Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
kaliban: Folytasd!
2024-04-22 18:25
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szeretnéd...
2024-04-21 14:04
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szere...
2024-04-21 14:02
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Elza és Nóri

Nóri a fordászszalon padlóját söpörte és a elkövetkezendő eseményeken gondolkodott. Este volt, máskor ilyenkor már hazafelé tartott volna, de ma még lesz egy vendége. Ilyen késői időpontban nem is fogadna senkit, ha nem lennének tervei az illetővel. Miután a söpréssel végzett, kicsit rendbe szedte magát a tükör előtt. Nóri szép nő volt, harmincas évei közepén járt, de akár 10 évet is letaadhatott volna. Vendégeivel barátságosan, de általában kissé tartózkodóan viselkedett. Megszokta már a bókokat és érdeklődő pillantásokat, amit férfivendégeitől kapni szokott, kedvesen, ámde visszafogottan fogadta az elismeréseket, s nem nagyon gondolkodott el azon, hogy mi lenne, ha... De a mai nap más. Ma egy negyvenes tanárnő, Elza jön hozzá. Nóri nem gondolkodott rajta, hogy miért, egyszerűen elfogadta, hogy Elzát nagyon vonzónak találja. Erős, határozott nőnek ismerte meg eddigi beszélgetéseikből, s tekintetük gyakori összetalálkozásából sejtette, hogy Elza is érdeklődik iránta.

A fodrászlánynak eddig sosem kellett kezdeményeznie, megtették ezt helyette a körülötte sündörgő fiúk. Mikor szántszándékkal ilyen későre hívta Elzát, különös bizsergés járta át a testét, amit korábban még nem érzett.
Rápillantott az órára, még két perc. Kibontotta hosszú vörös haját, kicsit megrázta a fejét, s eligazgatta a frizuráját. Még a fenekét is megnézte a tükörben, úgy érezte magát, mint egy kamaszlány az első randi előtt.

Nyílt az ajtó, s belépett Elza. Nórinál alacsonyabb, fekete hajú, kissé testes nő volt, az a fajta világosbarna bőre volt, ami melegséget árasztott. Nyáridő lévén Elza nem is takarta el szép vállait, mint ahogy melleiből is megmutatott annyit, hogy Nóri fürkésző pillantását egy pillanatra lekösse.
Kedvesen üdvözölték egymást, s amikor Nóri kézenfogva a fejmosó székhez vezette az idősebb nőt, már mindketten sejtették, mi is lesz a folytatása a találkozásnak. Pár szót váltottak csak, miközben Nóri bevizezte Elza hollófekete haját, sampont öntött a kezébe, s gyengéden beledörzsölte a hajba. Ujjai néha kissé eltévedtek, s végigsimították Elza nyakát. Mikor egy közös ismerősről váltottak pár jelentéktelen szót, Nóri egészen közel hajolt Elza füléhez, szinte suttogta a választ. A feketehajú nő becsukta a szemét, s élvezte a csábítást. Mikor ezzel végzett, Nóri kimosta a hajból a sampont, s hogy, hogy nem, Elza válla is nedves lett, amit a fodrászlány törölt meg érzéki ujjaival. Kiszorította a vizet, kiélvezve a hosszú, fekete haj selymes érintését. A varázslat tökéletes volt!

Nóri egy ollót keresett, s szemből közelített vonzalma tárgyához.
- Arra most nem lesz szükség – mondta Elza széles mosollyal az arcán, kezeivel megfogta Nóri fenekét, s gyengéden magához húzta. Lassan simogatta feszes seggét, néha kicsit belemarkolt. Tekintetük egymásba fonódott, Nóri alig láthatóan megnyalta az ajkát, amiből tapasztalt partnere rögtön tudta, mire vágyik. Így hát leültette a térdére, félresimítva Nóri vörös haját, kezeit az arcára tette, s arcát az arcához húzta. Nóri szemében a vágy villanását látta. Szenvedélyesen csókolóztak.

Elza elérkezettnek látta az időt, hogy közelebbről is megvizsgálja azokat a formás melleket, melyeket hajvágás közben annyit bámult már. A lehető legtermészetesebb mozdulattal felhúzta a lány pólóját, s mindkét keze egy-egy mellre fonódott. Gyengéden tartotta a szépséges kebleket, mintha az ő tulajdona lenne, lassan masszírozva egy-egy ujjának megmozdításával. Nóri megigézve nézte az idősebb nőt, s hirtelen észrevette magán, mennyire nedves. Közelebb húzódott, melleit Elza szája felé tolva. A tanárnő fogta a jelzést, ajkával beborította a lány bal keblét, és nyelvével lágyan a kemény bimbót kezdte csapdosni. Nóri hátradöntötte a fejét, szép vörös haja majdnem a földet súrolta, s hagyta, hogy a gyönyör hullámai feltörjenek benne.
Elza szopni kezdte az arca előtt táncoló melleket, ügyes ujjaival pedig gyorsan kigombolta a lány nadrágját. Kicsit megemelte a lányt a derekánál fogva, hogy lejjebb húzhassa a fölösleges ruhadarabot, s hogy megcsodálhassa Nóri szép combjait. Ha már így voltak, hát a bugyit sem hagyta rajta. Nóri hagyta, hogy a tapasztalt nő azt csináljon vele, amit akar, az pedig az ölébe ültette lovaglóülésben. Míg bal kezével és szájával a melleivel játszott egyre vadabbul, jobb kezével a lány szeméremdobját símogatta. Hirtelen egyik ujja becsúszott a vaginába, s határozott mozdulatokkal ki-be húzkálta azzal a feltett szándékkal, hogy egy gyors, kirobbanó orgazmussal ajándékozza meg a fodrászlányt. Nóri kéjes nyögésekkel kísérte, s érezte, hogy rövidesen nagyot fog élvezni. Teljesen odaadta magát a nőnek, s csak a Gyönyörök Kertjébe vezető útra koncentrált. Intenzív remegés rázta meg a testét, s elsütétült előtte a világ.

Mikor pár pillanat múlva magához tért, azon kapta magát, hogy nyelve mélyen Elza szájában van, kezei pedig a nő méretes melleit fogdozzák. Nem is tétovázott sokat, kicsatolta a fekete melltartót, lejjebb csúszott, s ráborult Elza melleire. Hiába kapott rengetek elismerést kis melleire, kicsit mindig irigykedett a nagymellű nőkre. Hát most itt volt az alkalom, hogy kiélvezze a nagy kebleket. Nyalta, simogatta, kényeztette őket, mindent kipróbált, ami csak eszébe jutott az Elzaről való fantáziálással töltött hetekben. Elza német származású volt, s most öntudatlanul is németül suttogott:
- Oh, Mein Schatz, lick mich!

Nóri ugyan nem tudott németül, de a szoknya felhúzását és fejének a nő húsos combja közé vezetését nagyon is értette. Lehúzta a fekete bugyit, s hozzálátott a tanárnő kielégítéséhez. Látott ő már puncit közelről, hát most is hamar feltalálta magát. Először csak a külső ajkakat puszilgatta, aztán lassan haladt befelé, míg végül mélyen belenyalt Elza puncijába. Szépen ütemesen nyalogatta a nuniját az idősebb nő mozgásával összhangban. Amikor hallotta, hogy az egyre mélyebben és mélyebben veszi a levegőt, tudta, hogy jól végzi a dolgát. Fürge nyelvével addig nyalakodott falakodott Elza lábai között, míg a nő el nem élvezett.
Kicsit megpihentek, s ekkor jutott Nóri eszébe, hogy be sem zárta az ajtót. Ha valaki véletlenül benyit, csúnyán megzavarhatta volna a szeretkezésüket. Gyorsan ráfordította a zárat, s közben eszébe jutott valami. Gonosz vigyor suhant át arcán, amit a környezetében élők csak nagyon láttak rajta, és egyik fiókból egy felcsatolható műfarkat vett elő.

Elza is elmosolyodott, és kivette a szerszámot a lány kezéből, egyértelműsítve, melyik szerepet is választja. Láthatóan jól boldogult az eszközzel, gyorsan felcsatolta, Nórit pedig határozott mozdulatokkal lefektette az újságokkal teli asztalra. Fölébe hajolt, belecsókolt az izgatottan várakozó lány szájába, s gyengéden bevezette a műpéniszt a lyukába. Nóri teste rögtön reagált, s szépen lassan mozogni kezdtek Elza irányításával. Az idősebb nő erős teste alatt kellemes biztonságérzet fogta el, és teljesen elengedte magát. A tempó gyorsulását Nóri hirtelen és halk felsikoltásai jelezték, mígnem úgy vonaglottak a Kiskegyed és Fittness halmokon, mintha egy test és lélek lennének. S nemsokára eljött az a pillanat, amikor azok is lettek…
Hasonló történetek
20917
Csókolóztunk és simogattuk egymást. Lassan lefejtette rólam a ruhámat, a melltartómat és végül az aprócska bugyimat. Símogatott és csókolt ahol csak ért. Levette a pólóját és elkezdte kigombolni a nadrágját. Őrjítöen izgató mozdulat volt. Megkérdezte, hogy mit csináljon velem. Nem voltam szégyenlős és elmondtam őszintén a vágyaimat. Ettől teljesen bepörgött...
24281
Már lassan közel voltam hogy elélvezzek, ekkor ő hatalmasokat kezdett el szívní a makkomon, én azonnal elélveztem, bele a szájába, a kis édes annyira szívta a farkam hogy jó sokat kiszivott belőle. A kis szája tele volt a fehér nedüvel, majd lenyelte, és azt mondta hogy isteni volt, még soha nem élveztek a szájába...
Hozzászólások
Mellesleg ·
Mellesleg mi a véleményetek erről a történetről?

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: