Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
kaliban: Folytasd!
2024-04-22 18:25
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szeretnéd...
2024-04-21 14:04
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szere...
2024-04-21 14:02
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Első alkalmak

Kellemes őszi este volt és -némi konyakozás után- hazafelé bandukoltam.
Már eléggé közel jártam a házunkhoz, amikor egy sötét kapualj előtt rámköszönt egy srác. Fogalmam nem volt, hogy honnan ismerhetem, vagy ismerem-e egyáltalán, de -mivel kicsi a világ és nem is voltam színjózan- visszaköszöntem neki. Hazafelé mész, merre jártál, totál mellékes kérdésekkel elegyedtünk beszélgetésbe, én udvariasan válaszolgattam neki, majd csak kiderítem, hogy honnét az ismeretségünk, vagy összetéveszt-e valakivel, amit erősen valószínűnek tartottam.
Közben lassan sétáltunk tovább. Már a van-e barátnőd kérdéskört boncolgattuk és közben megálltunk az út szélén, mert piros volt a lámpa, amikor azt mondta:
- Jó lenne egy nő, mi? -és egyúttal a lábam közé nyúlt és megsímogatott.
Olyan gyorsan történt, hogy sem ellenkezni, sem védekezni nem volt lehetőségem, de -dacára az erősen spicces állapotomnak- az agyam száguldott.
Ez egy buzi, aki azt hiszi, hogy én is az vagyok? (hosszú hajam volt, az igaz) Nem hiszi, csak próbálkozik? De hát nem fél? Nagyobb és erősebb vagyok nála, simán lerendezhetném, ha akarnám, de már több másodperc is eltelt, kicsit késői reakció lenne felháborodni, meg aztán tökre úgy tesz, mintha nem is történt volna semmi.
Oké, majd meglátjuk. Így aztán csak azt feleltem könnyedén, hogy:
- Az bizony jó lenne!
Mentünk tovább, megint csak totál semmiről beszélgetve, de közben nekem azért dolgozott az agyam, ha nem is túl tisztán. Így aztán, ahogy a házunk közelébe értünk, azt mondtam:
- Kérdezhetek valamit?
- Persze.
- Te homokos vagy? -nem tudtam, hogy hogyan is fogalmazzam meg, a "meleg" kifejezés akkoriban még nem volt kialakulva, csak a viccben volt, hogy:
"- Miért mondják a buzira, hogy sivatag?
- ???
- Mert forró és homokos!"
- Nem. -felelte és hozzátette: - Miért?
- Csak úgy kérdeztem -mondtam- nem, mintha bajom lenne velük...
Ez igaz is volt, sosem kerültem kapcsolatba eggyel sem, nekik fiú kell, nekem lány, hát még csak nem is konkurrálunk.
Egy perc múlva én már otthon voltam és azon törtem a fejem, hogy hogyan koptassam le, hogy ne kelljen se megagyalnom, se meg ne bántsam (az az áldott jó lelkem!).
- Lehet itt valahol pisilni? -kérdezte váratlanul.
- Persze, itt a park nem messze, ott lehet.
- Nem vagyok ismerős errefelé -mondta- megmutatod?
- Persze. -mondtam és arra gondoltam, hogy nekem is kellene. De ha ez tényleg buzi, akkor lehet, hogy próbálkozni fog, amikor előveszem? Valahogy belém bújt a kisördög és kezdtem kíváncsi lenni, hogy tényleg akar-e valamit ez a csávó.
Elmentünk a házak előtt és odaértünk a parkhoz, ahol a közvilágításnak a nyoma is alig volt, de én még beljebb vezettem és megálltunk egy bokornál.
- Itt lehet, nem látnak ide. -mondtam és lehúztam a cipzáramat, a szemem sarkából láttam, hogy ugyanezt teszi.
Nem kapkodtam el és feszült volt mindenem, akkor még nem tudtam, hogy ez a vadászat izgalma. Amikor készen voltam -már húztam volna fel a cipzáramat- odalépett mellém és azt mondta:
- Ne tedd el.
A lábam beleremegett az adrenalin-löketbe és csak annyit csináltam, hogy elvettem a kezemet a sliccemtől. Ő mindjárt oda is nyúlt, először megint megsímogatott, gondolom felmérte a helyzetet, aztán kivette a farkamat és a kezébe fogta.
- Jó lenne egy nő, mi? -kérdezte megint és markolászni kezdett.
Én meg arra gondoltam, hogy te jó ég, ilyen ócska szöveget, ha már buziskodunk, akkor ne a nőkről dumálj, bár lehet, hogy úgy volt vele, hogy egy nőre gondolva előbb hagyom magam és ő előbb célt ér. Na, akkor kezdjük a pszichológiai hadviselést, ha már így állunk.
- Ja! -mondtam halkan- aztán jól megbaszni, vagy megszopatni!
Erre nem válaszolt, csak markolászta a farkamat tovább, de -a konyaknak "hála", meg a szokatlan helyzetnek- a félkeménységet érte csak el. Így is eléggé tekintélyes méretet ért el, bár beton helyett csak a hajókötélhez tudnám hasonlítani (ti. húzni lehet, tolni nem...)
Feltűnhetett neki, hogy nemigen megy semmire, mert megkérdezte, hogy valami baj van-e. Mondtam, hogy csak a konyak, rám mindig lelombozóan hatott a cefre, most is az lehet. De azért tovább dolgozott, közben verbálisan is stimulálni akart, mert megint jött az albérleti dumával:
- Mit bírnál csinálni egy nővel, mi?
(Arra gondoltam, hogy ez itt totál kezdő lehet, nem hinném, hogy egy gyakorló homokos így rendezte volna a dolgot, így aztán megfogalmazódott bennem, hogy márpedig én megbaszom a száját ennek a csávónak, ha már a faszomat markolássza. Így aztán ezt válaszoltam:)
- Belenyomnám a farkamat a szájába, hogy jól leszopjon!
Erre nem válaszolt semmit és próbált lesmárolni, de kitértem előle, csak azt hagytam, hogy a nyakamat megcsókolja, de tartottam tőle, hogy kiszívja, ezért azt sem hagytam sokáig. Viszont kezdtem unni a dolgot és a farkam sem lett hadrafoghatóbb, így aztán kihasználva a testi fölényemet, megfogtam a fejét két oldalról, elkezdtem lefelé irányítani és közben azt súgtam neki:
- Szopjál!
Egy kicsit vergődött, de aztán szépen letérdelt és bekapta a farkamat.
Mit mondjak, ettől sem lett jobb. (Közben láttam, hogy a másik kezével a sajátját markolja meg és elkezdi verni, azon izgultam, hogy nehogy a csukámra élvezzen ez a barom.) Ha kényelmesen fekve csináltuk volna, akkor talán lett volna valami eredmény, de így állva, félrészegen, pláne, hogy egy pasi...
Észre is vette, hogy hiába cumizza (nem is szopott valami jól, tényleg kezdő lehetett) semmi érdekfeszítő nem történik, meg is kérdezte:
- Nem akar köpni?
Na, baszd meg, ennél alpáribban nem is fogalmazhattál volna, el is ment a kedvem az egésztől.
- A konyak az oka -mentegettem a helyzetet, de akkor már csak azon járt az eszem, hogy lekoptatom a francba, aztán húzok haza.
Hagytam, hogy felálljon és a kezemet a farkához húzza, hogy fogjam meg. Életemben először fogtam más farkát, hát ez sem volt egy katartikus élmény, eléggé satnya volt, lehet, hogy ugyanabban a cipőben járt mint én, be is vallotta:
- Nekem sem...
No, gondoltam itt az alkalom, felajánlottam neki, hogy másnap találkozzunk, lesz kégli, aztán belevághatunk a dolgokba, majd jól nem iszom, sőt még arra is céloztam, hogy én is szopom majd az övét. Bele is egyezett és végre megszabadultam tőle.
Két dolog viszont nagyon zavart. Az egyik az volt, hogy bár közel sem voltam a valódi szexuális izgalomhoz, a tököm ugyanúgy fájni kezdett utána, mint máskor, ha a csajom felizgatott, de mégsem keféltünk. Ilyenkor otthon szépen magamhoz nyúltam és orbitális fantáziálások közepette akkorát élveztem mint a ház és elmúlt. Máskor. De ez alkalommal képtelen voltam bármire is... Több nap eltelt és eközben nőre nézni sem tudtam, (pasira meg aztán végképp, így elkönyveltem, hogy hurrá, ugyan nem vagyok buzi, de legalább impotens lettem az élménytől!).
Pár hét után aztán kezdtem rendbe jönni (persze mondanom sem kell, hogy a másnapi "randevú" helyszínét is elkerültem, így azt sem tudom, hogy a csávó ott volt-e), szóval kezdtem rendbe jönni, csajoztam tovább ahogy előtte és minden egyes kaland, hódítás, orgazmus és a többi azt bizonyította, hogy maradtam frankón hetero, ahogy annakelőtte.
Legalább is a gyakorlatban...
Ugyanis a szexuális fantáziálásaim közé új képzelgés nyomult. Ezeket a történeteket, helyzeteket volt, hogy megéltem, volt, hogy csak elképzeltem, vagy a valóságot kicsit tupíroztam és maszturbáláskor ezekre vertem a farkamat és ezek mind-mind hetero álmok voltak - addig. Elkezdtem arról fantáziálni, hogy este megyek hazafelé és két (mindig nálam jóval idősebb) buzi elkap, majd elvisznek valahová, ahol a számba nyomját hatalmas faszukat és énnekem szopnom kell, mert kényszerítenek. Érdekes, hogy sosem fizikailag történt a kényszerítés és azt sosem képzeltem el, hogy a számba is élveznek, az undorított és nem okozott izgalmat, csak maga a szopatás gondolata. Vagy hogy egy szállodai szobapincér vagyok, akit leitat egy vagy két öreg buzi és leszopnak, meg előttem szexelnek és nekem is szopnom kell, szóval fantáziában nem volt hiány. Ez megint elgondolkodtatott, de -mivel barátnőim voltak, akikkel elég sokszintű szexuális élményben volt részem- eszembe sem jutott, hogy ezek valóban megtörténjenek, így az elemzésem megint csak arra jutott, hogy hetero vagyok, maximum latens és elméleti biszex. Tíz évig tartott ez az állapot.
Nem tudom okát adni, hogy mi volt az a plusz, amitől a változás bekövetkezett, de bekövetkezett.
Nem érdekes, hogy hol történt, elég annyi, hogy a városunknak egy olyan részén, ahol jellemzően a melegek tartózkodtak (a többi polgárral együtt természetesen) esténként. Azon a környéken melóztam és sokat ültem a padokon, néha nappal, néha este-éjjel és feltűnt egy-két visszatérő figura, némelyikről lesírt, hogy vadászik, némelyikről csak jóval később derült ki, hogy vadászni jár oda.
Egyik este ahogy sétálgattam (nem volt tanácsos egyhelyben maradni, ha az ember nem akart az érdeklődés középpontjába kerülni) feltűnt egy figura, akit aznap este már néhányszor láttam. Simán rájöttem, hogy engem figyel és amerre megyek, mindenhol előbukkan. Próbából leültem az egyik árnyékkal borított padra, kényelmesen elterpeszkedtem és csak bámultam magam elé, de hamar kiszúrtam a faszit, ahogy az egyik vastag fa mellett áll, félig takarva, de észre lehetett venni, hogy közben markolássza magát.
Baszki, ez rám izgult? -gondoltam és -magam sem értettem, hogy miért- elkapott a "vadászláz". Szép lassan az ölembe csúsztattam a kezemet és megsímogattam magamat, ami egy buzi szemével nem lehetett piskóta, mert izmos, hosszú lábaim vannak és csak egy rövid sportgatya volt rajtam, olyan, amibe olyan beépített alsó van, szóval kicsit babráltam a farkamnál, aztán odanéztem a férfire. Egy kicsit kijjebb jött a fa mögül és látni engedte a kezét, egyértelműen a farkával játszott. Mostmár nem vettem le róla a szememet, visszaejtettem a kezemet a lábam közé, kicsit ráfogtam a farkamra és vártam, hogy mi lesz, meddig megy el a szitu. Totál "jópofának" tartottam, hogy egy buzit csábítgatok, hogy rám van izgulva. Egy idő után ellépett a fa mellől és elindult a sétányon, amerre nem sokan jártak. Én meg utána, tudni akartam, hogy mi lesz.
Egy idő után nem láttam, hogy hová lett, de -mivel nem sok felé mehetett- tovább mentem a sétányon és észre is vettem, hogy besétált egy nagy bokorcsoportba, ami az úttól nem messze volt. Nem volt teljesen néptelen a környék, de ahol állt, az rendesen takarva volt. Közelebb sétáltam és láttam, hogy egyfolytában a farkával játszik. Nem tudtam parancsolni magamnak, talán nem is akartam, egyenesen besétáltam a bokrok közé. A férfi nem riadt meg, engem nézett és a farkát verte. Egészen szorosan eléálltam és eltoltam a kezét és megfogtam neki. Nem a kezét... Nagy volt, vastag és száraz és forró. Baromi nagy. Előre-hátra mozgattam a kezemet, markolva a hatalmas faszt, közben körülnéztem, hogy egyáltalán hol vagyunk, nem láthat-e meg valaki. Mélyen a bozótosban voltunk, de azért nem akartam, hogy meglássanak.
Az ürge szépen hagyta, hogy markolásszam, nekem meg valahogy az villant az agyamba, hogy itt az alkalom, soha nem volt még fasz a számban, meg kellene próbálni, hogy milyen az? Lehet, hogy többet nem lesz ilyen alkalmam, most sem volna, ha nem megyek bele a játékba, de hát én nem vagyok meleg... De attól még kipróbálhatnám, a fantáziálásaim újabb síkra kerülhetnének...
- Mit szeretnél? -súgtam neki, hátha segít a dilemmámon.
- Mindegy. -súgta vissza és ekkor nagyon gyorsan, nehogy meggondolhassam magam, letérdeltem előtte (eközben tudatosult bennem, hogy MEKKORA fasz van a kezemben) és egy villanásnyi gondolkodás után ráhajoltam a hatalmas hímtagra. Alig fért a számba. Éppen csak a fejét tudtam bevenni, de aztán elkezdett folyni a nyálam mint a veszett kutyáé és sikerült beljebb vennem.
A tudatomban persze feljött, hogy a pasi nincsen frissen fürödve, de a kellemetlen szagot (amiről tudtam, hogy nem a mosdatlanságé, hanem a többszöri felizgulásé) kizártam és szoptam mint egy állat. Kurva jó volt, ha olyan helyen lettünk volna és frissen van fürödve, akkor totál leszopom az ürgét, de eléggé zavart a környezet is, meg minden amit az előbb mondtam, így egy idő után abbahagytam és felálltam. Nem mertem folytatni, a kezét visszatettem a farkára és azt mondtam:
- A tiéd...
- Verjem ki? -kérdezte kissé gyámoltalanul, és igaza volt, én sem értettem volna a helyzetet az ő helyében.
Nem válaszoltam neki, hanem kibaszott gyorsan otthagytam a bozótosban és elinaltam. Pár perc múlva láttam, hogy tanácstalanul ődöng a környéken, de nem találhatott meg, jól elbújtam. A mai napig sajnálom a faszit, mert olyan csodálatos farka volt, hogy megérdemelte volna, hogy akkora lelkesedéssel szopják le, mint ami nekem volt. De hát a körülmények...
Viszont az élmény meghatározó volt, a vadászat, a csábítás (a nők érezhetik ezt, ha így gondolkodnak, amikor pasiznak) és nem utolsó sorban az első fasz, ami a számban volt, mind a biszex útra terelt.
Ettől kezdve kijártam "vadászni" ezt azért tettem idézőjelbe, mert imádtam úgy alakítani a dolgokat, hogy rám vadásszanak. Beültem az árnyékba, jó sötét volt, aztán elkezdtem játszani a farkammal. Az a sportnaci volt rajtam, amiről már beszéltem, simán oldalról be tudtam nyúlni, (vagy ha más akart volna, akkor akadálytalanul benyúlhatott volna) és félrehúzva már szabadon is volt az egész ágyékom. (Ezt nyilvánosan csinálni nagyon izgató volt...)  Ha olyan figura sétált arrafelé, aki nem tetszett, vagy ha többen voltak, akkor csak előrekönyököltem a térdemre és már nem is volt látható semmi, de ha olyan jött, akire kivetettem a hálót, akkor szépen hátradőlve, a lábaimat szétterpesztve játszottam magammal.
Rohadtul tudtam élvezni ezeket a helyzeteket, de most csak egyet mesélek el.
Ahogy üldögélek, játszom magammal, egy -még a sötétben is látszott- tejfölszőke kiscsávó sétál el előttem. Nem néztem ki belőle nagy kalandot, de nem takartam el magamat, mert ha este későn egyedül arra jár, hát kilencven százalék, hogy pasit keres. Le is lassított egy kicsit és nem ment túl messzire, onnét figyelt. Én nem reagáltam rá és feléje sem nézve játszottam tovább magammal. Egyre közelebb húzódott és amikor egészen közel volt már a padhoz, akkor félig elraktam a farkamat, úgy masszíroztam tovább . Leült mellém, de nem hagytam abba, csak egészen lassan ránéztem, mire megszólalt:
- "Sprekken zi dajcs?"
Én nemet intettem a fejemmel és a kezét megfogva a farkamra húztam, miközben a lába közé nyúltam. Nem is volt nagy farka, meg nem is volt merevedése. No, akkor informálódjunk.
- Akarsz szopni? -kérdeztem félhangosan, miközben átkaroltam a vállát.
- "Vász?" -kérdezte, de én arra gondoltam, hogy kábé ennyi lehet a német tudománya, az "ziher", hogy nem német.
- Semmi. -mondtam én, azzal felálltam, szembe fordultam vele és a farkammal az arca előtt játszottam.
Nem tudtam, hogy mit várt, miért jött ki, de mivel nem volt nagy farka, meg fel sem állt neki, hát úgy döntöttem, hogy szopni fog. Először hiába tettem a szájához, nem akarta bekapni, de egyik lábbal felléptem mellé a padra, hogy közelebb lehessek hozzá, megfogtam a fejét, hogy jelezzem: én komolyan bele akarom nyomni a szájába, így aztán egyszer csak engedett és belül voltam.
A csípőmet mozgatva keféltem a száját, de eléggé kényelmetlen volt, így egy idő után visszaültem és a vállánál fogva rábuktattam a fejét az ölemre. Igazából nem csinált semmit, meg sem fogta rendesen a kezével és a szájával sem izgatott, így rásegítettem magamnak, mert el akartam élvezni. Amikor éreztem, hogy közeledik a csúcs, akkor tövig nyomtam a szájába és már ömlött is... Vagy nem számított rá (de akkor mire számított?!) vagy nem szerette (ezt megértem, mert én sem szeretem), vagy pont a torkára lőttem, mert öklendezni kezdett és folyt ki a szájából minden, de nem vártam meg, hogy mire jut, otthagytam a padon azzal az elégedettséggel, hogy most először az életben nem nő szopott le...
Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók!A tortenetek csapata új oldalt nyitott a meleg emberek számára: WWW.BOYSXX.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: