Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Elképzelt találkozás

Forró májusi nap volt. Az autó lassan gördült végig a poros úton, majd megállt egy családi ház előtt. A férfi járt már itt, de ez most más volt. Egy pillanatra végigfutott rajta, hogy talán most kellene továbbmenni. De aztán az elmúlt hónapok otthoni nyűglődésére gondolt, az állandóan fáradt feleségére, és kiszállt. Délidő volt, a nap égette meztelen karját. Kék rövid ujjú inget és vékony vászonnadrágot viselt, fekete bőrcipője egy pillanat alatt poros lett. A kertkapuhoz lépett, csöngetett, aztán válaszra sem várva benyitott. Fél órája beszéltek telefonon, így nem volt meglepetés az érkezése. Félúton járt a ház felé, amikor nyílt az ajtó, és meglátta a nőt. Zavart mosollyal az arcán, csillogó szemmel nézte a férfit.

A nő órák óta várta ezt a pillanatot. A reggeli telefonhívás, ahol véglegesítették a mai „ebédszünetet”, felzaklatta. Egész nap egyedül volt otthon, a gyerekek a nagymamánál voltak, a férje csak estére ér haza. Délben pedig újra találkoznak. Sok-sok év után, kettesben lesznek. Lezuhanyozott, és egy egyszerű, ujjatlan, végig gombos farmerruhát vett fel. Némi hezitálás után nem vett fel alá semmit. Aztán megszólalt a csengő.
A férfi belépett a házba, és már az előszobába egymásnak estek. Nem sok szó esett közöttük, hiszen most az illatok, érintések, ízek és mozdulatok vették át a főszerepet. Hosszan csókolóztak, először finoman, élvezve az újra megtalált ízeket, aztán egyre vadabbul. Elindultak a kezek, gombok adták meg magukat a fürge ujjaknak. Keringve-csókolózva haladtak beljebb, mohón próbálták pótolni a kiesett éveket.

Aztán megszólalt a nő mobiltelefonja. Muszáj volt felvenni, a férje hívta. Hátat fordított a férfinek, de ő nem hagyta magát. Letérdelt mögé, és a ruhát félig felemelve gömbölyű popsiját kezdte el csókolgatni, harapdálni, simogatni. Tudta, hogy ezt imádja a nő, és ő is élvezettel csókolgatta. Ujjai feljebb csúsztak, derekát, csípőjét simogatták. Ekkor vette észre, hogy ujjai akadálytalanul siklanak végig. A felismerés vaddá és célratörővé tette a férfit. Átkarolta a nőt, ujjai bejárták a nő egész testét, s közben a ruhán újabb és újabb gombok nyíltak meg. Nyelvét a félgömbök közé próbálta dugni, minél mélyebben, minél lejjebb. Harapdálta derekát, csípőét, ujjai elől már a combok közé próbáltak hatolni, egyelőre csekély sikerrel.

A nő próbált a telefonra koncentrálni, de egyre kevésbé sikerült. Mindenhol a férfit érezte, ujjait, nyelvét, száját, ahogy bejárta bőrét. Összeszorította combjait, küzdeni akart, élvezte a finom erőszakot, imádta, ha a férfi legyőzi őt. Már a konyhában voltak, a férfi mögötte térdelt, aztán egy hirtelen mozdulattal megfordította, és háttal nekilökte a hűtőszekrénynek. Ahogy kibillent az egyensúlyából, kénytelen volt kicsit szétnyitni combjait, és ezt a pillanatnyi megingást kihasználta a férfi. Ahogy térdelt, a combjai közé furakodott, s a nő már nem tudta összezárni lábait.

A férfi szemei elé tárultak a simára borotvált virágszirmok, s ő megbabonázva meredt erre a gyönyörűségre. Ujjai elindult a térdétől felfelé, combjai belső felén siklottak végig, egyelőre kikerülve a szeméremajkakat, tovább indultak felfelé s az utolsó két gombot is kigombolták. Ahogy ujjai elérték a két ágaskodó halmot, száját rátapasztotta a nő ágyékára.
A nő kis híján felnyögött, már csak szaggatottan válaszolt a telefonra, aztán be is fejezte a hívást. Ekkor már alig állt a lábán, ujjait a férfi hajába fúrta, élvezte a nyelvét, a keblére boruló tenyerét. Ujjai finoman morzsolgatták a kéjtől mazsolává dermedt mellbimbóit, puha szája ágyékára tapadt.

Édes ambrózia szivárgott a felizgatott ágyékból, a férfi őrült hévvel majszolta minden cseppjét. Aztán egyik ujja tört utat, majd még egy. Belülről simogatta, kívülről nyalta ezt az édes helyet, miközben a nő hangosan sóhajtozva, remegő lábakkal állta a támadást. Kívánta ezt az érintést, kívánta ezt a csókot, de mást is kívánt. Érezni akarta a felizgatott férfi illatát, csókolni merev vesszőjét, kényeztetni és simogatni.
Felrántotta hát a férfit, helyet cseréltek. Ledobta az immár feleslegessé vált farmerruháját, meztelenül rátérdelt a férfi előtt, és izgatottan várta a folytatást. A férfin már csak a vékony vászonnadrág volt, ami erősen kidomborodva jelezte ágaskodó vágyát. Kibontotta a fekete bőrövet, egy gomb és egy cipzár, aztán az öv súlya egy pillanat alatt lemeztelenítette a férfit. A pamut alsón keresztül kirajzolódott a duzzadt rúd, amit a nő először így ruhán keresztül simogatott és csókolgatott. Orrát megcsapta a férfi ágyékának pézsmaillata, ami további cselekvésre sarkallta. Egy mozdulattal megszabadította utolsó ruhadarabjától a férfit, s az eddig bezárt, meggyötört ékesség előpattant, egyenesen az orra elé. Ujjaival végigsimította, s egy nedvességcsepp tört elő. Ezt őrülten megkívánta, nyelve hegyével lenyalta. Csak egy kicsit húzta el nyelvét, hogy finom ív képződjön a síkos cseppből, ami összekötötte őt a férfival. Imádta ezt a sós ízt. Ujjai dédelgették, simogatták a férfi merev dorongját, nyelvével körbenyalintotta többször a duzzadó makkot, majd mélyre eresztette, nyelvével masszírozta, forró nyálába burkolta. A két barackmagot is megmasszírozta, ujjai a rúd kinn maradó részét simogatták. A szájába újabb és újabb kéjcseppek szivárogtak, sósan és izgatón. Szemét fátyolossá tette a vágy, ahogy a férfi szemébe nézett, szájában a merev vesszővel.

A férfin felülkerekedett a vágy, meg akarta kefélni ezt a nőt. Újra érezni forró pinácskáját, gyönyörködni a duzzadt szeméremajkak közé csúszó merev vesszőben, és újra hallani a nő élvezetének forró sikolyait. Felhúzta magához, hevesen csókolóztak, aztán feltette az étkezőasztalra. Finoman hanyatt döntötte, karjával a térdhajlatába nyúlt, felemelte, így a fényesre kinyalt, lucskos puncija egyenesen a férfi ágaskodó dorongjával került szembe. A gyönyörű, meztelen nő látványa, ahogy széttárt combokkal vár a behatolásra, szinte eszét vette a férfinek. Nem volt képes tovább húzni az időt, makkját a bejárathoz feszítette, és egyetlen határozott mozdulattal behatolt.

A nő évek óta várt már erre a pillanatra. Álmodott már erről, ahogy a férfi vesszője újra kitölti vágyakozó ágyékát, s egy forró sikoly hagyta el száját, ahogy a férfi birtokba vette testét. Kezdetét vette a szeretkezés, a nedves alagútba újra és újra tövig csúszott a merev férfierő, cuppogó hangot kísérték a nő halk sikolyait. Érezni akarta bőrén a férfi ujjait, de a lába lefoglalta a férfi kezét. Gyenge pótlásként saját ujjai simogatták domborodó kebleit. Tudta, hogy ez tovább fokozza a férfi vágyát, és valóban, a férfi kimeredt szemmel bámulta a kebleket cirógató ujjait. Aztán a nyakába emelte a bokáit, két széket húzott oda, s a nő lábait ezekre helyezte, szabaddá téve ujjait. Ráhajolt a nőre, csókolóztak, miközben újra és újra tövig hatolt belé. Döngette ágyékát, masszírozta melleit, élvezte a forróságot, ami körülvette a farkát. Aztán hátrahajolt, bal kezével széthúzta szeméremajkait, s előbukkant a nő duzzadt csiklója. A férfi jobb kezének két ujjával finoman, körkörösen kezdte masszírozni ezt a duzzanatot, a nő legnagyobb örömére.

„Legközelebb te fogod simogatni így magadat” hallotta a férfi vággyal teli hangját, s elméjén villámcsapásként villant át: legközelebb. Aztán a vágy elborította, egy ütemre mozdult a férfi merev rúdja és finom ujjai. Néhány perc, és már sem késleltetni, se megállítani nem tudta orgazmusát. Teste remegni kezdett, a férfi érezte, hogy a szűkké szorult ágyék próbálja maradásra bírni vesszőjét, s a nő sikoltozva élvezte a férfi kitartó lökdösését. Azt hitte, belehal a gyönyörbe, aztán a férfi lassított, ujjai lecsillapították testét. Ráhajolt, megcsókolta, érezte forró lélegzetvételét.
A férfi kihúzta merev dorongját, ami vörösen ágaskodott a vágytól. Ő még nem élvezett el, de már nem járt messze. Felültette a nőt, leemelte az asztalról, megfordította, majd finoman jelezte, hogy dőljön rá az asztalra. A nő imádta ezt a pozíciót, leigázva ráhajolni az asztalra. Kicsit elfordult, egyik térdét feltette az asztalra, és a férfin állati vágy kerekedett felül. A szétnyílt, rojtosra kefélt pinavirág ott tátongott előtte. Mögé állt, és egy mozdulattal beledöfte magát, újra és újra tövig bedugta farkát, a nő pedig ismét az élvezetek csúcsára jutott. Megmarkolta csípőjét, keményen kefélte a nőt, aki hangoskodva adta a világ tudtára élvezetét.

„Legközelebb a szádban akarok elélvezni” sziszegte a férfi, miközben szeretkezésük csattogó hangja töltötte be a konyhát. A nő őrülten élvezte ezt a helyzetet, imádta, ahogy a férfi felnyársalja újra és újra. Aztán a férfi nem bírta tovább, állati hörgéssel élvezett el, telepumpálva forró kéjnedveivel a nő ágyékát. Remegve álltak még ott, aztán kicsúszott a nőből, nedvei részben az asztalon, részben a nő combján csorogtak végig. A nő letérdelt, tisztára szopogatta a férfi lassan lankadó ágyékát. Aztán forró csókban forrtak össze, meztelen testük összesimult.

Az ebédidő lejárt, a férfinek vissza kellett menni dolgozni. Ottmaradt a nő, lucskosan, remegve, kielégítve. Miközben az ablakból nézett a férfi ezüstszínű autója után, gondolatban már a következő ebédidőt szervezte.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Kakásli ·
Beszartam jaj! Gyere Marok nyald le a seggemről! Szernella te meg hozzad a kakast szívem, érdekes most Marokkal együtt mennyire eltűntetek! Megbasszuk! Hmmm de jó lesz. Mindenkit hülyének nézek, azt hiszem mindenki olyan ostoba mint mi "3an". Valaki jöjjön már és fingjon szájba! Kukuríkú öreg köcsög, add vissza az anális szüzességemet! Szívd fel begyem a sok gecit! Szívvd fel begyem a sok gecit!

shanna ·
:innocent: Jó.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: