltotta a nő.
– Gyerekek is megláthatták volna – mondta a nő a busz sofőrnek. 
Egyedül maradt a busz hátuljában, minden nő előbbre ült. Egyik fülére siket volt, így nem teljesen értette, hogy mit kiabál a felháborodott nő. 
Nem a halott élettársa volt a kiabáló nő. Nem gondolt erre. Csodálkozott, hogy egy olyan férfi sincs a buszon aki odajönne hozzá és balhézna, hogy \\\" itt vered a faszod! \\\" most lehetne erősködni, imponálni saját magának és a nőknek, de nem volt férfi a buszon, vagy ha volt különös módon semmit sem tett. 
Tudta, hogy hamarosan meg fog érkezni és leszáll a buszról. Úgy érezte, hogy kijózanodott. Mikor leszállt, nem hallotta, hogy elindult volna a busz, elképzelte ahogy a kiabáló nő és a buszsofőr őt szidják, talán még szatírnak is nevezik. A világ így is működik. Mondanak rólunk ezt-azt. 
Lassan sétált hazafelé, nem sietett, otthon várta egy jól behűtött dobozos sör. Remélte, hogy pár napon belül nem csengetnek nála a rendőrök, \\\" verted a faszod a buszon\\\"
 
Senki se volt az utcán, ha látott is embert kitértek előle, bementek a házukba, hogy ne kelljen neki köszönni. Köszönés a tisztelet jele és neki sokan nem akarták megadni a tiszteletet, elítélték, mert bűnösnek tartották. Élettársa halála miatt és a szex partnerei miatt. Erkölcstelennek találták az életvitelét és a falu, a közösség, ahol élt, elítélte. Tervezte, hogy városba költözik, ahol nem ismerik.
Sétált a városban Győrben az Ady városrészben. Egy nőre gondolt, aki rég nem írt neki levelet. Sok mindenre gondolt. Furcsa dolgokra. Remélte, hogy örökké élünk és találkozni fog azokkal, akik a temetőben fekszenek.
Hasonló történetek
4149
- Beszélhetnénk négyszemközt? - kérdezte az orvos.
- Hát persze, természetesen. Egy csendesebb helyre vezetett. Várakozva néztem rá, ugyan mondjon már valamit, de ő nem mondott, hanem kérdezett...

- Mit jelent neked ez a fiú? - meglepődtem, hogy máris letegez. Valami oka lehetett ennek a bizalmaskodásnak, és most nem a korkülönbségre gondoltam, bár az volt bőven. Azért válaszoltam:
- Nekem... nekem mindent. Tudom, ez így elég sablonos, de én tényleg nagyon szeretem......
2665
Nem is tudom, ti szeretitek a romantikát?
Hozzászólások
Deakjanika ·
Megdöbbentő írás.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: