Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Életsorok

A zene, mi összeköt; a ritmus, mely beindít, és a dallam mi szétszakít.
A dobhártyámon éreztem az ütők harsogását, amint a cintányérral találkoztak, és a vérem is belebizsergett a basszusgitár húrjainak erőteljes sikoltása hallatán. A hangfal előtt ülve a padló remegett alattam, és olyan volt, mintha a lelkem is beledübörgött volna a rezgésbe. Két szám között a zene mámorától kábultan lopva egy mosolyt dobtam a dobos felé, aki meglepően észrevette, s higgadtan elismerésként fogadta azt. Forrongott a levegő a terem minden kis szegletében, és lángolva kiabáltak bőröm parányi pórusai is. De lehet, hogy csak én jöttem lázba a végletekig termelődő adrenalintól.

Éreztem, hogy vér szökik arcomba, amint szemem rátévedt az énekesre, aki félve tartotta a mikrofont, mint egy újszülöttet az orvos. A forróság jelei rajta is megmutatkoztak, mert egy verejtékcsepp homlokai ráncain végiggördülve vándorolni indult. Lecsorgott orcája sima fedésén – egy könnycseppre hasonlított, majd férfias állát elkerülve nyakára vezetett az útja, melyen még ott díszelgett a halál véres csókjának egyike. Megpihen kulcscsontja gödrében, kimerítették a redők, amiket megajándékozott lénye egy darabjával. Sebesen rohant felé azonban testvére, nekiütközött, s egyesülve áttörték a magas gátat, folytatva barangolásukat a test festői táján. Hasa kockáin bukdácsoltak, és egyre csak fogytak, törpültek, addig, míg izzó bőrét szántva végül a forrongástól el nem párologtak.

Meghaltak, de nem ért véget a folyamat, hisz minden pillanat új életet teremt. Odaragadt tekintetem a kidolgozott izomszálakra, s akaratlanul is lejjebb merészkedett. A nadrág lógott rajta, mintha befejezve a diétát, kifogyott volna belőle. De épp ez teremtette meg a szexuális kisugárzását. Felkorbácsolta szívem ritmusát. Máson ízléstelennek tűnt volna ez a divatártalmi látvány, de belé képtelenség belekötni. De igaz, a snoopy-s bokszere szintén integetett alóla kilógva, de ez sem zavarta a meghittséget, amint megpillantottam szeme tengerkék tükrének csillogását, melyek rabul ejtenek, s megnyugtatnak még egy vadul dúló oroszlánt. Igéző mosolyával bárkit megbabonáz, aki csak él, s létezik a föld kerekén, mert az annyira illik ábrándjához, mint a kisbaba szájába a cumi. Mert ő tényleg egész valójában egy óriás bébi képébe bújt, aki a literes cumisüvegével, a rugdalózójában futkosva ordítja, hogy: ˝Oi, oi ˝!

De már riasztó képként tepert le a gondolat, hogy a pizsi csörgése véget vet e gyönyörű idilli álmomnak. Még egy számot eltárolhattam emlékembe – micsoda nagylelkűség… -, és utána elráncigáltak az Álmok földjéről. De kiélveztem azt az utolsó taktust is, mi még átjárhatta fülem összes hallócsontját. Az a hangszín… Egy szava, s engem a Örök Álmok Világába taszít… Bár tudtam, hogy tiltott percekért epedek, mert hiába árgus tekintettel, ő észre sem vett. Elment mellettem, csak egész egyszerűen… A verssorok teremtették a kapcsolatot, s azok dallama is döntötte romba a végén…

De az önsajnálatnak most nincs helye itt. Élni kell! Itt hever az élet puszta könyve előttem, csak arra vár, hogy teleírjam életsorokkal.
Hasonló történetek
25031
Norbi látva kiéhezett puncimat, magára rántott és megkeményedett bimbóimat kezdte csókolgatni. Én pedig megleptem őt azonnal, hogy a farkára csúsztattam vágytól izzó puncimat. Gyönyörű nagy farka volt és mélyen belémhatolt. Ekkor Roland mögém helyezkedett és lassan elbarangolt csodálatos popsimban...
15293
Kimentünk a homokba és végigcsókolta a meztelen testem. Gondoltam, hogy gyönyörű estém lesz. Simogatta a melleimet, szívogatta a kemény mellbimbómat. Egyre lejjebb haladt a szájával. A combom belsejét puszilgatta és közben az ujját bedugta az akkor már nedves pinámba és a G-pontomat masszírozta. Nagyon ügyesen csinálta, eszméletlenül felizgatott...
Hozzászólások
További hozzászólások »
Attys75 ·
s megnyugtatnak még egy vadul dúló oroszlánt IS.
:)
Mirrmurrka ·
zseni vagy.
Hiányzik valahol még egy szó.
Azt IS megtalálod?
:D

Andreas ·
20 évvel később:
Ma is koncerten voltam. Szokásomhoz híven a lehető legközelebb ültem a zenészekhez, de hiába, valahogy nem az igazi. Úgy mozognak, mint régen, de alig hallani őket. Tessék? Mondtál valamit? Hogy én, süket? Az a jó moszkvai nagynénikéd!

bemba100 ·
Hello,
How are you today? My name is Penda
I saw your profile on my search for a nice and trusted person so i decided to write to you, I will like you to write and tell me more about yourself direct to my email.( pendabemba) (@) (yahoo.com )
from there i will reply you with more of my details and pictures,
I will be waiting to receive your email,
Have a nice day.
miss Penda

thanks

aaaaa

Helló,
Hogy van ma? A nevem Penda
Láttam a profilt keresni egy szép és megbízható ember, így úgy döntöttem, hogy írok neked, én szeretném, ha írni és mesélj még magadról közvetlenül az e-mail címemet. (Pendabemba) (@) (yahoo.com)
Onnan fog válaszolni neked több az én részletek és képek,
Én is arra vár, hogy megkapja az e-mail,
Have a nice day.
miss Penda

köszönöm

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: