Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Éjszakai vendég

Félkómás állapotban rogy le az ágyra, a feje szinte mázsás kőként húzza őt a párnára. Napok óta rosszul alszik. Féléberen forgolódik, a rég várt izgalom nem hagyja aludni. Lelki szemei előtt máris élesen felsejlik a kép, ahogy a csodaszép csődörcsikó rugdos a karámban.
Hol van az még… - sóhajt fel – ez a nyomorulét dög a bolondját járatja mindenkivel.
Nyögve tápászkodik fel, lehámozza magáról a sáros, csatakos ruhát, és a sarokba vágja. Napok óta zuhog az eső, a boksz is sártengerré vált már.
Nagyot nyögve bóklászik lefelé a lépcsőn, zuhany iránt. A lábai elgémberedtek, a válla még mindig fáj a három nappal korábbi sérüléstől: rosszul mozdult, a kanca megriadt és az istálló falának lökte.
Szauna- fokozatra állítja a vízpermetet, és lassú mozdulatokkal mosni kezdi a haját. Kéjesen felsóhajt az érzéstől, és eszébe jut a lovász riadt tekintete, mikor az arrébb lépő kanca mögött a falhoz dőlve csúszott le a földre, hangosan sziszegve és káromkodva. Saját magát szidta. Lehetett volna annyi esze, hogy a vemhes ló mellett nem ugrabugrál hangosan nevetgélve és hadonászva…
Tamás arca egy pillanatra elfehéredett, és szélvészként pattant oda, hogy felhúzza a földről, miközben a lovat szidta.
- Ne bántsd – szólt rá a lány –, nem ő tehet róla, én voltam figyelmetlen.
- Jól vagy? Nem tört el semmid? – térdelt le mellé a férfi.
- Nem, minden rendben, csak néhány napig ne a bal vállam veregesd meg, ha ügyesen forgatom a vasvillát… - mosolygott rá a lány.
- Jó, majd igyekszem nem elfelejteni – vigyorodott el Tamás, és segített neki felállni. Kikísérte az istállóból, és leültek a szénabálák árnyékába.
- Mondd Réka, miért csinálod ezt? – kérdezte hirtelen Tamás.
- Mit? – értetlenkedett a lány – minek vagyok itt annak ellenére, hogy lóra hetek óta nem ültem, mert a kacolád elleni fog?
- Igen.
- Mert nem tudok nem kijönni. Aggódom miatta. Szeretnék ott lenni, mikor a csikó megjön. Mert itt sokkal jobb, mint otthon egyedül a két fal között. És mert jó a társaság – nevette el magát a lány.
- Köszönöm – mosolygott rá a férfi –, nő létedre nagyon nagy segítség vagy. Sose gondoltam volna, hogy hajlandó leszel mást is csinálni, mint felülni meg leszállni a lóról. Meglepett…
- Engem nem…- nevette el magát Réka – sose voltam az a fajta úrinő aki csak áll és várja, hogy kiszolgálják… Az nekem nem menne. Nem tudom tétlenül nézni, ahogy más dolgozik.

Tamás nem szólt egy szót sem, hátradőlt, Réka pedig a vállára támasztotta a fejét, lehunyta a szemét, és felsóhajtott.
- Mit nem adnék végre néhány nap szabadságért… Kezdek fáradni attól, hogy hétvégén is hajnalban kelünk.
- Panaszkodsz? – kérdezte Tamás.
- Nem, eszemben sincs. Ha nem lenne hozzá kedvem, nem tenném. Csak megjegyeztem, ideje lenne már egy olyan szombat reggelnek, amikor ágyba hozza valaki a kávét…
- Ágyba? – csodálkozott Tamás
- Igen. Tudod, kávé az ágyba, az ember megissza, közben zörög a reggeli műsor a tévében, aztán egyszer csak azt veszed észre, hogy visszaaludtál…
- Na igen, azt én is tudnám élvezni – nevetett fel a férfi – megígérem, ha megjön a csikó, én viszem neked ágyba, párnák közé a kávét, keresztanyu.
- Megegyeztünk – nézett fel Réka, fejét játékosan oldalra fordítva.
Tamás egy pillanatra felcsillanó szemmel nézett a lányra, majd zavartan felállt és leporolta farmerját.
- Gyere. Itatni kell…

Réka halkan felsóhajt. Ágyba, párnák közé… De jó is lenne, istenem…
Nagy nehezen elzárja a zuhanyt, megtörölközik, felvonszolja magát az elemetre.
Sziszegve bontja csomókba tapadt haját, majd szorosra fonja. Halkan elindítja a Cd-lejátszót, lekapcsolja a villanyt és magára húzza a takarót.
Nehezen alszik el. Gondolatai Tamás és a csikó körül járnak, vállát nyúzza-égeti a fájdalom, ha rosszul fordul. Márpedig forog, nem keveset. Félálomban képek bukkannak fel agya vetítővásznán, ahogy Tamás ül mellette a szénán, ahogy a tavaszi napsütésben bóklászik a lovával a réten, aztná villan a kép, és álmában is kéjesen felnyög, ahogy a férfi hátulról öleli át, nyakába csókolva, és szorosan hozzásimulva. A lány felnyög, a képek peregnek, a férfi keze bebarangolja a testét, öleli, csókolja, combját simogatja. A háttérben dübörgő zene szól… Réke hirtelen felriad Jimmy Paige frenetikus hangjára, és riadtan kutatni kezd a telefon után.

Ha Whitesnake, akkor gáz van. Nem véletlenül állította be erre a dalra a telefont… biztos volt benne, hogy erre fölébred.
Kábultan emeli füléhez a kagylót, kavarog a feje a fáradtságtól és az épp csak elröppenő álomtól.
- Nem… - nyög bele a kagylóba.
- De, de, a kanca már fekszik, úgyhogy igyekezz, drága! – Tamás hangja feszült és izgatott.
- Nem… - nyöszörög Réka – Ne most…
- Réka, a csikó jönni akar, és nem tudom visszatartani. Ha itt szeretnél lenni, siess! – csattan Tamás hangja – ez már a szigorú lovas emberé, aki tudja hogy a természet dolgaival ellenkezni fölösleges és értelmetlen dolog.
- Jól van, jól van, rabszolgahajcsár, 20 perc múlva ott vagyok – nevet fel Réka – addig bírjátok ki. Viszem a kávét is.
- Angyal vagy – suttogja Tamás, és kilép a vonalból.
A lány felcihelődik, bekapcsolja a kávéfőzőt, magára rántja a ruhát, mire visszaér a konyhába, már kész a forró kávé. Termoszba tölti, felkapja a táskáját, a telefont, és a tokból kivesz egy hanglemezt.

Beül az autóba, beteszi a cédét és teljes hangerőre kapcsolja. Felveszi a fűtést, hogy elgémberedett tagjai némileg megnyugodjanak és kezdetét veszi az eszelős száguldás az autópályán hajnali kettőkor, dübörgő zenére. Hangosan énekel a dallal, hogy ébren tartsa magát – és hogy hűtse izgatottságát.
Mielőtt befordul a földútra, leveszi a hangerőt, az utolsó néhány métert már lekapcsolt motorral teszi meg, hogy ne zavarja fel a völgy csendjét.
Tamás a boxban támasztja izgatottan a falat.
Amíg nincs gond, addig nem tud semmit tenni, csak vár. Ha nem muszáj, nem szeretne belenyúlni a folyamatba. Ha gond lenne, mert a csikó farfekvéses vagy a feje visszahajlik, már elő van készítve a gumikesztyű, egy percet sem gondolkodna, hogy a jószág ne pusztuljon, de a természetes folyamatot nem akarja megzavarni.
Réka tudja ezt, és csendesen megáll mellette a falnál, kezében a gőzölgő csészével.
Halkan odasuttog a kancának is, hogy megnyugtassa.
- Szia Mami, nyugalom, itt vagyunk. Minden rendben lesz – majd, mintegy bíztatásul, Tamás kezét is megszorítja egy pillanatra.
A férfi hálásan csúsztatja a kezébe a tenyerét. Izgul. Akármennyire is tagadja.
Réka csendesen közelebb lép, vélluk összeér, kezük egymásba kulcsolva.
- Nyugi… minden rendben lesz… - suttogja Tamásnak.
- Remélem… - sóhajt fel a férfi.
Csendben állnak egy darabig, a kanca küzd a fájásokkal, majd hirtelen felemeli a fejét, szinte könyörögve néz Tamásra, hogy segítsen, mire a férfi ellöki magát a faltól.
- Baj van – mondja Rékának – hozd a kesztyűt. A csikó feje elakadt, segítenem kell.
Réka egy pillanatra megdöbben, majd laza mozdulattal löki ki a boksz felett a poharat a kávéval, még jó, hogy műanyag bögre, fut át az agyán, és máris rohan, követi a férfi utasításait.
- Segítenem kell neki, ez azzal jár, hogy… - kezdi magyarázni, de a lány belé fojtja a szót.
- Ne dumálj, csináld. Bírom a kiképzést. Látni akarom!
- Rendben – mosolyodik el a férfi, de már a kancával foglalkozik. Óvatos mozdulattal segít neki, hogy helyére fordítsa a csikót, vigyázva a fájásokra, nehogy egy rossz pillanatban a kanca izmai eltörjék a karját…

Néhány perc küzdelem és csendes szitkozódás után a csikó feje előbújik, Tamás gyengéden segédkezik. Amikor a csikó kint van, nagyot sóhajt.
- Mén. Hatalmas… - szinte szóhoz sem jutnak a csendes ámulattól, amit a kis jövevény érkezése jelent. Réka sosem látott még ilyet, észre sem veszi, és lassan pityeregni kezd.
A csikó botladozva lábra küzdi magát, már anyja is emelkedik fölfelé. Tamás rendet rak körülöttük, a csikó rátalál a meleg tejre és enni kezd.

Réka még mindig ott térdepel közöttük, és könnyezik. Tamás elétérdel, a lány a könnyein át nézi őt, és mosolyog. Lassan átölelik egymást, végre megnyugodnak kissé, a kanca jól van, a csikó erős és egészséges, az éjszaka lassan hajnalba fordul. Összeszedik a szétdobált poharakat, kábult hangulatban rámolnak az istállóban, nem bírnak elszakadni az új élet látványától.
Tamás abrakot kever a reggeli etetéshez, Réka a boksz ajtaján könyököl és le sem veszi a szemét a benti békés látványról.
A férfi mellé sétál, hátulról átöleli a vállát, hozzásimul, és homlokon csókolja. A lány a vállához simul, és felnyög:
- Álmon halok…
Tamás elneveti magát, felkapja, és a szomszédos bokszba viszi. Ő már napok óta ott aludt az elletés előtt, minden eshetőségre felkészülve.
Réka hálásan fogadja a pokrócot, összegömbölyödik a szénában, és maga mellé húzza a férfit.
- Aludni akarok – suttogja. – Maradj itt mellettem, még van néhány óra az etetésig.
Tamás mellé fekszik, karjaiba veszi a lányt, és álomtalan álomba merülnek a halkan zizegő szalma, és a néha-néha elégedetten szuszogó kanca hangjára.
Hasonló történetek
3703
De amikor megfordulok egész közel érzem a száját a számhoz, és érzem a forró leheletét, ami átjárja minden porcikámat. Mélyen a szemébe nézek. Ő viszonozza a tekintetem. Érzem, már teljesen hozzám bújt, és az ölelése egyre szorosabb. Szinte már fáj ez az ölelés, mikor hirtelen megcsókol, és eltűnik minden fájdalom, és minden ami csak körülöttünk létezik...
5388
Ez a lány az egész életét maga irányította, olyan magabiztosnak tűnt, hogy azt bármelyik férfi elirigyelhette volna. Most mégis éreztem benne valami bizonytalanságot. Egy pillanatra megálltam és éreztem, hogy remeg alattam. Megsejtettem, hogy ez nem csak a szeretkezésünknek szól. Tartott valamitől. Elemeltem a fejem és az arcára néztem. Már csak egy fiatal lány volt, pont olyan, mint bármelyik...
Hozzászólások
További hozzászólások »
Mirrmurrka ·
Oké, lehet, hogy így utólag igazatok van, nekem a szexmentes lehet, hogy nem megy, de napok óta kavargott, és muszáj volt.
Összecsaptam...
De nem akartam megint erotikát írni, mert rohadtul nem az volt most a fejemben - jobban mondva nem CSAK...
Tűzmadár ·
Nekem ez az írásod jobban tetszett, mint a szexesek.

[link http://www.mommo.hu/media/Elefantanya_kuzdelme_ujszulott_borjaert]null[/link]

Dionsyia ·
Hát nem tudom... nekem semmi bajom nem volt a sztorival. Elolvastam, "ott voltam", láttam az egészet.

Abban az ominózus mondatban az izgatottan és a támasztotta szavakat felcserélném, azzal a szórenddben sztem jobb lenne... de csak ennyit találtam.

Lóelletést még én sem láttam, viszont anno a nősténymacskám nem volt hajlandó nélkülem elleni... ott kellett strázsáljak mellette... szóval már 13 évesen dúláskodtam :smile: :smile: :smile:

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: