Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Elbukott bolygó

2120-at írunk. A nagy kérdés, hogy egyedül vagyunk-e az univerzumban már nem foglalkoztat senkit, mióta 20 évvel ezelőtt egy űrhajó tűnt fel a 9-es számú katonai műhold előtt. A kinézete nagyon különös volt, első látásra látszott, hogy nem ember alkotta. Az Egyesült Államok hadserege a tudósokhoz fordult, hogy megtudhassák az űrhajó feltételezhető landolási koordinátáit. Az ezredes kirendelte a hadsereget Chicago-ba, a 10 éve lerombolt városba, ahol a hajó landolni fog. Tankok, hadihajók, vadászrepülők, bombázok és a tengerészgyalogság. Mind a kijelölt városba tartottak, hogy végrehajtsák a parancsot. New York-ban elhelyeztek még pár interkontinentális rakétát vész esetére.

Pár óra múlva meglátták a légkörbe behatoló hatalmas űrhajót. 1 óra múlva landolt. A tankok behelyezték az ágyúba a lövedéket, a gyalogság berakta a tölténytárat és felhúzták, míg a légierő bombázói az égen köröztek és felkészültek a bombázásra. Az űrhajó hatalmas ajtaja kitárult, és a belülről származó éles fény egy pillanatra elvakította a katonákat. Megjelent egy lény, de csak a körvonala látszott. Az első pillanatban észrevette a tankokat és a fedezék mögött bújó katonákat. A földönkívüli végtagjai bionikusak voltak, és egy ismeretlen fémből készült páncélt is viselt, de fegyvere nem volt. Ez a kezdetekben jó jel. Aztán motyogott valamit a nyelvén. Hirtelen egyszer csak visszafordult. Bement a járműbe, majd becsukódott. Mindenki megnyugodott. Ám korai volt az öröm. Az űrhajó egyszer csak megrázkódott, majd három felé vált. a hátsó része átalakult, majd hozzákapcsolódott a középső részhez, ami megnyúlt és két oldalt kivált belőle két karhoz hasonlító fémdarab. Az orr rész egy gömbbé alakult, elején megmaradt az üveg, hogy belülről kilássanak. Lassan tehát kialakult egy hatalmas robot. Az ezredes kiadta a parancsot. Az egész hadsereg teljes haderővel támadta az ellenséges monstrumot. Rengeteg volt az Egyesült Államok vesztesége, de végül sikerült. A robot elpusztult, miután egy New York-ból kilőtt rakéta egyenesen eltalálta a törzsét.

De a tévhiedelemmel ellentétben, ennek még nem volt vége. Fél órával később, mikor már a roncsokat elvitték, és a sérülteket kórházba küldték, hirtelen több ezer ugyanilyen űrhajó jelent meg az égen világszerte. Az egész Föld harcolt, de végül, öt teljes év múlva az utolsó hadsereg is elpusztult. Ezzel vége volt.
A Föld elbukott.

(Folyt. köv. ha tetszik)
Hasonló történetek
24266
Már lassan közel voltam hogy elélvezzek, ekkor ő hatalmasokat kezdett el szívní a makkomon, én azonnal elélveztem, bele a szájába, a kis édes annyira szívta a farkam hogy jó sokat kiszivott belőle. A kis szája tele volt a fehér nedüvel, majd lenyelte, és azt mondta hogy isteni volt, még soha nem élveztek a szájába...
20907
Csókolóztunk és simogattuk egymást. Lassan lefejtette rólam a ruhámat, a melltartómat és végül az aprócska bugyimat. Símogatott és csókolt ahol csak ért. Levette a pólóját és elkezdte kigombolni a nadrágját. Őrjítöen izgató mozdulat volt. Megkérdezte, hogy mit csináljon velem. Nem voltam szégyenlős és elmondtam őszintén a vágyaimat. Ettől teljesen bepörgött...
Hozzászólások
Mellesleg ·
Mellesleg mi a véleményetek erről a történetről?

Baloo13 ·
Az alaptörténet jó, de még kibogozásra vár. Segíteni fogok.
Mert sajna ez még nagyon kevés. De hiszem,ha ketten nekilátunk, egy egész jó regényt írhatunk belőle.

Ward Angelus ·
Miért támadtak az idegenek? Mi történt az elmúlt 5 évben? Miért fontos 2120? Mi történt a Föld bukása és 2120 között? Ki volt az utolsó hadsereg, aki elbukott és hogyan?
Ha írsz két fontos kérdés van, miért és hogyan.

Ha ezekre választ adsz egy nagyon jó Sci-fi kerekedhet ebből ki!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: