Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Éjszakai szórakozóhely 2.

2.

Másnap délután négy körül felszedtem Beát és robogunk ki klubba. Ahogy megérkeztünk, átszaladtam az utcában levő kisboltba és megakadt a szemem az udvarán kis halomban heverő pár bútoron.
Lomtalanításra volt kirakva, és sikerült elkérnem egy jó állapotban levő heverőt.
Áttelefonálok Beának és ketten cipeltük át a raktárba. Nem igazán értette minek kell, de gondoltam, hogy jó szolgálatot tehet még egy ágy itt.
A klubba, ahogy belépünk, egy öt méter hosszú folyosó után - ahol jobb oldalon egy kicsi jegyszedő kalitka van - egy pár asztalt tartalmazó előtérbe érünk. Innen jobbra nyílik a kisterem bárpulttal és asztalokkal, szemben egy galériás nagyterem, ami tulajdonképpen a tánctér egy nagy sarokpulttal. Az előtérből balra egy kis iroda, mellette nyílik egy folyosó a mosdókkal, a nőiben egy kis zárható tusolófülkével, a folyosón tovább pár kanyar és tíz méter után egy cellaajtót idéző bejárattal a raktár. Ide került a kis heverő.

Este 8-kor kezdtek szállingózni a pultos lányok. Bea a hatalmas sminkes táskájával körbejárt közöttük és segített határozott sminket feltenni rájuk. Utána befutott a DJ, egy hájfejű kis beképzelt takony, majd a négy biztonsági ember. Utoljára a tulaj is beesett és kritikus szemmel végignézett mindent. Legjobban Kristóf a pohárszedőt nézegette, ugyanis a tulaj meleg volt, mint a kályha télen. Jót mulattam, hogy Beának micsoda konkurense támadt.

Fél tíz körül kinyitottunk, kezdtek szállingózni az emberek. Lassan indult be a buli. Éjfél után nagyobb hullámban özönlöttek be az emberek és igazán ekkor kezdett dübörögni a ház. Szerencsére a buli minden gond nélkül lement. A tulaj már hamarabb lelépett a kis köcsögével, zárás után pedig Beát is hazavitte az időközben befutott barátja, és már csak a kiszolgáló személyzet maradt velem. Amíg a lányok összepakoltak és feltöltötték a hűtőket a következő bulira, a kisteremben leültem kicsit iszogatni, levezetésképpen. Szóltam, hogy aki készen van, az elmehet. Éva huppant le mellém és próbált a barátnőmként viselkedni. Gyorsan tisztáztam vele, hogy ilyesmiről szó sincs, csak szexről szólt a tegnapi együttlétünk. Jó volt és bármikor megismételhetjük a mai napot kivéve, mert kész vagyok. Mivel az ital már a fejembe szállt, nem sikerült vele túl finoman közölni ezeket, és köszönés nélkül elviharzott. Nem igazán foglalkoztatott a dolog. Azért még elkaptam a pultban pakoló Szilvi kárörvendő pillantását. Kicsit neki is szólt, hogy most elzavartam Évit. Bíztam benne, hogy a tegnap esti kísérletezés után ma bebújok a bugyijába.

Mire mindenki végzett, a kidobókkal még beszoroztuk az alkohol mennyiségét a szervezetünkben, aminek a következtében jól eláztam, ezért a maradék lánycsapat a biztonságos sétát választotta ahelyett, hogy autóval hazavigyem. Egyedül Szilvi maradt, de ő is csak azért, hogy elvegye a kocsi kulcsát tőlem.
Hajnalodott már, amikor betuszkolt a járgányom anyósülésére. Nem is figyeltem, hogy merre megy az autó, inkább Szilvi combján járattam a kezem. Amikor megálltunk és kiszálltam, akkor tűnt fel, hogy a házuk az, ami felé belém karolva próbál vezetni.
- Figyelj kicsim, ha anyádék tegnap nem örültek volna nekem, akkor ma főleg nem fognak imádni – igyekeztem suttogni.
- Nyugi, elmentek a bátyámhoz Pestre, de ne kiabálj, mert a szomszédok az utcában itthon vannak.

Bent lepottyantott egy franciaágyra és a cipőm után a nadrágomat is levette. Elbóbiskolhattam, mert arra eszméltem, hogy Szilvi frissen tusolva, egy szál bugyiban és egy bő pólóban bújik mellém. Ettől jobban kijózanodtam, mint egy vödör hideg víztől. Kezeim egyből útra keltek és a pólója alá bújtak.
- Nanana. Előbb még aludtál – csap a kezemre.
- Az előbb még nem feküdtél mellém.
- És min változtat ez?
- Ha egy ilyen szépség bújik mellém, én nem tudok aludni.
- Akkor átmegyek a másik szobába aludni – mosolyog, és nem túl határozottan megkísérel felülni.
- Na azt már nem –nyomom vissza az ágyra –, most már nem engedlek.
Nem túl romantikusan elkezdem fogdosni. Kibújtatom a pólójából, fölé hajolok és megcsókolom a nyakát. Vagy csiklandós, vagy tényleg tetszett neki, mert hangos sóhaj szakad ki belőle. Megmarkolom a mellét, és a két ujjam között megdörzsölöm a bimbóját, miközben egyre lejjebb puszilgatom és nyalogatom a nyakát. Leérek a feszes cicikhez, nyalom, és finoman harapdálom mind a kettőt.

- Szívd meg őket! – kéri.
Szófogadóan szívom a bimbóit jó erősen. Peckesen kiálló végét a fogaim közé veszem, és lágyan harapdálom. Kezem lassan becsúsztatom a bugyijába, és körkörös mozdulattal dörzsölni kezdem a már nedves punciját.
- Oh, ez az! – reagál azonnal –, dugd be az ujjadat.
Becsusszan a középső ujjam a síkos résbe. Ki-be mozgok vele és megpróbálom a mutatóujjamat is mellé tenni az izmos pinájába. Lábait nagyobb terpeszbe rakva segít és hangosabban felnyög, amikor sikerül a második ujjammal is behatolnom. Élvezettel hallgatom, ahogy a kezem mozgására nyögdécsel. Lassan lejjebb haladok a teste puszilgatásával, kihúztam belőle az ujjaimat, lenyalom a punci nedveit róla. Finom illata van, ezért a fejem már rakom is a lábai közé. Elhúzom a tangát, és teli nyelvvel végignyalom a pináját. Sikolt egy határozottat, és a hajamba markolva nyomja erősen bele az arcomat a puncijába.
- Igen, nyaljad jó erősen! Dugd be az ujjad is!

Már tolom is be neki, miközben pörög a nyelvem a csiklóján. Dobálja a testét, ahogy nemsokára eléri az orgazmus. Lassítok a tempón, és finomabban nyalogatom.
- Úristen, remeg az egész testem – simogatja a fejem. Abbahagyom, és hanyatt fekszek az ágyon. Letolom a gatyámat, a kezét a farkamra teszem.
- Van itt számodra még valami.
Elkezdi a kezével verni.
- Vedd be a szádba! – vezényelek neki, de látom, hogy valami nem stimmel.
- Figyelj csak én nem szeretek szopni – fintorog. - Minden mást lehet, de nem veszem a számba.
- Hülyéskedsz?
- Nem. Én tényleg nem szeretem.
- Hát pedig ez nálam alap. Tudod mit? Gyere, ülj a fejem fölé háttal, odahajolsz, és csak a hasamat puszilgatod. Közben én is kényeztetlek.

Lehúzta a bugyiját és rám ült. A nyelvem újra a puncijában ficánkolt, ő közben ráhajolt a faszomra és a kezével húzogatta, de a szájával ügyesen kikerülte. Kezeimmel széthúztam a fenekét és a pinájával együtt a segglyukát is izgattam a nyelvemmel. Hangokból és a csípője mozgásából ítélve újra felizgult, és tíz perc után mikor az ujjaimat is beraktam, már teljesen elvesztette a fejét. Hirtelen abbahagytam, kezeimmel megfogtam a kis buksiját és határozottam a farkamra irányítottam a száját.
- Gyerünk, kapd be szépen!
Kérette egy kicsit magát, de utána óvatosan a szájába vette. Kényszeredetten elkezdett bólogatni rajta, azután egyre ügyesebben mozgatta a fejét a cerkán. Ahogy szopni kezdett én is tovább nyaltam mind a kettő lyukát. Nagyon jól szívott, kár lett volna ezt a szájat kihasználatlanul hagyni. Már csucsogott a puncija, és a faszom is kemény volt a szájában.

- Gyere, ülj bele! –szóltam neki. Nem volt már erőm a gumi után keresgélni.
Megfordult, a puncijához illesztette a farkamat és egy nagy nyögés kíséretében beleült és úgy maradt. Hihetetlen izmos puncija volt. Tövig benne voltam, és ahogy játszott a hüvelyizmaival azt hittem egyből beleélvezek. Nekikezdett lassan, gyorsuló mozgással lovagolni rajtam. Gyönyörködtem közben a hibátlan testében, a reggeli fénynél. Kezeimmel a fenekén segítettem a mozgását. A jobb kezem középső ujját a szájába raktam, hogy kicsit benyálazza, majd lassú mozdulattal a segglyukába dugtam. Éreztem az ujjammal, ahogy a faszom mozog a puncijában. Nem volt ellenére az anális kényeztetés, de nem volt már időm seggbe dugni, mert növekvő ütemben mozgott, és egyre hangosabban zihált. Hirtelen tövig befogadta vaginájába a szerszámomat és kezével a csiklóját dörzsölve egy nagy sikítással elélvezett, az izmos puncija körbe zárta és lüktetve szorítgatta a faszomat. Egyből beleélveztem.

Nemsokára rá én már aludtam. Félálomban még láttam, ahogy meztelenül egy törölközővel magát és a farkamat is letakarítja.
Vasárnap dél körül egyedül, pucéran ébredtem az ágyon. Ruháimat felkapkodva kibotorkáltam a konyhába, ahol Szilvi főzőcskézett.
- Jó reggelt álomszuszék, mindjárt kész a kajcsi – fordult hátra mosolyogva, egy falatnyi rövidnadrágban és egy trikóban.
- Köszi, nem kell. Megyek. Majd hívlak– siettem ki a házból. Semmi kedvem nem volt a nappali bájolgáshoz.
Hozzászólások
Mellesleg ·
Mellesleg mi a véleményetek erről a történetről?

Marokfegyver ·
Az előző rész a helyszín miatt tetszett jobban, a második pedig a stílusért.
Yaarbal ·
Köszi a hozzászólást. Az élmények megvannak, csak a tehetség hiányzik belőlem, hogy rendesen szavakba öntsem a történeteimet.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: