Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Életem legjobb éjszakája

A történet a fejemben született meg! :)
A nevem Kornélia. 17 éves vagyok. Most költöztem egy kis faluba a fővárosból az édesanyámmal. Nekem nem igen tetszett a dolog, mivel Pesten mégis csak több lehetőség van mindenre de mindegy. A szüleim elváltak, apa ott maradt Pesten, mi pedig elköltöztünk ebbe a faluba. Az első pár napban nagyon ki sem mozdultam a szobámból csak ültem az ablaknál és néztem a nagy semmit. Természetesen iskola sem volt abban a faluban így hát be kellett járnom a legközelebbi kisvárosba. Egy hét múlva már minden el volt rendezve. Hétfőn iskola. Szuper, mivel már vasárnap van. Hétfő reggel bementem a suliba és nagyon féltem. Beléptem az osztályterembe és akkor ott volt ő... Tóth Dávid a suli legmenőbb sráca. Amint megláttam hevesen vert a szívem, de természetesen igyekeztem nem kimutatni. Mivel ez középiskola és azért itt már mennek dolgok. Persze, ő már nem volt szűz, de én igen. Egész nap csak néztem őt. Amikor rám nézett úr isten majdnem szétfolytam. Gyönyörű kék szemei és világosbarna haja van. Szerelmes lettem. Délután hazamentem és ebédet ettem anyával. Persze ahogy a lányoknál ilyenkor lenni szokott csak turkáltam a kaját és ábrándoztam. Anyu rögtön kiszúrta, hogy fiú ügy. Már csak ilyenek az anyák. Eltelt egy hét és én elég jól beilleszkedtem. Volt egy jó barátnőm is, Barbara akivel nagyon jóba lettem. Neki elmondtam mit érzek Dávid iránt, de megeskettem, hogy ne mondja el senkinek. Arra azért óva intett, hogy vigyázzak vele, mert ő bárkit megkap akit csak akar és, hogy a suli legjobb csajait már megfektette. El se tudom mondani mennyire vágytam már a szexre. Talán nincs is semmi más amire ennyire vágytam volna.
Csütörtök délután volt és hazafelé igyekeztem. Öt óra volt és már sötétedett. Egyszer csak valaki megragadott hátulról. Uram isten Dávid volt az! Odahajolt hozzám és a fülembe súgott :
- Tudom, hogy kívánsz! Az erotikus pillantásaid mindent elárulnak.-mondta.
Erre én meg sem tudtam szólalni, de reflex szerűen visszasúgtam neki én is:
- Persze, hogy kívánlak.
- Gyere velem.- mondta
Nem tudtam, hogy hova megyünk, de vele mentem, mert szeretem. Egy közeli kis Motelba mentünk ami a legjobb haverja apukájáé volt. Felmentünk egy szobába. Lefektetett és elkezdett vetkőztetni. Szó szerint letépte rólam. Levette a nadrágját, és elővette a farkát. Már annyira állt neki és olyan kő kemény volt, hogy alig bírta visszafogni magát. Megcsókolt és én visszacsókoltam és annyira fel volt pörögve, hogy vadul beledugta farkát a tocsogó pinámba. Nagyon fájt, de nagyon jó volt, az az érzés hihetetlen volt. Nagyon vadul és nagyon gyorsan kezdett el dugni. Majd kihúzta és visszadugta és megint elkezdett vadul dugni. Mikor már majdnem elsült kihúzta a farkát és a mellemre élvezett. Az volt életem legjobb éjszakája, és azután minden csütörtökön összekeveredtünk...
Hozzászólások
Marokfegyver ·
Bízva benne, hogy lesznek még ilyen, sőt talán ennél jobb délutánjaid is (vagy nevezhetjük éjszakának, ha úgy szereted), de azokat majd próbáld meg érzékletesebben leírni! A felkonfban kiemelt részt miért nem találtam meg a novellában? Pedig azzal is hosszabb lehetett volna. Szóval nem törted össze magad, írtál egy igénytelen pornót, pedig még a barátnőid is jóval részletesebben lennének kíváncsiak a történtekre.

Papa42 ·
Nem szaporítom a szót, GYENGUS! Ennél csak jobb éjszakáid legyenek (még álmodban is) :confounded:

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: