Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Első pettingem

Az első masztim előtt már néha-néha húzogattam, de élvezésig sosem jutottam el, mert élvezés előtt abbahagytam. Ezek a kis játszadozások is jól estek, csak az élvezést valahogy nem mertem bevállalni, vagy szégyelltem magam előtt, nem tudom.
A város, ahol felnőttem Csongrád megyei kis város. A városban van hideg vizes strand és termál vizes fürdő. Abban az időben mindig a termálba jártam, és ott megismerkedtem az egyik általános iskolai társam nagybátyjával. Akkor még 14 voltam, és szinte minden hétvégén a fürdőben voltam.
Olyan 1 év múlva ültem a medence padkáján, nézelődtem, és ő megjelent. Odajött hozzám, köszöntünk egymásnak. Ő leült mellém, és beszélgettünk, egyszer arra lettem figyelmes, hogy a felém lévő keze mozog a vízben. Úgy, hogy közelített a keze, hol távoldott tőlem. Egyszer csak a combomhoz ért finoman, aztán vissza. Kicsit később megint hozzám ért, és megint el, és ez így ment egy ideig. Azután egyszer csak a combomon hagyta a kezét, és kicsit simogatott, aztán megint elvette a kezét. Ekkor már kezdett ágaskodni a faszom. Ezt szerintem észrevehette, mert következőleg már nem csak a combomat simogatta, hanem már a fürdőgatyámat is simogatta kicsit. Közben beszélgettünk, nem a szexről, hanem a matekról, mert matek tanár volt. Aztán egy ideig nem simogatott, szerintem azért, mert biztos neki is állt a fasza. Egyszer csak azt mondja, hogy kimegy a WC-re, mindjárt jön, és várjam meg. Kiment, én meg gondolkodtam a történteken, és úgy döntöttem, hogy kivárom a végét, mert izgatónak találtam, és jól esett a simogatás.




Mikor visszajött, már nem sokan voltak, talán 2-3 személy, de ők másik medencében. Visszaült mellém, és tovább beszélgettünk, persze már nem a matekról, de nem is a szexről, úgy mindenről. Egyszer egy fürdő által alkalmazott nő jött, és mondta hangosan, hogy olyan óra múlva zárni szeretnének. Ezután, akik még bent voltak elindultak kifelé, és is indultam volna, és ekkor azt mondta, hogy még van idő, és menjünk át egy félre eső medencébe. Én belementem a dologba, és átmentünk. Ekkor ő azt mondta, hogy érintsem meg az ő faszát, én féltem, és azt mondta, hogy nem. Ő persze hozzám ért kicsit, mondtam neki, hogy kicsit száradni kéne a gatyámnak, mert nem hoztam másikat. Ekkor azt a választ kaptam, hogy menjek ki a WC-re, és csavarjam ki a gatyám.




Elindultam, és ő is jött mondván, hogy pisilnie kell. Benyitottam a WC-be, üres volt mind a két ülőke, és bementem a belsőbe, becsuktam az ajtót magam mögött, és olyan érzésem volt, mikor a gatyám levettem, mintha lesne engem (így is történt, mert később elmondta, hogy meglesett. Egyébként István a neve). Kicsavartam a gatyám, és közben én simogattam kicsit magam, kezdet volna felállni, és ekkor szólt István, hogy kicsit haladjak kifelé, mert tényleg nemsokára bezár a fürdő. Ezután egymás után mentünk az öltözőbe, bementem az egyik kabinba, ő meg közvetlen a mellettem lévőbe. Átszólt, hogy várjuk meg egymást, mert egy darabon egy az utunk hazáig, én igent mondtam. István előbb kész volt, mint én, és megvárt a folyósón, és együtt mentünk ki az utcára.




Sötét volt az utcán, szinte nem járt senki sem, és ekkor mondta, hogy szép faszom van, és hogy kiráztam-e már? Én válaszoltam, hogy még nem ráztam ki, de már egyszer szeretném. Ő azt mondta, hogy szívesen megmutatja hogyan kell. Kicsit gondolkodtam a dolgon, közben éreztem, hogy mindjárt feláll a faszom. Igent mondtam, hogy mutassa meg, hogy kell csinálni. Egy kérésem azért volt, hogy hol csináljuk, hogy ne lásson senki sem minket. Ő tudott egy olyan helyet, ahol sötét volt, és nem is járt arra még a kutya sem. Még álltunk, ő egyből hozzám nyúlt, lehúzta a cipzáram, kigombolta a nadrágom, és megfogta a farkincámat. A másik kezével a saját nadrágját kigombolta, és megfogta a kezem, a faszához tette, és arra kért, hogy csináljam azt, amit ő velem. Igent mondtam, csak egytől féltem, hogy mi van akkor, ha valamit nem jól csinálok, erre ő azt mondta, hogy szól, ha gond van, de biztos, hogy hól fogom csinálni, de idegesítsen a dolog. Míg ezt beszéltük simogattuk egymás faszát finomat, és úgy álltak, mint a katona az őrségben.




Elkezdte húzogatni a faszom, és én viszonoztam, szép lassan kezdtük. István mondta, hogy szóljak, hogyha érzem, hogy elélvezek, mert akkor kicsit pihenünk, és ha ő szól, akkor kis ideig ne rázzam az övét. Az én faszom hosszabb, mint az övé, de olyan kemény volt, mint a beton.
Rövid idő alatt hozzá szoktam, hogy az ő faszát rázom, és ő az enyém. Egyszer csak arra lettem figyelmes, hogy szaporán szedi a levegőt, és szólt, hogy kicsit engedjem el, ne rázzam. Persze ő addig is velem foglalkozott. Egyszer csak a fülembe súgta, hogy kezdjem a játékot az övével. Elkezdtem a munkát, közben én is szaporáztam a levegőt. Éreztem, hogy mintha a golyóim rángatóznának, és a lábaim is kicsit remegtek. De ezt szerintem ő is észrevette, mert mielőtt szóltam volna, abbahagyta a rázogatást Kis idő múlva megegyeztünk, hogy befejezzük annyi időre, míg le nem lankadnak a faszaink, és aztán újra elkezdjük rázni egymásnak, csak most teljes élvezésig. Még pihentünk, közben beszélgettünk egymással. Persze engem furdalt a kíváncsiság, hogy jó-e neki úgy, ahogy csinálom, ha netalán nem jó, akkor hogy lenne jobb. Persze ő is megkérdezett, hogy milyen, és hogy tetszik-e? Mindkettőnknek nagyon jó volt persze, még beszéltünk, közben lelankadt az ő és persze az én faszom is.




Még beszélgettünk, egyszer csak arcon puszilt, kicsit furcsállottam, aztán viszonoztam, ezzel úgy vettem észre, hogy örömet szereztem neki. Mikor megpusziltam, kis idő múlva azon vettem magam észre, hogy simogatjuk egymást, és már smárolunk is, ez számomra gyors volt, de belementem, és bizserget minden porcikám az örömtől. Közben elkezdtük rázogatni egymásnak, először lassan, aztán fokozatosan gyorsabban. Egyszer csak zihált, és kéjesen mondta, hogy lassítsak, úgy hogy éppen csak húzogassam, úgy is tettem, ahogy mondta. Még keményebbnek éreztem a faszát, kéjesen, hangosan nyögött párszor. És éreztem, hogy kicsit remeg, aztán kicsit rándult a farka, és már lövellte valamennyi spermát, ami kb. fél métert megtett a levegőben. Azt hittem, hogy nem hagyja abba, nagyon sok gecit lövellt ki, és csak nyögött az élvezettől. Míg élvezett, addig csak húzogatta az enyémet, az én faszom keményen állt továbbra is, de tudtam, hogy most én jövök.
Mikor István befejezte az élvezést, megköszönte, és smároltunk egyet, smárolás közben húzogatta a faszom, aztán gyorsított a tempón. Smárolás után nem sokára éreztem megint, hogy kezdtek kicsit remegni. És úgy éreztem, hogy a tökeim ránganának és én is ziháltam. Nyögtem hangosan és kéjesen, és éreztem, hogy kicsit megrándul a faszom, és már lőttem is egy nagyot. Nagyon hangosan felnyögtem, szinte üvöltöttem az élvezettől, éreztem, hogy lüktet a faszom, és csak ömlik a sok gecim, közben Pisti húzogatta, ezzel is fokozta a gyönyört.
Nem tudom mennyi ideig spricceltem, de nagyok sok volt. Mikor elélveztem, megint smároltunk, utána Pisti azt mondta, hogy minden munka után szerszám takarítás, és körbenyalta a makkom - ez még jobban tetszett! Ezután az eset után szinte minden héten találkoztunk minimum egyszer, és kb. egy év után bevezetett az orális szexbe, de ez már egy másik történet.

Hozzászólások
További hozzászólások »
Xenia ·
Nem lett volna rossz a történet, ha jól meg van írva. Véleményem szerint sok volt benne a "f@sz" szó. Pedig csomó szinonimája van a férfi nemi szervnek:) Illetve találtam benne helyesírási hibákat vagyis inkább elütéseket.. Máskor nézd át mielőtt beküldöd a történetedet, ne kapkodd el és bővítsd a szókincsedet és akkor nem lesz gond:) Maga a történet tetszett :)

jake ·
nekem nagyon tetszett

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók!A tortenetek csapata új oldalt nyitott a meleg emberek számára: WWW.BOYSXX.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: