Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Élni

Az ég borús képet mutatva tekintett le a gomolygó emberforgatagra. A járművek zaja elnyomva a tömeg szavát, hol felerősödött, hol pedig elhalkult. Egyetlen pillanatra sem állt meg a mozgás, nem csendesült le a nyüzsgés, nem torpant meg az idő sem.
Egy vörös hajú fiatal nő állt az egyik bolt rácsos ajtajának támaszkodva, figyelve a körülötte zajló eseményeket. Fehér pulcsija bársonyosan simult bőrére, s kiemelte szürkészöld szemének árnyalatát.
Előtte egy kislány suhant el hatalmas táskáját cipelve a hátán. Szemét a földre szegezte, csak néha-néha nézett fel, amikor kikerült egy-egy járókelőt. Nagyon elmerülhetett a gondolataiban, mert megbotlott, s elesett. Négykézláb hevert a földön, ám nem kelt fel rögtön, csupán komoran bámult maga elé. Senki sem figyelt rá, az emberek vakon folytatták tovább az útjukat, akárhová mentek.

A lány hirtelen egy különösen lágy, csilingelő hangra figyelt fel, ami felállásra késztette. Megfordulva észrevett egy vörös hajú nőt, aki szívmelengetően rá mosolygott, s mintha biztatni akarta volna ezzel, hogy menjen tovább. A gyermek hirtelen nagyon könnyűnek érezte apró testét, s viszonozta a mosolyt. Ezt követően tovább indult, immár emelt fővel.
Nemsokkal később két ellenséges csoport tagjai közeledtek egymás felé. A kívülállók ijedten húzódtak félre, amikor a baseball ütőkkel és viperákkal felfegyverkezett bandák elhaladtak mellettük. A kitörni készülő harc miatt a feszültség érezhető volt, mindenütt. A két csapatot csupán néhány méter választotta el egymástól. Középpontban a vezérek álltak, kiegyenesedve felemelt fejjel. A többi tag csak a kezdésre várt, türelmetlenül szorongatva fegyverüket.
Most mintha megfagyott volna az idő. Mindnyájan, mélyen egymás szemébe néztek olyannyira, hogy tudták mit érez a másik. Ezt nem volt nehéz kitalálni, hiszen egyet akartak valamennyien: harcolni azért, amiben hisznek.

Egy kamion dudája bőgött fel, mire a vezérek megindultak egymás felé, s utánunk loholtak társaik is. Hatalmas energiával rontottak egymásnak, nem kímélve bőrt s csontokat...Ám valami történt. Egy bőrkabátba öltözött férfi szelte át a verekedő tömeget, ügyesen és fürgén kerülte ki a lesújtó „husángokat” és földön heverő testeket.
A viadal hirtelen véget ért. Az ellenfelek megtorpantak, fülükben ugyanaz az édes hang visszhangzott, mint ami az előbb a kislányéban. S ahogy a düh elhagyta agyukat, ráeszméltek, hogy nincs értelme folytatni a küzdelmet. Felnyalábolták sérült társaikat, s lassan feloszlott a tömeg. A béke nem volt garantált a két tábor között, de beiktattak egy hosszabb fegyverszünetet.
A bőrkabátos férfi megállt a vörös hajú nő előtt, s felé nyújtotta kezét. Széles mosolya kivillantotta fehér fogait, s valami aranyos csillogás jelent meg barna szemeiben.
— Mehetünk?
— Persze — válaszolta a nő kezét a férfi tenyerébe helyezve.
Fenn az égen néhány napsugár törte át a felhők hadát, s lassan megvilágította az egyik parkot Ők pedig lassan, boldog mosollyal az arcukon elindultak. Amit kiértek a parkba, egy lágy szélfuvallat lebegtette meg hajukat, majd egy pillanat alatt tündöklő csillogással szertefoszlott alakjuk.

Eltűnésüket nem vette észre senki, ahogy létüket sem. Talán csak álmodtam ezt az egészet, de talán nem. Talán angyalok voltak, talán csak a képzeletem szüleményei.
Talán léteznek csodák, vagy nem... Ezekre nem tudnék, s lehet, hogy senki sem tudna választ adni. Egy dologban azonban biztos vagyok: nincs szükség angyalokra, s csodákra sem akkor, ha mi emberek megfelelően cselekszünk az adott helyzetben. Nem tehetünk mindig jót, vagy nem lehetünk tökéletesek... De elég, ha arra törekszünk, hogy mindig a legjobbat hozzuk ki magunkból.
Ennyi pont elég az élethez.
Hasonló történetek
24270
Már lassan közel voltam hogy elélvezzek, ekkor ő hatalmasokat kezdett el szívní a makkomon, én azonnal elélveztem, bele a szájába, a kis édes annyira szívta a farkam hogy jó sokat kiszivott belőle. A kis szája tele volt a fehér nedüvel, majd lenyelte, és azt mondta hogy isteni volt, még soha nem élveztek a szájába...
25059
Norbi látva kiéhezett puncimat, magára rántott és megkeményedett bimbóimat kezdte csókolgatni. Én pedig megleptem őt azonnal, hogy a farkára csúsztattam vágytól izzó puncimat. Gyönyörű nagy farka volt és mélyen belémhatolt. Ekkor Roland mögém helyezkedett és lassan elbarangolt csodálatos popsimban...
Hozzászólások
Mellesleg ·
Mellesleg mi a véleményetek erről a történetről?

nickky ·
Eléggé nyulfarknyira sikeredett,....a cím alapján többet vártam volna karakterszámban , és tartalmasságában is,...
angel1817 ·
Azért lett ilyen rövid, mert a pályázat amire írtam azt szabta meg, hogy 1 A4-es oldalnál nem lehet hosszabb. S mivel ezzel a \"művel\" nem értem el helyezést ezért gondoltam felrakom ide.
nickky ·
Uhhhhh, milyen pályázat az, ahol korlátozzák az alkotói elméket, az írás pont nem erről szól, hogy megszablyanak idétlen korlátokat, persze az ok, hogy novella nem lehet regény, de akkor is,....hülye egy bírálati rendszer ,...

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: