Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

életem első milfje

1. Story: 17 eves voltam 2003ban egy videki kisvarosban eltem. Suli utan heti ketszer eljartam szoliba, mert eleg feher a borom, es konnyen meglatszodnak a pattanások, pl ha beizzadok a farmerba, ami zavart igy akartam, mindig egy alap szint. A szoliban ezek a tipikus MIlF-ek voltak, vastag aranykarperecekkel, festett voros es fekete hajjal, a ferjeik, altalaban a tipikus helyi vaganyok voltak. Pocakos, aranynyaklancos borostas emberek, akik hasznalt autokereskedessel, autojavitassal nagykereskedelemmel, piacozassal foglalkoztak. Ugy latszott, hogy tehetosek. Mondjuk ebben az idoben eleg konnyu volt megtollasodni a nemetbol behozott autokkal, mert mindenki opel vectrat akart a wartburg utan. Na volt ebben a videki kis mezovarosban (24 ezer lakos kb) egy disco, ahova minden penteken lement a varos apraja-nagyja, koztuk en is. Kicsit be voltam baszva, mint a 10evesek javaresze, mikor meglattam az egyik MILF-et a diszcoban a szolibol, aminek megorultem, mert mar tobbszor fantazialtam ra otthon. Oda mentem hozza, illedelmes koszones, kis small talk, miegymas aztan benyogte, hogy kedves vagyok es aranyos, de en ferjnel vagyok. Kerdem: zavarok? Valasz: hat igen, es egyebkent is egy baratnomnek van a szulinapja ot jottunk unnepelni. Ekkor lattam, hogy a tarsasagban van egy pici no, aki tancol a kor kozepen, mosolyog es hasonlo. Ott martadtam tancolni, eszrevette mosolygott, es megtortent az, ami azota se! Talan eletem egyik legjobb mondata volt! Nem tervetem semmit, csak kijott a szamon! Szia en vagyok a szulinapi ajandekod! Szajrapuszi! Mosoly, kovetkezo mondat tollem! Ha tulzajos a hely elmehetunk valami csondesebb helyre is! Erre o: egy pillanat kiveszem a cuccom a ruhatarbol! Na ekkor mar ereztem, hogy ma lesz valami, ez a furcsa bizsergo erzes atjart rajtam! Megkerdeztem hova menjunk, mondta o, hogy mehetunk hozza! Nem lakott messze tolunk, viszont a lakhelyunk a varos total masik oldalan volt es keso osz volt! Taxi, éjjeli busz, a videk akkori kelet magyarorszagi viszonyaban ritkasag volt! Attol feltem egesz utkozben, hogy meg ne gondolja magat! De nem szolt, hogy halkan menjunk a lepcsohazban fel. Mikor beertunk a lakasban nagyon letepertem volna, de nem akartam a fiatalkori vehemenciammal elrontani az egeszet, ezert szep lassan, meneteltem elore! Puszi, csok, punci simogatasa kivulrol, folso levetele, melbimbo szajbavetele, nagrad levetele, pucni puszilgatasa, bugyin keresztul. Majd bugyi nelkul. Aztan olyan bomba voltam vagy 3 oron keresztul dugtunk de kemenyen am, nagyon elvezte a holgy, en pedig a vilag csaszaranak ereztem magam! Vege az elso sztorimnak, aaz emlitett holgy meg ketszer fog vissza jonni az idorendben halado torteneteimben! Remelem tetszett a valoban megtortent esmeny! Kovetkezo tortenetemet, holnap meselem el. bemyaffair."
Hozzászólások
Marokfegyver ·
Összességében és részleteiben is gyenge. Javaslom, hogy először az olvasással ismerkedj, mielőtt írnál.

Andreas69 ·
Egy magyar klaviatúra sem kerül olyan sokba, hogy ne tudnád megvenni - ha már magyarul írsz. Sajnos, ezen kívül is rengeteg a hiba. Piros kéz tőlem is.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: