Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Elsöprő szenvedély

Szenvedélyesen, hosszan csókolt meg. Aztán pici, puha puszikkal borította, arcom, nyakam, közben a hajamba túrt. Már két éve vártunk erre mindketten, eddig tiltott terülte voltunk egymás számára. Az esküvőmön ismertem meg. Az egyik távoli unokahúgom vőlegénye volt akkor. Én biztos voltam azidőtájt, hogy a férjem életem szerelme, de fiatal voltam még, és tapasztalatlan. Nem éltem eleget.
Már amikor bemutattak minket egymásnak, mintha megszakadt volna bennem valami a férjem iránt. Szerettem őt, évek óta együtt voltunk már, ismertem minden rezdülését. De ez nem elég. Ahogy megláttam Balázst, azonnal megfogott benne valami. Talán az arca, a tekintete, vagy a hangja... Isten tudja, micsoda. De én épp akkor voltam kb. 2 órás házas, ő meg mégiscsak valaki más vőlegénye. Nem foglalkozhattam ezzel. Temetni kellett hát a megmagyarázhatatlan vonzalmat, mintha nem is lenne.

Egy darabig tartottuk a kapcsolatot neten, összebarátkoztunk, bennem még mindig nem csitult a vonzalom iránta, a férjemmel is egyre többet veszekedtünk, a munka sem ment jól azidőtájt. Ezekbe a beszélgetésekbe menekültem a valóság elől. Ez a mi kettőnk közös kis világa volt, ahol önmagunk lehettünk, ahol órákat beszélgettünk, mindenféléről, volt hogy fél napokat, úgy, hogy szinte fel sem keltem a laptop elől. Talán Balázs ébresztett rá, hogy mennyire nagy hibát követtem el, amikor ilyen fiatalon elköteleztem magam. Bár soha nem beszéltünk szívügyekről, egyszercsak közölte, hogy szétmentek az unokahúgommal. Elkerekedett a szemem, és megkérdeztem, mi az oka a szakításnak. Kis hallgatás, aztán a válasz: "Másik nőt szeretek. Téged."
Akkor elkezdett velem forogni a világ, nem tudtam, hogy sírjak vagy örüljek, eddig azt hittem csak barátként jöhetek szóba nála, csak én vonzódom hozzá, ő nem vágyik énrám. Remélem, hogy csak viccel, de lassan kénytelen voltam elfogadni, hogy a dolog mostmár koránt sem egyoldalú. Ez csak m ég jobban megnehezítette a dolgomat, mert míg azt hittem, plátói a csodálatom, addig nem játszottam a gondolattal, hogy lehet köztünk valami, most viszont egyértelmű volt, hogy így van.
Kértem, hogy találkozzunk, és ezt beszéljük meg, mert nekem sem jó minden nap úgy elaludni valaki mellett, hogy közben másról álmodom. Innentől tiszta lapokkal játszottunk.

Egy kávézóban találkoztunk, egymással szemben ültünk le, elmondta hogy ez nála mikor kezdődött, és hogy hogy ment bele tönkre a kapcsolata. Nem várt visszajelzést, megerősítést, közeledést, tudomásul vette, hogy meg akarom menteni a házasságomat. Nem akart a boldogságom útjába állni. De vajon tudtam-e én akkor, mi nekem a boldogság?
Menteni akartam az akkor pár hónapos házasságomat, kértem, hogy ne találkozzunk többé, akkor mindkettőnknek könnyebb lesz elfelejteni a másikat. Még egy ideig e-mailben tartottuk a kapcsolatot, aztán mélypontra kerültem, döntenem kellett. Megkértem, hogy többet ne keressen, ne hívjon, ne írjon.
Persze csak egy-két hónapig bírtuk egymás nélkül. Aztán megint jöttek az éjszakába nyúló beszélgetések, majd a pár hónapos szünetek, így ment ez majdnem másfél évig.
Addigra a mázasságom már majdnem teljesen megromlott, én rájöttem, hogy még élnem kell, elkezdődtek a kicsapongásaim: férfiak, akiknek még a nevét sem tudom, jöttek, mentek, csak csókok, de már biztos voltam benne, hogy rossz helyen kerestem a boldogságot.

Aztán újra megkeresett Balázs. Egy névtelen névnapi ajándékot hagyott a kapum előtt, de én tudtam, hogy tőle van. Akkor épp a "nem beszélünk" korszakunkat éltük, ezúttal a véglegesnek szántat, de ez a kis ajándék mindent eldöntött. Több mint másfél éve nem találkoztunk már, de én aznap kocsiba ültem, és elmentem hozzá. Csak egy címem volt, hosszas kavargás után odataláltam.
Épp füvet nyírt, koszos volt és izzadt, mégis szebbnek láttam, mint valaha. Csak pár percet beszélgettünk (néha szavak nélkül), aztán megöleltem, és hazamentem. Írtam neki, kérdezgettem az új munkahelyéről, mikor kezd, mikor végez... Másnap délután munka után már vártam rá, beszélgetni akartam vele, megtudni, hogy megint szebbnek látom-e, mint eddig.. És igen. Egyre tökéletesebb volt, már az sem zavart, hogy nem magasabb nálam, már csak az érdekelt, hogy lássam, hogy érezzem a közelségét. Így találkozgattunk pár hétig, mikor eldöntöttem, hogy végre lépni fogok. Egy este elhívtam sétálni. Egy közeli faluba mentünk, volt ott egy kisebb hegy, annak a feléig jutottunk, ott leültünk egy takaróra a fűbe.
Néztük a csillagokat, lassacskán mindketten feloldódtunk, nevetgéltünk, és egyszer csak hirtelen megcsókolt. Olyan érzéki és puha csókja volt, milyet még soha nem tapasztaltam. Aznap éjjel nem mentem haza. Balázsnál kötöttünk ki, a karjában vitt el az ágyig. Hosszan, szenvedélyesen csókolt meg, aztán pici puszikkal, harapásokkal borította a nyakam, lehúzta a melltartóm pántját a vállamról, ott folytatta kalandozását. Lassan felültem, tenyereim közé fogtam az arcát, majd hosszan, puhán megcsókoltam, mint aki most csókol először. Nem kérdezte, biztos vagyok-e benne hogy akarom, nem volt szükség felesleges szavakra. A testünk beszélt helyettünk..

Lefektettem az ágyra, csókoltam, haraptam az ajkát, a nyakát, egyre lejjebb kalandoztam nyelvemmel, végigsimogattam izmos mellkasát, beleborzongtam a tökéletesen férfias idomok tapintásába. Majd elértem tüzes ágyékához, megvártam, míg már pattanásig feszül a helyzet, aztán egy laza mozdulattal megszabadítottam a feszülő alsónadrágjától, végigsimítottam forró férfiasságán, majd combjától egészen a köldökéig csókoltam végig minden négyzetcentiméterét. Majd visszatértem ágaskodó péniszéhez, ízlelgettem, csókolgattam, nyelvemmel simítottam végig... Önfeledten adta át magát a szerelemnek. Aztán lassan a számba eresztettem, mélyen, érzékien, majd nyelvemmel táncot jártam égő makkján, ajkaimmal összeszorítottam, szívtam, mintha a lelket akarnám kiszívni belőle, éreztem a gyönyörcseppek sós ízét a számban, közben egyik kezemmel a heréit masszíroztam; fel-felnyögött gyönyörében. Aztán rátapasztottam nyelvemet selymes makkjára, lassan, erősen körözni kezdtem rajta, és éreztem, ahogy össze-összerándul a kéjtől, amelyet ezzel okoztam neki. Simogattam az ajkammal; erősen, mégis gyengéden eresztettem egyre mélyebben a számba, míg meg nem éreztem a lüktetést, ami a véget jelezte, tudtam, élvezetei csúcsára érkezik most.. Aztán nem bírta tovább... Hatalmasat élvezett a számba, alig győztem nyelni a sós-édes kéjcseppeket. Lassítottam, még melegen tartottam ernyedőfélben lévő férfiasságát, majd térdétől egészen a válláig simítottam kezemmel, Ő magához húzott, és hosszan megcsókolt. A csókja közben is éreztem, hogy mosolyog. Beteljesülni látszott már lassan két éve tartó szerelmünk.

Miközben csókolt, a hátamra fektetett, tudtam mit akar, eszem ágában sem volt ellenkezni. Csókolta a nyakam, a vállam, a kulcscsontom, elidőzött ágaskodó mellbimbóimon, kezével-ajkával egyaránt kényeztette minden porcikámat. A hajába túrtam, a nyakába, vállába karmoltam, élveztem minden mozdulatát... Már percek óta körbecsókolgatott, majd hirtelen rátapasztotta nyelvét vágytól égő csiklómra, azt hittem azonnal elélvezek, vissza kellett fognom egy sikolyt; aztán lassan körözni kezdett. Egyik kezével hasam, combom simogatta, a másikkal ott matatott, ahol a nyelve táncolt, majd lassan belém eresztette két ujját... Csodálatos érzés volt. Ütemesen kezdte mozgatni nyelvét rajtam, és kezét bennem, mozdulatai ritmikusan váltakozva juttattak el egy másik világba.

Éreztem, néha köröz, néha bököd nyelvével, meg-megszívta csiklómat, közben az ujjai belülről kényeztettek, arra lettem figyelmes, hogy egyre több sikolyt próbálok visszafogni, elharapni, aztán jött AZ a remegés, minden egyes izmom megfeszült, görcsbe rándultak a végtagjaim, körmömet a vállába mélyesztettem - nem fájlalta - majd végigfutott rajtam a kéjes borzongás, a csúcsra jutás csodálatos érzése... Ő, mintha már jól ismerné a testem, lassítva abbahagyta mozgásait, mintha tudta volna, hogy ilyenkor már csak erre vágyom. Visszafeküdt mellém az ágyba, meztelen testünk összetapadt a lepedőn. Úgy 10 perc után felültem az ágyon, még mindig meg-megremegett a lábam az előbb átélt gyönyörtől, majd rámosolyogtam, megfogtam a kezét és felhúztam az ágyról. Kérdezte, hová megyünk. "Fürödni." - válaszoltam. Mivel még sosem jártam ezelőtt nála, neki kellett elvezetnie a fürdőszobáig. Magam köré tekertem a lepedőt, együtt kimentünk a szobából.

Már pár éve megtanultam, hogy a férfiak szeretik látni a nőket, azért nem kértem, hogy oltsa el a lámpát. Megpillantottam egy habfürdőt a kád szélén, megszagoltam, tetszett az illata, nyomtam egy keveset a kád aljára, majd megnyitottam a csapot, forró vizet eresztettem rá. Még mindig nem szóltunk egy szót sem. Hirtelen eleresztettem a magam köré tekert lepedőt, az a selyem puhaságával a földre hullt, megmutatva ezzel Balázsnak a testemet közelről, teljes valójában. Egy darabig nem szólalt meg csak nézett. El-elidőzött tekintete a nyakamon, a melleimen és azon a csupasz háromszögön az ágyékomnál.

"Gyönyörű vagy." Csak ennyit mondott. Közelebb lépett, és szenvedélyesen megcsókolt, végighúzta tenyerét a hátamon, majd megállapodott a fenekemnél. Én a hajába túrtam, a nyakán simítottam végig, aztán visszatértem domború, izmos mellkasához.. Egy másodpercre kibontakoztam az öleléséből, elzártam a vizet, tudtam, hogy nem még nem mostanában fogunk kádba kerülni... Elmosolyodott, megölelt és megcsókolt, lassan lefektetett a nemrég-földre-hullott lepedőre. Éreztem, hogy újra kíván, pénisze ismét kacéran ágaskodott. átfordultam rajta, hogy én kerüljek felülre. Ágyéka fölé térdeltem, ráhajoltam, megcsókoltam, majd érzéki-lassan eresztettem magamba forró férfiasságát, lassan kezdtem előre-hátra mozogni, majd köröket, nyolcasokat írtam le csípőmmel, lovagolni kezdtem, abból hamar vágtázás lett, ami egy elsöprő erejű orgazmussal ért véget, mindkettőnk számára. Minden porcikánkat átjárta a gyönyör. Előtte soha nem éltem át ilyesmit. Úgy látszik, ilyen a valódi szerelmeskedés.

Csak másnap reggel mentem haza, éreztem, azonnal lépnem kell. Papírmunkával együtt pár hónapon belül sikerült véget vetni elhibázott házasságomnak.

Balázzsal azóta is együtt vagyunk, rengeteg csodálatos szerelmeskedést éltünk át a hosszú évek alatt, és szenvedélyes szerelmünk egy szikrányit sem változott egymás iránt.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Tschudin ·
Woww, nem semmi!! Megihletett;)

bota93 ·
Nekem nagyon tetszik!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: