Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Első szex az apámmal

Nem vagyok egy babonás fajta lány. Nem hiszek abban, hogy ha átmegy előttem egy fekete macska akkor balszerencsém lesz, vagy ha a vőlegényem meglát a menyasszonyi ruhámban akkor az végzetes következménnyel jár.
A barátommal már 1 éve járunk jegyben és már kevesebb mint 2 hónap van hátra az esküvőig.
Tehát elmentem és vettem egy csodaszép menyasszonyi ruhát. Igen megvettem, mert úgy voltam vele, hogy ha már egyszer megyek férjhez, akkor legalább maradjon valami emlék is.
Még mielőtt a barátom haza ért volna megkértem a legjobb barátnőmet, hogy adja rám és miután elkészültünk ő haza ment mert még fontos elintéznivalói voltak.
Ott álltam abban a ruhában. Derékig feszült alatta pedig egy hatalmas abroncsos szoknya terült el és szerencsére egy kicsit sem lehetett belátni.
Forgolódtam a szobánkban lévő tükör előtt és a következő pillanatban a férjem lépett be.
Totálisan le volt döbbenve, aztán egy hatalmas mosoly terült el az arcán.
- Eszméletlenül nézel ki.- mondta, majd odajött hozzám és szájon csókolt.
Ismertem ezt a csókot és már tudtam mit akart.
A keze a derekamról a mellemre vándorolt és körkörös mozdulatokkal elkezdte masszírozni. Én sem voltam rest. A kezemet az ágyékára tettem és elkezdtem markolászni.
- Kívánlak. - suttogta két csók között.
Elmosolyodtam.
- Nem vagyok semmi rossz elrontója.
Elkezdett tolni az ágy felé és épp leültem amikor valaki kopogott az ajtómon.
- Bejöhetek kicsim? - kérdezte apa. A francba. Ez gáz, mert ő nagyon is babonás és ha meglátja, hogy a férjem is látott már a ruhában, hatalmas patáliát fog csapni.
Ijedten körbenéztem hogy hová is bújhatna Adam (edem).
- Egy pillanat apa.
Jobb ötletem nem lévén rászóltam, hogy bújjon be a szoknyám alá. Amint bemászott, megigazítottam a szoknyámat, hogy sehol se látszódjon, majd lerúgtam a cipőmet, hogy alulról se lássa.
- Bejöhetsz.
Amint belépett elámult és alaposan megölelgetett.
- Olyan gyönyörű vagy kicsim.
Leült az ágyra én meg magamban átkozódtam, mert azt reméltem, hogy gyorsan lezavarhatjuk ezt a beszélgetést.
- Nem ülsz le? - kérdezte.
- Ááá nem. Egész nap csak ültem, most jól esik az ácsorgás.
Miközben beszélgettünk, megéreztem Adam kezét a lábamon, amint óvatosan arra kér, hogy álljak terpeszbe. Megfogta a harisnyám derék részét és lehúzta a combom közepéig, majd óvatosan feltérdelt és megnyalta a vágásom. Köhögtem egyet , mire apa értetlenül nézett rám.
- Kapar a torkom, hoznál egy pohár vizet légy szíves?
- Persze egy pillanat és itt is vagyok.
Amint apa kilépett, Adam lerángatta rólam a harisnyát és a bugyit és édes kínzásba kezdett. Mélyen belém nyalt a hüvelyemtől a csiklómig, majd két ujját belém nyomta és a nyelvével a csiklómat nyalogatta. Halkan felnyögtem és arra vágytam, hogy apa ne jöjjön vissza. Hirtelen gyors tempóra váltott én pedig nem bírtam tovább és halkan nyögni kezdtem és élveztem, hogy így kínoz.
Aztán meghallottam apa lépteit és jeleztem, hogy óvatosan, mert jön. Lassított, de folytatta a kínzást. A nyelve a csiklómon körözött, az ujjai pedig bennem mozogtak és éreztem ha így folytatta akkor le fogunk bukni.
- Köszönöm. – mondtam apának, amikor átadta a vizet.
Az ajkamba haraptam, hogy ne kezdjek el nyöszörögni, majd egy mosolyt erőltettem magamra, mert apa rám nézett.
- Hát akkor én magadra is hagylak. Csak szólj ha bármi segítség kell.
- Rendben.
Nyomtam egy puszit az arcára és végre távozott.
Adam pedig folytatta a kínzást. Folyamatosan gyorsított, közben hol a csiklómat izgatta, hol pedig körbe nyalt. Éreztem, hogy jön a vég, majd elélveztem. De ő csak kínzott tovább, nem hagyva nekem nyugtot. Aztán amikor elmúlt az érzés, kihúzta az ujjait, de továbbra is nyalogatott. Megfogta a derekamat és finoman hátratolt így megtámaszkodtam a falban de a lábamat nem mozdítottam, így jobban belátta az alsó területet.
A nyelvével elindult hátrafelé, majd amikor elért a megfelelő ponthoz, mélyen belém nyomta, majd kihúzta és újra benyomta.  Ez nem volt olyan intenzív mint előbb, de azért jó volt.
Érezte, hogy nem váltott vele ki sok reakciót belőlem, így belém dugta az előbbi két ujját és a nyelvével ellentétesen elkezdte ki- be húzogatni. Ez határozottan jó érzés volt. Csak húzogatta az ujját, hol végig nyalt, hol újra belém nyomta a nyelvét és amikor végre elélveztem volna, nem engedte. Belülről kikapcsolta az alsó szoknyát, majd lehúzta. Arrébb léptem felfedve Adamat és a méretes farkát, amit idő közben rendesen felkorbácsolt.
Az ágyhoz sétáltam, felhúztam a szoknyámat és hanyatt dőltem széttett lábakkal.
Csak a slicce volt lehúzva, azon keresztül kibujtatva a kis kedvence amit most hozzám illesztett, de nem nyomta belém hanem föl- le mozgatta rajtam, hol a csiklómat izgatta és élvezte az édes kínzást.
Felkönyököltem és néztem, hogy mit művel velem. Aztán megragadta magát, a nyílásomhoz helyezte és keményen belém hatolt. Mindketten felnyögtünk.
Megragadtam a pólóját, hogy közelebb húzzam magamhoz, a lábamat pedig a dereka köré kulcsoltam. Megragadott a tarkómnál és megcsókolt. A nyelve vadul ficánkolt az enyémen és még többet akart.
Nem bírtam tovább. Megragadtam a fenekét és közelebb húztam magamhoz. Mennyei érzés volt, ahogy minden porcikámat kitöltötte.
Elengedett, megmarkolta a mellemet és annyira hátra húzódott, hogy majdnem kicsúszott, de az utolsó pillanatban vissza csúsztatta magát. Nyöszörögtem az édes érzéstől és még többet akartam.
Megemelt hogy hátrébb tudjon tolni, majd felült, hogy a két lábam között térdelt és lassú mozgásba kezdett. A hüvelykujját a csiklómra tette és lassan elkezdte körbe- körbe izgatni.
Le akartam húzni a ruha mellrészét de rájöttem, hogy rám van feszítve így inkább hagytam és még nagyobb terpeszbe tártam a lábam.
Adam gyorsított a tempón. Miközben bennem mozgott, a középső ujját belém nyomta a csiklómat pedig továbbra is izgatta. Majd kihúzta az ujját és a számba dugta.
Lenyalogattam és éreztem a saját ízemet.
Megragadta a derekamat és keményen nekem vágódott. Felnyögtem és a két kezemmel hátul a falon megtámaszkodtam, hogy nehogy megfejeljem. Vad tempót diktált és nem kegyelmezett nekem.  Hangosan nyögtem és éreztem, hogy jön a csúcs. Csak lökött és lökött, míg nem végre átbillentem a csúcson. Rám hajolt és össze-vissza csókolt. A melleimet is kényeztetni akarta, de nem tudta elővarázsolni a ruha miatt.
- Állj fel.- szóltam rá.
Kihúzódott belőlem és talpra állt, én pedig háttal neki.
- A felső 3 sort fűzd ki, majd kösd meg újra.
Imádtam a barátnőmet, mert alulról fűzte be felfelé, így pont kapóra jött.
Éreztem, hogy lazul az anyag, majd a mellem alatt újra megfeszül, így lehajtottam a mellrészt és felfedtem formás melleimet.
Megfordultam,leguggoltam és a számba vettem Adamat. Felnyögött és élvezte az édes kínzást. Majd megragadta a hajamat és elkezdte kefélni a számat. Amennyire csak tudtam leengedtem a torkomon.
Majd elengedett és segített felállni.
Az asztalhoz  sétáltam, lesöpörtem az ágyra azt a pár cuccot ami rajta volt, majd hanyatt felfeküdtem és vártam.
Adam a lábaimat a nyakába kapta, majd belém nyomult és közepes tempót diktált, de még így is meg kellett kapaszkodnom, hogy az asztal túlsó végén le ne boruljak.
Megragadta a melleimet és körkörös mozdulatokkal elkezdte masszírozni, majd a bimbóimat húzogatta, izgatta.
Feltornáztam magamat, megkapaszkodtam a nyakában és miközben kefélt megcsókoltam és nem eresztettem.
Felkapott, a falhoz sétált, majd letett és nagyon lassan elengedett. Megfordultam, felhúztam a szoknyámat, ő pedig hozzám illesztette magát és ismét elkezdett kefélni, de lassú tempóban.
A hátamon kezdett matatni, majd elkezdte kifűzni a madzagot a fűzőből és mikor végzett felülről lehúzta rólam, majd megszabadult a felsőjétől.
Elengedett, majd hanyatt fektetett a földön és a lábaim közé hajolt. Belém nyalt, majd két ujját belém nyomta és elkezdett ujjazni. Közben végigcsókolta a jobb lábam belső részét a térdemtől indulva, majd ismét belém nyalt. Megtalálta a csiklómat és körkörös mozdulatokkal elkezdte izgatni, közben az ujjaival folyamatosan izgatott. Imádtam ahogy csinálta.
Megragadtam és magamra húztam.
Hátrahúzta mindkét lábamat, megmarkolta a mellemet és így csúszott belém. Teljes erejéből elkezdett kefélni. Megcsókoltam és élveztem ezt a mennyei érzést.
Már majdnem mindketten a csúcson voltunk, amikor apa benyitott és teljesen ledöbbent.
Adam nem kezdett el szégyenkezni, hanem felült, hátradőlt és így folytatta a kefélést apám szeme láttára.
A mellem ugrált, a lábam széttárva felfedve legféltettebb kincsemet, a vőlegényem pedig mélyen bennem és vad tempóban kefél.
Egyszerre értünk a csúcsra és bennem élvezett el én pedig lovagló ülésben rá ültem és segítettem az élvezetben.
Majd felálltam és apámra néztem. Az arcán döbbenet ült, de a farka már keményen állt. Nekitoltam a konyha falának és a nyelvemet a szájába dugtam. Először lefagyott, majd megragadott és keményen megcsókolt. Markolászta a melleimet, majd alám nyúlt és elkezdett ujjazni. A szájába nyögtem mire felkapott és a konyhaasztalra fektetett. Kicsatolta az övét, kigombolta a nadrágját, lehúzta a sliccét, széthúzta a nadrágot és várt, közben végig a szemembe nézett. Odanyúltam, benyúltam az alsónadrág nyílásán és elővettem a farkát. Nagyobb volt és vastagabb, mint Adamé és arra várt, hogy szétkúrhasson.
Párszor végighúztam rajta a kezemet, majd magamhoz húztam apám és a farkával elkezdtem izgatni a csiklómat. Megragadta a kezemet, magam mellé helyezte, majd megmarkolta magát és belém csúszott. Tátott szájjal felnyögött és rám nézett.
Isteni érzés volt.
Csak állt ott döbbenten és rám nézett.
Megragadtam a derekát és hátra toltam, hogy kihúzódjon belőlem , majd újra vissza. Egy halk sóhaj hagyta el a száját, majd hanyatt fektetett és elkezdett kefélni. Megragadta a melleimet és elkezdett játszani velük. Harapdálta, markolászta, nyalogatta.
Köhögés hallatszott apa háta mögül. Adam volt az.
- Én is jöhetek?- kérdezte.
Bólintottam. Apa megragadott, hanyatt feküdt, én az ölében ültem Adam pedig a hátamra feküdt és hátulról a vaginámba nyomta magát. Isteni érzés volt, hogy egyszerre vannak bennem.
Hosszú percekig keféltek, mígnem Adam nem bírta tovább és belém élvezett.
Apa még bírta így lovagló pózba ültem és keményen megdugtam. Végül megadta magát és ő is belém élvezett.

Másnap:
Felébredtem és fura érzés kerített hatalmába. Boldognak, kisimultnak éreztem magamat.
Szerencsém volt, mert anya még nem jön haza a munkaútról így csak ketten voltunk apával .
Hallgatóztam és észleltem, hogy a konyhában van. Felvettem a kedvenc melltartómat, amiből a mellem félig kint van. Egy tangát, ami összvisz a derekamon átfutó csipkeszalagból és egy függőlegesen végigfutó láncból állt és egy harisnyát, ami a fenekem és a puncim körül hatalmas körben ki volt vágva, majd kisétáltam.
Apa először nem vett észre, így felmásztam az asztalra, széttettem a lábaimat, megmarkoltam a mellemet és egy banánt kezdtem szopni. Megfordult és teljesen ledöbbent.
Kíváncsian nézte, hogy mit csinálok a banánnal, így félrehúztam a tangámat és elkezdtem maszturbálni a banánnal.
Széthúzta a köntösét, megmarkolta magát és elkezdte izgatni méretes farkát. Egymást bámultuk és a másik látványától kezdtünk beindulni.
Kihúztam a banánt és az ujjammal intettem, hogy jöjjön oda hozzám. A farkát egyből magamhoz illesztettem, így amikor megcsókolt, már mélyen bennem volt.
Megint elcsodálkoztam, hogy milyen isteni érzés, amikor bennem van. Elkezdett kefélni.
Megragadtam a köntöse kötőjét, kibontottam és levettem róla. Izmos hasát markolásztam és húztam hogy jöjjön felém. Kefélt, mintha az élete múlna rajta. Hol lassabb tempóban, hol gyorsabban hol pedig úgy, hogy majdnem szétráztuk az asztalt.
Végül nem bírtuk és elélveztünk.
Innentől kezdve minden nap, ha kettesben maradtunk otthon, eszméletlenre keféltük egymást.
Még azután is, hogy férjhez mentem.
És egy kicsit sem csodálkoztam, amikor gyerekünk született és apára hasonlított, de ez kettőnkön kívül senkinek sem tűnt fel.
Így lett apámból a titkos szeretőm. De még milyen szerető.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Hesztia ·
Hmm...nem semmi.... :) Grat. :)
romantika ·
Koszonom :grinning:

telihold7 ·
Évek óta szeretkezem a fiammal nem tudjuk megunni olyan mint a szomjúság.
gyuri0926 ·
Szívesen cserélném ki tapasztalataimat anya - fia témában Veled , én is imádom a szexet anyámmal.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: