Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
kaliban: Folytasd!
2024-04-22 18:25
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szeretnéd...
2024-04-21 14:04
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szere...
2024-04-21 14:02
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szere...
2024-04-21 13:52
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Eltelt hat év...

Eltelt hat év, elballagtunk, leérettségiztünk, és hatosztályos képzés lévén mind a huszonnyolcunkat felvettek egyetemre.
Együtt nőttünk fel. Amikor először találkoztunk, félve léptünk be az osztályterembe-még akkor is, ha szüleink elkísértek minket. Ismeretlenek között voltunk mindannyian, féltünk mindentől;az iskolától, a tanároktól, attól, hogy nem fogadnak be a többiek, attól, hogy nem vagyunk elég okosak, vagy hogy nem tudunk jól teljesíteni. Féltünk egymástól is, legfőképp ez volt ami meghatározta az első pár napot.
Aztán kezdtük megismerni egymást, bár eleinte nehezen ment annyi nevet megtanulni, volt tanár, aki az óráját feláldozva körbeültetett minket, és zálogosat játszva tanultuk egymás neveit, miközben mindenki mondott magáról egy-egy szerinte érdekes tulajdonságot is.
Lassan a barátságok is kialakulgattak, és azt hiszem a nagyrésze úgy is maradt hat évig. Bár voltak nagy veszekedések, viták, mondtunk egymásra néha nagyon csúnya dolgokat, és beszéltük ki egymást elég sokszor, de a miénknél nem volt egyik osztály sem összetartóbb. Mindig megvédtük azt, akit bántani akartak, mert mi egy igazi kis családdá kovácsolódtunk össze.

Érettségi után volt bankett, volt utolsó osztálykirándulás is, akkor azonban még nem éreztem, hogy valami elmúlt volna, hiszen még akkor is nap mint nap beszéltünk, találkoztunk, szervezkedtünk.
Aztán eltelt másfél hónap, és csak nagyon kevés emberrel találkoztam, akkor is csak véletlenül.
Kezdtek nagyon hiányozni az emberek, de ez nagyjából minden nyáron így volt eddig, de tudtam, hogy újra eljön a szeptember, és megint együtt leszünk tíz hónapot, azonban ennek most vége szakadt.
Tartottunk egy kis osztálytalálkozót, igaz csak tizenpár emberrel, de sírhatnékom volt, amikor búcsúzáskor ölelgettük egymást, mert valami elmúlt.
Most már máshol lesz mindegyikőnk, az ország különböző pontjain, és el fogjuk veszíteni egymást.

Vannak, akiket nem veszíthetek el. Ők a legjobb barátaim. Kicsit szerencsés vagyok, mert van, akivel egy egyetemre fogok járni, és még legalább négy-öt évig „boldogítjuk” egymást, de van, akitől 3-400 km választ el ezután, és csak remélni tudom , hogy tudott olyan szorossá válni a kapcsolatunk, hogy a barátságunk ezután sem szakad meg.
Sok-sok új embert fogunk megismerni a következő időben, de szeretném, ha a 27 emberből azok akik fontosak számomra, azokat nem veszíteném el.
Életen nagyon fontos szakaszában voltak ŐK jelen, velük nőttem fel, nem fogom őket soha elfelejteni, mindenkihez fűződik jó emlékem, és csak azokat tartom meg, és megígérem, hogy én is annyiszor próbálok meg velük együtt lenni, amennyire csak lehetséges.
Mert szeretlek titeket, így hat év után is…
Hasonló történetek
2679
Nem is tudom, ti szeretitek a romantikát?
3914
De ha tényleg szeret? Megvár. És megvárom. Megvárjuk egymást, addig a pillanatig, amíg elveszünk egymás tekintetében. És amikor, - mint mikor elalszunk, és ébredünk, hogy a kiesett álmok mikor is jöttek, - megcsókoljuk egymást. Az lesz a szerelem. Mikor csak odahajolok, és egy apró csókot pihegek az ajkaira. Mikor átkarolom, és kiráz a hideg, mikor megremeg a kezem. És nem érdekel, hogy izzad a tenyerem, hogy a hajam kócos, hogy őt is rázza a hideg...
Hozzászólások
További hozzászólások »
méryke ·
próbálok fejlődni,de a hat év osztályviszonylatban ezt hozta ki belőlem :smirk:
Noob.próbáld meg kiélvezni,az utolsó a legjobb év,még ha csak bizonyos emberekkel töltöd is.

Laller ·
Kevés, kevés, kevés!
Felháborító, hogy egy ilyen kis szösszenettel rukkolsz elő.
Én azt hittem, te ennél többet nyújtasz az írói társadalom számára.
:frowning:
Csalódott vagyok.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: