Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Elrabolva - Még egy hátra van

Egy hét telt el azóta, hogy Gábor és az „idegen” felvették videóra, ahogy megdugnak. Nem kérdeztem róla Gábortól semmit, élveztem a helyzetet, és sodródtam az árral. Nem tudhattam biztosan, hogy András, a főnököm volt-e a másik alak a videón, vagy sem, de annyi biztos, hogy a történtek után már tudatosan, direkt ingereltem őt szexuálisan, nap mint nap. Élveztem, hogy le sem veszi rólam a szemét, ahogy gyorsabban lüktet az ér a nyakán, valahányszor lehajolok, vagy előre dőlök kissé, ahogy gyorsult a légzése valahányszor megérintem „véletlenül”, vagy amikor elvörösödik, ha megdicsérek valami apróságot rajta.

Hétfő.
Jól telt a hétvége, Nóriékkal csajos bulit tartottunk, ott alvós, szexi, és igen csak nedves bulit.
Reggel, amikor felkeltem, Gábor már rég elment dolgozni,  én pedig elkezdtem a szokásos készülődést. Letusoltam, megmostam a hajam, szőrtelenítettem magam mindenhol. Fogat mostam, megfésülködtem, hajat szárítottam, picit sminkeltem, de csak halványan. Rózsás pirosítót használtam, a szemem cicásra húztam, vékony vonallal, és piros szájfényt kentem. A hajamat hullámosan hagytam, majd a szekrény előtt azon lamentáltam, milyen szexi, de nem túl kihívó, munkahelyre is ideális szerelésemet vegyem fel.
Végül a combközépig érő, fekete, enyhén bővülő, laza fekete szoknya mellett döntöttem, fehér, ¾-es ujjú, a karjánál csipkebetétes, enyhén dekoltált, testhezálló, vékony anyagú felsővel. Nem szeretek mindent kirakni egyszerre, az túl kurvás lenne. Ma a lábamat mutatom meg Andrásnak, úgy döntöttem.  Ezüst, pici fülbevalót tettem, ezüst, vékony karkötővel, és hozzá illő nyaklánccal.  Testszínű combfixet húztam, harisnyakötővel, de persze a szoknya miatt csak akkor látszik, hogy combfix, ha akarom, egyébként takarja. Fehér francia bugyit választottam, szettben fehér melltartóval. Miután felöltöztem, végignéztem magamon. Hm.. félúton néztem ki a pin up, és a diáklány között, kellene még valami.. Meg is van.  Piros magas sarkúba bújtam, a körmömet is pirosra lakkoztam, és előkerestem a piros kézitáskámat. A szám is piros. Végignéztem magamon a tükörben. Tökéletes. Nem kurvás, nem diáklányos, hanem nőies. Szexi. A lábamon enyhén megfeszült az izom a magas sarkú miatt. Feszes, kecses, és hosszú. A hajam lágyan omlik a mellemre, amire csak a közé beeső, ezüstös nyakláncocska hívja fel a figyelmet, semmi más.

A munkahelyre érve, nem találkoztam Andrással. A lányok irigyen, vagy elismerően néztek a lábaimra, és közben kedvesen mosolyogtak rám. Ha néha-néha feltűnt egy férfi, jól megnézett magának, és szinte olvasni lehetett a gondolataikban. Fittyet se hánytam rájuk. Csak András érdekelt.
Telt az idő, András még mindig nem jelentkezett.
Ebédkor lesétáltam a szemben lévő kis étterembe, hátha ott összefutok vele, de semmi. Hm, ez fura. Na nem baj, talán beteg, vagy szabadságon van, kitudja.. A szokásos menüt rendeltem, levest, becsomagolva egy sütit későbbre, ha netán megéheznék, meg egy kávét elvitelre. Amikor végeztem, mielőtt kisétáltam volna az étteremből, belekortyoltam a kávéba. Fura íze volt. Biztos, mert sós levest ettem előtte, na mindegy is… Út közben még bele-bele kortyoltam az italba. Nagyon meleg van. Ahogy tipegek  át a zebrán, picit megfájdult a hasam. Mi a szösz. Na nem baj. 4 métert tehettem meg körülbelül, és éreztem, hogy elkezdek szédülni. Átérve a zebrán, hirtelen meg kellett kapaszkodnom a jelzőlámpába. Biztos a kávé miatt van. Egy férfi meglátja, hogy rosszul vagyok, odalép, és azt kérdezi, jól vagyok-e. Persze, persze, mondom.  A hangom elbicsaklik, és én elájultam.

Fogalmam sincs, mennyi ideig lehettem eszméletlen. Lassan tértem magamhoz, először csak a fényt érzékeltem, tompán hallottam, valami halk zenét. Fel akartam ülni, de nem tudtam. A kezem nem engedte, és a lábamat sem tudtam mozdítani, ahogy szép lassan tisztult a kép és a gondolataim, tudatosult bennem, mi történt. Egy majdhogynem üres, elsötétített szobában feküdtem egyedül, csak egy rádió volt egy kisasztalon, meg egy kis szekrény, rajta még egy kislámpa, ami halványan pislákolt. A szívem kalapált. Hol vagyok? Ki hozott ide? Hol van Gábor? Mióta lehetek itt? És miért?
Végignéztem magamon. A ruhám sérületlen, nem fáj semmim, minden oké. Egy dolgot leszámítva. Egy szülőszékben feküdtem, a lábamat és a kezeimet vastag bőrszíjak tartották szorosan.  Cikáztak a gondolataim.
Telt az idő, nem jött be senki. Hiába próbáltam kiszabadulni, minden hiába. Kiáltani nem mertem, nem voltam benne biztos, hogy szeretném, ha bejönne valaki.
Legalább egy óra telt el így, amikor motoszkálást hallottam kintről. Levert a víz.
Becsuktam a szemem, mintha aludnék, de a kíváncsiságom erősebb volt a félelmemnél. Hallottam, ahogy kinyílik az ajtó, és bejön valaki. Muszáj volt látnom.
Az idegen alak egy magas, nagydarab férfi volt. Kezében elveszett a kilincs, ahogy becsukta az ajtót. Az arcát nem láttam, mert valami fekete, a szeménél, az orránál és a szájánál kivágott sapka volt a fején. Mint egy betörő az amerikai filmekben.
-    Ki maga?- kérdeztem, de az idegen nem válaszolt. – Mit csinál velem? Miért vagyok itt?  Bántani akar? Engedjen el! Kérem.. Mit akar tőlem? – A kérdések csak jöttek, és jöttek, és az alak nem válaszolt. A szája mosolyra görbült. Odasétált a rádióhoz, és kikapcsolta, majd lassan, nyugodtan kisétált az ajtón.
Megint szédültem, az izgalomtól. Féltem, nagyon féltem, és ez az alak, meg hogy nem válaszolt, csak még idegesebbé tett. Vajon mit akar tőlem?
10 percig gondolkoztam és aggódtam, mire megint kinyílt az ajtó. Ezúttal nem egyedül jött be az idegen, volt vele még másik négy. Mi a fene történik itt??  Az arcukat eltakaró, nagydarab  férfiak odasétáltak hozzám.
-Kik maguk? – kérdeztem, és hirtelen olyan egyedül éreztem magam az idegenek között, mint még soha. – Mit akarnak? – a hangom remegett, és a könny kicsordult a szememből.
-Fogd be a szád. – Egy mérges hang szólt a jobb oldalitól, és ugyanaz az alak odasétált, leellenőrizte a szíjakat. Előbb a kezemen, majd a lábaimnál. A lábamhoz érve, miután elégedetten meghúzta a szíjat, kezét a bokámra tette. Simogatta, majd elvette a kezét. Úgy éreztem, menten elájulok. Meg fognak erőszakolni? Kik ezek?
-Kezdhetjük  – szólt egy másik, és akkor a férfiak megmozdultak. Kigombolták ingeiket, levették pólóikat, nadrágjaikat, mindent. Ott feküdtem, tehetetlenül, meztelen, nagydarab, ijesztő alakok gyűrűjében, megkötözve, a félelemtől remegve. Hirtelen 10 kéz kezdett el simogatni, masszírozni, markolászni, a testem egész pontján. Álló farkak értek hozzám minden irányból, és én csak egy dolgot hajtogattam buzgón: - Kérem… Kérem ne! Hagyjanak! Ne!! Kérem…
De nem használt. Az egyik egy mozdulattal széttépte a felsőm, ami már csak mellényként lógott alá. Mellem szinte kibuggyant alóla, de azt se sokáig takarta már semmi. Mellbimbóm hirtelen keményedett meg a hűvös szoba levegőjének érintésétől. Eközben egy másik a szoknyámat húzta le rólam. A férfiak már csak fél kézzel fogdostak, másik kezükkel nagy, erektől duzzadó farkukat verték. Kirázott a hideg. Éreztem, ahogy a libabőr végigfut a nyakamtól a bokámig, a puncimon át. Testalkatukból, bőrükből ítélve körülbelül 40 évesek lehettek. Persze lehet, hogy tévedek. Én pedig, 21 éves, pályakezdő, fiatal lány, aki még csak nemrég ballagott el a felnőtt képzős érettségi osztályból, ott feküdtem közöttük, megalázva, tehetetlenül, rettegve.
-Mmm. Combfix, mi? – gúnyosan vigyorgott rám a szoknyámat lerángató egyén. – Ezt talán rajtad hagyjuk. – Majd két kézzel letépte rólam a bugyit. Sírtam. El akartam tűnni onnan.
Kezek simogatták a belsőcombomat, a puncimat, a mellem, a nyakam, a hajamba túrtak, és ujjak a számba nyúltak. Simogatták a csiklóm, és a hasam. Én csak sírtam, sírtam és sírtam, és kétségbeesetten próbáltam elhúzni a kezek elől a csípőm, kevés sikerrel. Egyáltalán nem élveztem a helyzetet. Száraz voltam, nem akartam szexelni. Így nem.
Az egyik megfogta a fejem, és oldalra fordította. Láttam, ahogy egy farok  közelít az arcomhoz, és én becsuktam, összeszorítottam  szám. A papas megfogta a farkát, és könnytől nedves arcomat simogatta vele. A makkja végigcsúszott az arcbőrömön, a szám széléhez ért, majd az ajkaimhoz.
-    Jobban jársz, ha együtt működsz, cica. – Vigyorgott kéjesen, és éreztem, hogy közben az egyik idegen elkezdte nyalni a puncim. Durván nyalta, és céltudatosan. Csak a csiklómat támadta a nyelvével, és rendszeresen megszívta, fél kezével megpaskolta azt. Két ujjával szét, másik kezével felhúzta a csiklóm, megfeszítve azt, és éreztem a csiklómat támadó nyelve hegyét, ahogy melegen, nedvesen végig slisszan rajta. A másik, fejemet fogó alak pedig győzködött. – Naa. Gyerünk, legyél jó kislány, különben megjárod.  – Megszégyenülve megadtam magam. Minél hamarabb vége ennek az egésznek, annál jobb. Sírva, remegő ajkakkal nyitottam ki a szám, és az alak egyből belehatolt. Ki húzta, majd betette megint. – Aaaaahh – Nyögött az alak, és a másik, a puncimat nyaló alak most durván kezdett ujjazni. 
-    Ááááá – kiáltottam volna, de a számban lévő dákótól nem tudtam.
-Ne fogazz! – Kiáltott rám az engem szopató alak, és váratlanul lekevert egy pofont. – Szopj rendesen!! – Égő arccal tudomásul vettem, hogy nincs mese. Ajkaim a fogamra húztam, és szoptam, sírva, muszájból. Megpróbáltam azt képzelni, hogy Gábor az idegen. Nyelvemmel köröztem a makkja körül, mikor ki-be húzta a számból a falloszt. Fél kezével a hajamba markolt, úgy mozgatta a fejem, másik kezével pedig a mellembe markolt,  a bimbómat dörzsölte durván. Ismét kiáltani akartam, de nem tudtam. A kezem szorosan tartotta a szíj, így csak ökölbe szorítottam a fájdalomtól. Hajamnál fogva mozgatta a fejem, és amikor a dünnyögésem meghallotta, egy határozott mozdulattal a fejem a farkára húzta tövig. Alig kaptam levegőt, potyogtak a könnyim, és bokákolnom kellett. Amikor elengedte a fejemet, köhögtem és egy merő nyál volt az arcom, a nyakam, a mellem.. A férfi , aki eddig a puncimat ujjazta, már 3 ujját tolta belém, fokozatosan tágított. Egy hirtelen mozdulattal tövig belém nyomta ujjait, és erősen, gyorsan a G-pontomat kezdte masszírozni belülről. Csak nyögni tudtam. Sírtam, és nyögtem egyszerre, és az égő kín, lassan átalakult valami mássá..  Picit, mintha felizgultam volna, de még mielőtt élvezhettem volna a helyzetet, már ki is vette a kezét, hogy valami mást tegyen bele.
A lábam közé állt, és kérdezés nélkül belém rakta a farkát. Éreztem, ahogy a makkja hozzáér a csiklómhoz, a bejárathoz, majd becsusszan. Éreztem minden egyes centiméterét, ahogy be, majd ki járt a hüvelyemben. Beleremegtem.
-Neeeee! Aaaah!  – kiáltottam, de közben egy gonosz kis hang belül ujjongott a helyzetemen.
Kíméletlenül baszta a puncim , miközben egy másik pasas az engem szopató elé tolakodott. Szintén a hajamnál fogva rántotta a farkához az arcom, és én nem ellenkeztem. Szoptam, miközben a nagydarab csávó dugott. Nem bírtam megállni, a bokákolások és hörgések, könnyek között felnéztem erőszaktevőm arcába, a szemébe. Perverz elégedettség tükröződött rajta. Körbenéztem a körülvevő többin, lassan verték a farkukat a látványra, néha meg-meg ütöttek, váratlanul, élvezték, ahogy felsikkantok, vagy kegyelemért könyörgök.
Egyszer csak, az egyik férfi valahonnan egy nagy, bumszlivégű, rezgő hátmasszírozót adott az engem dugó férfi kezébe. Kérdezés nélkül a csiklómhoz nyomta, és én kitéptem a fejem a szorító marokból, hátravetettem, és a testem beleremegett a rezgésbe.
-Ááááááááááááááááá. – az érzés változott. Szinte már ömlött belőlem a nedv, a csiklóm lángolt, a hüvelyem lüktetett , az ért lökésektől. A férfi elvigyorodott.
-Na, mégis milyen erőszak ez, ha élvezed.. – a hangja gúnyosan csengett.
Nem telt bele fél perc, és éreztem, ahogy a hüvelyem összehúzódik, majd kitágul. El fogok élvezni.
Az idegen még erősebben feszítette a vibráló tárgyat a puncimhoz, és egyre erősebben baszta azt. Egyszerre fájt, és volt kellemes. Majd a puncim kitört, felrobbant, lángolt, és Sikítva, hörögve, rángatózva élveztem el, egy szál combfixben, kikötözve, 5 férfi szeme láttára. A csípőmmel már csak próbáltam rámozdulni a farokra és csak nyögtem. A férfiak sóhajtoztak a látványra. Ám a rezgés nem maradt alább, és a csiklóm érzékennyé vált. Próbáltam menekülni csípőmmel a tárgy elől, de a férfiak lefogtak, farkukkal a hasamat simogatták, úgy verték tovább. Én pedig csak szenvedtem a kéjtől. Pár másodperc múlva a férfi farka még jobban nekifeszült, és éreztem minden egyes pulzálását. Éreztem a belém áradó spermát, a férfi remegését, hallottam, ahogy felnyög. Vége. Elélvezett. Már csak 4 van hátra. 
Megkönnyebbültem, amikor a rezgő érzés alábbmaradt, és farkát hirtelen kihúzta belőlem.

Egy harmadik férfi lépett a fejemhez, de nem szopatni akart. Még nem. A kezemhez nyúlt, és eloldotta a bőrszíjakat. Amint felszabadult a csuklóm, az eddig történtek ellenére reflexből a mellem és a puncim takartam. A férfiak lenézően horkantak fel.
-Ugyan már, előttünk ne legyél ilyen szégyenlős.. – Nevetés tört ki a „vicc” hallatán.
Én is nevetségesnek tartottam magam, hiszen az előbb már végignéztek rajtam meztelenül. Akkor már mindegy.

Másik kettő kioldotta gyorsan a lábamat is. Vajon most mire készülnek?
Két alak lépett mellém, és a karomnál fogva felállítottak a székből. Az egyik mögém állt, és leült a helyemre, de a lábait nem rakta fel a támlára. Néger férfi. Két erős kéz nyúlt a combjaim, a fenekem alá, és könnyed mozdulattal emelt meg, majd helyezett az ölébe. Nem tudtam vissza fojtani az undoromat. Vannak néger ismerőseim, haverjaim, de lefeküdni soha nem feküdnék le egyikkel sem. Nem tetszenek. A néger kéz szétvetette a lábam, majd egy másik fazon közéjük állt. Kétségbe esetten kutattam a tekintetét, könyörületet remélve, hogy talán ha a szemembe néz, megsajnál. De nem. Az alak csak a puncimat bámulta kitartóan, amibe már bele is vágta a farkát. A néger, akinek az ölébe ültem, a csiklómat izgatta gyorsan, kíméletlenül, miközben a fehér, nagydarab csávó őrült tekintettel tolta belém, majd húzta ki teljesen, nedvemtől csöpögő falloszát. Két idegen állt még mellénk, és kezemet megragadva, majd a farkukra téve azt, követeltél, hogy kényeztessem a szerszámukat. A szememből még mindig folyt a könny a megaláztatástól, de végignézve magamon, egyre erősödött bennem a szexuális vágy. Lenéztem a puncimat izgató, vastag, sötét ujjakra, a nagy, eres, lüktető faszra, ami most ismét eltűnt bennem. Éreztem ,ahogy a hüvelyfalamnak feszül, körülölelem, ahogy a méhem bejáratát nyomja már. A kezemre néztem, ami lassan, a puncimat ért behatásoktól akadozva veri az idegen péniszeket. Már nem ellenkezem testemmel az aktus ellen. Sőt, csípőmmel még rá-rá mozdultam a idegenre.
Ekkor a néger fél kézzel hátradöntött,  és alulról alám nyúlt. Végighúzta kezét nedves puncimon, és nedvtől csöpögő középső ujját a fenekembe nyomta, mint egy kampót.
-Áááá! – kiáltottam fel ijedtemben.
Durván kezdte ujjazni  a kijáratot, miközben a másik idegen még mindig erőteljesen tolta a puncim. Megint előkerült a vibrátor.
Jaj ne.. – gondoltam magamban. Még egy ilyen orgazmus nem élek túl.
De, igen. A vibrátor ismét a csiklómnak feszült, de mintha intenzívebben rezgett volna, mint korábban. A néger, vastag ujj továbbra is ki-be járt a fenekemben, a hüvelyem lángolt, a csikló égett, és két kezemmel már szorítva vertem az idegenek farkát. Tudtam, ha elengedem, megjárom. Azt kell csinálnom amit mondanak. A fejem hátrahajtva vártam az újabb élvezést, a testem mozdulatlanná vált a végbelemet izgató ujjaktól és csak nyögtem ordítva, és kérleltem és könyörögtem.
A férfi aki bennem volt, hangosan szuszogva baszott, hallani lehetett az aktus csattogását, olyan gyorsan, és erősen dugott. Hirtelen tövig belém vágta a farkát, és egy pillanatig nem mozgult. Éreztem  a lüktetést, ahogy belém megy. A vibrátor még mindig ment, a kezem már megállt, úgy vártam az újabb kényszer orgazmust. Sikítanom kellett, a testem ismét rángatózni kezdett, és én azt hittem, újra elájulok.
Az orgazmust ezúttal nem csak a csiklómban, a hüvelyemben és a fenekemben is éreztem, végig futott a mellbimbómon, a torkomon, még a nyelvem hegyén is. Kimerültem. A rezgés abba maradt, de a férfiaknak ez még mindig nem volt elég.

A néger férfi hirtelen kihúzta az ujját a fenekemből,  és előkerült valahonnan egy üveg síkosító. Már tudtam, mi fog következni. A férfi szinte rám öntötte az üveg tartalmát, A folyadéktól bőröm fénylett, csúszott, és a hűvös miatt így még libabőrösebb lettem. Mellbimbómon megállt egy pillanatra egy folyadékcsepp, majd kacéran továbbgördült.
Nem akarom ezt… Haza akarok menni. Most a szememből gördültek ki ismét a könnycseppek.
-    Kérem… engedjenek haza.. – próbálkoztam tovább, de továbbra sem érdekeltem senkit. Én most csak egy játékszer vagyok, egy ürítésre használt tárgy.
A néger férfi a kezemet a karfára támasztotta, És megemelt.
-Maradj így!  - parancsolta.
Remegve tartottam ki magam.
A következő pillanatban éreztem ,hogy makkja a bejárathoz feszül.
Basszus ennek akkora farka van, hogy ki kell támasztanom magam, különben nem tudja berakni..? Ismét elkezdtem félni. A hasam görcsölni kezdett, hányingerem lett.
A hatalmas makk körözött a kijárat körül, majd lágyan nekifeszült annak.
-    Ülj bele – mondta lihegő, vágytól érdes hangon. – nem mozdultam – ÜLJ BELE!! – kiáltotta ismét, és én úgy éreztem, meg akarok halni.
Lassan, óvatosan ereszkedtem rá a makkra. Ahogy becsusszant, kicsit feljebb húztam magam, egy második nekifutásra. A fájdalom a fenekemben elűzte a maradék szexuális izgalmamat is.
Ismét lejjebb ereszkedtem, ezúttal pár centivel lejjebb, majd megint fel.
-Az isten verjen meg.. – dörmögte a néger, majd egy határozott mozdulattal belémnyársalta magát.
-ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ – kiáltottam ismét.  Az egész testem átjárta a fájdalom, A testemtől még a szék is megremegett, de nem engedtem el magam, nem akartam mégjobban ránehezedni.
A négert nem érdekelte a kiabálásom, alámnyúlt ismét, és a fenekemnél fogva, két kézzel felhúzott, majd leeresztett a farkán. Éreztem ahogy a nagy, néger fallosz a fenekembe csusszan, majd ki, de nem teljesen. És ismét be.
Ő a harmadik. Ha őt kibírom, az utolsó kettőt is. Csak ez tartotta bennem a lelket.
Nem kellett sokáig várnom a negyedikre, ugyanis egyből előlépett látva, hogy bizony van még egy szabad lyuk.
A néger csak dobált magán, úgy éreztem, látni lehetett rajtam ,hol jár bennem a nagy fasz.
A fájdalomtól könnyes szemmel, félkómásan, csak nyögtem, és hörögtem, és jajgattam, csak hagytam, hadd csináljanak velem amit akarnak.
A negyedik is belém vágta a farkát, és már kettejükön mozgatott a néger.
Nem tudom, honnan volt annyi lélekjelenlétem, hogy észrevegyem.. De két sikkantás között, a könnyfátylon át észrevettem, hogy valami világít a sarokban. Talán kamera..
Nem érdekelt, hogy a megerőszakolóimé-e, nem gondolkoztam, csak teli torokból ordítani kezdtem.
-SEGÍTSÉÉÉÉG!! SEGÍTSEN VALAKI!! KÉ….  – Néger ujjak nyúltak a számba és abban a pillanatban a baszás erőteljesebb lett, mintha ez izgatta volna fel őket. Az, ahogy próbálok menekülni. Beteg emberek.. Egy korábbi bántalmazóm lépett az arcomhoz, és lekevert ismét egy pofont.
- Fogd be a pofád, vagy lesz még egy kör, ribanc!
Onnantól kezdve ne érdekelt semmi. Négynél jártam. Nem foglalkoztam a bennem kardozó alakokkal, a fájdalommal, a szégyennel, vagy azzal, hogy a számban matató négy vastag ujjtól mindjárt megfulladok…. csak hörögve szívtam be az idegen keze mellett a levegőt.  Mivel már csak fél kézzel tartotta a lábam,  a lökések tompultak, viszont így tövig a fenekemben volt a fallosz. úgy éreztem magam, mint akit karóba húztak..A negyedik férfi még mindig tolta a puncim, de látszott rajta, hogy nem bírja sokáig. 
-Mozogj! – Kiáltott rám és én ijedtemben elkezdtem előre- hátra dőlöngélni, ahogy tudtam. A néger kéz a számnál fogva feszített ki.
Éreztem, ahogy negyedjére is belém élveznek, éreztem, ahogy a két farok belülről szinte összeér, ahogy ki-be mozognak. A néger hangosan nyögött mögöttem, neki sem volt már sok hátra. Előbb a lábam között álló élvezett el.  Fájdalmasan vágta belém az utolsókat, és ugyanolyan gyorsan ki is húzta. Puncimból bőven folyt ki a három féle sperma. A hüvelyem olyan tág volt, mintha legalább két gyereket szültem volna. A néger most elengedte a szám, és ismét alám nyúlt, megemelt, de ezúttal nem engem mozgatott fel-le, hanem ő lökött alulról a csípőjével. Így, hogy volt ideje tágulni a popómnak, már nem is fájt annyira.
Sőt, mintha ismét elkezdtem volna élvezni, éreztem , ahogy a fenekem körülöleli a hatalmas hímvesszőt, és ahogy a makkja masszíroz belülről.
És akkor az ötödik férfi lépett elém.

Hát ez is eljött végre.

A pasi nem állt be egyből a lábam közé.
Megállt, méregetett, nézte, ahogy a néger fáradhatatlanul bassza a seggem. Szétsírt, ártatlan, könyörgő tekintettel, kócos hajjal, meredő, könnytől és síkosítótól fénylő bimbókkal és mellekkel, és hívogató, szűkülő hüvellyel néztem vissza rá.
A férfi elmosolyodott, majd közelebb lépett. Lehajolt.
Nem láttam mit csinál, de nem kellett megkérdeznem. A vibrátort vette fel a földről. Bekapcsolta.
Lassan a belsőcombomhoz érintette, csikis volt. Megrándult a lábam. Erőtlenül engedtem el magam a néger karjaiban, és csak vártam az utolsó próbatételt. El fogok ájulni, ha megint a csiklómat izgatja.
A férfi most letérdelt. két ujjával benyúl a hüvelyembe, majd hárommal. Meg sem éreztem.
Most a negyediket tette belém, az kitöltött. 
-Jóóóó – Vigyorgott. – Lássuk hát, mennyire volt eredményes a tágítás.
Azzal ki-be kezdte mozgatni négy ujját, a néger még most lassított a tempón.
-Aaaah – nyögtem, a hirtelen gyengédségtől ismét izgalomba jöttem kissé. Az ujjak simogattak belülről, a popóm feszült, és erős kezek tartottak.
A négy ujj enyhén gyorsulva járt bennem ki-be, de hamarosan olyasmi történt, amire azért nem számítottam. A férfi kihúzta a kezét, leöntötte az egész tenyerét-kézfejét síkosítóval..
Ismét belém nyomta négy ujját, de most mellé tette az ötödiket is..
Éreztem ,ahogy belém nyomja, és a hüvelyem nem enged. A hüvelykujj elakad a bejáratnál, de a férfi nem torpan meg. Csak nyomja, majd ki. És ismét. A sokadik próbálkozásra, mintha beljebb csusszant volna.
Fájt ugyan, de ugyanakkor felizgultam a gondolatra, hogy az egész ökle bennem legyen. A néger farok még mindig ott lüktetett és lassan ki-be járt a fenekemben.
Hirtelen becsusszant a férfi ökle, és én megkönnyebbültem. Egy pillanatra. Az ököl lassan forgott bennem, szinte végig tapintott belülről. A néger megérezhette, mert lassan, de biztosan kezdett gyorsítani a tempón.
A nagy fasz ismét ütemesen baszta a fenekem, és akkor az ököl is megindult.
-Áááááááá – kiáltottam sokadjára, úgy éreztem, kiszakad a méhem.
És akkor jött a legrosszabb, ami jöhetett.
A férfi másik kezével elővette ismét a vibrátort. Kérdezés nélkül a csiklómnak  nyomta, én pedig már ugrottam volna le a férfi öléből, nem érdekelt, ki van bennem és hol és mivel, csak menekülni akartam.
Hirtelen három férfi fogott le, egy-egy a két lábamat, és a harmadik a néger mögé állva húzta hátra a két kezem, és ismét leszíjazta azt. A férfiak terpeszben tartottak lábamnál fogva a levegőben. Az igeden ökle iszonyat gyorsan pumpált, miközben a néger is extra fokozatra kapcsolt.  A vibrátortól úgy éreztem, kigyullad a csiklóm. És akkor megtörtént.
A tüzes forróság a csiklómból úgy tört ki mint egy vulkán, és az orgazmus olyan erővel söpört végig rajtam, hogy csak ordítottam, és kapálóztam, és hiába próbáltam összeszorítani a térdem, mert a vibrátor még mindig ott volt, és az ököl még mindig ki-be járt bennem. A fenekem és a hüvelyem is összehúzódott az élvezéstől, és éreztem ,ahogy a néger mögöttem megremeg, és belém üríti magát. Még lökött párat rajtam, Majd a kéz szorítása enyhült, a vibrátor már nem ostromolta a csiklóm, és az ököl lazán járt ki-be bennem. A férfi lassan elengedte a kezét, és kihúzta belőlem.
-Állj fel! – mondta a néger.
A férfiak elengedték a lábam, és a kioldották a kezem. Én erőtlenül támaszkodtam meg a karfában, és lassan, bizonytalanul húztam fel magam a falloszon, majd letettem a lábam. Még egy utolsó hátra van – gondoltam magamban. – Ne.. Ahogy talpra álltam, a látásom homályos lett. Még felnéztem az ötödik szemébe… Nem tudtam ki az. A szemem lecsukódott, és összeestem.

.
.
.

Magamhoz térek. Ahogy a szemhéjam kinyílik, vakít a fény.
Otthon vagyok, az előszobában. Meztelenül. A hajam kócos, a szemem szét van sírva, és fogalmam sincs, hogy kerültem oda.
Egy cetli hever a földön.
Erőtlenül lehajolok érte, és remegő kezekkel kinyitom.

„Kuss, ribanc.

Ui.: Még egy hátra van.”

A papír kiesett a kezemből, és én bőgőgörcsben törtem ki… De hát.. mégis is.. és miért..?

NINCS VÉGE
Előző részek
Hozzászólások
Andreas69 ·
Nem tetszett. Beteg állatok kezébe kerül a nő, és az erőszak tényén nem változtat az sem, ha kikényszerítik belőle az orgazmust. Az ilyeneket ki kellene herélni! Mikor jelenik meg végre egy olyan írás, ahol az ilyen vadállatok pórul járnak?!

Puncimágnes ·
Időnként feljövök, és megnézem, hogy írtál-e már újabb történetet, de mindig csalódás fogad, mert nem látok újat tőled.
Ez a sztori sem volt rossz, bár nekem a története annyira nem tetszik, viszont a régebbi írásaid isteniek voltak. Remélem, hogy hamarosan kaphatunk tőled valami izgató kis történetet. :wink:

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: