Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Elemi ösztönök- 4 Szexmánia

Szexmánia.

Ígéretéhez híven Müllerné szerzett síkosítót a fiúknak. Mikor átadta nekik, álldogált, majd toporgott, mintha mondani akarna valamit. Norbi észrevette és rákérdezett.
— Mennyi volt Annuska? Látja, hogy elbambultam, meg sem kérdeztem a kenőcs árát.
— Ugyan, semmiség. Barátságból hoztam, azért a sok üres üvegért, amit itt hagynak nekem, hogy váltsam vissza. Ez a zsebpénzem. Hanem lenne itt egy kis pénzkereseti lehetőség…
— Na, ki vele! Ne kelljen már magából harapófogóval kihúzni minden szót Annuska! — bíztatta a fürdőszobából kilépő Krisztián. Az öreglány még szabódott kicsit, aztán csak kibökte: — Üzenetet hozok a Braziltól. Tudják, a szexsopostól. Nála is takarítok esténként zárás után, innen az ismeretség. Bizalmi állás az enyém, mert tudom tartani a pofám, már megbocsássanak a fiatalurak!
— Szóval, mi az a nagy lehetőség?
— Nem mondhatok semmit. Holnap, zárás után megyek a Brazilhoz takarítani. Ha érdekli magukat a könnyű pénzkereset, akkor velem tartanak.
— Drogról szó sem lehet, mi diákok vagyunk, nem dílerek!
— Nem kell félni, semmi ilyesmiről nincs szó. Akkor áll az alku? — benne vagyunk, akkor holnap! — mondták a fiúk és ment mindenki a dolgára.

Másnap pontban hat órakor a takarítónő beszólt a kaputelefonon, hogy megjöttek. Berregve kinyílt az elektromos zár és máris előttük tátongott a pincelejáró. A szexsop a patinás múltszázad eleji körfolyosós belvárosi bérház szuterénjébe vezetett. A szexsop valamikor házmesterlakásként szolgált. Nagydarab cigány rázott velük kezet.
— Brazil vagyok. Szasztok!
— Szasz! — Mondták a fiúk, s egymásután bemutatkoztak. Brazil bevezette őket a körbepolcozott üzlethelyiségbe. Másfél méteres magasságig fiókok, fölöttük nyitott polcrendszer kínálta a szex kellékeket. Volt ott a vibrátorokon kívül, guminő, műpénisz, síkosítók, ajzószerek a fiókok mélyén.

Brazil helyet mutatott a kanapén, ő pedig szembe ült a két fiúval. Fejbiccentéssel jelezte Müllernének, hogy tegye a dolgát! Az asszony térült, fordult és hozta a jeget, a Whiskys poharakat és egy üveg Whiskyt. Brazil töltött és koccintásra emelte poharát.— a megismerkedésünkre és jövőbeli gyümölcsöző kapcsolatunkra!— Ittak. Brazil egy darabig forgatta poharát, majd elkezdte.
— Fiúk, ez az üzlet hatóságilag engedélyezett, teljesen legálisan működik. Van lenn a pincében egy konditerem. Bárki gyúrhat a pénzéért. Ez is legálisan működik. Este 10 után záróra. Záróra után kezdődik a második műszak. Szado-mazo klub üzemel ezerrel. Ez is legális.
— Akkor mi ebben, ami nem legális?— kérdezte kíváncsian Krísz. — Ha minden le van papírozva, akkor, mi a hézag?
— Egyelőre, amíg nem kötjük meg a szerződést, többet nem árulok el. Fiúk, nektek az lesz a dolgotok, hogy a szex mániás, szado-mazora kiéhezett hölgyeket és urakat kiszolgáljátok. Kéjvágyukat korbácsolással, szájba vizeléssel, borospalackok feldugásával, kikötözéssel és minden elképzelhető kínzásokkal kéjmámorba juttassátok és elélveztessétek.
— És ezért fizetnek?— kérdezték ámulva a fiúk.
—De, még mennyire! Amit kerestek, mind a tiétek. Nekem semmi nem kell belőle. Napi két óra szolgálat, és ha jól megy a bolt, egy nap két óra alatt megkerestek akár húsz rugót is fejenként.

— Eszméletlen! Leszakad a pofám! — hörögte Norbi. — szíjat hasítok a mazochista buzik hátából, ha kell ezért a pénzért.
— Akkor megegyeztünk fiúk?
— Meg.
— Itt írjátok alá. Napi kétórás kisegítő munkát végeztek, ami után adóztok. Mondtam már, hogy minden le van papírozva. Bolti eladói munkakörben fogtok nálam bedolgozni elvileg. Világos ez?
— Mint a vakablak.
— Egyet várok el tőletek: némák lesztek, mint a sír. Ha elszóljátok magatokat, akkor megismerkedtek a kuverosaim öklével…

— Némák leszünk főnök, mint a hal!— bizonygatták a fiúk, és kiitták a poharukba töltött újabb adag Whiskyt. Közben megérkezett két, szekrény nagyságú kopaszra nyírt brazil (barna bőrű újmagyar) Brazil bemutatta őket és a gondjaikra bízta a fiúkat. — A kuverosok levezették a fiúkat az edzőterembe. Ott már folytak az edzések. A termen áthaladva kinyitották a szertárat, majd becsukták maguk mögött az ajtót. A szertárban álló szekrényt egy mozdulattal elfordították és egy mindenféle kínzóeszközzel felszerelt helységben találták magukat. A szekrényajtó visszafordult a helyére.

Ez aztán igen! — lihegték a fiúk ámulva. — Itt folynak a szertartások? — Ez a helyszín— jegyezte meg az egyik óriás. – A helység felett lokál üzemel. Rejtekajtón lehet ide lejutni. Akik törzsvendégek, azok, miután kifizették a tortúra árát, kapnak egy kupont. A kupont, itt lenn leadják. Ezzel számolnak el Brazilnak a lokálosok. Ez a belépődíj. A ti díjazásotok attól függ, hogy mennyire lesznek veletek megelégedve a kuncsaftok. 10 kor kezdődik a műszak. Elsőre bemutatót tartunk, és utána már önállóan végzitek a munkát. 2 órás műszakokban váltjátok egymást.

—Úgy értitek, hogy rajtunk kívül mások is dolgoznak itt lenn?
— természetesen, hajnali négyig folyik a munka. Két óránál tovább nem bírja gyomorral senki. Akkor kezdhetjük is. Mi kezdünk. 8-10 között leszünk, utánunk jöttök ti! — mondta Kalányos, és távirányítóval kinyitotta a lefelé vezető rejtekajtót. Fentről fülsiketítő zene hallatszott le. A fiúk összenéztek. A másik brazil: Rafael magyarázólag megjegyezte. — A fenti zajok elnyomják a jajveszékeléseket, ordításokat. Különben a falak és a mennyezet hangszigeteltek, de biztos, ami biztos. Hang innen nem hallatszódhat ki. — amint befejezte egy ötven év körüli úriember és egy nagydarab, csupa arannyal, fukszokkal felékesített korosodó hölgy lépdelt lefelé.

Ismerősként üdvözölték a két brazilt. — A szokásosat fiúk— adták le a rendelést. A férfi két csuklóját a falról láncon lógó fémkarikákba rögzítették. A nőt pedig anya szűz meztelen kifeszítették, mint egy matricát egy gumiágyon. Négy végtagját négyfelé kikötözték. Rafael elővette a korbácsot és elkezdte véresre verni a férfi hátát. Az kéjesen üvöltött a gyönyörtől. Mikor már mereven állt a hímvesszeje, akkor gyenge árammal ingerelte, hogy még nagyobb legyen a kéj. Aztán a prosztatákat vette munkába. Egy vibrátort vezetve be a végbelébe ingerelte a prosztatákat: Míg a vibrátor dolgozott, elébe guggolva egy orrszívót helyezett a dárdaként merev hímvesszőre, és beindítva a porszívót, az utolsó cseppig kiszippantotta az ejakulátumot a paciens farkából. Miután elélvezett, kimerülten lógott a láncokon. Ekkor egy vödör fekáliát öntött a kopasz fejére és rákente az arcára, és a mellére. Miután végzett, eloldozta és ölben vitte a zuhany alá. Tusolás után bekapcsolták a szárítót és megszárította az embert. Majd felöltöztette, mire ő búcsúzóul egy húszezrest nyomott Rafael markába.

Ezzel szinkronban Kalányos is munkába vette a teljesen lemeztelenített hölgyet. Azzal kezdte a munkát, hogy kitátott mohos szájába vizelt. Az arcára is jutott a vizeletből. Lapát tenyereivel széjjelkente rajta. A nő rázkódni kezdett a kéjvágytól. Aztán a két nagylábújára kapcsolt elektródákkal, gyengeárammal elkezdte rázatni a nő testét. A nő a kéjtől üvöltve kihomorította magát. Ekkor következett a ruhacsipesz. Rácsíptette a nő peckire, vagy szaknyelven csiklójára és elkezdte húzogatni. Most már a nő véresre karmolta tenyereit a beléjük vájt körmeivel.

Ilyen előkészületek után következett a sörösüveg. A lucskos hüvelybe bepasszírozta a sörösüveget, és úgy csavargatta a ruhacsipesszel a csiklóját. A nő extázisban rázkódni kezdett és szemfehérjét kifordítva a plafont fixírozta. Kalányos elérkezettnek látta az időt a kéjvágy fokozására. Eloldozta a nőt. A nő remegve négykézlábra állt. Kalányos ráült a hátára, és miközben ügetésre bíztatta, a korbáccsal elkezdte csépelni meztelen valagát. Vékony csíkokban serkent ki a vér a korbácsütések nyomán. Amikor már tajtékozni kezdett a seggpartja, megállt. A nőt hátulról dárdaként meredő falloszára tűzte és most lovagolva, csépelve úgy járt benne, mint csődör a kancában. A nő szájából véres, habos tajték folyt, mert élvezés közben elharapta a nyelvét.

Aztán Kalányos elélvezve lefordult róla és a korbácsot a szájába zablaként beerőltetve úgy vezette körbe, mint a cirkuszos lovat. Egyszer csak a nő hörögve vágta magát hanyatt, és oszlopszerű lábaival az eget fenyegette. Kalányos tudta, hogy most kell a porszívó csövét a fújó részébe helyezve benyomni a hűvejébe. Úgy felfújta, mint gyerekkorunkban szalmaszállal fújtuk fel a békákat és cigarettát dugva a szájukba, a vízen kapálózva pöfékeltek a szerencsétlen jószágok. Itt csupán annyi történt, hogy a felfújt hordóhasú nőt kezénél és lábánál fogva, felemelve meglódította, és a vízmedencébe vetette. A nő úgy pörgött a vízben, mint egy vízi hulla. A segglyukán sivítva száll kifelé a belépumpált levegő.

A nő a jéghideg vízben magához térve kikecmergett a medencéből. Kalányos ölbekapva becipelte a szárítókamrába. Majd, felöltöztette. A nő megelégedetten nyomta kezébe a húszezrest. A fiúk ledöbbenve nézték végig a produkciót. Tíz órakor már ők léptek a porondra és a paciensek kívánsága szerint folytatták a két kuverostól tanult módszerrel a munkát. Éjfélkor leadták a műszakot, és a közeli bárban öblítették le a gyalázatot. Hiába, a pénznek nincs szaga. Jó, ha van. Így ment ez pár hónapon át, amikor egyszercsak lakat került a szexsopra. A két fiúidézést kapott a vizsgálóbírótól.

A vizsgálóbíró feltette a szokásos kérdéseket. A fiúk bemutatták a munkaszerződésüket. Váltig állították, hogy ők csak a munkájukat végezték. A vizsgálóbíró összeráncolta a homlokát és így felelt nekik.
—Fiúk, semmi gond. Maguk a munkájukat végezték. A bibi itt van—és bekapcsolta a számítógépén az internetet. Egy Amerikai Szado-mazo szex csatornán peregtek a rejtett kamerával felvett szado-mazo jelenetek. A fiúk zavarodottan pislogtak. Erre álmukban sem gondoltak, hogy felveszik a gyalázatos szex jeleneteket. A bíró így szólt.

—maguk tanúk ebben a bűnügyben. Mivel nem tudtak a titkos felvételekről, nem követtek el bűntettet. Az attakokat, aktusokat a beteges szex mániás személyek belegyezésével végezték. Azt azonban a figyelmükbe ajánlom, hogy a jegyzőkönyv aláírásával nincs vége az ügynek. Nem rabosítom önöket, de az archívumban bekerülnek, mint mellékszereplők.
— Elmehetünk Vizsgálóbíró Úr?
— Most távozhatnak, de nem szeretnék mégegyszer magukkal találkozni!
— Csak nem tetszik gondolni, hogy ezekután…?
— Én semmit sem gondolok, de tudják ám, ha megnősülnek, hogy mire használják azt a fránya porszívót!
Hozzászólások
Mellesleg ·
Mellesleg mi a véleményetek erről a történetről?
AELM. ·
SZIA!
KAPTÁL TŐLEM HÁROM TÍZEST!
Már csak azért is mert itt nagy divat a sárga szín! :smile: :smile:
bogumil ·
Nekem nem kell bemutatnod a társaságot. ismerem a nagy ítéletkimondókat,meg a sárga színnel is értem a célzást. Fütyülök a rosszindulatú lepontozókra és a hülye kritikákra. Ahogy te is tetted,én is kimoderáltam az első Elemi ösztönöknél vagy négyet. Hajrá magyarok! Köszi Beám!
:innocent:

aladár11 ·
Ez egy tragédia
bogumil ·
Azaz,hogy van:még nagyobb hülyeség! :innocent:

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: