Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Dr. Stephen P. St.John: Sajnálom, hoyg nem tette egyér...
2024-03-27 20:43
lalityi9346: Várom nagyon a folytatást!
2024-03-26 17:27
kaliban: Hát ez q..va gyenge, a helyesí...
2024-03-24 15:19
golyó56: Tetszett. Folytatás?
2024-03-22 11:42
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Első volt 'mindhármónknak'

Ez a kis élmény 16 éves koromban történt meg velem. A gimiben gólyabál volt és az osztályból 8-an maradtunk még bulizni. 7 fiú és egyetlen egy lány. A buli vége fele már szinte mindenki be volt rúgva kivéve én, Evelint meg Robit. A lánymosdó előtt voltunk mi hárman, mert az a második emelten volt és oda annyira nem tudtak feljutni a részegek. Robi az ablakon át nézett ki az ablakon én meg Evelin beszélgettünk. Egyszer elkezdett olyan szexin nézni, majd odalépett hozzám és benyúlt a nadrágomba és elkezdte simogatni a boxeren keresztül a farkam. Én meg voltam lepődve, de aztán kis finom mozdulattal emelgettem a csípőmet, és mozgattam jobbra-balra, hogy mindenhol simogassa, még a herémet is. Egy 15 másodperc után még közelebb jött és benyúlt a boxerbe. Már félig állt a farkam, és ott is simogatta egy rövid ideig, mert Robi megfordult, és akkor sajnos abbahagyta. De ez engem nagyon nem érdekelt, és magamhoz öleltem és megcsókoltam, és elkezdtem a popóját markolászni.

Robi nem nagyon akart elmenni, ezért behúztam őt a lánymosdóba, de nem csuktam be az ajtót a nagy hévben. Leterítettem a földre a felsőmet, és Evi kabátját, és elkezdtem újra fele foglalkozni. Levetkőztettem, lehúztam a nadrágját, a felsőjét és a pólóját. Már csak egy szál melltartóban és bugyiban állt előttem, ami sima fehér volt. Elkezdtem szétkapcsolni a melltartóját, amikor kikapcsoltam és levettem róla ő is elkezdett vetkőztetni engem. Levette a pólóm és a nadrágom. Én levettem a zoknim, mert milyen már az, hogyha rajta van az emberen. Le se tudtam venni a szemem a melleiről. Odalépett hozzám és elkezdte megint simogatni a testhez simuló boxeremet. Egyszerű fekete volt, egy írással és egy kézlenyomattal az elején. Az írás az volt, hogy „Touch this”. Elkezdte lehúzni rólam, de mondtam neki, hogy mindennek eljön az ideje. Lefektettem és lehúztam a bugyiját. Széthúztam az ajkait, majd csodálatos illat csapta meg az orromat. Nagyon finom volt, és fel is izgatott. Elkezdtem nyalni a csiklóját, és mindent, amit láttam, mert tapasztalat nélkül csak nyalni tudtam mindent. Egy fél perc múlva összerándult a teste, és kicsit eltolta a fejemet a puncijától. Egy nagyon kis nedv folyt ki a puncijából, ami már eddig is elég lucskos volt.

Most ő jött. Lefeküdtem és lehúzta a boxeremet. Megfogta meredő falloszom, és lehúzta a bőrt rajta. Mondtam neki, hogy köpjön rá egy kicsit, mert száraz volt mind a farkam mind a keze. De ő nem ráköpött, hanem bekapta. Nem tudta teljesen tövig, de bekapta ameddig tudta. Elkezdett szopni, amitől én a gyönyör szigetére jutottam el egy pillanat alatt. A gyönyörtől nem tudtam mit csinálni, csak élveztem a keze és szája munkáját. Egy pillanatra oldalra fordítottam a fejem és láttam Robi fejét, hogy rezeg össze-vissza. Kicsit hátrébb csúsztam és láttam, hogy veri a farkát. Felhúztam Evit a farkamról, és kinyitottam az ajtót teljesen. Mondtam Robinak, hogy jöjjön beljebb, nézze itt bent, mert csak jobb a kilátás. Elrakta a farkát, és kicsit megijedve elfutott. Mondtam Evinek, lehet már kiverte, és csak ennyire kellettünk. Megcsókoltam, és megfogtam a melleit. Kérdeztem tőle, hogy akarod, hogy megtörténjen? Ő mondta, hogy pont alkalmas neki, mert van nála óvszer. Mondtam neki, hogy akkor vegye elő és húzza fel.

Kiment és elment. Robival jött vissza, fogta a kezét és behúzta a mosdóba. Leültette, és mondta, hogy érezd csak jól magad, ne zavartasd magad miattunk. Megint kiment, és visszajött a gumival. Amíg nem volt itt életben tartottam a farkamat. A fogaival kibontotta a csomagot, és rátette a farkam végére. Mondtam neki, hogy még nyálazza be, mert már kicsit száraz lett. Ő rámnézett, és erotikusan bekapta a farkamat. Robira ránéztem, már ledobta a nadrágját, és a boxerén keresztül elkezdte simogatni a farkát. Mondtam neki, vedd le úgy kényelmesebb lesz, nézz csak rám. Nem szólalt meg, de hallgatott a szóra. Felállt meredő farokkal, és levette a boxerét. Evi hátranézett, és mondta, hogy jöjjön oda hozzá, és előkészíti a verésre. Vastagabb volt a farka, mint az enyém, és egy kicsit nagyobb is, de a heréje pont ugyanolyan volt, mint az enyém, jó lógós. Odament Robi kicsit félve, Evi pedig bekapta, de csak egyszer hogy megnyálazza. Robi visszament és leült. Addig Evi felhúzta a gumit a farkamra és lefeküdt a kabátjára. Megint megkérdeztem tőle, hogy tényleg akarod? Ő pedig megcsókolt. Megnyálaztam a kezem és azzal bekentem a farkam majd odairányítottam a farkam a puncijához. Kicsit benyomtam, de eszembe jutott, hogy még szűz, és lementem és elkezdtem először az ujjammal dugni. Össze-vissza mocorgott, és gondoltam eléggé jó lesz. Újra odairányítottam a farkam a puncijához, és kicsit megint bedugtam.

Már bent volt teljesen a makkom, amikor megint ránéztem Robira. Ő pont akkor köpött rá a farkára. Engem nagyon felizgatott, hogy valaki néz, ettől pedig elvesztettem a fejem. Teljesen betoltam a farkam. Kicsit felsikoltott, de megcsókolt. Elkezdtünk szeretkezni. Csókolóztunk közben. Robinak mondtam, a nagy hévben nehogy most elmenjen, mert nagyon rákezdte a farka verését. Erre ő lelassított, és csak húzgálta a bőrt a farkán. Minden izma összerándult, amikor verte a farkát, mint nekem, amikor dugtam Evit. Egy jó egy perc múlva kijöttem Eviből, és kérdeztem tőle, hogy Robit nem vesszük be? Ő mondta, hogy velem akar lenni, mert velem nagyon jó. Lefeküdtem, és nem is kellett mondani, ráült a farkamra. Finom csípőmozgással kezdett pattogni rajtam. Megfogtam a csípőjét és én is emelgettem. Ő megfogta a mellizmomat, és elkezdte csikargatni. Így ment még vagy fél percig, majd mondtam neki, hogy mindjárt elmegyek. Ezt ő nem hallotta, mert megint összerándult a teste, és rám feküdt. Kijöttem megint belőle és kérdeztem, hogy rád verhetem? Felállított és leguggolt elém és elkezdte nyalni a herémet.

Megint ránéztem Robira, és mondtam, hogy rákezdhet, mindjárt repül a gecim. Erre Robi felállt, és a falnak dőlve elkezdte erősen verni a farkát. Hamarosan elmentem, amit Evi mellére vertem. Robi még verte egy kicsit de ő csak a földre tudta verni, de nem maga elé, hanem egy jó méterre verte el magától annyira fel volt izgatva. Mondtam Robinak, hogy jöjjön ide mellém, megfogtam a vállát, majd a farkát és még kicsit megszorítottam, hogy kijöjjön még egy kis geci. Mondom neki, hogy na van még ott ahonnan a többi jött. Ezt azért csináltam, mert meg akartam tudni, hogy milyen egy másik fiú farka. Ő ugyanezt csinálta velem, amitől nekem megint felállt a farkam. Evelin felállt, és mondta, hogy több jót már nem tud adni nekem, és mondta, hogy öltözzünk fel, mert nagyon elrepült az idő. Robinak mondtam, hogy vegye fel a boxerét, és menjünk ki az udvarra. Evinek segítettem bekapcsolni a melltartóját, majd kimentünk az udvarra.

Evelin még odakint is a farkamat fogdosta, ami nem nyugodott le, de mondtam, hogy majd elintézem otthon „Robi módra”. Megcsókoltam, Robi farkára pedig odaütöttem egy kicsit, és mondtam, hogy következőleg te fogod használni az öcsit, és én nézem. Ezután odamentem haveromhoz és hazamentünk. Hétfőre megszakadt minden, nem beszéltünk róla, és többé semmi ilyen nem történt, sajnos.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Mirrmurrka ·
Wazz, bocs, de EZEN már nagyon eldobtam a skalpom...

"hejesirási hibákkal"

ŐCSÉÉÉÉM...

No0oB ·
Eddig egyetlen erdélyi magyar van, akit bírok, az összes többitől hányhatnékom van, bár üsse kő, néha azt mondom én is, hogy véletlen egybeesés.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: