Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Első

Egy kis bevezető: 27 éves vagyok,viszonylag sok barátnőm volt. Az egyik meghatározó esemény az életemben egy exemmel történt. Aki szex közben megpróbált mindíg úgy helyezkedni,hogy elérje a fenekemet,és az ujjával izgatta az ánuszomat. Eleinte még furcsa volt,aztán kezdtem megszokni. Egy mámoros éjszakából hazaérve egymásnak estünk,de aktus közben a szokásos izgatás helyett belém nyomta előbb egy,majd 2 ujját. Saját,és barátnőm meglepődésére én nem húzódtam el,kellemes érzés volt. a későbbiekben már én kértem,hogy csinálja,és műpénisszel dugjon meg,de nem tudtam rávenni.. Regisztráltam egy biszex oldalra,ahol egy fiatal srác már rám is írt,elkezdtünk beszélgetni. 1 hétig csevegtünk,képek küldése,online maszti,meg ilyenek. Egyszer felhozta,hogy ki van éhezve már rám,találkozzunk...


 


Nem laktunk egymástól messze,szóval megbeszéltünk egy találkozót a város széli erdő mellett. Ott voltam időben,és persze nagyon izgultam,mint egy szűz kisfiú.. Ami persze érthető,mert ugye ez is egy első alkalom..


 


Megjelent Ő is,és besétáltunk az erdőbe beszélgetve,oldva a feszültséget. Nagyon jól nézett ki,laza póló volt rajta,egy rövidnadrággal. Gondoltam legalább nem kell az övvel bajlódni. Találtunk egy padot,ahova le is táboroztunk. Az erdő sűrűjében körbenéztünk,nem lehetett minket látni. Szerencsére a környék is elég csendes volt..


 


Nekitámaszkodva a padnak csak beszélgettünk,az idő megállt,annyira izgultam,mi lesz most,nem mertem kezdeményezni.. Mielőtt bármit csinálhattam volna,egy alkalmas pillanatban elém állt,és lesmárolt.. Ez bátorságot adott nekem is,és viszonoztam. Elég furcsa érzésem támadt,hogy egy fiúval csinálom,de elhessegettem a gondolatot.. Elkezdtük egymást símogatni nadrágon keresztül,de én többet akartam. Letoltam a vékony sortját,és az alsónadrágját,amiből előbukkant meredező pénisze. Elsőre nem volt valami nagy,de idővel ahogy símogattam,kőkeményre,és óriásira duzzadt velem együtt.. Erre már Ő is a nadrágomban kutatott.. Ott álltunk egymással szemben egymás péniszét kényeztetve.. Már csak a pillanattól majdnem elélveztem. Ezt megérezhette,mert abbahagyta,amit csinált,és elém térdelt.. Lehúzta nadrágomat,és nagyon lassan kezdte a péniszemet a nyelvével izgatni,ami őrjítő volt.. Mikor szájába vette,nem kellett sok,és hatalmasat élveztem bele... Az utolsó cseppig kiszívta farkamból a nedvet.. Felállt,és újra lesmárolt.. Ekkor nagyon meglepődtem,mert a farkam tartalmát nem nyelte le,teli szájjal csókolt meg.. Annyira teli volt a szánk,hogy folyt végig az arcunkon a meleg nedű... Mikor már elnyeltük a nedvemet,én következtem. Letérdeltem elé,és kezembe vettem péniszét. A nyelvemmel kezdtem izgatni,közben figyeltem reakcióját,nem akartam béna lenni. Furcsa érzés volt,de már számban akartam érezni Őt.. Bekaptam amennyire tudtam,és lassan mozgatni kezdtem a fejem. Jól csinálhattam,mert nem telt bele sok idő,és Ő is teletöltötte számat meleg nedűjével.. Igyekeztem én is megtartani belőle a legtöbbet,és ugyanúgy lesmároltam.. Annyira égett már a vágy,hogy magamévá tegyem,nem bírtam tovább. Felültettem a padra,a hátára döntöttem,a lábai az égnek álltak. Egyből az ánuszát vettem célba nyelvemmel.. Először csak körkörösen nyalogattam,majd egyre jobban behatoltam a szűk popsijába.. Ő felnyögött,tetszett neki a dolog..:) Volt nálam síkosító,bekentem ujjamat,és lassan betoltam előbb csak egyet,majd mikor eléggé kitágult,jött a második és a harmadik.. Már nem bírtam tovább,kentem farkamra is a zseléből,és oda illesztettem tüzes ánuszához.. Nagyon lassan hatoltam belé,hogy ne fájjon neki,de könyörgött,hogy basszam meg keményen,ne foglalkozzak vele,a kutyám akar lenni! Ez bátorságot adott,és egy erős,gyors mozdulattal tövig hatoltam kőkemény péniszemmel,még mindig izgatóan szűk popsijába.. Felnyögött,és ordította,hogy "Ezaaaaz,basszál szét,Te állat!!"..


Megfogtam két kezemmel a combjait,és vadul kefélni kezdtem,csak úgy ringott a padon minden lökésemnél.. Ez így ment pár percig,de megálltam,és mondtam neki,hogy ha a kutyám vagy,akkor kutya pózban akarlak tovább dugni! Több sem kellett neki,miután kicsúsztam belőle,leugrott a padról,hátat fordított,bepucsított,és már igazította is a farkamat az ánuszába.. Így keféltem tovább keményen.. Bal lábát felrakta a padra,amitől még beljebb tudtam hatolni. Még pár lökés,és hatalmasat élveztem belé,ami csodálatos volt,a lábam remegett tőle... Lerogytunk a padra mindketten pihenni,de Ő egyből rácuppant még lüktető farkamra,és kiszívta az utolsó cseppet is..


 


Pihentünk kb egy fél órát,megbeszéltük,kinek hogy tetszett az aktus. De mondta,hogy még nincs vége,Te is megkapod a magadét! Ajjajj,mondtam,még nem voltam férfival,ez nekem nagyon erős lenne.. Megnyugtatott,hogy óvatos lesz nagyon. Nem bíztam benne annyira,hiszen csak pár napja ismerjük egymást..


Nem baj gondoltam,ha durva lesz,abbahagyom,ellököm magamtól,hiszen nagyobb vagyok nála..


Elkezdte csókolgatni a nyakamat,hogy ellazítson,de nyelvünk hamar egymásra talált. Ugyanúgy felültetett a padra,és hátradöntött,viszont nem kényeztetett a nyelvével,amit egy kicsit bántam.. Síkosítót kent az ujjára,és azzal izgatta ánuszomat,de nem voltam eléggé ellazulva,kicsit feszült voltam a helyzet miatt.. Mondta is,hogy nyugodjak meg,mert így rosszabb lesz. Próbáltam a barátnőmre gondolni,mintha Ő csinálná.. Közben a péniszemet is simogatta,így kicsit kezdtem oldódni. Észre is vette,és már tolta is be az ujját. Mikor érezte,hogy bírom,akkor jött a következő,és így ujjazott sokáig. Elég furcsa érzés volt,de türelmetlenül azt vártam,hogy az ujjai helyett már a péniszét tudjam befogadni.. Szóltam,hogy már elég az ujjaiból,a péniszét akarom!! Nem is teketóriázott sokat. Kihúzta ujjait,farkát bekente alaposan síkosítóval,és oda illesztette szűz nyílásomhoz.. Nagyon lassan kezdte betolni,ami kezdett fájni,és felnyögtem. Erre megállt. Mikor már megszoktam az érzést,látta rajtam,hogy haladhat beljebb.. Továbbra is lassan haladt befelé,figyelve a reakciómat. Még párszor megállt,mire tövig belém nyomta tüzesen izzó farkát,és nagyon lassan mozogni kezdett bennem.. A kellemetlen érzés alább hagyott,és már élveztem a helyzetet. Ahogy mozgott bennem,nagyon jó érzés volt,de nem bírta sokáig mivel még elég szűk voltam,pár lökés után belém töltötte forró gecijét,ami Isteni érzés volt... Lassan kicsúszott belőlem,és a meglepetés csak ezután jött.. Nem ült le mellém,hanem fenekemre tapasztotta a száját,és szívta ki belőle a nedvet,amit az előbb spriccelt bele... Megint úgy akart lesmárolni,de mondtam,hogy ezt most inkább nem szeretném.. Megértette szerencsére,lenyelte ami a szájában volt,és leült mellém. Egy darabig még beszélgettünk így,majd felöltöztünk,és elkísértem haza. Vegyes érzelmekkel sétáltam el tőle. Utána még találkoztunk párszor,ha szeretnétek,azt is megosztom Veletek! ;)))
Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók!
A tortenetek csapata új oldalt nyitott a meleg emberek számára: WWW.BOYSXX.SITE
Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció.
Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Ingyenes regisztráció csak most.

Anna69 ·
Sziasztok! Keresek egy férfit egy kellemes találkozóra. Részletek a honlapon -> www.teensfk.site

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: