Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Először

Elképzelem, ahogy a szavak elhalnak. Egymásba feledkeznek a szemek. Kutatják, mit érez a másik, és kétségbeesetten próbálnak megsúgni valamit a kedvesnek. A kínzó vágyat, aminek talán vétek lenne engedni. Az övé vagyok, és ő az enyém. A két lélek már rég összesimult, és egymásban feledi magát.


Az ajtó becsukódott mögöttünk. Én még a fa hűvösébe próbálok kapaszkodni, mint a darabokra hullani készülő elme saját valóságába.


Kabátja megkönnyebbülve hullik a sarokban álló fotelba.  Tekintete kapaszkodik belém, nehogy köddé váljak.  Zavartan csörög a kulcs a kezében, miközben körbenéz, és semmitmondó megjegyzést tesz a szoba berendezésére. Kulcs repül a kabát után, ő pedig mosolytalanul elindul felém.


A hátam mögött nyitott tenyerem már rég átmelegítette az ajtót maga alatt. Érzem, hogy mozdulnom kellene, de abban a pillanatban két karjának ketrecében találom magam. Négy tenyér keresi az ajtó szilárd támogatását. Két szempár néz farkasszemet egymással. Lehelete csiklandozza nyakhajlatomat. Arca simul gyengéden az enyémhez. Kezeim szabadulnak a rejtekből és örömmel túrnak bele a hajába. Kipirult arccal még egyszer egymásra pillantunk, tudjuk, hogy a következő pillanattól már nincs visszaút.


A csókja ismerős édes szédülés. Végre a karjába zár... A kabátom megadóan hullik a földre. Fuldoklunk egymás ölelésében. Ajkaink vesztes csatát vívnak, majd kalandozni indulnak. Arca, nyaka, füle menekülni sem akar. Kezei már felfedezték combomat, és a szoknya alatt már a fehérneműm felől érdeklődnek.


Türelmetlenségtől remegő ujjaim gombolni kezdik az inget, aztán jobb ötletem támad, és a nadrágja derekából rángatom ki, hogy mielőbb megszabadítsam tőle. Kezeim ismét találnak felfedezni való felületet. Mellkasát barangolják be, végigsimítják hasát és derekát, majd ügyes munkájuknak hála, a nadrág a bokájára csúszik. Szorgos ujjaim már a következő feladat után indulnának, de két keze csuklómra kulcsolódik és karjaimat a fejem fölé emeli.


Ajkai követelőzően csókolják a nyakamat, miközben egyik keze a blúzom alá siklik és egy szempillantás alatt kapcsolja ki a melltartóm csatját. A csuklóm körüli szorításnak vége, azonnal szabadulnék a maradék ruhadaraboktól, de nem hagyja. Kezeimet visszaparancsolja a fejem fölé. Végigsimít az arcomon, a nyakamon. Két keze a blúzom felső gombját keresi, majd gondol egyet és egy határozott mozdulattal egyszerre tépi le az összest.


Mozdulatlanság és csend. Tudom, mire vár. Lassan engedem magam mellé a karjaimat. Hagyom, hogy a könnyű ruhanemű magától csússzon le rólam. A vállaim táncolva dobják le magukról a melltartóm pántját. Nem mozdul, nem szól. Csak a szemei beszélnek. Mohó tekintetük égeti a bőröm. Hozzám lép, egyik karjával egészen közel húz magához. Másik keze pedig végigszalad a hátamon, futólag érinti a melleimet, majd a tarkómnál a hajamba túr. Forró csókban fulladunk. Húzom magamhoz, ölelem, ágyékom simul az övéhez. Ilyen út végén dőlünk be az ágyba.


A játékos hengergőzésben én maradok alul. A csókja akaratos és türelmetlen. Az egyik keze legurítja csípőmről a bugyit, majd végigsimít a melleimen. A nyelve lassan táncolja körbe a mellbimbóimat, miközben az ujjai puha ölemet keresik, majd lassan, ütemesen megmerülnek benne. Csak az első kéjsóhajra vár, és már tárja is szét a combjaimat. Nyelve végigszánt combom belső felén, a szeméremajkak domborulatán. Ez elég is ahhoz, hogy még jobban kitárulkozzak. Puhán kényeztet a nyelvével, közben az ujja is jár bennem vagy a mellbimbóm körül. Ez a gyönyörű érzés túl korai kielégülést követel, most nekem kell irányítanom.


Végigcsókolom a mellkasát, elidőzök a mellbimbóinál, közben hol a tenyeremmel, hol a körmeimmel végigsimítok az oldalán. Két lába közé térdelek és lassan nyalogatni kezdem a farkát. A nyelvem körbefut a makkon, majd az ajkaim is körülölelik. Óvatosan szívni kezdem, minden szívásnál egy kicsit mélyebbre engedem. Amikor már tövig bennem van, bólogató mozdulatokkal simogatom le és föl. A keze hirtelen megálljt parancsol.


Magára húz, hogy meglovagoljam. Lassú mozdulatokkal húzom az időt. A csípőm hullámzik a farkán. A körmeim hol a mellkasát, hol a combját kínozzák. Előrehajolok, hogy csókot váltsunk. Egy mozdulattal fölém kerül, és maga alá gyűr. Lassan merül belém, majd mély mozdulatokkal segíti mindkettőnket a kielégülés felé. Én egyre gyorsabb tempót követelek, kezeimmel a fenekén tolom őt magamba. De hirtelen megáll. Mintha mosolyogni látnám. Lassú, apró mozdulatokra vált. Szinte alig mozog bennem, én mégis azt érzem, hogy minden tagomat elönti a kéj. A torkomból öntudatlanul törnek fel a gyönyör hangjai. Vaginám ütemesen ölelgeti őt. Az orgazmus csillapodása után vad mozgásba kezd bennem. Egyre erősebb és gyorsabb mozdulatokkal hatol belém. Szinte fáj a következő kielégülés. Az én gyönyöröm hullámaitól ő is remegve, hangosan elélvez.


Egymás mellett fekszünk, a plafont bámulva. Üresség és szégyen. Vajon ő is ezt érzi? Jólesne odabújni hozzá, beszívni az illatát, kibeszélni az érzéseimet. Valami visszatart. Fázom. Magam köré tekerem a takarót, elrejtőzöm benne és felülök. Hátat fordítok, hogy ne lássa a szomorúságomat. Érzem, ahogy a keze utánam kutat. Ismét bele tudok nézni a szemébe... Mosolyog.

Hozzászólások
További hozzászólások »
Marokfegyver ·
Először nyomtam egy tetszett gombot nivellálási célzattal, utána olvastam el. Ha először történt Veled ilyen - erotikus alkotás -, akkor legalább megtapasztaltad, hogy nem könnyű műfaj.
Megjegyzéseim persze lennének, de maradjunk annyiban: remélem, lesz még folytatás!
talina ·
Legközelebb előbb olvasd el, aztán nyomd a gombot... Igen, először vetemedtem ilyet írni. Tanultam belőle: nem nekem való. De a biztatást köszönöm. :)
Marokfegyver ·
Azt hittem, valaki meg fogja írni, ezért nem tettem:
Óvatosan kell bánni a jelenidővel, bármilyen írás esetében. Sokkal közelebb hozza az olvasóhoz a cselekményt, átélhetőbbé teszi, de... A sok jelenidős mondatnak olyan a hatása, mintha a főhős fogná a papírt és tollat (vagy a laptopot) és írná: "Ajkai követelőzően csókolják a nyakamat." Most pedig éppen "remegő ujjaim gombolni kezdik...", de akkor ezt hogy tudom jelenidőben leírni?
A legegyszerűbb, ha főszabály szerint múltidőben írunk, s ezt tarkítjuk pl. "arra gondoltam, hogy..." ezt a mondatot lehet jelenidőben folytatni. Vagy amik nem változnak olyan gyorsan - úgymint egy táj leírásakor nyugodtan lehetünk a jelenben -, vagy ha egyszerűen úgy látjuk jónak, hogy jelenidős kirándulást teszünk a múltba, mert ezzel is színesíteni szeretnénk a stílust, megtehetjük.
De mindezek mellett a biztatás él! Írj még erotikusat, ha van kedved, mert jó kaland!
talina ·
Köszönöm, figyelek majd erre... de továbbra sem hiszem, hogy ki tudok bújni a saját hangnememből... szerintem azért sem megy ez nekem.

hiperaktiv ·
Jó lett volna párbeszéd és előjáték, nem csak az aktus. Amúgy tetszett!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: