Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Éjszaka egy halott asszony ágyában 37: Péntek délután

Csendben odaléptem Andihoz és kávét töltöttem a csészéjébe. Csendes kis szertartás volt; pár percre félreraktuk a munkát és beszélgettünk, elmondtuk a napi apró-cseprő ügyeket, aztán kipihenten visszaindultunk az irodába. Egyre ritkább öröm, már messzebb voltunk egymástól de ha összejön, annál szebb.
De van, ami sohasem változik: még mindig két édesítőszert rak a kávéjába, pár csepp tejjel (de nem többel, mert tűzforrón szereti), egyet kortyolt és megkérdezte:
- Mit terveztek a hétvégére?
- Lemegyek Istenadtára munka után.
- Andris, te sohasem adod fel…
- Nem. Most újra.
Újabbat kortyolt, egy pillanatig egyensúlyozott az ajkai előtt a csészével és folytatta:
- Emlékszem, amikor mesélted azt a hétvégét. Amikor az a furcsa álmotok volt.
- Igen – komorultam el egy pillanatra.
- De még sohasem mondtad el a végét. Mindig ott hagytad abba, hogy egyedül maradtál a fánál, azzal a szadista kérdéssel.
- Igen. Máig bánom, hogy nem jutott előbb eszembe a válasz. De tudod, a borzalmas évek, a boldog hajnal védtelenné tett.
- Mire gondoltál abban a pillanatban, amikor megkérdezte?
Lehajtottam a fejem, nem mertem a szemébe nézni:
- Arra, hogy ha tényleg az a házasság, ami az elmúlt években volt, akkor talán… Szégyellem, de az első pillanatban megkísértett a szabadság ígérete. De aztán a szemébe néztem és tudtam, hogy lehet, hogy más nő lehet szebb, kedvesebb, vagy bármi más, nekem ő a sorsom.
- Remélem neki nem így mondtad el! Soha nem értettél a nők lelkéhez – nevetett fel Andi.
- Nem, a világért sem, kicsit cizelláltam.
- Mit mondtál?
- Amikor végre utolértem? Hogy igen, elvenném, csak kevesebb illúzióval… Ezt válaszoltam Lucának.
- És erre?
- Azt hiszem, elhitte. Furcsák az emberek. Amikor azt mondtam neki, hogy szeretem, bármi is történik, nem hitte el. De amikor azt mondtam neki, hogy szeretem, bár elveszítettem a vele kapcsolatos álmaimat, mégis vele akarok élni, azt már elhitte.
- Ne keress a nőkben logikát! – Nevetett fel.
- És a férfiakban?
- Okos ember vagy, azzal amúgy sem próbálkoznál.



Forró nyári délután volt, de amikor kiértem a városból, lehúzott ablakkal egész elviselhető volt az idő. Kihasználtam, hogy egyedül vagyok, beraktam a lejátszóba egy Wagner CD-t és hangosan énekeltem a Hayatoh-t. Előre örültem a hétvégének és annak, hogy pár percig azt hallgathatok, amit akarok.
Szerettem ezt a Dunamenti csendes tájat. Szerettem, hogy minden fához, minden úthoz emlékek fűznek. Amikor megláttam a határfát, mint régi ismerősre mosolyogtam. Valahol úgy éreztem, hazaértem, hiába élünk máshol.
Megdobbant a szívem, amikor a nagyiék utcájába befordultam. Azt hiszem, a legszebb dolog, ha annyi év után még mindig tud örülni az ember a másiknak, ha alig várja a vele töltött időt. Talán már nem azzal a szerelmes vágyódással, mint az első hónapokban, de azzal a csendes bizonyossággal, hogy tudja: a lelke a másik nélkül fél, csak vele lehet teljes.
Amikor beléptem a kertkapun, a Kedvesem nekem háttal guggolt. Olyan gyönyörű volt: lenge nyári ruhát simogatott rajta a szél, olyat, amilyet évek óta nem vett fel, körülötte rózsák, amiket még Kata a szülei házából hozott el, mert ezek a virágok is eltaposhatatlanok voltak, mint az istenadtaiak. Egy pillanatra megálltam és csenden csodáltam a képet, de csak egy pillanatig, mert valami megmozdult Luca mögött. Két kis totyogós láb, két felém tárt kar és két csodálatos, kerekre nyílt szem… Úgy éreztem, hogy ezért érdemes volt mindent átélni és vállalni.

Este, amikor már alábbhagyott a forróság, lesétáltunk a Duna partra. Csodálatosak a nyáresték a folyónál. Leültünk a padra és belefeledkeztünk a hullámokba. Közben arra gondoltam, hogy az elmúlt évszázadok során hány és hány sorsot görgetett maga előtt, hány ember küszködött és próbált meg boldog lenni ezen a földön. És mégis, annyi tragédia és halál után itt ülünk a partján és élvezzük a csendes, békés pillanatot. A kicsi a babakocsiban elégedetten szuszogott, közelebb húzódtam a Kedvesemhez, átkaroltam, s önkéntelenül is sorolni kezdtem kedvenc versem szavait:
Két karodban ringatózom
csöndesen.
Két karomban ringatózol
csöndesen.
Két karodban gyermek vagyok,
hallgatag.
Két karomban gyermek vagy te,
hallgatlak.
Két karoddal átölelsz te,
ha félek.
Két karommal átölellek
s nem félek.
Két karodban…

És itt egy pillanatra zavartan elhallgattam. De Luca elmosolyodott és folytatta:
Két karodban nem ijeszt majd
a halál nagy
csöndje sem.
Két karodban a halálon,
mint egy álmon
átesem.

VÉGE
Előző részek
2241
- Kedvesem. Válaszolj őszintén: ha nem huszonéve, hanem mondjuk egy éve találkozunk, akkor is feleségül akartál volna venni?
Lefagyott az agyam és nem tudtam válaszolni. Luca rám nézett és folytatta:
- Látod, Kedvesem… A hallgatás a válasz. Hogy nem. Már régóta tudtam, csak azt nem, hogy hogyan ébresszelek rá. Kellett hozzá ez a mai reggel. És szeretném, ha ez lenne az utolsó szó, amit mondok neked: szeretlek.
Megsimogatta az arcomat, szájon puszilt, felszállt a biciklire...
2110
A történet véget ért. Ott ültem a fészerben, az egyetlen társaságom egy összegyűrődött véres bicikli. S annak ellenére, hogy az elmúlt órákban évszázadnyi szenvedést és küszködést kellett átélnem, mintha kicsit megkönnyebbültem volna. Minden tagom ólomnehéz volt, olyan fáradt voltam, mintha évtizedek óta nem aludtam volna, de valahol a lelkem könnyű volt. Nem tudom, ismerik-e a fáradtságnak azt a fokát, amikor már nem számít se a múlt, se a jelen, csak a pillanat, az a furcsa éber álom,...
2359
Egyik éjszaka arra ébredtem, hogy egyedül fekszem az ágyban. Rossz előérzetem támadt, elkezdtem keresni. A fény irányába mentem: Luca a gyerekszobában volt és Katica játékait porolgatta, rendezgette. Megálltam az ajtóban és néztem. Mosolygott, kicsit mintha dúdolt is volna, valami bugyuta altatót. Boldog volt. Odatérdeltem mellé, de észre sem vett. Szerettem volna bekerülni abba a kis világba, ahol újra ilyen boldog, megfogtam az egyik babát, hogy odanyújtsam neki. Amikor észrevett, megrázkódott,...
2550
Hálás volt a nagyapjának, hogy megtanította biciklizni a kicsit. Furcsa, máskor alig tud menni, de mintha megfiatalodott volna. Kár, hogy a dédi már nem mer biciklire ülni, akkor most hármasban mehetnének, de így is szép lesz.
A busz átgördült a falutábla előtt. Otthon volt. A szemével keresgette a dédiék utcáját. A busz azelőtt is elhalad és pár méterre van a megálló, valaki már megnyomta a leszállásjelzőt, így a helyén maradt, hogy beleshessen, hogy egy pillanattal előbb láthassa...
2166
Lassan feltápászkodtam és a másik szoba felé indultam. De amint a kilincsre tettem a kezemet, éreztem, hogy valaki áll mellettem, átölel és az arcomat a másik, a kerti ajtó felé fordítja. Finom volt a keze, finom volt a mozdulat, mégis ellenállhatatlan. Már nem volt szabad akaratom. Tudtam, ha vele megyek, olyan szörnyűséggel találom magamat szembe, amit nem tudok elviselni. Mégis mennem kellett. Talán elég volt már az állandó bujkálásból, az állandó szemlesütésből, jobb szembenézni a...
Hasonló történetek
6145
Kedves Olvasó! Ezt a regényemet 1999-ben írtam. Azóta Saddam Hussein hatalma megdolt. Sajnos nem olyan kevés vérrel, mint ahogy az ebben a regényben történt.

Kedves Olvasók!
Fogadjátok sok szeretettel Letíciától ezt a folytatásos regényt, mely 42 részes lesz!
Jó olvasást! Anita, anita@mellesleg.hu
4724
Eva letette a kagylót, majd kiment a fürdőbe és megmosta az arcát. Aztán leült a hálószobába vezető lépcsőre.
- Legalább egy üveg konyakot hagyhattál volna nekem! - gondolta. Nem gyújtott villanyt, csak ült ott fáradtan, és az agya teljesen üres vol...
Hozzászólások
További hozzászólások »
Rozványi Dávid ·
azt hiszem, ma este feltöltök pár novellát, amit közben írtam. Nagyobb írásom majd a Kárpátaljai lesz, de azzal még sokat kell egyeztetnem :-(

Andreas6 ·
Várom!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: