Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
kaliban: Folytasd!
2024-04-22 18:25
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szeretnéd...
2024-04-21 14:04
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szere...
2024-04-21 14:02
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Első kaland

Elhatároztuk ,hogy elutazunk így nyár alkalmával közösen kettesben Németországba egy kellemes kis hegyi fogadóba közel a természethez hegyekhez erdőkhöz.
Egy kora reggel el is indultunk mivel szikrázó napsütést írt az előrejelzés és nem akartunk se melegben menni ,se a nagy forgalomban. Minden jól ment amíg Németországban el nem tévedtünk ,ezért félre álltunk egy nyugis csendes helyen az erdőszélén ,hogy megnézzük a térképet.
Kiszálltál ráültél a motorháztetőre és nézted a térképet,amit nem értettem.-Te meg a térkép?Sosem tudtad merre vagyunk rajta.De most kivételesen egyáltalán nem zavart ,mert így szóltál.:
-Megnéznéd ,hogy hol vagyunk én totál nem tudom.(nem is csodálkozom gondoltam magamban).Közben ellejtettél egy kacér mosolyt ami nagyon hívogató volt.
Mivel nagyon meleg lett így délutánra egy rövidke farmer nadrágban voltál egyszál piros melltartóval fűszerezve.
Azzal a mosollyal baromira beindítottál úgyhogy térképet kikapva a kezedből neked estem ,ott a motorháztetőn a hegyekben az erdő szélén a természet lágy ölén.
Vadul csókolóztunk ajkaink egymásba fonódtak,lábad átkarolt ,majd elkezdtél vetkőztetni ,miután a polóm lekerült ,kibontottam a melltartód ,majd körbemarkolva a melleid elkezdtem őket nyalni miközben ,a jobb kezeddel kapaszkodtál a erősen belém a ballal pedig a gyönyörű hajadba túrtál.
Egyszerűen beindultam nem bírtam ki ezért szépen csókolgatva haladtam lentebb.Miközben haladtam lentebb kigomboltam a farmerod majd húztam lefelé miközben végig csókolgattam a combjaid egészen a lábfejedig ,majd mikor lekerült a nadrágod haladtam fölfelé ,miközben a lábad a nyakamba emeltem.
Eljutottam a melltartód tökéletes színharmóniájával egybefont vörös bugyidhoz melyet pár csók után a bal kezemmel megfogtam és bugyin keresztül elkezdtelek izgatni.Közben a jobb kezemmel gyöngéden megfogtam a nyakad magamhoz húztalak és megcsókoltalak ,közben a bal kezem folyamatosan izgatott és éreztem ahogy egyre jobban nedvesedsz.
Áttértem a nyakadhoz melyen érzéki csókok csattantak ,egyszer csak megfogtál megcsókoltál és gyengéden hátralöktél elkezdted kigombolni a nadrágom majd gyengéden lehúztad ügyelve rá ,hogy a boxer maradjon.
Szerencsétlen már alig bírta visszatartani a meredező szerszámot ,de te csak boxeron keresztül simogattad és csókoltad ,majd mikor lekerült gyengéden bekaptad a végét és szép lassan szopni kezdted.
Pozíciót váltottunk ,most én támaszkodtam a motorháztetőn ,miközben te előttem guggolva gyöngéden nyaltad ,faltad a farkam.
Leértél a heréimhez ,melyet gyengéden végig nyaltad ,majd egyik golyóm gyengéden bekapva szívtál rajta ,közben a bal kezeddel a heréim és környékét simogattad a jobbal pedig verted gyengéden a farkam.
Hihetetlen érzés volt mikor mindhárom dologra egyszerre ütemesen tudtál figyelni.
Majd újra visszatértél és elkezdtél erősebben szopni. 1-2 perc után felálltál megcsókoltál ,én pedig a motorháztetőre fordítottalak ,majd lehúztam a nedvességtől átitatott ,vörös bugyid ,terpeszbe állítottalak és elkezdtelek nyalni.
Mennyei érzés volt érezni az élvezetektől nedves puncid de érezni rajta ,hogy még többet kívánsz ez nem elég.
Gyengéden végighúztam a kezem a jobb lábadon ,majd a jobb mutató ujjam gyengéden beléd dugtam melyet egy halk "ahhh" hanggal nyugtáztál és közben tovább izgattalak a nyelvemmel.
Majd hátranyúltál bal karomnál fogva felhúztál és megmarkoltad a farkam ,rántottál rajta egy kettőt majd a kőkemény farkam segítettél a nedves már mindenre kész punciba irányítani.
Elsőnek csak gyengéden kicsit mozgatva mozogtam benned ,majd egyre jobban és jobban.Mikor már elég tág voltál beindultam ,bal kezem a csípődön jobbal pedig megfogtalak és gyengéden rányomtalak a motorháztetőre ,majd a melled kezdtem markolászni ,masszírozni.
Imádtam a lágy hangod ahogy élvezted az egészet.
Átitatta a teljes környéket ,a fákról a te hangod verődött vissza.
Majd kihúztam a farkam a tocsogó puncidból ,te másodperc sem telt bele már szoptál keményen ,de erre nem hagytam időt mert megfogtalak felültettelek a motorháztetőre ,majd Misszionárius pózban folytattuk.
Remek érzés volt látni ,hogy élvezed ahogy próbálsz kapaszkodni a motorháztető kék festésébe hiába ,miközben a lábaddal teljesen átkarolva engedted ,hogy benned legyek.
Egyszerűen nem bírtam ki ,hogy ne csókoljalak végig közben muszáj volt a melled a nyakad és az ajkad körbejárnom gyengéd csókokkal. Mikor a nyakadhoz értem éreztem ahogy pirosló ajkaid közül a legszebb hangok szűrődnek ki.
Annyira jó volt a pillanat ,hogy nem bírtam sokáig ezért kihúztam ,te pedig lecsúszva a motorháztetőről elém a földre ,mint egy profi rögtön guggolva farkamra rámarkolva segítettél elélvezni.
Csupán kétszer háromszor kellett hozzá érned a nyelveddel a makkomhoz ,már élveztem is el.
A Gyönyör cseppjei hagyták el testrészem legboldogabb pontját ,melyek arcot ,hajat és autót nem kímélve landoltak a végső nyughelyükön.
Ezután még ajkaid közé vetted a lapuló dorongot ,majd egy végsőt nyelvén ,felálltál ,megcsókoltál és egy gyönyörű szép mosollyal kísérve az anyós ülés felé indultál ,de még mielőtt oda értél rácsaptam a fenekedre ,majd kiejtettem azt a (tipikus)szót ilyenkor,hogy Imádlak.
Kivetted a törlőkendőt a kocsiból ,hogy megtöröld magad és miközben magad tisztítottad én önző módon a kocsival törődtem ,majd megnéztem a térképet és indultunk tovább...
Hozzászólások
Andreas69 ·
Elsőnek nem rossz, de lehet még bőven fejlődni, kialakítani az egyéniségedet, színt vinni a történetbe, amitől más lesz, mint a hasonló történetek sokasága, és talán le fog majd jobban kötni. Biztatásul egy zöld.

Spectrun ·
Köszönöm szépen a véleményezést!
Azért is raktam föl ,mert tudom ,hogy van hova fejlődni és ebben kérem a közösség/közönség segítségét.
Az egészet úgymond fogadásból kezdtem el ,hogy tudok jobbat az átlagnál és én szeretnék jobbat is az átlagnál.
Ezért is kérlek titeket ,hogy aki tud véleményt mondani avagy építő kritikát az tegye meg akár rossz akár jó.
Köszönöm és további szép napot!
Petur ·
Nem rossz, de... Szóval ezzel még nem fogod megnyerni azt a fogadást. Olvass el pár sztorit Marokfegyvertől, Gandalftól, Sinarától, Storytellertől vagy erotikamentes témában Rozványi Dávidtól! Aztán beszélgethetünk erről az írásról is. De tényleg olvass el legalább 5-6 sztorit!
Spectrun ·
Rendben úgy lesz! Köszönöm a tippet!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: