Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

élmény beszámolók

DIOR

Telefonáltam Diornak.
- Szia,mehetek hozzád?
- Szia,mikor szeretnél jönni?Elmondjam az extrákat?
Tudatosult bennem,hogymost már biztos meg fogom b*szni Diort.
-Egy óra múlva megyek , elég lesz ha az alapot elmondod.-válaszoltam.
Nagyon,kedves,aranyos nő.Egyáltalán semmi fölényeskedő nagy képűség nem volt a hangjában.
A megbeszélt idő pont előtt hívtam újra.Ő közölte velem ,hogy későbbre várt,de semmi baj,5 perc és vissza hív, és akkor elmeséli a lépcsőház számát.Nem azért hívtam előbb mert olyan kanos voltam.Rövidesen vissza hívott és mesélt.

Ott álltam a ház előtt,megnyomtam a kapu csengőt, beléptem az ajtón, fel a lépcsőn,nyílt a lakás ajtaja ,beléptem.
Full extrás nagy mellű nő fogadott fekete színű combfix harisnyában, és magas sarkú cipőben,mosolygott és nyújtotta a kezét.Kezet fogtunk.

-Dior vagyok mondta.
-Péter-válaszoltam.Majd leraktam a táskám az előszobába, figyelmezettet,hogy az nem jó ötlet mert van egy kolléganője akinél vendég van.Ebből mármint a kolléganőből és a vendégéből semmit nem vettem észre.
Lakásban egy füstölgő működött kellemes illatot árasztva,levettem a cipőm és a zoknim,majd indultam Dior után a háló szobába,ott volt egy ágy rajta tiszta fehér lepedő.
-Vetkőzz le,nyugodtan.mondta a csaj.
-Tessék,kiszámoltam az ajándékokat-mondtam és átnyújtottam neki.

Hamar levetkőztem a f*szom sajnos még fél merev állapotban sem volt.Jól lehet volna Dior előtt az álló f*szom,jobbra balra billegetni.De sajnos lekonyult farokkal álltam,ezért szokásomtól eltérően a tiszta törülközőt a f*szom elé raktam,ne lássa milyen pici.Egyébként imádom mutogatni a f*szom.
-Vigyázz a kádban,mert fertőtlenítve van és csúszik-mondta ,mikor kinyitotta fürdő szoba ajtaját.
Hamar beállítottam a hőmérsékletet és lezuhanyoztam,meg törülköztem és a tükör előtt állva nagy lélegzetekkel húzkodtam a f*szom.Hátha hajlandó lesz fel állni.Másfél percen keresztül csináltam ezt,mikor abba hagytam láttam,hogy a fürdőszoba ajtaja egy ujjnyira nyitva van.Így Dior láthatta amit csinálok.És látta is ,hisz közvetlenül az ajtó előtt állt.

Feküdt a full extrás nagy mellű csaj az ágyon.
-Lefekszel mellém?-kérdezte kedvesen.
-Igen-mondtam ,és a jobb kezemmel,rögtön Dior jobb csöcse után kaptam és behunyt szemmel élveztem a tapintását.
A hátamon feküdtem,Dior a melleivel masszírozta a f*szom és a mellkasom puszilgatta. Én mikor hozzá fértem a csöcseit tapogattam.A csaj türelmes tevékenységének köszönhetően elkezdett fel állni a f*szom.Kemény melleivel igazán nagyszerűen masszírozta a farkam és nagyon közel jött hozzám.Végig nyalta a mellkasom,a mellbimbóim csókolta.A csöcseit éreztem,ahogy hozzám értek.Azok a nagy csöcsök.Feküdtem és jött a csaj felém,a faszomtól indult először a farkam masszírozta a kemény melleivel,életre is kelt,majd meglepően gyorsan lehúzta a faszkalapomról a bőrt,szintén a csöcseivel.Majd következett a mellkasom,csókolta éreztette a ciciket,hozzám nyomta őket.Én a két kezemmel kaptam utánuk.
A mellkasom megérintette a nagy formás csöcseivel.Hosszú egyenes szálú fekete haja illatos volt.Csókolta többször a hasam,és közben jött felém. Imádtam a fekete combfixes harisnyába bújtatott combjait.Csókolta a testem ,a haja a mellemhez ért.A csöcseivel masszírozta a f*szom.k*rva jó volt.Imádtam az ajkai érintését,imádtam,hogy stílusosan állítja fel a f*szom,hogy ad valamit nekem.Nem f*sz rángató,mint sokan mások,akik csak lesik,mikor sülök el.
Imádtam,hogy érezhettem ahogy a csöcsei a mellemhez érnek,ahogy vándorolnak a mellei rajtam, mert jött közelebb hozzám.Ott voltak a csöcsei előttem,éreztem őket a tenyeremmel.

Stílusos f*sz állítás!
Stílusos f*sz állítás.Az biztos!

kib*szott kolléga női ezt kézzel oldják meg,közben félre néznek,mert kibaszottul unják.
Dior rám nézett,türelmes volt.Jó helyre jöttem.Éreztem az ajkai érintését,a csöcseit.A gyönyörű mell bimbóit.Mindenét.Ahogy ott volt,rutinosan,lágyan.

Csókolta mellkasom,úgy ítélte meg már elég kemény a f*szom,egy pillanat alatt felhúzta a gumit és már a szájában is volt a f*szom.szopatás közben végig a csöcseit tapogattam.Hisz a nagy melleit jöttem meglátogatni.A tökéletes formás bombasztikus nagy csöcsöket.Szivta a f*szom,és lehunyt szemmel élveztem,a szopatás és a csöcs tapizást.Csak feküdtem az ágyon.Mikor nem volt a szájában a f*szom akkor is nyitva volt a szája,és folyt belőle kevés nyál vissza a kalapomra,mintha a gecim lett volna.Igazán stílusos

Kb,8 perc sz*pás után,Dior lassan ráült a f*szomra,lovagló pózban.Nagyon lassan ráérősen igazította be a f*szom a lyukába.Lovagolt a farkamon,és közben a combfix harisnyás gyögyörű formás lábait simogattam,és néztem.
Miközben lovagolt arra gondoltam,talán jobb is hogy nem áló f*sszal érkeztem,hisz akkor már fröcsögne a gecim
Mozgott a csaj a faszomon.És tényleg nagyon,nagyon ráérősen igazította be a lyukába.
Nem sietett ő sehova.Itt a félóra valóban félóra.A jobb lábát felhúzta,fel faltam a szemeimmel a combfixes hosszú combjait.
Mosolyogva lovagolt,extra jó csöcsei mozogtak.Ráérősen mozgott.k*rva jó volt,Ország egyik legjobb nője lovagol a faszomon,és ráérősen.

Lehunytam a szemeim,a csöcseit éreztem a tenyeremben.Néztem a fekete hosszú haját,a k*rva nagy csöcsei,a combfixes,combjait és az illatosító gyertya füstjét szívtam be.
Elképesztő érzések.az ország egyik legjobb nőjével baszhatok.imádom a harisnyás női lábakat,simogattam az extra jó combokat.
Nagyon élveztem a közelségét,ő egy tökéletes sex partner,Mosolygott,nyögött,nézett rám. A faszomon lassan lágyan mozgott.Kellemes érzésekel ajándékozott meg a hüvelye.

-Előröl szeretném,-mondtam-majd rögtön hozzá tettem vagy hátulról.
Dior,négy kézlábra ereszkedett és már be is igazította a f*szom a lyukába.Kellemesen szűk volt a pinája.Igazán jó volt vele élni.

Imádtam,néztem a csoda szép tetkóit a hátán,néha a szünetet tartottam a baszásban,akkor a csöcseit tapogattam.és élveztem amiért jöttem,két kézzel markoltam a formás popsiját és vertem a f*szom.Lassan középtempóban,és örültem.Kibaszotul örültem,hogy megbaszhatom Diort.
Sok nőt basztam már hátulról,de ilyen extra nagy mellű pina,mindig nagy ünnep nap.
Vertem a f*szom továbbra is közép tempóban,van mit fogni ezen a csajon,tökéletes,nem vézna és egyáltalán nem molett.Ő egy tökéletes sex partner.

Betoltam a f*szom a hüvelybe,közben két kézzel markoltam az extra formás popsiját.Néztem a hátát és az egyenes szálú fekete,gyönyörű hosszú haját.Betoltam a f*szom tökig és húztam kifelé,a párzó mozdulatok,nagy szerű volt b*szni.Mozgattam a csípőm előre,betoltam a f*szom tökig,arra gondoltam az aktuális k*rva igazán jó,ahogy elnéztem a gyönyörű testét.Kifelé húztam a f*szom,de mielőtt a kalapom elhagyta volna a jó meleg hüvelyt ,már toltam is befelé.k*rva jó dolog b*szni.
Megálltam a baszással,kicsit előre hajoltam,hogy érezhessem a tenyeremmel a csöcsét.Kemény volt,sokáig akartam érezni,majd újra basztam.b*szni akartam.

-Előröl-fejezném be közöltem
-Dior-mosolygott és megfordult,felfaltam a tekintetemmel a fazonra igazított pináját,a picit kitágult frissen b*szott lyukát.
Berakta a f*szom ráfeküdtem
Dior a csöcseit fogta,először a jobbat rakta számba,szívtam a mellbimbóját,nyaltam az egész csöcsét.majd a nyitott számon keresztül a mellére folyt a nyálam,felnyaltam.Újra közép tempóban vertem a f*szom,majd a bal csöcsét rakta a számba.Azt is szívtam.

k*rva jó érzésekkel vertem a f*szom,Dior cica végig a szemebe nézet,ha megszólaltam volna biztos,hogy beszélgetett volna velem.Mikor éreztem,hogy elindult a g*ci a f*szomból,még közelebb hajoltam hozzá a jobb tenyerembe vettem a fejét és közelről szerelmesen bele engedtem a gecim.Akkor valóban közel kerültünk egymáshoz,egy múló pillanat erejéig.

Basztam ő nézet rám.A szemeimbe!Én a csöcseit néztem,szívtam a mell bimbóját ahogy a számba adta a kezével a jobb,majd a bal csöcsét.A hatalmas méretű csöcseit.Szívtam és össze nyálaztam a csöcseit.Nyálaztam az egész mellét,mindkettőt.Gyorsult a mozgásom,keményebben vertem a f*szom.Éreztem,hogy elindult a gecim a tökömből.Egész közel hajoltam hozzá.A tenyerembe fogta a fejét,hajának érintése gyönyörűségesen jó volt.Éreztem az illatát és,hogy fröcsög a gecim.

Még egy utolsó csöcs érintés ,talán a f*szom is rángatott még egyet,és leszálltam a csajról.Ott álltam az ágy mellett,fél merev f*sszal,Dior,popsi törlő kendővel lehúzta a faszomról a gumit,de előtte megnézte mennyi gecit fröcsögtettem ki.
Lágyan törölgette a farkam.
Hamar öltöztem fel.Ő meztelen maradt,kellemes volt egy meztelen full extrás pina társasága,akit nem rég basztam meg.

-Te.egy csajhoz,csak egyszer jársz-közölte velem Dior
Tudott rólam ezt, azt hisz cseteltünk már.
-Szoktam veled csetelni -mondtam-majd hozzá tettem sajnos ciki a nick nevem
-Nem hiszem,hogy meg lehet változtatni,miért ez a nevet választottad?-kérdezte Dior
-Addig,hogy kan jó,de a király már nem igazán jó.-válaszoltam
-Tudod mindig az új k*rvák kellenek,a változatoságot szeretem. Veled kivételt teszek,vissza jövök hozzád.Lett egy állandó vendéged.

Diort sokszor akarom.

Nem csodálkozott a bejelentésemen,hogy én vagyok a kankirály,hisz látta már a fényképem
Előttem ment ki a szobából magas sarkú cipőben a formás popsija ringott,és kemény is volt. Kellemes látvány .Előszobában puszit kért tőlem. Az extra jó csöcsös combfixes ,meztelen nő,aki ráadásul még magas sarkú cipőben is volt.
-Kinézek nem e jön valaki? -mondta a csaj-nehogy meglássanak
Dior csöcseit akarom újra és a kedvességét amivel fogadott.És a türelmét.

És,hogy a formás csöcseivel lehúzta a faszkalapomról a bőrt.


ADRIANNA 28

Majdnem megnyomtam a csengőt, de már nyílt ,mint később kiderült a három szobás,tégla építésű lakás ajtaja. Szélesre tárult. Rögtön a dekoltázsra tapad a tekintettem.
hm,ez jó!!!
-Szia-köszöntem.

A csajnak gyönyörű a mosolya, és formás két kezesek mellei.

Adrianna, kérésnek eleget tettem és levettetem a cipőm az előszobába.Ajándékozás közben,kis izgalom,olyan magas volt a mérték,hogy megint éreztem,amit már sokszor.De nem hátrálok meg soha! Szerencsére vagy nem?Volt annyi ajándék nálam.amivel kitudtam elégíteni a hölgyet.Adrianna,ennek látható módon örült.A f*szomba,miért nem kérdeztem meg a mértéket a telefonba?

Valóban gyönyörű zöld szemei vannak a hölgynek.

Kellemes érzésekkel követtem őt az ágyhoz,két ajtón keresztül ,természetesen a kurvát, mindig magam elé engedtem.Több szobából,nők beszélgetése és szeretkezések hangjait halottam ki.Balról ,vagy jobbról?Minden felől hangok.Hm,imádom ha sokan vagyunk.
-A másik szoba foglalt-jelentette ki Adrianna ,tárgyszerűen.Olyan hangon,hogy igazából természetes dolog,hogy a szomszéd szobában is basznak.
És elnézést kérve egy ágynak tűnő de szerintem tévé nézésre szolgáló bútora mutatott.
-De itt is jó lesz?-kérdezte,nevetve.Tudod itt nagy üzem van!
-Jó lesz.-válaszoltam.
-Oda le tehetted a ruháid -mondta és egy fekete színű székre mutatott.

Levetkőztem.Ruháim ledobtam.Adrianna kiment, és amikor vissza jött már örvendetes módon állt a f*szom. Ezen mosolygott és nekem adta a törülközőt,hogy így még se közlekedjek Ádám kosztümben,lévén nagy üzem van ,bárki szembe jöhet velem a folyosón.
Követtem a fürdő szobába ,közben hátulról néztem a formás popsiját.
Szomszédos szobákból , beszélgetések hangjai újra.Először ellenőrizni kellet,hogy foglalt e a tusoló?
Az éppen üzemben lévő szoba ajtaja nyitva volt. Egy bajszos,kicsit kövér negyvenes éveiben járó férfit láttam törölközővel az ágyékán,úgy tűnt már végzett,de lehet nem. Mivel a textil takarta, így hál istenek csak a szőrös mellkasát láttam.Ő is látott engem,és ha csak egy pillanat erejéig is mivel a törölközőt,a tusoló előtt már a kezemben tartottam,megpillantotta a f*szom.
Innen is üdvözlöm!Nem törődtünk egymással,nyilván!

Mire akcióra került a sor,felszabadult a szomszédos szoba.Ezt az információt,Adrianna egy gyönyörű mosoly kíséretében közölte velem.
Miután,vissza kísért a tusolóból.Ahova olyan édesen bedugta a fejét,mikor a f*szom törölgettem
-Nyugi csak én vagyok-mondta
Igazából nem derült,ki,hogy miért nyitott be.De szerintem azért,nehogy rossz szobába tévedjek .A fürdő szobában az elöl töltős automata mosógép dolgozott.

Álló f*sszal áthordtuk a háti zsákom, nadrágom,a kényelmesebb már felszabadult szobába.Jó érzés volt,ahogy az álló farkam jobbra és balra billeget.Adriannával előjáték gyanánt, rakodó munkást játszva, áthordtam volna az összes létező bútort szívesen.Olyan jó volt.Imádom mutogatni a f*szom.
Adrianna kedvesen segített a hátizsákom ő vitte.
Az ágyon friss lepedő volt,Nem a kövérkés,bajszos,negyvenes éveiben járó férfi által használt,akit innen is újra üdvözlök.

-Helyezd magad kényelembe-mondta a csaj.
-Natúr franciát kérsz?-kérdezte
-Alapban benne van?
-Nem, az extra ajándékok-világosított fel Adrianna
-Nem kérek natúr franciát.
Lefeküdtem az ágyra.Adianna levetette a barna mély dekoltázsú felsőjét,és a fekete színű melltartóját.A puncija teljesen borotvált volt.Leült az ágyra mellém.Popsi törlő kendővel tisztogatta a f*szom.
-Tudod sok mindenre allergiás vagyok-mondta a f*szom törlése közben.
Megértően néztem rá.
-Nem fáj?-kérdezte
-Nem gond.-válaszoltam.

Felhúzta a sötét színű gumi óvszert,amit a fogaival bontott ki.
Szopta a f*szom, a jobb kezével verte,pont úgy ,hogy a szájába vándorolna a gecim,natúr francia esetén. Akarta,hogy élvezzek el!
Nagyon akarta!Én ,reménykedtem,hogy nem sülök el,behunyt szemel feküdtem.Túl izgató látvány volt a mohó száj,ahogy kinyitotta és verte a f*szom a kezével.
Nem élem túl ha most elcsattan és nem jutok a pina közelébe!
A nyelv csapások,kézzel húzkodás ingereire akkor még nem élveztem el.

-Szeretkezni jobban szeretsz?-kérdezte tőlem.
Észre vette,hogy nagyon mereven fekszem,és azon izgulok,hogy ne süljön el.
-Igen-válaszoltam.De imádom amikor leszopnak.

Adrianna elém feküt szét tárt lábakkal,közben gondosan bekente síkosítóval a punciját és a gumi óvszerem.Baszva is csoda kellemes Adrianna pinája ,nem csak látványra, hangosan nyögött.Az egyik szobában még nem fogytak ki a témából,Adrianna bele szólt a csukot ajtón keresztül az élvezett hangjaival.
Örültem,hogy beszélgetnek kint.Jó ha sokan vagyunk.És mindenki normális, és kedves.

Továbbra is dumáltak kint ,hangulatos!Én csináltam a dolgom.

Mikor bedugom a f*szom a hüvelybe,újra,és újra meglepődök,hogy tud ez ilyen jó lenni?

Sőt mikor a szobában álltam álló f*sszal, egyedül és hallgattam a hangokat,már akkor őrült módon vágytam a meleg,kellemesen szűk és mindig jó hüvelyre.Már akkor állt a f*szom,csodálta is Adrianna.De én tudtam ennek túl korai elélvezés lesz a vége.

A csaj megkérdezte,-Miért ilyen lassan?
-Mert ha túl korán elélvezek,akkor utána szomorú leszek-válaszoltam,és megfogtam a formás csöcsét.Leálltam a mozgással.
Jobb kezemmel Adrianna jobb mellét éreztem,Valódi nagy formás,remek jó duda volt,Nem indult el vészesen oldalra keményen állt.Tapiztam volna holnap reggelig.A mellek érintése,olyan jó,A mell bimbói,picik voltak és nem vastagok.Egyszerűen tökéletes keblek.
Adrianna csöcsei,nem okoztak csalódást.Fogdostam őket tovább.És nagyon,nagyon lassan mozogtam.Nagyon lassan.

Én voltam felül, Adrianna alul.Mikor bedugtam a f*szom a hüvelybe akkor normál tempóban basztam,de éreztem,ennek korai elélvezés lesz a vége,így lassítottam.Adrianna,végig hangosan nyögött.A combjait remek jó módon felhúzta,úgy ahogy illik,így valóban tökig beverhetem a f*szom, a jó mély hüvelybe.Egészen kiváló.
Hm,imádok b*szni.Néztem Adrianna,bájos arcát,Csukva voltak a szemei.De mikor kérdezett tőlem és én közhelyeket válaszoltam,akkor kinyitotta.Nem vagyok válogatós. Adrianna, ilyen zöld szemű és nagy mellű.Olyan édes ez a csaj.Tök jó,hogy megbasztam.
-miért ilyen lassan mozogsz?-kérdezte a csaj
-Hátulról szeretném,majd újra előröl-válaszoltam.
Kihúztam a farkam,az utolsó utáni pillanatokban.Majdnem elélveztem.Egy pillanaton múlt csak.
Fel faltam a tekintettemmel a frissen b*szott,picit kitágult hüvelyű pinát.Olyan étvágy gerjesztő,Soha nem lehet megunni.Én annyira szerettem Adianna punciját.
Férfi,nem kívánhat ennél szebb látványt.Szét rakott lábak és hívogató lyuk,gyere bassz meg!
Adrianna ,megigazította a gumit a faszomon és megfordult.
Hátulról is remek látvány volt a punci.
A pina mindig remek látvány!

Normális tempóban kezdtem el verni hátulról, de tizenöt másodperc múlva már meg kellet állnom.Egy férfi érzi ha elindul a g*ci a tökéből.
Melleket tapiztam.És nagyon lassan mozogtam,sajnos a kinti csapatoknak nem tudtam szeretkezések hangját produkálni.
Tiszta égő

Elhatároztam,hogy fél óra múlva vissza jövök és akkor már bátrabban verhetem a f*szom.
A mellek érintése újra ,csak jó volt.A hosszú combok,is tökéletesek voltak.A popsi formás és kerek.

Bedugtam a f*szom tökig,majd lassan húztam kifelé,újra benyomtam.Olyan jó hátulról b*szni.
Lassan bedugtam,lassan húztam kifelé.De nem erővel,gyorsan.Rég nem voltam már senkivel,ilyenkor kétszer kell b*szni az első rövid, de a második menet már hosszú és finom. Az első a rövid b*szás,Adriannának köszönhetően élvezett volt.
Nagy élvezett.

A második szeretkezés mindig hosszabb?
És elment az eszem,ott voltam a cél egyenesbe .Én,aki már k*rva sokszor volt nőknél.
Nem álltam le a mozgással, nem meséltem el az életem történetét.Nem álltam meg a mozgásal.Akinek áll a fassza az nem tud racionálisan gondolkodni.Ez tény!
Felgyorsultam ,boldogan vertem a f*szom a meleg hüvelybe,erősen,keményen,ahogy illik.
Tizenöt másodpercig a lehető legkeményebben vertem a f*szom a pinába.
-Élvezz el!-mondta Adrianna
-Baszok rá!-válaszoltam..
Elsülés után nem volt kellemes elfáradás.Túl hamar fröcsögött a gecim.
-Jó volt?-kérdezte
Körbe néztem ,hogy mit törjek össze!

Fegyelmezetten felöltöztem,mit gondolhat most rólam?Nyilván semmit,csak egy szám vagyok a sorban.Ő pedig egy újabb nő nekem.
-Szép napot-mondtam az ajtóban búcsúzásképpen.
Egyik szőke hajú kolléganő lesütött szemmel ment be a konyhába.Úgy csinált mintha nem lennék ott,a kijárati ajtó előtt.

Szomorú voltam,túl hamar sült el.
Bánatom,nem tartott sokáig.Félóra múlva hívtam újra Adriánnát, fel is vette a telefont, indultam a ház elé.A szőke kolléga nőjére fájt a fogam,aki lesütött szemel jött ki a szobából,és csak lopva nézet rám,amikor én éppen a kabátom vettem fel.
Telefonáltam a kéjlak környékén.
Megjelent Adrianna ,barna színű kabátban a ház ajtaja előtt.Úgy tűnik le telt a műszakja.
Elpanaszoltam ,hogy bár ő kedvesen ide invitált, a ház környéki hívásaim,siket fülekre találnak,a kolléganőinél.
-Biztos elfoglaltak-mondta Adrianna huncut mosollyal
Már háromszor telefonáltam,többet nem szabad,mert az már megalázó.Elfoglaltak de a telefont ki tudják nyomni?

Mosolyogtam Adriannára,
-Szívesen vállalak még-közölte velem
Ez jól eset.
-Túl hamar elélveztél.-mondta közönyös hangon
-Bizony túl hamar.-válaszoltam és bele néztem a zöld szemeibe.Ez van Drágám,tudod korán elsül a f*szom néha.Aférfi test már csak ilyen.
Ebben maradtunk.Ő elindult jobbra én meg balra.
Utána üvöltöttem kétszer.
-Szép napot!Szép napot!
Ő is szép napot kívánt nekem,de ő halkabban.

Adrianna,mondtad nekem,hogy fura vagyok.Tudod,mikor az ágyon feküdtem és te a fekete színű melltartód vetted éppen le.Én a simára borotváld puncid és a formás melleid néztem az ágyon feküdve.
Te mellém ültél popsi törlő kendővel letörölted a f*szom
Kérdezted ,nem fáj ?
-Nem fáj-válaszoltam .f*sz törölgetés közben,elmondtad,hogy sok mindenre allergiás vagy.
Lehet én is ,csak nem tudok róla.

Felhúztad a meglepően sötét színű gumi óvszert és már mozgott is a kezed a faszomon és,kinyitottad a szád,hogy bele vándoroljon a gecim.Mintha,mert hát gumi volt rajta,
Én mereven feküdtem és imádkoztam,hogy ne élvezzek el.

Meg is jegyezted -a szeretkezést jobban szereted?
Lefeküdtél te is,szét tárt lábakkal elém,sok puncit láttam már.de ilyen csoda gyönyörűt amilyen neked van még nem.
hm,de finom volt bele dugni,te igazítottad bele.először normális tempóban vertem,aztán lelassultam,tudod,akkor mondtam,szomorú leszek,ha túl hamar elélvezzek.Gyorsan le is álltam a nagy melleid éreztem a tenyeremmel.
Aztán lassan mozogtam,nagyon lassan.közben rájöttem,hogy te kedves nő vagy.Javasoltam neked,hogy hátulról.
Újra te igazítottad be a a f*szom és újra ugyan az történt,normális tempóban vertem majd le kellet állnom, és lassítanom
Az utolsó 15 ,másodperc is jó volt,vertem ahogy bírtam.kit érdekel ha túl hamar elsül.Nem sajnálom az ajándékaim.Baszok rá !Soha nem a nő a hibás,ha korán elsülünk.A nők szépek,nagyon szépek. A zöld szemeikkel és a nagy, formás két kezes melleikkel.


Adrianna megértően mosolygott rám az utcán.

1,2,3

telóztam szidinek,aki közölte velem,hogy a templom mellet lakik a sarkon.oda felé sétálva láttam a fönökasszonyom állni az utca túloldalán a buszváróban,ő is éppen telozott.nem vett észre én pedig nem köszöntem rá.tudod én csajokhoz járok.


szidikét felhivtam a társasház előtt is,mondta,hogy lát az ablakból induljak csak be,az ajtó nyitva volt.előzetesen nem beszéltük meg az ajándékok,menniségét és minőségét ez hiba volt.
a tágas szoba ball sarkában lévő kis asztalon kettő mécses égett kellemes félhomály volt.a szomszédos helyiségből a zárt ajtón keresztül kutya ugatás szürödöt ki,a hangja alapján kis testü állat.néhány perc multán abba hagyta és utána már nem szólalt meg.miért halgatott el?zuhanyozni nem kell jó voltam büdösen is.rutinosan levettem a ruháim.

sz*pás
szidike megmutatta a kétszemélyes ágyat.
-feküdj le-mondta
félmerev f*szal leheveredtem a hátamra,és nézztem a plafonról logó csillárt,szemben velem egy kifejezetten nagy kép átmérőjü tv volt,de nem volt bekapcsolva.pedig jó a zene.
szidi meztelen teste felkeltette az érdeklődésem,bársonyos bőre volt formás mellekel.a csaj ujjainak a hatására a f*szom három negyedrészt megmerevedett,annyira ,hogy felment a gumi.bevette a szájába és szopta ,közben mondta,hogy a cici tapizás megengedett.körte alaku mellei voltak,jó tapintásuak.kellemes élmény volt sz*patni.csak feküdtem szidi hátal volt nekem,igy nem láthattam ahogy eltünik a kalapom a szájában.a csöcseit sem nézzhetem,de tapinthattam őket a tenyereimel,jó egy kezes cicik voltak,és fontosabb érezni.


a gumi engedett némi élvezetett(de gumi nékül az igazi)szerintem olyat éreztem mint az összes többi lánynál,csak feküdtem a hátamon és simogattam a csöcseit és a barna hosszu haját.megálapitottam,hogy a csillár tényleg szép.

-majd akkor ráülök-mondta szidi
és már el is foglalta a helyét a f*szomon,háttal lovagolt nekem,pont olyan volt mint a hátulról történő b*szás (az is volt)csak a nő irányit.
-elélveztél már?
-nem válaszoltam szerényen,és elszámoltam háromig,majd hozzá tettem előröl fejezném be.
-ugy nem lehet
-akkor hátulról

kb egy perce vertem mikor megszólalt
-elélveztél?
megálltam,hogy kényelmesen tudjam a csöcseit tapogatni nőgyógyász stilusban.
rám szólt-nem szeretem ha megállnak.
-mennyi időm van még?
-igazából már nincs,alapot kértél
1,2,3-számoltam magamban.

kutya módra b*sztam,hogy a csöcseit tapogatva nem nyomtam be tökög a f*szom,észrevettem ha nem dugom be teljesen akkor néma a csaj,ha tövög benyomom akkor nyögdécsel.van összefügés ezek szerint.sajnos b*sszás közben nem nézzhetem a szemeibe,végig háttal illetve popsival volt.igy nem alakulhatott ki köztünk intim viszony.olvastam volna a szemeiben. csöcs fogdozás ujra,pedig nem szabad megállni,közben kicsuszott a farkam szidi bekente kenőcsel.ezt pozitivan értékeltem.azt nem tudom,hogy a pináját bekente e?gyakorlatilag nem is láttam,csak azt tudom,hogy teljesen le van borotválva,és,hogy kellemes élni vele.

eljött a pillanat,hogy leállok, vagy el kell élvezni.jól eső érzésekel vertem tele a gumiovszert.csak az enyém vagy.
tipikus elélvezés volt,mikor már megállithatatlanul gurultam lefelé a lejtőn,akkor begyorsultam,és keményen bedugna a lehető legmélyebre engedtem be a gecim.
kaptam törlő kendőt amivel lehuzztam a gumit a f*szomról.miután kihuzztam a meleg hüvelyből,gondosan becsomagoltam,a még meleg test hőmérsékletü spermám és oda adtam a csajnak.

végül a f*szomról is letöröltem a maradék g*cit.

-van feleséged,életársad?-kérdezte szidi
-nincs-feleltem-elhagyott
-miért?
nem válaszoltam semmit
-egyedül nem jó-mondta szidi
egyet értettem vele,ez a mondata jól sikerült,ha egy pillanat erejéig is,de megtaláltuk a közös hangot.a pillanat elmult
-szép napot-mondtam az ajtóban puszit nem adtunk egymásnak.



maya,köszönés nélkül letette a telefont.virág mondta,hogy 11 kor jó neki,mikor felhivom a megbeszélt időpontban közli velem,hogy még sem jó.halottam a hátér hangokat, csapat gyülést tartott a kolléganőivel.

vicát is felhivtam be mondja nekem.
-fiatal vagy idős vagy?
egyik sem több hangfekvésben beszélek.

bejutottam hozzá.kis problémák,a cipőt vegyem le,a táskát vigyem be,oda tegyem le,a kolléganő vendégei nehogy szemet vessenek rá.

elszámoltam háromig.nem hinném,sőt tudom,hogy a makktársaim nem lopnak.

elkezdődöt a kabaré müsor ezutal nem a telón keresztül.neki is jó voltam büdösen kiizadtam a szeptemberi napsütésben.

vica lazán az ágyon elterülve a netbookján a közzöségi oldalt nézegete,bár biztos,hogy tud olvasni is.feltette a bookot a polcra,de nem kapcsolta ki.(ez hiba volt,mert ugy illet volna) jó lett volna ha b*sszás közben is csetel én értékelem a humort.


éppen a gatyám vettem le,mikor hallom,hogy mit mondd a teloba
-érted jöttem vissza.a vendégem éppen most vetkőzik,egy negyed óra,husz perc mulva jöhetsz.

nyulbaszás

1,2,3.nem mondtam semmit.
-teljesen vetkőzek le?-kérdezte
-igen-válaszoltam
vicának labda csöcsei voltak,tök olyanok mint a képein.néhányszor még telozott,mint afféle pajkos kislány láthatólag örült a fiuk érdeklődésének.
a táskámban ketttő pet palack volt,egy üres és egy tele ásványvizzel,abból ittam.

-az mi?-kérdzte tőlem
-ásványvizes palack-válaszoltam

-mi van a táskában?(nagy háti zsák volt velem)
-voltam boltban-mondtam
szigoruan nézett mikor kérdezett,fürkészte az arcom mikor válaszoltam.kiváncsi volt ez zavart.de ugy tünt jókat válaszoltam mert megenyhülve mondta.
-lazuljak el

negyedóráért érdemes?gondoltam magamban.


szopott unalmas volt,pedig az orális szex az egyik legjobb dolog a világon.
játszottam a nagy csöcseivel,néha elengedtem őket,majd ujra megfogtam,a szokásos nőgyógyász stilusomban

b*szás félpercenkénti bemondásal
-na ,elélveztél már?

bőségesen kaptam törlő kendőt,pozitivum ez is,azt nem sajnálta.az időt viszont igen,tőlem.
vica kommandós körültekintsel kinézzet a kémlelő nyiláson.rövid kellemetlenség.ugy tünt nem tiszta a levegő.kint vagy bent?
-ha kimész jobbra fordulj-mondta zárszóként

kellemetlen félhomályban mentem a lépcsőházban,arra gondoltam,hogy ökölel a falba verek,de inkább elszámoltam háromig.


kint láttom,hogy egy férfi és egy nő ül, a szürke szinü rácsos padon.oda kellet volna nekem is ülni melléjük,és megvárni a következő vendéget, akinek már jönni kellene,bár talán még a negyedóra sem telt el.

oda üvölteni neki.

-nagy labda csöcsei vannak!csak ügyesen.barátom!



Telefonáltam a huszonnégy éves hölgynek.Ahogy terveztem.
-Szia,mehetek hozzád?-érdeklődtem.
-Szia,hány éves vagy?Kellemes fiatalos női hang.
-Harminc -válaszoltam
Szendi hangja egyáltalán nem volt lenéző és fölényeskedő.Több hangfekvésben beszélek.A csajt a gyerekesnek tűnő,vékonyka hangomon szólítottam meg.Így jogosan kérdezte meg,hogy hány éves vagyok.
-Közel laksz a sétáló utcához?-kérdeztem.
-Igen. a... utcában.
-Tíz perc múlva majd telefonálok a lépcsőház előtt.-mondtam boldogan,és kinyomtam a telefont.A jobb kezemmel megvakartam a tököm.
Indultam b*szni. Vittem a hátizsákom ,és egy zöld színű táskát.Hamarosan lyuk közelébe jutok és élni is fogok vele.
A bejárati ajtó előtt ahogy ígértem utoljára még felhívtam,elmesélte,melyik gombot nyomjam meg. Várt a földszinti lakás ajtóban, éppen csak a fejét kidugva, kíváncsian kinézett.Vajon ki lesz a következő?Gondolhatta.

Beléptem.

Szőke rövid hajú nő fogadott,rögtön láttam,hogy van mit fogni rajta.Ez a csaj nagyobb termetű mint én.Úgy imádom a változatosságot,pici nő,nagy nő.Idős,fiatal.Annyira jó.A szemeim nagy élvezettel legeltek. A két kezes mellei sem kerülték el a tekintetem.Nagy csöcs rajongó vagyok.Bár nem volt mély dekoltázsa.Farmer nadrágban volt,és "blúzban".Nem beszélgetünk,én nem szórakoztattam.Ő talán már nem volt rám kíváncsi.Nagyon örültem,hogy kettesben vagyok vele egy szobában.Kellemes húsz perc vár rám,úgy éreztem.
Az előszobából beinvitált a szobába.Mivel volt gyerek szobám, így levettem a cipőm és a zoknim.A szőnyeg tiszta volt.Hangulatos kis helységbe léptünk be.Hm,öröm lesz itt b*szni.Nagyszerű hely és kiváló hölgy társaság.Ez a csaj egy bombázó és húszon négy éves.Bele markoltam a tutiba. Enyém a fő nyeremény.
-Fél óra alapot kérek-mondtam ,szerényen.
-.... lesz.-közölte a csaj.
-Néhány percre ,ki kell mennem, tudod a barátnőm.-közölte Szendi cica.Majd hozzá tette-Addig vetkőzz le.
Igazából nem derült,ki,hogy a barátnő ,hol van és mit akar?De nem is érdekelt.
Nem baj,
-Nem baj,lazán az ágyra dobáltam a kedvező mértékű ajándékaim,ha bejön észre fogja venni.És szó nélkül elrakja.Nem váratott sokáig,a holt időmet a farkam verésével ütöttem el. Egy perc múlva megjelent.A rövid szőke hajú,full extrás csaj.Ő is megszabadult a ruháitól..Tök jó volt,hogy egymás mellet vetkőzünk, a közös program érdekében.Láttam,a remek két kezes melleit ,imádtam,hogy hozzám hasonlóan ő is lazán,igénytelenül dobálja le a ruháit,a bugyija hanyagul ledobva a farmer nadrágján volt. A piros valamilyen árnyalata.

Sötét piros tanga bugyi.

Lekonyult f*sszal álltam,és néztem a szőke rövid hajú csajt.Meztelenül is nagyon vonzó teremtés,de ruhában is.
A mellei valóban két kezesek és ritka szépek,eredetiek, és tényleg van rajta mit fogni,magasabb volt mint én, a popsija kellemesen nagy és formás.A csaj sokkal jobban néz ki mint a képein.Élőben nagyobbak a csöcsei.Sok kellemes meglepetés ért.
kib*szott k*rva jó a hölgy.. Az ágy tökéletesnek tűnt.Nem túl nagy.Kellemes,tök pici szobában voltunk.Hangulatos hely.
Ideális.
-Feküdj le-mondta
Úgy tettem. Jó volt ,hogy a puncija teljesen sima .A nagy szemérem ajkai csak úgy villogtak,vonzották a tekintettem,mint a mágnes.És a melleit sem tudnám,soha megunni.Bár hiányzik már a fazonra igazított szőrös puncika.

Élvezettel néztem a meztelen csajt lazán feküdve az ágyon.Leült mellém.Valahonnan elővarázsolt egy gumit,és a még mindig lekonyult f*szomra nem kis ügyesség árán megpróbálta felhúzni.Hamar sikerült Gyakorlat teszi a mestert.Több századik vendég lehetek már.
A kezem az egyik csöcsén tartottam.És nem terveztem,hogy elengedem.Bevette a szájába a gumis f*szom és sz*pni kezdte.Hanyagul feküdtem az ágyon a lábaim szét terpesztettem,leraktam a fejem,becsuktam a szemeim,a jobb csöcsét éreztem,élveztem.A tenyeremmel finoman masszíroztam,abban a ritmusban ahogy ő szopott.És a farkam nagyon picit,a szájába toltam.Egyszerűen muszáj volt mozgatni a csípőm.Verni a f*szom az édes ajkai közé.persze csak jelzés értékűen.Nem mély torkozás volt műsoron.
ÁHHHH-ez igazán remek.Gyönyörű vizuális látvány a f*sz szopó nagy mellű rövid szőke hajú csaj.És azok a hangok.Kár ,hogy sajnáltam extra ajándékaim a natúr franciára.Bólogatott a fejével,dolgozott.Dolgozott.Igazán szorgalmasan szopott,bár a kézi munkába valamivel több energiát fektetett be.Picit vadul rángatta a f*szom később.

Az ajkai gyönyörűek,és az arca is.,ez a csaj tényleg szebb és fiatalabb mint a képein.(bár ott is gyönyörű És a mellei is nagyobbak,így élőben látva és tapintva.Örültem,hogy fél perc múlva ha csak kicsit is de nőt a f*szom mérete,tutti fel áll,ahogy mindig.Ki van ez találva.Néztem csöcs tapizás közben,mikor aztán újra a f*szomra tévedt a tekintettem,már elfogadható méretűnek és keménységűnek tűnt.Abba hagyta a szívást amit egyébként olyan oda adóan csinált.Körbe járatta a nyelvét a makkomon faszán ahogy illik.Szívta a farkam,nagyon nem kapta be,csak éppen a végét. Ugye nem mély torkozás volt a program.
Abba hagyta a sz*pást és a kezével verte a f*szom.Gyorsabban és még gyorsabban,nagyon keményen,rázta,ha olyan állapotban vagyok,hogy már álló f*sszal érkezek, a kéz mozdulatok hatására már fröcsögött volna a a tejem.
A legnagyobb nyugalommal néztem,ahogy húzkodta f*szom Drágám a f*sz elsüléshez ma több kell.
és a melleit is kitartóan érezhettem a tenyeremmel,nem kellet félnem,hogy elcsattanok.Egyszerűen nem bírtam már tovább várni a pinára,és ha túl sokáig veri a f*szom a végén még elsül.
-Akkor a puncidba-mondtam-a férfiasabb hangomon
-Aktust szeretnél?-kérdezte Szendi.
Lefeküdt a szőke rövid hajú csaj,de előtte egy fél maroknyi síkosítót rakott hanyagul a gumis f*szomra,egészen pontosan a kalapra. És nem kente el rajta ,én sem, majd a hüvelybe,elkenődik.Kit érdekel?
Szét terpesztet lábakkal várta,hogy behatoljak.kedvesen nézet rám.Gyönyörűek a szemei.
Én vártam,hogy ő igazítja be majd a f*szom ,ahogy egyéb nők szokták akiket tilos ujjazni.Nagyon tilos.
Szendi keze nem mozdult.ennek örültem
Puncit simogattam az ujjaimmal, a klirotiszt,csiklót.pöcköt,hány neve van?Sok, mert népszerű.A merev f*szom be igazítottam, de mikor nyomtam nem éreztem a szokásos jól eső érzést.Amit csak egy hüvely adhat. Több nem is kell.
Úgy tűnik a farkam nem találta meg a meleg lyukat.Szendi egy szem pillantás alatt berakta.Én szerintem túl magasan kerestem a bejáratott.

Bimm, Bamm.Ahogy a nagy csöcsök mozognak séta közben.Ritmusra.Gyors, csípő párzó mozdulatok.A csaj szája mosolyra húzódott,ez mindig jó.Mosolyogni,b*szni.Nem tudtam megfejteni,minek szól a jó kedv,de szerintem az élvezetnek.Komolyan arra tippeltem, gondoltam. Gyorsan vertem a f*szom. Először a csaj két keze takarta a melleit,majd felhúzta a karjait.
Én könyököltem a jobb kezemen és a két kezes csöcs bimbóját a számban tartottam,tetszett ahogy mozog a mell bimbó a nyelvemen,mozog mert toltam be a f*szom,nagy szorgalommal.
Már otthon elhatároztam,hogy a csöcs bimbó szopási technikám,perverzióm,kiélem.Imádok csöcs bimbókat sz*pni.Kellemes testhelyzetben könyököltem tartva magam a csajon feküdve.A szám éppen a mell közelében volt.A legnagyobb örömmel kaptam be.Először a jobbat majd a balt.Természetesen nem harapdáltam,csak szívtam,nem fogaztam.És természetesen ez nem perverzió.Kit érdekel?

Körül jártattam a nyelvem és szívtam.Egész jó mell bimbó szopó technikám alakult ki az évek alatt.Csöcs rajongó vagyok,nem győzöm hangsúlyozni.Úgy csinálom ahogy a csajok szívják a f*szt,annyi a párhuzam,hogy a nyelvemmel,érintem a csöcs bimbókat.
De az egész mellet körbe nyalogatom.Annyira jók a női mellek,úgy imádom őket.Hm,de finom.
Szendi nem szólt rám, mint az egyéb csajok-A cicim ne!.
A számban volt a jobb csöcs bimbó .Könyököltem és vertem a f*szom a simára borotvált punciba.Alattam mosolygott a csaj.
Behunytam a szemeim kiélveztem a pillanatot. Éreztem magam alatt a cicát,kíváncsi voltam rá,mert hát akkor láttam őt életemben először.Milyen arc kifejezést vág a lökéseim hatására? Ez érdekelt.Mosolygott,újra. A mellhez közel könyököltem a és szívtam a csöcs bimbót.
-Hátulról fejezném be-mondtam,Mikor nem volt tele szám a mellével.
Szendi egy pillanat alatt megfordult a formás picit kitágult lyukát felkínálva nekem,És nem lefelé nyomta a popsiját mint az egyéb csajok.

Már tudtam nekem kell beigazítanom a f*szom.Ennek kibaszottul örültem.
Gyönyörű látvány volt a kitágult lyuk,picit megujjaztam,szét húztam és beraktam a f*szom,könnyű volt be találni,hisz jól láthatóan ott volt a bejárat előttem
Vertem a f*szom,úgy ,hogy nem voltam benne biztos,hogy egyáltalán el tudok e élvezni.Korán keltem, de kibaszottul megérte mert Szendit leltem. Meglepően hangosan csattogott ahogy a combjaim,Szendi popsijához értek.A fehér színű redőny amin keresztül,talán jött be friss levegő,pici kilátást adott az utcára mivel a földszintem voltunk. Láttam az embereket sétálni az ablak előtt,őszintén reméltem,hogy hallják a szeretkezés hangjait.Szendi halkan nyögött.Valójában k*rva gyorsan vertem a f*szom. Ki lelet volna nyitni az ablakot,hadd hallja egész Pápa,hogy szeretkezzek.

Mi férfiak tudjuk,hogy az elélvezés mikorra várható,még ha kontrollálni nem is mindig tudjuk.Nagyon keményen,nagyon gyorsan kellet vernem,hogy a csúcs közelébe jussak,nagyjából tizennyolc perc intenzív kellemes munka után eljött az a pillanat amit jól ismerünk. Meg éreztem,hogy hamarosan fröcsögni fog a tejem.
Szendi lehasalt az ágyra így a melleit nem érinthettem , a hátulról történő szeretkezésnél.
Jöttek az emberek az ablak előtt,mindenki egy irányba vonult,imádtam ezt a közjátékot,de nem látott be senki,és szerintem nem halottak semmit.Bár ki tudja?

Ha benéztek volna.Ha lett volna nyitott ablak,látták volna,hogy egy harminc év körüli, izmos jó képű,de szerény férfi :),hátulról kutya pozícióban,örömmel az arcán,bedugja a farkát egy szőke rövid hajú nő puncijába, majd kihúzza,és újra bedugja.De valami nagyon gyorsan.
Belöki a faszát,és kihúzza,nagyon intenzíven és gyors,ritmusra.
Bimm,Bamm.mosollyal az arcán.Mert már nem csak a nő mosolygott, hanem a férfi is,
Csattogott, ahogy a combjai a nő nagy popsijához értek,a b*szás alatt.Keményen markolta a segget ,verte egyre gyorsabban a faszát..Nagyon gyorsan,túl gyorsan Utoljára még benyomta tökig és egy mélyről jövő hördüléssel jelezte,hogy fröcsög a meleg tej.

Néhány pillanat kellet. Elfogyott a férfi levegője.A száján keresztül próbált,lélegezni. Imádta,hogy nincs túl meleg a lakásban.Melegben nagyon rossz intenzíven b*szni.
A csaj közben,érezte,hogy a f*sz vészesen rövidül.
-Kihúznád?-kérdezte a Cica.
A férfi fegyelmezetten kivette a félig lekonyult faszát,és örült,hogy a csaj nem vette észre az átmeneti levegő hiányt.Fel állt az ágyról. A csaj meztelenül volt továbbra is.A cicik keményen álltak.
A szekrényen lévő popsi törlő kendőből adott egy darabot a pasi kezébe.
-Vedd le a gumit-mondta
Közben olyan arc kifejezést vágott,hogy elégedett a férfi potenciájával.
-Le akarsz zuhanyozni?_kérdezte a csaj.Miközben a férfi a maradék gecit törölte le a faszáról.
-Igen,ha nem gond .-válaszolt udvariasan a pasi,majd megvakarta a tökét a jobb kezével.

A csaj zavartalanul viselkedett meztelenül. A harminc éves férfi legszívesebben soha nem venne fel ruhát.
Egész nap álló f*sszal mászkálna,baszna.Ránézett a csaj nagy formás melleire.A szőke rövid hajú hölgy rágyújtott egy cigire a konyhában. A pasi ennek örült,úgy gondolta,hogy a csajoknak,jó b*szás után kell a cigi.Rossz után nem szívnak semmit.

Lezuhanyozott és frissen és kielégülve még egy utolsó pillantást vetett a csajra,akin észbontóan jó testre feszülő ruha volt már.Kihangsúlyozva a formás két kezes melleket és a nagy és formás popsit.
Utoljára mivel a harmincas férfi a változatosságot szereti,így egy pinát csak egyszer bassz meg.A bejárati ajtóban,még bele markolt a csaj popsijába.

Az utcán,olyan arc kifejezésem volt mint aki tíz perce b*szott meg egy hölgyet.Akik rám néztek és nőből voltak láthatták rajtam.És mintha le olvasták volna ezt a arc kifejezést.Igen határozottan ezt éreztem,már a sokadik alkalommal.


De laza egy óra elteltével,elmúlt ez a jel a férfi arcról.



Beléptem a negyedik emeleti lakásba,Szandika elbűvölő mosollyal fogadott.Úgy ahogy,egy csaj várja a pasiját.Gyere csak be.
Fekete testhez simuló ruhában volt,ami remekül kihangsúlyozta a formás csöcseit.

Rá is tapadt a tekintettem.

A lakás elrendezése olyan volt,hogy a fürdő szobából közvetlenül nyílt az egyik hálószoba.A fürdőben,elmondtam,hogy mi a kívánságom.

-Fél óra alapot kérek-közöltem.
-Szandika elárulta,hogy mennyi ajándékod adjak.

Drágám a csöcseid gyönyörűek.

Nem kérdeztem meg,hogy az alap mit takar?A sokadik nő után,úgy sem ér meglepetés,vagy ha mégis elviselem.

Szandika megjegyezte,hogy valószínűleg telefonon beszél majd ,ezért ne haragudjak rá.Nagyra értékeltem,hogy elnézést kért.És természetesen nem haragudtam rá.

-Engem ez egyáltalán nem zavar -mondtam.Majd elkezdtem vetkőzni,miután a cipőm és a zoknim hátrahagyva ,nem akartam,hogy sáros legyen a szőnyeg, beléptem a hálószobába.

Éppen a nadrágom húztam le ,halottam,hogy a csaj részletesen kifejti,hogy milyen lehetőségek vannak,végül így zárta a tájékoztatott.-Félóra múlva jöhetsz- és letette a telefont.

Mikor már anyaszült meztelenül álltam, a szobában,ő bejött,majd átjött velem a fürdőszobába, ahol megmutatta nekem a fekete színű tusfürdőt.A ruháimat,egy rózsaszínű bőröndre dobáltam. ( csajos az kétségtelen)

Miközben a tusfürdővel mostam a f*szom,lépések zaját halottam kintről.Majd rögtön ezután megmozdult a fürdő szoba ajtajának a kilincse,de a kulcs el volt fordítva.
-Csak a kolléganőm-mondta Szandika szórakozottan,a szomszédos szobából kiszólva.
A kolléganő kinyithatta volna az ajtót,bár nem hiszem,hogy segített volna a zuhanyzásban,ami a f*szom illatossá tételéra szorítkozott.


Úgy öt perc elteltével álltam a szobában,fél merev illatos f*sszal.Az ágy,meglepően alacsony volt.Vagy az én otthoni ágyam túl magas.Lila színű ruhával volt letakarva.

-Leteríttek,mindjárt-mondta Szandika viccelődve.

És már,az ágyon is volt a hófehér illatos.lepedő.

Lefeküdtem,és vártam a csajt,ő rögtön mellém ült,nem húzta az időt.Én sem hagytam üres járatott,a kezeim,rögtön a csöcsök után kaptak.

-Áááuuu-Kiáltott fel Szandika-Hideg a kezed.

-Hideg kézzel a vesém ne érintsd meg-mondta-És a formás combjára szorította a bal kezem.Közben megjegyezte,hogy milyen kicsi.Mármint a kezem.
-Bizony kicsi,szinte már nőies,*jjazásra és *klözésre ,kiválóan alkalmas.-válaszoltam.


Szandika felhúzta a g*mit és rögtön sz*pni kezdte a f*szom.Közben a bájos arcát figyelve arra gondoltam,hogy teljesen olyan gyönyörű mint a képein.Élvezett volt nézni,ahogy el tűnt a f*szkalapom a mohó szájában.A f*rkam,teljesen megmerevedett,de egy pici kinti, decemberi hideg még volt benne.

Szandika *rális szex közben bólogatott a fejével,és a nyelvét többször körbejáratta a kalapomon.Tökéletes látvány volt ahogy,és amit csinált,úgy sz*pott,hogy arccal felém volt.Háttal k*rvára nem illik szívni a f*szt.Sz*patásban a vizuális látvány is élvezet.

Szandika ,úgy szívta a f*szom ahogy illendő és elvárható.Mindezt magas színvonalon,rutinosan.

Behunytam a szemeim,és élveztem,hogy sz*pja a f*rkam ,egy ügyes pörgő nyelvű csaj.

Az mindig ünnep ha lesz*pják az ember f*szát.Én az ünnepi hangulathoz, illően,mélyen átéreztem, a hölgy nyelv csapásainak,a f*sz kalapomra , a lelkemre gyakorolt hatását.A legmagasabb szintű relaxációval ért fel,k*rva jól éreztem magam a bőrömben.

Sz*pott,boldog voltam,nem érdekelt,hogy kint hideg van.Szandika szája meleg volt és érzéki.És nem mondta,hogy nem akar szívni,tette a dolgát,ahogy illik.Mivel ő valódi NŐ, tudja mi kell,nekem.És a többi férfinak.
Nem gondoltam semmire,csak éreztem.

Lehet ,délután is "hideg"lesz de ő lesz*pott.És a mondat második felén van a hangsúly.

A kezeim felmelegedtek,így végre érezhettem a melleit.Eredettiek,kemények,formásak,nagyok.Van mit, és érdemes fogni azokon a csöcsökön.

Tökéletesek azok a dudák!

Nagyából 8 perc után abba hagyta a sz*pást,és megszűnt az érzés,amit egy nő adhat,amikor lesz*pja a f*szt.
A testem még érezte a gyönyört a f*szom megmerevedett,szerencsére nem sült el a sz*pás alatt.
A csaj megszólalt társalgási hangon- Kiverjem?
-Inkább p*nciba szeretném-mondtam szerényen.

Szandika verte a szerszámom.a lingam masszás paródiája volt ez,de élveztem nagyon!Rángatta,húzkodta,szorította a f*szom.
Sajnos a frissen szőrtelenített tököm hanyagolta ,jó lett volna ha megszorongatja egy picit a herém is.De nincs hiányérzet,kárpótol mindenért a gyönyörű szempár,ahogy nézett rám,és várta,hogy mikor köpköd már a f*szom.


Nos,hál istenek,nem fröccsent ki a g*ci.Pedig a hideg már kiment a f*rkamból.De tudtam kontrollálni magam,nem voltam veszélyben a fröcsögés közelébe se járt a f*rkam.

Pedig k*rva gyorsan mozgott a csaj keze.

Szandika szét rakta a lábait és laza mozdulattal beigazítota a f*szom,a simára borotvált pinájába.Először én akartam berakni,saját magamtól,de a csaj beelőzött.
Nem láttam,hogy síkosított használt volna, a g*mi óvszert ,biztos nem kente be,vagy fújta le.

B*szás alatt,már amikor én voltam felül,végig áthatóan és érdeklődve nézett a szemeimbe(vajon mit látott?)ezt nagyra értékeltem.

A jobb kezemmel a bal csöcsét tapiztam,illetve a bal kezemmel a jobb csöcsét,és fordítva.Újra tudatosult bennem,hogy jó a csaj.Valójában egy bombázó.kib*szott jó testtel
Közép tempóban vertem a f*szom.Szandika hangosan nyögött. Jó volt,arra gondolni,hogy a kinti kolléga nő,mint egy fajta közönség hallja ,hogy verem a p*nába a f*szom.

B*szás közben is a csöcseit néztem,keményen álltak,nem indultak el oldalra.k*rva jók.Szandika félig felhúzta a lábait,így tökig be tudtam verni a f*rkam, a jó meleg punciba.Szeretek úgy b*szni,hogy én vagyok felül.Szemkontaktust ugyan nem tartottam,mivel a csöcsökre tapadt a tekintettem.Azokkal szemeztem.Felakartam őket falni.Ez abban merült ki,hogy megálltam a k*féléssel néha,és ilyenkor csöcs tapizás volt a program.

Egyszer kicsúszott a f*szom,rögtön éreztem,hogy,nincs a jó meleg hüvelybe.Szandika az édes hangján megjegyezte,hogy nincs bent,de már vissza is rakta a helyére.Ez a csaj nagyon édes.
Szandika hüvelye melegséggel töltötte el a f*rkam és a lelkem.Megkaptam amiért jöttem,egy jó p*nát.

Formás, nagy,nem szilikonos ,hanem valódi csöcsöket,elbűvölő rám mosolygó szempárt.


-Hátulról-fejezném be-mondtam újra csak szerényen
-Úgy akarsz eldurranni?-Kérdezte Szandika,bár lehet,hogy kijelentésnek szánta
Nem sietek Drágám.
Kib*szott k*rva jó kerek popsija volt.Gyönyörű a hölgy.Élveztem a látványt,a lófarokba font hosszú fekete haját,a formás hátát,a combjait.

Jól láttam a p*náját,nem szorította le a popsitt.Szandika nem nyúlt hátra a kezével,úgy tűnik nekem kell beigazítanom a f*szom.
-Ott a popsi van
-Lejeb.
-Ott nem jó.

A csaj hátra nyúlt és egy szempillantás alatt berakta a f*szom a hüvelybe.Érthető, ő tökéletesen érzi a saját testét.
Tudom,hogy .hol van a bejárat a gyönyörhöz.én igazából,direkt a szaftos p*nát akartam simogatni,azért nem találtam meg a lukat.

Bár a kemény f*szt csak nyomni kell,és megtalálja a h*velyt,vagy a p*psit.

Imádok b*szni.

Csöcs fogdosás behunyt szemekkel,átérezve az élményt, amit csak az eredeti jó nagy mellek adhatnak,ahogy keményen merevednek a bimbók, a csöcsök állnak.

Picit sem lógtak Szandika dudái.

Arra gondoltam,miközben d*gtam a csajt,hogy miért vagyok itt?Mert imádok b*szni.és most b*sszak,ne akkor akarjak,mikor már a lakáson kívül leszek.
Csattogott a kezem rávágtam a popsira.Szandika hangosan nyögdécselt.
A csaj néha hátra nyúlt a f*szomhoz,talán a g*mit ellenőrizte,mindent rendben találhatott,mert nem állította le a szeretkezést.
Szerintem élvezte,élvezte,mert bátran vertem a f*szom,nem törődve vele,hogy idő előtt elcsattanok.

Szandika h*velye kellemesen szűk volt,ami ideális egy k*rva jó b*száshoz.



Egyre beljebb és gyorsabban vertem.Nem szoktam ennyire durván ,keményen. így eszembe jutott,hogy esetleg jelezz a csaj,hogy ne ilyen erővel lökjem .De természetesen nem szólt rám ,csak nagyokat nyögött.
Szandika ,láthatóan élvezte az,erős,gyors lökéseim.Nem akartam lassítani,inkább gyorsulni akartam.

Elélvezés előtt,még b*szni ,amennyit csak tudok.

Szerettem volna megállni csöcs tapizásra de képtelen voltam abba hagyni az ösztönös b*szó mozdulatokat,jó volt a p*na.Élvezni akartam és élveztem is.A szűk h*vely,fantasztikus érésekkel ajándékozott meg.

Szandika még hangosabban felnyögött,és én éreztem,hogy fröcsög a g*cim.

Hangosan felhördültem.

Még utoljára betoltam tökig az illatos f*szom. az utolsó csepp g*cim,is kifröccsent,végül egy utolsót köpött még a f*rkam,de még akkor is rángatózott,mikor már kihúztam a meleg kitágult h*velyből.

A kinti barátnő,ezt gondolhatta-most fröcsög a g*cije.

Fogtam a a csöcsét, de fel állt és eltávolodott az ágytól,így el kellet,hogy engedjem a jobb mellét.bár nyúltam utána.

Végül felöltöztem, a kijárati ajtó felé indulva,a csaj felé fordultam és ezt mondtam

-kedves vagy

Szandika egykedvűen válaszolt

-Miért,b*nkó legyek?

És mosolygott rám.

Hozzászólások
Andreas69 ·
Nem fogott meg, a helyesírásod is gyenge. Hogy mást ne mondjak, az írásjelek után is szóközt kell tenni. Nem tetszett.

Pavlov ·
Április elsejei posztnak is rossz lenne.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: