Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Életem fordulatai: Első fordulat

Ez az első történetem remélem tetszeni fog. Hirtelen jött gondolatok sorait láthatjátok majd.

Nem sokkal ezelőtt töltöttem be a 17. életévemet. Szőke hajam és kék szemem van, közepes testalkatú vagyok. Sose volt sok barátom, de azért megvagyok.

A történetem egy őszi estén kezdődött nem sokkal a szünet kezdete után. Két barátom meghívott néhány közös barátjuk házibulijára. A kétemeletes ház a külvárosban állt. A kertjük hatalmas volt és mivel nem állt esőre kint tartottuk a bulit. A kert közepén lévő medence teljesen tele volt. Annyi csinos tinilányt együtt még sose láttam. Az italok fogytak, az üres poharak kupacai nőttek. Már bennem is volt néhány pohár sör, whisky és egyéb ital. A táncparkett zsúfolásig tele volt és ha ez még lehetséges a hangulat tovább fokozódott. Már éreztem, hogy egyre inkább kidőlök így elbúcsúztam a régi és az ott szerzett barátaimtól és elindultam hazafelé. Mivel mi is a külvárosban lakunk csak egy parkon kellet átmennem. 10 perc és ott vagyok. A friss levegő jól esett és sikerült is valamennyire kiszelőtettnem a fejem. Hirtelen megragadták a csuklóm és egy pisztolyt szegeztek a hátamnak. Ekkor elém lépett a társa. Magas volt szelésvállú, magas, barnaszenű és hajú férfi állt.
- Most szépen velünk jössz! - mondta az előttem álló férfi. - Ha jó leszel elengedünk. - ekkor ő arrébb állt a talaj pedig egyre jobban köteledet. Utolsó emlékem az, hogy két pár csizma volt a látómezőmben.

Egy egyszerű szobába tértem magamhoz. Halványkék falak, egy széles ágy és két szekrény volt csak. Hol vagyok? Miért kerültem ide? Mi történt velem? Mi a pokol? A kezeim hátul megvoltak kötve. Úgy 10 perc múlva kattant a zár és fordult a kilincs, majd belépett a tegnapi férfi és mellette egy közepesen magas fekete hajú és kék szemű ember. Rajta fekete póló és farmer volt. A másikon egy világoskék póló és farmer volt rajta.
- Felébredt a madárkánk, Pete - mondta az alacsonyabb.
- Jaja, Marci na oldozd el - a csuklóimon néhány helyen feljött a bőr a kötés miatt. - Most játszani fogsz velünk mondta és végig simított a fekete pólómon. Könnyek szöktek a szemembe. Sose voltam homofób és már gondolkodtam is, hogy mi lehet vonzó ebben, de mindig arra jutottam, hogy a nők a nekem valók. A másik is odajött hozzám és meg akart csókolni ami elől elfordítottam a fejem mire egy akkora pofont kevert le, hogy padlót fogtam. A mögöttem lévő ekkor felrántott a hajamnál fogva és a fülembe suttogott:
- Jól viselkedj különben nagyon megbánod. - Az előttem lévő újra megpróbált megcsókolni, most már annyira rettegtem, hogy hagytam hagy tegyen amit akar. A nyelvével szétfeszítette a számat ami ellen én minden erőmmel küzdöttem, de ő megfogta az állkapcsomat és szétnyomta a számat. A nyelve bejárta a számat miközben a másik lehúzta a sliccemet. Én nem tudtam mást tenni csak beleordítani a szájába. Most akkor a másik jött, de csók közben beadott valamit a számba, egy kapszulát. Mire észrevettem a másik már letolta a gatyáját és álló faszával ami volt vagy húsz centi néztem szembe. A tablettának, akármi is volt az, nem kellet sok idő, máris hatott. Az érzelmeim mintha nem is lettek volna. Teljesen feloldódtak a gátlásaim és már nem törődtem semmivel így akkor se ellenkeztem mikor Pete kaján mosollyal ráhúzott a faszára míg a másik simogatott. És lassan elkezdte húzogatni a farkát a számban és a kezeimet pedig rákulcsolta a farkára. Én automatikusan húzogatni kezdtem. Egyre jobban szédültem, a francba! Mi a fenét adott be. Már teljesen végem volt. A nyelvemmel elkezdem körözni. Már mindketten levetkőztek és rólam is leszedtek mindent. Marci elkezdte verni a farkam ami úgy közepes méretűnek volt mondható. Ezen megrökönyödtem és egyszer csak arra eszméltem, hogy Pete elkezdett hörögni és a számban lévő fele pedig remegni. 2 perc múlva megragadta a fejem és teljesen ráhúzott én pedig fuldokolni kezdtem. Ő belelövellte a számba forró magját én meg nem tudtam mást tenni mint lenyelni.
- Készítsd elő! - mondta mosolyogva Pete. Ekkor megéreztem valamit a végbelemnél. Bármilyen erős gyógyszer is volt azért ez kizökkentett. Mikor megéreztem Marci nyelvét a lyukam körül rögtön elkezdtem sírni.
- Ne sírj, te kis kurva! - és ekkor megint kaptam egy állast. Ekkor már csak fogat összeszorítva tűrtem. Ő pedig beadott a számba még egy kapszulát. Eddig ugyan csak körözött, de most már be is dugta a nyelvét a seggembe amit én ugyan kiguvadó szemekkel, de csöndben tűrtem. Helyet cseréltek majd Pete valami hideg krémmel kent be és egyszer csak valami keményet tett oda. Nem volt óvatos így egyből tövig betolta. Ezt már nem bírtam csendben. Sírtam és ordítottam a fájdalomtól. Marci ezt úgy oldotta meg, hogy a torkomig dugta a faszát. Hátul lassan, de ütemesen elkezdett dugni, elölről pedig jóval gyorsabban dugták a számat. A fájdalom leírhatatlan volt. Mintha szét akartam volna szakadni, ekkor észrevettem, hogy a mintha szócska felesleges mert lecsöppent néhány csepp vérem. De a testemnek ennek ellenére sem tudtam uralkodni mert a farkam kőkeményen állt. A térdemen már felsértette a szőnyeg a bőröm. A számba egy újabb löket érkezett. Fölállítottak és Pete megragadta a karomat, hátrarántotta és így dugott. Megéreztem, hogy hátul remegni kezdett bennem és ebben a pillanatban belém küldte a gecijét. A testem ismét cserbenhagyott és minden segítség nélkül akkorát spricceltem amekkorát még soha életemben, Marci pedig ezt felfogta a egy borospohárral. Testem árulásának bizonyítékát pedig megitatta velem. A megaláztatásom itt még nem ért véget, mert az ágy alól előhalászott egy szivattyút és kiszívott mindent és ezt is lenyomták a torkomon. Ekkor pedig elájultam.

Legközelebb három nap múlva tértem magamhoz a kórházba. Mint kiderült megtaláltak és lesittelték őket. Persze ez a média és világ előtt titok maradt. Még a barátaim is csak annyit tudtak, hogy elutaztunk. A szüleim megértették és csak azt kérték, hogy mennyek el egy pszichológushoz.
A legnagyobb problémám az volt, hogy elromlottam, valami eltört bennem és talán még normálisabb körülmények között kívántam is volna a szexet.

Remélem tetszett, kérlek írjatok kommenteket.
Ha szeretnétek írnék még folytatást.
Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók!A tortenetek csapata új oldalt nyitott a meleg emberek számára: WWW.BOYSXX.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: