Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Első tapasztalatom

Ebben az évben a születésnapom egy szerdai napra esett, ez a nap azért volt fontos, mert megbeszéltem Gergővel, hogy a születésnapomon lefekszem vele!
Gergő egy nagyon helyes fiú már 4,5 hónapja jártunk együtt s gondoltam mostmár itt az idő! Szeretem Gergőt, még a mái napig is együtt vagyunk!
Ezen kis bevezetés után leírnám nektek, első szexuális élményemet, amely a számomra felejthetetlen élmény volt!

A szerdai nap tökéletes időpont volt, hiszen a szüleim hét közben vidéken dolgoznak, s így nincs a lakásunkban senki, tehát azt sem tudják, mikorra érek haza. Mikor vége lett az iskolának, igyekeztem a buszhoz, hogy minél hamarabb haza érjek. Előszedtem a legszebb enyhén pirosas-bordó csillogó topom (ebben Gergő szerint kívánatos vagyok), a fekete mini szoknyám, és egy szintén fekete pántos csizmámat, a legszebb necc harisnyám - ezt szintén Gergő miatt, mert szerette és tetszeni akartam neki-, valamint egy piros csipkés tangát. Elmentem lefürödni, de a lábaim már remegtek, igyekeztem, hogy minél hamarabb odaérjek hozzá! Felöltöztem, nem sminkeltem csak egy kis szájfényt tettem a számra, és a kedvenc parfümömből egy csipetet a nyakamra!

Gergőékhez érve hihetetlen élmény fogadott! Gergő teljesen úgy készült erre a napra, hogy ha mégis meggondolnám magam, el tudjon engedni minden emlék nélkül (ez azért is esett jól, mert nem tudtam, hogy belemerek e vágni, lesz e elég bátorságom, vagy eljövök tőle!)! Szinte vágni lehetett volna a levegőt annyira éles volt közöttünk. Rendes volt, becézgetett, csókolgatott, majd elővette az ajándékomat, ami egy gyönyörű ezüst nyaklánc volt, rajta egy szív alakú medállal, melyet kinyitva az egyik oldalán a kettőnk fényképe a másikon pedig a nevünk volt.
Idegesek voltunk! Nem mert kezdeményezni, s az ajándékért kapott vad, és forró csók indította el mind a kettőnknél a lavinát.

Hosszant csókoltuk egymást, mire azt vettem észre, hogy a keze már a libabőrös testemet simogatja. Egyszerre csak abbahagytuk a csókolózást, és ő a fülem tövét puszilgatta lágyan, majd a nyakam, ezt egy kicsit meg is harapta, tudta ez egy gyenge pontom. Finoman csúsztatta le rólam a top pántját, és utána lehúzta magát a topot is, meglepődött hisz nem talált melltartót alattam, de elkezdte puszilgatni a mellkasom és egyre lejjebb, én nagyon élveztem, amit csinált, de tudtam mostmár én jövök!

Alulról kezdtem el gombolni az ingét, és minden gomb kibontása után a hasára egy puszit nyomtam, mire a végére értem már teljesen borzongott ő is az izgalomtól.
Lassan ismét visszavette ő az irányítást és lefektetett az ágyára, szinte úgy "bontott ki" a ruháimból, hogy közben észre sem vettem, hogy az amúgy is kevés ruhadarabom egyre jobban fogy. De ő sem akarta elhinni, hogy én is szinte észrevétele nélkül szabadítottam meg a nadrágjától és az alsójától. Még egy jó darabig időzött a hasamon, mikor elindult egyre lejjebb, a lábamhoz ért és tudtam, hogy az elkövetkezendő pillanatokban a kéjes szenvedés fog úrrá lenni rajtam!

Eközben én simogattam a testének azon részét, amelyet még elértem, és ezután én fektettem hátra és okoztam csókjaimmal hasonló élményeket neki, mint ő nekem!
Eljött a pillanat, amelytől féltem, de ebben a pillanatban már a levegőnél is nagyobb szükségét éreztem neki. A hátamra fektetett és ő vette át az irányítást, egy finom, de hirtelen mozdulattal belém hatolt, és ez az érzés elmondhatatlan volt...
Ritmikus mozgását kezdtem átvenni és egyre jobban összhangba kerültünk. Tudtuk jól, mivel még kezdők vagyunk mindketten nem fogjuk tudni magunkat türtőztetni, én pedig nem is vártam, hogy az első alkalomkor kielégülhetek, hiszen nagyon sok rosszat olvastam már. De ebben a pillanatban hihetetlen forróság vette magát úrrá rajtam, és bár nem volt erős, sem a folyamatos behatolás, sem az mikor kifelé húzta belőlem, mégis úgy éreztem, hogy el fogok jutni a csúcsra, hisz jobban magamban érzem, mint azt bármikor is gondolni mertem volna, hogy érezni lehet! Hamarosan jött is a várva várt csúcspont! Elértünk egyszerre, együtt, ketten.

Hihetetlennek gondoltam, hiszen az újságból olvasottak alapján, egy lánynak elsőre nem sikerül a legtöbb esetben, egyszerre is nagyon ritka az, hogy két ember eljut a tetőpontra. De mindezen már csak akkor morfondíroztam, mikor egymás karjaiban egymással szemben megpihentünk, és már-már félálomban voltunk. Nekem ez az idő nem tűnt többnek egy óránál, de mikor utoljára az órára néztem már 8:30 körül járt az idő. Később felébredtem, már láttam, hogy hajnali 2 óra! Az éjszakát vele töltöttem. Másnap reggel hazakísért és bepakoltam a táskába, és elindultunk a buszhoz. Egy szó tanulás nélkül, de tudtuk nem felelhetünk, hisz a tegnapi napot már nagyon vártuk, és megérdemeltük, hogy csak egymással törődjünk és úgy is lett, nem feleltünk aznap semmiből sem!
Hozzászólások
További hozzászólások »
bemba100 ·
Hello,
How are you today? My name is Penda
I saw your profile on my search for a nice and trusted person so i decided to write to you, I will like you to write and tell me more about yourself direct to my email.( pendabemba) (@) (yahoo.com )
from there i will reply you with more of my details and pictures,
I will be waiting to receive your email,
Have a nice day.
miss Penda

thanks

aaaaa

Helló,
Hogy van ma? A nevem Penda
Láttam a profilt keresni egy szép és megbízható ember, így úgy döntöttem, hogy írok neked, én szeretném, ha írni és mesélj még magadról közvetlenül az e-mail címemet. (Pendabemba) (@) (yahoo.com)
Onnan fog válaszolni neked több az én részletek és képek,
Én is arra vár, hogy megkapja az e-mail,
Have a nice day.
miss Penda

köszönöm

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

Anna69 ·
Sziasztok! Keresek egy férfit egy kellemes találkozóra. Részletek a honlapon -> www.teensfk.site

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: