Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Elveszve...

Hosszú évek alatt fokozatosan hanyatló tendenciát mutatott a párkapcsolatom. Régóta hisztiztem és folyamatosan cirkuszoltam,hogy nem jó irányba haladunk, hogy a szakadék szélén táncol a közös létünk.. de mindíg süket fülekre találtam. Kezdtem feladni. És nem olyan régen teljesen kibuktam. Fogytam mint a gyertyaláng.. depressziós lettem és ézeztem, hogy nincs tovább. Munkába menekültem és teljesen érdektelenné váltam családom iránt. A nagy beszélgetés páromat teljesen lesokkolta. Ő nem is gondolta, hogy ekkora a baj. Számtalanszor tartottam monológot pedig... csak éppen ő mindig lehurrogott.. mindig hibáztatott.. minősített és egyszerűen nem vett komolyan. Azt gondolta, megszerzett.. az övé vagyok. Minden kedvtelésemért leoltott, mindig mindenben gátot szabott. Elegem lett. Rá 2napra tudatosodott benne, hogy most tényleg nem viccelek. Most értett mwg minden egyes szót, amit évekig figyelmen kivűl hagyott. Igen. Csak már én a közöny státuszába léptem, és egyszerűen.. nem tudom.. hogyan tovább. Fogadkozik mindenre, megtesz mindent, amit csak kiejtek számon, amiért eddig mindent megadtam volna, most kezd frusztrálni. Azt érzem, hogy én vagyok a rossz amiért ezt már nem igazán honorálom. Csakhogy amit én évekig magamba folytottam, most ezt váltja ki belőlem. Rettenetes érzés. Kegyetlen. Adjak esélyt. Adok. Csak nem tudom van e értelme. Miért kellett az utolsó utáni pillanatig várni. Miért????
Hasonló történetek
3084
A rózsaszín felleg viszont elkerülhetetlen, és manapság egyre több embert talál meg. Ez a rózsaszín felleg persze csak egy tünete a kóros szomorúságnak, vagy inkább kezdete. De ha ennek érzéseit sikerül leküzdeni, a kóros szomorúság már elkerülhető.
Legyőzni azonban nehéz, de vannak rá módszer...
2652
Nem is tudom, ti szeretitek a romantikát?
Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: