Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Első masztim vele...(és első írásom)

Június közepe felé járt az idő. Főiskolás voltam, - talán másodéves - és még javában tartott a vizsgaidőszak. Kb. fél éve házasodtunk össze a nejemmel. Mivel ő másoddiplomás képzésre járt, levelezőn, így volt, hogy egy hétre is elutazott Nyíregyházára.


Akkor még a nagymamája házában laktunk. Ő elutazott valami beutalóval nyaralni, apósomék pedig napközben dolgoztak. Csak a sógornőm, Vali volt otthon. Akkor végezte el a harmadik gimit, 17 éves volt. Az az igazi szőke bombázó, akit minden srác szeretne megkapni, akiről még a 15 éves érettségi találkozón is összesúgnak a fiúk, hogy "Emlékszel rá?".


Gyönyörűen sütött a nap. Az íróasztalom pont az udvarra néző ablak alatt volt, így bármit láttam, ami az udvaron történik. 11 óra tájban Vali megjelent az udvaron, kezében naptejjel és egy pléddel. Komótosan leterítette, de előtte hosszasan méricskélte, hogy hol is lenne legjobb, hol a legkedvezőbb a napállás. Okos lány volt, osztályelső, de talán évfolyamelső is. Fiúkkal nem sok dolga volt még akkor, amolyan visszahúzódós, csak "barátnőzős" típus volt.


Leheveredett, és elkezdte magát bekenni a hasát és a combjait..... szép komótosan, igen lassan... A látványtól azonnal duzzadni kezdtem... Aztán egy gyors mozdulattal levette a melltartóját, és hanyattfeküdt.... Mit mondjak, a tananyag iránti érdeklődésem és a pár nap múlva esedékes vizsga minden drukkja hirtelen elszállt...


De a határidő az nagy úr, sajnos vissza kellett térnem a realitások talajára, konkrétan a tankönyveim fölé. Aztán kicsit később megebédeltünk, de a késő délutáni órákban ismét visszatért a napozáshoz Vali. Most a hátát akarta süttetni. Lefeküdt a plédre, de pár perc után felpattant és bejött hozzám, kezében a naptejjel.


- Bekennéd a hátamat? - kérdezte


- Persze, add csak ide! - és nyúltam is a flakon felé.


Ő megfordult és kioldotta a melltartóját hátul, hogy zavartalanul tudjam bekenni. Mit mondjak, már akkor alig fértem a gatyámba, úgy állt a farkam. Úgy 5 napja nem voltam az asszonnyal, és 24 évesen az ember még igényli nap- mint-nap.... többször is...:)) Mikor végeztem, illedelmesen összekapcsoltam a melltartót. Ő megfordult és megköszönte. Az íróasztalom felső fiókja résnyire nyitva volt, és pont kilátszott belőle egy óvszeres doboz, sőt a karton fedele nyitva is volt, látszottak benne a zacskók. Belenézett és láttam, megakadt rajta a szeme. Kijjebb húztam a fiókot és egy laza mozdulattal kivettem egy tasakot.


"- Óvszer. Ismered, láttál már ilyet?" A kérdés akár szüzességi teszt is lehetett egyben...


"- Nem, még soha."


"-Bontsd ki!....."


"Á dehogy!"-  volt a válasz.


Egy gyors mozdulattal feltéptem a zacskót, ott volt a kezemben a gumi.


"- Tudod, hogyan kell használni?"


"- Nem."


Akkor egy villámgyors mozdulattal, úgy ott ültő helyemben letoltam a rövidnadrágot és elővillant a vörösen lüktető farkam. Tágra nyíltak a szemei. Ekkor fogtam az óvszert és egy gyakorlott rántással felhúztam a gumit. Meredten állt mellettem Vali.


"- Fogd meg nyugodtan, ne félj tőle!"......"Neeem, nem..." szabadkozott.


"- Várj!" - és azzal a mondattal elkezdtem iszonyatosan gyorsan verni. Lélegzetvisszafojtva nézte az első rántásokat, majd hirtelen felálltam. Éreztem itt a vég. A geci iszonyatos sugárral jött ki, a koton végét azonnal megtöltötte, de már tülekedett hátra is. Még vertem egy kicsit, majd megálltam, kissé zihálva. Meredten bámult rá. Ekkor óvatosan lehúztam az óvszert, a geci ki is csöppent a padlóra. Némán figyelte. Nyúltam egy zsepiért, és megtöröltem magam, majd az óvszert is belecsomagoltam. A farkam még állt...


"- Hogy tetszett? Isteni érzés volt, hidd el, de olyan jó lett volna, ha Te csinálod nekem Vali!"


Vérvörös lett az arca, majd elindult kifelé.


"Kicsim, vidd ezt ki a kukába!" - és a kezébe nyomtam a zsepit...


Pihegve ültem vissza a székre..... és 10 perc múlva ismét magamhoz nyúltam..."Vali kezeivel"...
Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: