Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Éjszaka

Egyedül Bea vonult félre tegnapelőtt este egy magas sráccal. Már nagyon össze voltak búnva, mikor eltűntek, és másnap aztán mindent elmesélt. Hogy milyen észvesztően vasta farka volt, mennyire jól kinyalta, és azt is, hogy miközben a tengerben dugtak, majdnem kiszúrták őket, és ez annyira felizgatta Beát, hogy szinte nyomban elment, alig bírta visszatartani a sikolyát, csak csendben remegett, a srác fogta be a száját, pedig neki aznap este ez már a harmadik volt. Tetszett a kép, ahogy a nagymellű, fekete barátnőm kényezteti az a jóképű srác, és zuhanyzás közben arra gondoltam, velem teszi. Annyira felizgultam, hogy a vízsugarat a legerősebbre állítottam, és magamhoz nyúltam. Az sem érdekelt, ha a többiek meghalják. Ezzel szemben Helga hűvösen fogadta a beszámolót, majd elment úszni.
Most megint hallom a nyöszörgést, sőt, inkább sóhajtozást, és mintha Helga ágya felől jönne. Hármunk közül ő a racionális, ami érthető, hiszen festett szőke hajával és vastagkeretes szemüvegével nem igazán hódít. Mellei sincsenek igazán, bár a feneke pompás, látszik, hogy keményen edz. Szóval ő adja ki ezt a hangot. Egyre egyértelműbb, mit csinál. Most, hogy a szemem hozzászokott a sötéthez, látom, ahogy lerúgta magáról a takarót, és hason fekve maszturbál. Szóval így néz ki. Még sosem láttam csajt maszturbálni, de már értem, miért szeretik a fiúk nézni. Helga a párnát harapta, miközben teste összerándult, és élvezett. Mikor végül kinyitotta szemét, egyenesen rám nézett. Gyorsan becsuktam a szemem, mint aki alszik, de késő volt.
- Tudom, hogy nem alszol, ne tettesd - mondta elfúló hangon. - Inkább gyere ide.
- Bea hol van? - néztem körül.
- Ó, kiment még este. A vastagfarkúval randizik. - ezen mindketten elkuncogtunk, mert Bea tényleg nem bírta elégszer elmondani, mennyire vastag és kemény volt a srác.
- Irigylem - mondtam.
- Inkább gyere már ide - sürgetett Helga. - Kell vki, akihez hozzábújhatok. Ne félj, nem vagyok leszbi, nem fogok kikezdeni veled.
Ahogy felkeltem, Helga levette a pólóját, mondván, melege van nagyon. Aztán melléfeküdtem, ő átkarolt, és így beszélgettünk.
- Még sosem dugtam vizben. És sosem elégített ki senki egy este alatt háromszor - merengett. - Néha az egy is nehéznek tűnik.
Forró lehellete a fülemet birizgálta, vágyakozó testem hamarosan feszült lett, pólóm alatt a mellbimbóim megkeményedtek, majd átszúrták azt. Én ki tudnálak, ötször is akár, gondoltam, de nem tudom, miért jutott ez eszembe. Inkább azt mondtam: Nekem is csak a Karcsival volt ilyen egyszer. Nagy seggfej volt, de jól dugott. Aztán, mikor egyszer elutaztak anyámék hétvégére, átjött, és egész éjjel szeretkeztünk. Nagyon jó volt. Anyámék persze azt hitték, egyedül alazom otthon.
- Téged nem érdekel ez a pasi? - kérdezte váratlanul Helga, akikközben rátalált a melleimre. - Bea mondta, hogy ma is odamennek, ahova a múltkor, annyira bejött neki. Kimehetnénk meglesni, tényleg olyan vastag-e - kuncogott magában.
- Hát, ami azt illeti, nekem is megmozgatja a fantáziám egy potya farok látványa is, olyan rég volt már a legutóbbi.
- Akkor kapd fel a nacid, és menjünk - pattant fel Helga, és már húzta is fel a pólóját meg egy miniszoknyát, de bugyit nem. - Nem fogok fázni, meg meg úgysem lát senki - válaszolta kérdő pillantásomra.
Pár perc alatt megtaláltuk a helyet, hiszen Bea annyit áradozott róla, nem volt nehéz összerakni. Tényleg szép volt, elhagyatott, csendes öböl. Azaz nem annyira csendes, a távolból halk nyögések hallatszottak. Közelebb lopakodtunk, és megláttuk Beát, ahogy hanyatt fekszik a parton, lábait felhúzta, a srác pedig köztük térdelve nyalja őt. A szívem a torkomban dobogott, még sosem lestem meg senkit, kivéve az előbb Helgát, de az más volt. Most pont Helga volt az, aki egy kiálló sziklára mutatott, ahonnan alig pár méterről kényelmesen nézhetjük Beáékat.
Alig értünk oda, és Bea máris elérte az első extázisát. Hangosan sóhajtozott, lihegett, a srác fejét a puncijához nyomta, miközben egész teste reszketett. Nem bírtam levenni róla a szemem. Hát még amikor a srác feltérdelt és Bea szája felé nyomta a farkát. - Hű! - hallottam, ahogy Helga felsóhajt, és ahogy odanéztem, láttam, egyik keze a szoknyája alatt matat. A srácnak tényleg hatalmas, vastag farka volt, csak a látványtól bizseregni kezdett a puncim. És ahogy Bea finoman a szájába engedte, miközben kezeivel át sem érte rendesen. Nem csoda, hogy ez az izmos félisten csukott szemmel élvezett.
Nem úgy Helga, aki nagyon is tágra nyitotta szemét, igyekezett minden látványt befogadni, miközben halk nyögésekkel maszturbált. Szoknyája felcsúszott, és közelről láthattam borotvát punciját, és nedveitől sikamlós csiklóját. Úristen, mi van velem. Miközben az egyik barátnőm egy pompást faszt szop tőlem pár méterre, én a mellettem maszturbáló másik barátnőmet nézem. És izgat. Izgat a finom kis rés, izgat az ágaskodó mellbimbója, és izgat az arcán tükröződő vágy. Nagyon. És ekkor megfogtam az arcát, és hosszan és lágyan megcsókoltam. Helga szemei elkerekedtek, de visszacsókolt, és abban a pillanatban újra megrándt a teste. Élvezett, miközben csókoltam, és ez hatalmas örömmel és elégedettséggel töltött el.
Közben Bea fejét már a srác irányította, egyre hosszabban és mélyebben dugva a száját. Bea egyik kezével a csodás golyókat masszírozta - hogy bekapnám őket, szivogatnám, míg az arcomra nem lőné a forró gecijét -, a másikkal pedig saját magát. Aztán a srác kirántotta a szájából a faszt, és azt hittük, most ráveri, de ehelyett inkább csak szünetet tartott, hogy bírja a folytatást is. - Várj! - súgta oda Helga, azzal elrohant, otthagyva engem a vágyaimmal. Nem nagyon tépelődtem azonban, inkább figyeltem, ahogy ez a gyönyörű félisten széttárja Bea lábait, és közéjük térdel. Aztán egyik kezével megragadja a farkát, és lassú mozdulattal benyomja. Bea halkan nyöszörög, ahogy a fasz eltűnik benne, majd, mikor már tövig bent van, visszatartja a lélegzetét is, és csak kétségbeesett, ugyanakkor könyörgő arccal néz a srácra, aki lenyúl, és a csiklóját kezdi el simogatni. Bea felnyög, és ő is elkezdi löködni a csípőjét. Szép lassú, nyugodt tempóban kefélnek, mint akik tudják, még előttük az egész éjszaka. Ekkor ér vissza Helga.
- Idesüss, miket rejteget Bea a táskájában - azzal egy apró vibrátort mutatott felém. - Meg hát én sem tudtam, mi lesz, úgyhogy elhoztam, amit egy vicces ismerősömtől kaptam 21. szülinapomra - azzal megmutatta a másik kezében lévő, v-alakú dolgot. Úgy volt kialakítva, hogy a rövidebbik szárán volt egy kis kidudorodás, így annál fogva felhelyezve olyan volt, mintha farka lenne az embernek. - Ki akartam próbálni, de egyedül semmi extra, és hát nem vagyok leszbi - sütötte le a szemét. Csak ültem, és tátott szájjal néztem, mi történik itt. Komolyan azt gondolja, hogy én igen, és majd ezzel fogom őt megizélni?
- De nem kell, ha nem akarod - tette hozzá, és már éppen tette volna el, amikor megfogtam a kezét. - Én még sosem csináltam ilyet, még csak nem is csókolóztam sosem lánnyal, te vagy az első, és csak azért, mert annyira édesen masztiztál. Benne vagyok azért többen is, csak adj egy kis időt - de alig hogy kimondtam, Helga odahajolt, és lágyan megcsókolt. Puha és forró volt a szája, nyelve óvatosan tapogatta ki az ajkaimat. Átölelt, egyik keze a pólóm alá siklott, és érintése égette a bőröm. Aztán a fülemet, nyakamat csókolta, én meg elhomályosult szemmel a válla fölött láttam, ahogy az izmos srác nagyobb sebességre kapcsol, és hallhattam, ahogy Bea sikolya jelzi, újra elérte a csúcsot. A srác kimerülten lihegett, és mosolyogva nézte, ahogy Bea lassan megnyugszik hatalmas farkán. De Beának ez nem volt elég, megragadta a srác kezét, a tengerbe húzta, ahol egy sziklának támaszkodva nyomta ki a seggét. A srácnak sem kellett kétszer mondani, már bele is nyomta a farkát, amit ugyan látni nem lehetett, de Bea arcából sejteni lehetett mindent. Most már mindketten hangosan lihegtek, és a srác őrült iramot diktált. Milyen jó a segge is, villant át rajtam, és csak ekkor eszméltem, hogy Helga már rég levette a pólóm és a sajátját is, és a mellbimbómat harapdálja. Hihetetlenül felizgatott, kívántam őt, és nem ellenkeztem, ahogy lehúzta a nadrágom és a bugyimat. Itt fekszem egy kő mögött, az egyik legjobb barátnőm után leselkedve, akit éppen egy gyönyörű srác elégít ki sokadjára, meztelen vagyok, és a másik legjobb barátnőm éppen kinyalni készül. De nem jutott odáig.
Hozzászólások
minovara ·
jó volt! van folytatás?

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: