Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Itt a történetem folytatása, jó szórakozást :)
Ismét érkezem egy résszel, jó szórakozást :)
kortárs, epika, próza, elbeszélés, novella
Egy rövid közbevetés Madách Imre klasszikusához.
Egy vámpír aki rettegésben tartja a környéket, egy nap kiszemeli Elizát.<br /> <br /> <br...
Friss hozzászólások
annam26: Tetszett! Annyit megjegyeznék,...
2018-06-20 15:46
balurocco: Köszi a kritikát elkészült a m...
2018-06-17 22:39
Deakjanika: Nagyonjóírás folytazsd!
2018-06-17 16:21
JuS: Bájos kis szösszenet. :)
2018-06-14 20:48
JuS: Biztos velem van a baj, de nek...
2018-06-14 20:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Első kalandom ma történt

Első történetem az első kalandomról fog szólni, ami igaz történet, nem mellesleg pár órája, ma, történt meg.

Szóval kissé kislányos viselkedésű, macis 15 éves fiú vagyok, aki imád tanulni és imád beszélni a pszichológiáról. A kedvenc filmem és könyvem a Csillagainkban a hiba. Rólam elterelve a szót, ma reggel arra ébredek, hogy egy fiú, akivel régebben váltottunk pár szót, rám írt egy közösségi oldalon. 1 órán keresztül beszélgettünk, megismertük egymást közelebbről. Ricsi pont elnyerő személyiség volt, találkozni akart, mondta hogy neki holnap nem jó (nekem az lett volna a legjobb), és hogy nincs-e kedvem most találkozni. Én persze belementem és fél óra múlva már a megbeszélt helyen voltunk mindketten. Közben fotókat kértem tőle, hogy igazolja, tényleg el-e indult. Ahogy később kiderült, és a fotójáról nem ez árulkodott, nagyon jóképű. Picit pocakos, szőrős, és van borostája, ami nagyon beindít. Ezután bemutatkoztunk egymásnak, és bár ő 23 éves megtaláltuk a közös hangot. Kiderült, hogy csak gumi van nála, síkosítót nem hozott. Felajánlottam, hogy menjünk be a városba, és ismerek egy elhagyatott területet. De ő inkább közelebbi területet akart, így inkább egy erdős részhez vitt. Autóval érkezett, nagyon elegáns autó, jó illat volt ami nagyon fontos nekem.

Elértük a helyszínt. Nagy nehezen beparkolt 2 hétvégi ház közé egy erdős, körtefával teli részre. Leállította az autót és elárulta, hogy van barátnője és hogy nagyon izgatja a fiúval való szex.
-Most mit csináljunk? *kérdezte megilletődve, éreztem rajta, hogy feszült
-Csókolózzunk? *kérdeztem tőle, de lehajtott fejjel ezt válaszolta :
-Elfelejtettem írni, hogy egyedül a csókolózás, ami nekem nem jó, a többi mehet. Szóval?
-Mit szóval? kérdeztem -Te vagy a férfi, leszek a rabszolgád, csinálj velem azt amit az előző partnereiddel...
-Partnerrel *javított ki. -Csak egy partnerem volt, aki férfi volt és kölcsönös szopáson kivül semmi sem volt.
-Megmutatod? *néztem a farkára
-Persze. *ezzel lehúzta a farmer gatyóját és a kék színű boxerét, és megláttam a fél merev farkát.
-Leveszed a pólód is?
-Nem hinném, hogy jó ötlet.... kitudja, ha valaki erre jön.... *nem hagytam befejezni mondanivalóját, az anyós ülésen ültem és elkezdtem szopni a farkát. Ettől a hatástól egész nagyra növekedett, és bár egyszer sem csináltam, azt mondta, hogy nagyon jó... közben nyögött és még gyorsabban szoptam
-Állj! *kiáltotta föl kissé zavarodottan, de kezdett elmúlni ez a fajta izgalom - Nem akarom, hogy ilyen hamar elmenjek. Mutasd te is a farkadat. *kérlelte

Én rögtön cselekedtem és lehúztam a nadrágom, illetve a boxerem. Amikor meglátta az ágaskodó farkamat, nyögött egyet és megjegyezte, hogy szép. Gondolom nem tudta magát türtőztetni, azon kaptam magam hogy szopni kezdett. Nagyon jó érzés volt, valahogy éreztem a nyelvét is és valami elképesztő érzés volt. Kb. 3-4 percig szopott, persze ettől én sem mentem el.
-Az előző partneremmel csak szoptunk.... kipróbáljuk?
-Minden vágyam... *mondtam halkan
-Üljünk hátra... *mondta
Egy-két perc múlva már hátul ültünk előrébb húzta a két ülést és így nagyobb helyünk volt. Elkezdtem még picit szopni, majd egyszer csak felhúzott mondta hogy támaszkodjak a hátsó ablak fele és élvezzem. Bedugta a segglyukamba az egyik ujját, és mivel nagyon szűk vagyok és ő a helyzetnek megfelelően teljesen beindult bedugta a farkát a seggembe, ami be is ment, de még nem mozgott bennem. Eléggé fájt, nem nagy méretű srác, de éreztem.
-Ez most az ujjad vagy bennem vagy? *kérdeztem
-A farkam van benned.
Gondoltam, hogy gumi és síkosító nélkül, de kezdett jó érzéssé vállni. Ahogy fogta a  combjaimat, jelezve azt hogy most az övé vagyok. Elkezdett bennem mozogni és bár nagyon fájt, csak nyögtem.

-Ne oda élvezz... *kérleltem
Ekkor kihúzta belőlem és újra a számba vettem a hús-vér farkát és addig szoptam (1 perc sem volt), míg a számba élvezett. Nem is éreztem, hogy elmegy, csak azt, hogy nagyon rossz ízű valami cucc van a számba
-Valaki itt ment el *mondta
-Meglátott?
-Nem hinném... *mondta - Köszi... isteni volt a szád és a lyukad is... de van egy probléma... mikor már elélvezek nem tudod másra gondolni.... érted? Picit kínos...
-Értem, hogy nem akarsz már szopni... verd ki nekem *mondtam
Elkezdte verni a farkam közben a mellkasát fogdostam és elmentem. Feltakarítottuk a sperma maradványokat az autóban. Beszélgettünk róla, megdicsért, hogy nagyon jól szopok és a lyukam is elég kellemes hely. Az ondóját egyébként kiköptem a fűre (kinyitottam a kocsiajtót és úgy)
-Nagyon rossz ízűek a gyerekeid... *mosolyogva jegyeztem meg.
-Még egyszer kösz *mondta

Visszavitt arra  a helyre, ahol felvett és elváltak útjaink. Mondta, hogy a későbbiekben megismételhetnénk... Igent mondtam... de legközelebb már inkább hotel szobában akarom, nem az autójában.... hogy alaposabban megdugjon.

Kis lelki fordulatom van, de jó volt. Hazajöttem, letusoltam, megreggeliztem, fogat mostam, de még mindig érzem azt a kellemetlen ízt... egyszerűen nem fogom elfelejteni, hogy elvette a "szüzességemet". Szeretem őt.... remélem ő is. Persze nem szerelemből, csak megbízok benne és biztonságban érzem magam mellette. Le kell nyugodjak, de a későbbiekben remélem keresni fog és megtudjuk ismételni az eseményt.
Hát jó?
Hozzászólások
Kisa ·
Jó kis történet. Vannak részek amik nálam is hasonlóan történt.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: