Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
kaliban: Folytasd!
2024-04-22 18:25
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szeretnéd...
2024-04-21 14:04
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szere...
2024-04-21 14:02
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Első alkalom, amikor leszopott egy pasi

Először is el kell mondonom, hogy nős, hetero férfi vagyok, 191 cm magas, 90 kg, kék szem, kopasz fej és sportos alkat, Békés-megyegyében lakom.
Azt vettem észre, hogy vonzódom a nejem fehérneműihez, és nem csak akkor, amikor rajta van. Egyszer odáig merészkedtem, hogy amikor egyedül voltam otthon, felvettem, és ez annyira felizgatott, hogy elkezdtem masztizni. Ez egyre gyakraban megtörtént. Innentől, ha egyedül voltam otthon, mindig szexi női fehérneműben mászkáltam, és vágytam arra, hogy így szexeljek valakivel.

Ezért regeltem egy erotikus oldalra, ahol lehet ismizni és camozni is. Így ismerkedtem meg egy sráccal, akinek elmondtam, hogy azt szeretném, ha női ruciben valaki jól leszopna. Meg is beszéltünk egy talit 2 nappal későbbre. Szerencsére neki voltak ruhái is. Hozott egy mini ruci combfixet és egy gyönyörű combközépig érő piros 10centi sarkú csizmát. A ruhák láttán már állt is a farkam, amit ő elégedet mosollyal nyugtázott, és már térdre is ereszkedett, hogy a szájába vegye. Kellemes és izgalmas volt, ahogy szopott. Tele is élveztem a száját, ami ő mohon le is nyelt.

Kicsit pihentem, és elkezdtem felvenni a cuccot, amit hozott. Nagyon szexinek éreztem magam ezekben. Egy kicsit nehéz volt egyensúlyozni a tusárkúban, ezért gyorsan feltérdeltem az ágyra. Ő mögém állt, és elkezde nyalni a fenekem, ez annyira felizgatott, hogy kőkemény lett a farkam. Ezért ismét elkezdte szopni, miközben ujjazta a seggem. Nem tudom medig csinálta, de a hátamra fektetett, és úgy folytatta. Éreztem, hogy közeledik a vég. Ő is észrevette, és gyorsított a tempón. Amikor élveztem, megfeszült a testem, és úgy töltöttem tele a száját forró gecimmel.

A seggem még nem dugta meg, de legközelebb, amikor talizunk, hoz magával vibrit, és talán egyszer megengedem neki, vagy valakinek, hogy elvegye a fenekem szüzességét.
E-mail címemre írjatok nyugodtan.
Hozzászólások
További hozzászólások »
kuttyu ·
szeretem az igaz történeteket mégha néha kicsit kocka is...

sargadinnyealfonso43 ·
Nagyon várom a folytatást!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók!A tortenetek csapata új oldalt nyitott a meleg emberek számára: WWW.BOYSXX.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: