Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Elfelejtett múlt

Mit keresek én itt, miről van szó? Talán hozzá kellene szólnom, most ezt nem akarom. Vagy még sem, nem veszek róla tudomást. Oda kell figyelnem az én projektemről van szó.
De nem megy, valami szűrnyűségre kell gondolnom, valami undorítóra. Dühös vagyok rá és magamra is, nem is dühös, gyűlölöm vagy talán még annál is rosszabb. Lényeg a lényegben, figyelnem kell, mit mond, na ja ha nem lenne rajta oly arcátlanul fekete melltartó a fehér csipke blúza alatt.
Direkt csinálja? Ez egy üzleti tárgyalás, a fekete kosztümben talán nem a melleit simogatná a tekintetem. Hát igen, ezt megmagyaráztam ez nem az én hibám. Gondolat menetemet a kollégáim szavai szakították félbe.

Nagyon újszerű a gondolata és meglepő, Karl mit szólsz hozzá?

Mi van, még le sem vetkőztettem a szememmel, de mi van, ja igen most kellene valami értelmeset mondanom. Sablon szöveg, ez mindig beválik.

Jónak tűnik a gondolat, (de milyen jónak), de további elképzelések pontos kifejtése után tudok érdemben nyilatkozni.

Nem gondoltam volna, hogy az eszemet a farkamban hordom. Legalább is a sikeres múltamat tekintve, nem selyemfiúként egyengették öreg matrónák a karrieremet. A magam erejéből jutottam ide, hogy emberek figyeljék döntéseimet és az igen vagy nem százakat mozdítson meg.
Én választottam pályázat útján az új marketingvezetőnket. Nem is tudtam igazán, hogy kit választok, mivel jeligés volt a pályázat a meghallgatásokon nem vettem részt. A pályaművek alapján választottam ki a legjobbat, legalább is azt, ami legközelebb áll hozzám a többit az igazgatótanácsra bíztam. Most találkoztam vele személyesen először. Fiatalok voltunk és a szex mindenek előtt, szeretem, bele voltam zúgva úgy rendesen. De ez is elmúlt, neki saját elképzelése volt az életről és nekem is így elváltak utjaink. Én sikeres termékfejlesztő lettem. Ha itt van, akkor neki is vannak érdemei nem csak a szeretkezésben. Nálam legalább is a csúcsot jelentette, nem birok a farkammal, ha rágondolok most is meg bolondít teljesen. Ismerjétek el, álló fasszal nagyon nehéz döntéseket hozni, na igen, egy igent vagy nemet nem nehéz kinyögni. De érveket, ellenérveket felsorakoztatni azt ma nem vállalom, talán magamba kellene letisztázni a múltat.
Hm… a múlt milyen édes és szédületes bármikor megkaphattam, hogy tudott csókolni és milyen teste volt vagy talán van, igen, igen van, egyszer soha nem volt elég belőle, az éjszakák mámorítóak voltak, amikor mi mindent kitaláltunk nem volt tabu köztünk semmi. Most is érzem, ahogy szájával becserkészi, hát ilyen nincs, figyelj már oda, erőt kell venni magadon és nem csak testben hanem, lélekben is itt kell lenned, biztatom magamat.

Ha kérdés merült volna fel önökben, szívesen állok a rendelkezésükre az elhangzottakkal kapcsolatba.

Azt hiszem vége, elgondolkodva a mondottak súlyától, na nem attól inkább a farkam bánatától, hogy a nadrágban maradt és nem ficánkolhatott puncijában.

Át kell még értékelnem az ő…ő itt elhangzottakat és remélem az érveket írásban is megkapom, hogy kollégáimmal kitudjuk értékelni és érdemben tovább tárgyalhatunk.

Ez csak természetes, mosolygott.

Asztaláról felvette a mappát és közeledik felém, izzadság cseppek jelentek meg a homlokomon, két gömbölyded halmocskáját maga előtt tolva, ami kikívánkozik hámjából. Amikor csókoltam játszadoztam velük, mámorító illatát éreztem, selymes bőre a testemhez simult két halmocska mellkasomat nyomta. Tény hogy, belé borzongok a múltba.
Kedvesen rám mosolygott letette elém a mappát.

Mindent megtalálsz, amire szükséged lehet, remélem, meggyőztelek benneteket, a további tárgyalások a ti döntéseteken alapul, hogy merre induljon a projekt.

Köszönöm, érdekes volt az előadás. A szállodai szoba megfelelő?

Igen, mondhatnám tökéletes.

Ennyi udvariságra futotta tőlem.

Karl tetszett az ötlet? Részemről meglepőek az új csapat elképzelései de nagyon meggyőzően tudják tálalni, nem de?

Hát, igen,

Mit igen, nem érdekelt az egész, amikor a farkam a szívem helyén lüktet, az agyam a nadrágomba csúszott, ne várjon tőlem senki, semmit. Ezen csak egy hideg fürdő segíthet és a havi jelentés, amit amúgy is nagyon utálok. Délután még lesz egy futamunk, és jó lenne, ha a vér az agyamban keringene és nem a farkamban. Este, pedig orvosolom a dolgokat.
Jó elképzelés lett volna, de hát ember tervez, főnök végez, mondja nálam a közmondás, mi már csak így élünk a versenyszférába. Az esti megbeszélésről már csak nem maradhattam le, szívem mélyén nem is akartam. Ez egy kötetlen társalgásnak ígérkezett, amit vacsora követ.

, Mindent megtettem azért, hogy a legjobb formámat mutassam, úgy gondolom a házasságom előtt még nekem is jár egy külön futam. Utána meg legfeljebb marad a Mary a szopós szájával, az is hátborzongatóan jó tud lenni, ha nincs más, de az a szép benne hogy élvezetből csinálja nem vár el semmi ellenszolgáltatást max. kiemelt fizetésemelést a nyelvtudására hivatkozva.

Az esti megbeszéléshez, azt hiszem, a legjobbat sikerült magamból kihoznom. Neki is, vörös csipkeblúzt viselt fekete melltartóval, nem ép üzleti vacsorához illik, nem is tudom mért nem a sminkjét veszem észre, talán nem föltűnő, nagyon szép nő, fekete rövid haja kiemeli arca szépségét. Az idő még szebbé, igazi nővé tette, vagy csak jó a kozmetikusa, a mellei nagyobbak és jobbak, szilikon vagy csak az évek?

Egész idő alatt nem mertem ránézni, kínosan kerültem a tekintetét és semmiképpen nem akartam beszélgetni vele. A beszélgetést, gyorsan követte a vacsora, fáradt volt a társaság, én is ahogy az illem megengedte távoztam, hidegen elköszöntem másképp nem ment
Egyszerűen nem ment, nem tudtam elvonszolni magamat a szobám ajtajáig, földbe gyökerezett a lábam a 12–es számnál, ez az Ő szobája. Kíváncsi voltam, a szilikon mellet sok mindenre, úgy hogy döntöttem, megvárom. Nem sokára, ő is ráunt a társaságra. Nem a szigorú üzletasszony nézett velem szembe, ahogy meglátott megtorpant, rám nézett fekete nagy szemével és kislányos bájjal mondta.

Ne haragudj, nem tudtam, hogy te itt dolgozol, és veled kell megvívni a csatámat.
Szemét lesütötte, tényleg ne haragudj, mondta.

Nem történt semmi, suttogtam.

Egy ártatlan puszit nyomott az arcomra, éreztem illatát, ami még mindig mámorítóan hatott rám és sima bőrét, arca, ahogy az arcomhoz ért nem volt megállás. Ennél sokkal többet akarok a testét, a testének minden szegletét. Érezni akartam teste minden rezdülését.

- Akarlak, ennyit tudtam kinyögni, de még hogy mennyire akarom.

- Tegyél érte valamit, huncutul rám mosolygott.

Hogy itt mi történt nem tudom, csak arra eszméltem a szobában vagyok és lassan gombolgatják az ingemet. Erre vártam már és milyen jó, hagyom magam végre engem tesz egy nő magáévá.
Húúú… ezt nem csak én akartam, jó tudni. Tudtam, hogy ha a haját túrkálom, mindent kihozhatok belőle. Éreztem nyelvét a mellkasomon és egyre lejjebb csúszott, segítettem kezemmel, hogy a lényegre térjen, nadrágszíjamtól megszabadultam. Péniszemet nem kellett biztatni egész nap készenlétbe volt, alig vártam, hogy hozzá érjen. Beleremegtem minden mozdulatába. Csókolni, ahogy csak lehet, minél többet és többet akarok belőle. Kihámoztam vörös csipkeblúzából, mind azokat, amiket szemeimmel majd egésznap simogattam, formásak oly gyürkézni valók nem birok magammal végig csókolgatom őket olyan pimaszul meredeztek rám az édes kis bimbók muszáj szájjal éreznem őket.

Minden mozdulatán éreztem ő is élvezi, akar annyira amennyire én őt. Talán ennél a pontnál akaratos és követelőző lettem. A száját akartam érezni a péniszemen oda-vissza, érezni akartam játékos nyelvét, szájának melegét. Testének minden rezdülését érezni. Elém térdelt de minden képzelődésemen túltett az érzés, amiben részem volt. Péniszem saját életet kezdett élni a szájában, minden mozdulatánál azt éreztem most, most tör ki a vulkán, de mesterien tudott bánni vele, húzta az időt, ahogy lehetett. Ezt tanítani kellene egyszerre finom és őrjítő, csak úgy habzsolta a farkamat, kicsi szüneteket közbe iktatva, amivel az őrületbe kergetett, éreztem ahogy a szája melegsége körbeveszi dagadó farkamat oda-vissza , egyre erősebben és erősebben majd lassabban, majd ismét egyre gyorsabban.

Csináld, csináld, ne hagyd abban és és …itt volt az a pont, amikor nem bírtam tovább, löktető a farkam édes nedüje kitört.

Milyen megsemmisítő és csodálatos, valami furcsa érzés lett rajtam úrrá legszívesebben elaludtam volna a karjaiban, de bántotta a fantáziámat a további felfedezni való. Olyan-e még puncija mint régen? Olyan jól együtt járják-e még táncukat a szerelem oltárán, hogy én csak asszisztálnak érzem magam a játékban.
Igen még kérek belőle, akarom, illatos és nedves puncijában csak úgy csúszik a kezem, csípője követi kezem rezdüléseit, szája most a nyakamra tapadt, kezeivel farkam élesztgeti. Egy kis pihenő után a szerszámom újra erőre kapott, reméltem nem sokára a meleg puncijának szorítását érzem farkamon. Jó az, az érzés, amikor tudod, hogy ő is olyan eszeveszetten akarja, és az ész felett átveszi az uralmat a vad ösztön és csak te, és ő létezel minden más ki van zárva.

A farkam kész az aktusra, combja belső felét simogatta, egyre nagyobb terpeszben, kéjesen várja farkam közeledését, minden mozdulatom halk sóhajt vált ki belőle.
Már nem akarom, hogy kezével hozzám érjen, a testét a testemmel akarom érezni, beljebb és beljebb hatoltam és meg beljebb, egy ideig tudtam mozdulataimat koordinálni és eljött a pillanat, amire vágytam, szorít el nem enged, még ki nem köpi testem nedűjét. A szoba kéjes sikolyunkkal telt meg, magához ölel és csókol jó, hogy kényeztetnek és simogatnak. De ezt nem akarom, meg akarok maradni a szex és más semmi érzés határán. Hideg és elutasító voltam vagy csak zavart, nem tudom. A ruháimat összekapta, és kezembe nyomta, mélyen a szemembe nézet és hidegen közölte.

Azt hiszem bocsánatot kértem úgy rendesen, de ez még járt nekem.

Erre nem tudtam mit mondani, kihasználtak, de nagyon jól esett. Természetesen nem tudtam meg, amit akartam, én itt vagyok ő itt van, és mi lesz a folytatás?
Hozzászólások
Mellesleg ·
Mellesleg mi a véleményetek erről a történetről?

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: