Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
Friss hozzászólások
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
terelek: Igazán izgalmas történet volt....
2024-04-15 08:43
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Első alkalom

Minden este beszélgettünk. Jó barátnők lettünk. Családos anyaként és férjes asszonyként ismertük meg a másikat. Azonban kíváncsiak voltunk. Fiatalon mentünk férjhez s alapítottunk otthont.
Nem volt sok férfivel dolgunk, de tapasztalatnak kisebb hasonlítási alapnak megfelelő számmal rendelkeztünk. Újat akartunk. Barátságunk elmélyült már nem csak egyszerű „szia”-val köszöntünk el, hanem néha „csókollak Téged” is elhangzott. Tudtuk ez már több, éreztünk valamit a másik iránt.
Személy szerint engem megragadott kedvessége, odaadása. Figyelt rám, fontosnak tartotta a számomra fontos dolgokat, ha valamit nem találtam meg a net-en estére már küldte az infót, hol találom. Őszintén osztozott minden érzésemben örömömben bánatomban egyaránt.
Egyik este elkalandoztak szavaink; feltettük a kérdést találkoznánk-e? Egy ideig haboztunk a válasszal aztán szinte egyszerre ütöttük le az entert: igen.

Izgalommal töltött el, a készülődés a tervezgetés. Minden este közelebb jutottunk tervünk megvalósításához. Valahogy el kellett szabadulni otthonról. Hihető, logikus kifogást kell találni. De mit. Olyan asszonynak aki nem jár el szórakozni, nem marad ki, háziasszony szerepet osztanak rá esténként is nehéz ürügyet találni.
Aztán rájöttünk, miért is kellene nekünk ragaszkodni az estéhez? Napközben több időt tölthetünk együtt, nem kell sietni, lesz időnk végiggondolni esetleg megtorpanni.
Megbeszéltük a keddet. Szabadnapot vettünk ki. Lakhelyünk távolsága közti félúton találkozunk. Úgy is lett. Mindketten elvittük gyermekünk az óvodába.
Megláttam a ház oldalánál, szívem a torkomban dobogott. Mi lesz most, hogyan tovább. Farmert visel, vékony kis inggel. Odaértem. Puszi, puszi. Jól nézel ki, sablon szövegek.
Nem tudtuk eldönteni kihez is menjünk, így pénzfeldobással döntöttünk. Hozzám mentünk.
Nem bántam. Marad kis emlékem, még ha nem is lesz semmi, megmarad, hogy vendégem volt. Ő. Egy nő, a Nő. Akire vágytam.

Elővettem egy üveg pezsgőt, oldva a hangulatot. Ő is izgatott volt. Nem tudtuk hogyan tovább. Iszogattunk, s közben beszélgettünk. Lassan megérintettem a kezét, várva, riadt kislányként visszahúzza-e? Nem, megfogta kezem, tenyerébe tette, s ujjaink összefonódtak. Szemembe néz, keresi a vágyat, viszonzom, vágyom, s megtalálom, nincs mélyen elrejtve. Lángol a tekintete. Összefonódott ujjaink arcához emeli s megcsókolja kézfejem, puha csókja van, beleborzongom. Megfordítja kezem a csuklóm is becézgeti, nyelve hegyével éppen érinti, tarkómon érzem érintését. Ismét szemembe néz, kutatóan, akarom-e? „Igen” válaszolom szavak nélkül. Lágyan érinti szájával alsó ajkam, utat engedek, kutasson keressen fedezzen fel. Szája közé veszi felső ajkam játszadozva megharapja, érzem, amint testem átjárja a forróság. Viszonzom csókját, hevesebben, nyelvemmel is ízlelve a játszadozó ajkakat. Ujjaink még mindig összefonódva, karolják egymást. Szabad kezemmel hajába túrok, nyelve nyelvemmel táncol. Nem bírok magammal felfedezni akarom, érinteni nekem nyomódó egyre keménykedő melleit. Érezni nedves punciját, hallani kéjes sóhaját.

Furcsa érzés, érezni egy nő iránt, a vágyat. Nézem, nézem a szemét s látom. Látom, amint ég benne a szenvedély, perzseli tekintetem, s látom magam benne. Ahogy simogatom a haját haladok lejjebb a hátán követem gerince vonalát minden egyes kis csigolyát megérintve. Mélyebben veszi a levegőt hátra hajtja fejét. Végig csókolom álla vonalától inge legfelső gombjáig. Megragadom a kezét, s szinte vonszolom magam után a hálóig. Az ágyra döntöm s folytatom ahol abbahagytam. Leveszem az ingét, a melltartót közben magam is megszabadítom a ruhámtól. Fölé hajolok, érezni az ízét, elmerülni csókjában, simogatom nyakát, mellkasát, kihagyva a legjobban érintésre éhes bimbókat, elhaladok a halmok közt s sóhajt vággyal teli sóhaj ez. Kigombolom nadrágját, lassan benyúlok s pille vékony tangáján keresztül megérintem puncijának dombját. Lejjebb nem megyek fokozva izgalmát, visszatérek, alsó ajkát számba szippantva megérintem ágaskodó kemény bimbóit, teste válaszol. Megfeszül, belenyomódik markomba.

Már az én melleim is teljes izgalomban vannak, bimbóimmal érintem bimbóit nyelvemmel körberajzolom szájának vonalát, kezemmel elindulok lefele. Lassan köldökét felfedezve ízlelni indulok az ujjaimmal jól ismert utat. Dereka alá bedugom mindkét kezem, s lehúzom nadrágját aztán az enyémet. Feltérdel. Néz. Vágyakozva néz. Markába veszi melleim, neki vannak méretezve. Ujjai közt kikukucskálnak felizzott bimbóim, a szájába veszi, először kicsit majd magába szívja egész kis udvaromat. Felnyögök, bugyim lassan elázik nedvemtől, keze felfedez. Derekam két oldalát körmével lágyan, borzongatóan végigszántja. A hátát simogatom, a csípő gömbölyű formáját megmarkolom. Sóhajt, leveszem bugyiját, ő az enyém. Pucérak vagyunk, teljes valónkban a másikra vágyunk, az érintésére az ízére. Nincs erőnk már térdelni, hasra dobja magát. Szép teste van, elkezdem a bokájától felfele simogatni, csak ujjbegyemmel érintem sima bőrét. Ő nyög, és borsózik, engem ez izgat, érzem amint ordítja testem: még, még, még!

Lassan haladok felfele, a belső combját még lágyabban érintem, látom vágytól csillogó punciját, popsija kerekét bejárva megfordul, hasán van a kezem, elindulok vele a ragyogás felé. Egyik kezemmel melleit simogatom, érzem, ahogy hevesen dobog a szíve, hallom mély sóhaját, megérintem csiklóját, Ő válaszol, kéjesen nyöszörög, nyomja ágyékát kezembe. Érzem, ahogy szétkenem nedvét a punciján annál hevesebben mozgatja csípőjét. Ízlelni akarom, nyelvem hegyével fűtőm tovább forróságát. Apró mozdulatokkal fedezem fel a számomra idegen női szépséget. Számba veszem kissé szívom csiklójának darabját, ő egész testében megfeszül, közel jár a csúcshoz, gyorsabban táncoltatom nyelvem, két ujjam összeszorítom s bedugom míg csiklója a számban tovább izgatja s vezeti a gyönyör felé. Csípője kisebb nagyobb rándulásokkal, hangosodó nyögések jelzik élvez. Izgató látni, a nőt, a számomra legszebb nőt, gyönyörben fürdeni. Megcsókoltam, mellé feküdtem kezem mellkasára tettem, éreztem, ahogy nyugszik, alábbhagy az izgalom. Magamhoz húztam, karjaimban tartottam, ő megfogta kezem, s összefonta ujjaink.
Azon a napon ő is megadta nekem az élvezetet, megismertetett ezzel a különleges élménnyel. Az első alkalom ez volt, de nem az utolsó, azóta többször veszünk ki szabadnapot.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Erin ·
nekem nagyon tetszett!!

Meloe ·
Szerintem jó történet, csak egy kicsit sok benne a rövid mondat.
8, 7, 8

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: