Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Éjszaka 2. rész

Ott tartottam, hogy itt fekszem egy kő mögött, az egyik legjobb barátnőm után leselkedve, akit éppen egy gyönyörű srác elégít ki sokadjára, meztelen vagyok, és a másik legjobb barátnőm éppen kinyalni készül. Ekkor halottuk meg a halk, morgásszerű hangot. Odapillantottam, és egy magas srác állt közvetlen mellettünk. Nem tudom, hogy került oda, ki volt és mit akart, de annyira megijedtem, hogy azt hittem, most áll meg a szívem.
- Nem akartalak megijeszteni benneteket, de követtelek téged, annyira tetszettél. És leskelődni sem akartam, úgy gondoltam, jobb  ha inkább idejövök - és közben hamiskásan csillant meg a szeme. Összenéztünk Helgával, de tudtuk, már majdnem mindent látott ez a pasi, most már mindegy. Én ráadásul annyira fel voltam már izgulva, hogy azt se bántam volna, ha maga az ördög jön, hogy megdugjon. Márpedig Imi - így hívták a szemtelen és szemtelenül jóképű srácot - megfog most már.
- Ülj le, és maradj csendben! - figyelmeztette Helga, és Beáék felé intett, akit még mindig keményen basztak. Én zavarban voltam azért, próbáltam takargatni magam, de a srác figyelmét már a tengeri jelenet kötötte le. Szinte észre sem vette a döbbenettől, hogy Helga kigombolja a nadrágját, és előveszi a farkát. Gyönyörű volt, ahogy a makkja vöröslött, ahogy ívesen felfelé hajlott, ahogy ott lengedezett. Helga nem tétovázott, hanem egy mozdulattal benyelte, közben húzott, hogy segítsek neki, és most már nem tétováztam, hanem közelebb hajoltam, és a vágytól feszülő golyókat vettem kezelésbe. Beszívtam hol az egyiket, hol a másikat, nyalogattam a tövüket, köröztem rajtuk a nyelvemmel, míg Imi a hajamba nem markolt, és elkezdett remegni. Nyelvem alatt a herék is összerándultak, és tartalmukat Helga szájába ürítették, aki becsülettel nyelte is.
A vízben Beáék egyre hangosabbak voltak, és a srác tudhat vmit, ha ennyi ideig bírja. Épp ez jutott eszembe, amikor kirántotta a farkát, amin megcsillantak Bea nedvei, megfordította a lányt, és a mellére élvezett. Hatalmas, bő sugárban lőtte a gecijét Bea pompás mellére, de jutott az arcára, sőt a hajára is. Aztán viszont nem sokat romantikáztak, kirohantak a partra, megtörölköztek, felöltöztek, és kéz a kézben elmentek, vissza a városba. Ott maradtunk hárman.
- Hát, nem egészen erre számítottam, bár egyáltalán nem csalódtam - szólalt meg végül Imi. Farka félkeményen lengedezett, a hegyén még egy kis csöpp geci jelezte, milyen kiszolgálásban is volt része. Összenéztünk Helgával, és mindketten egyszerre nevettük el magunkat, majd csókoltuk meg a másikat. Éreztem a geci sós ízét, ami csak még jobban feltüzelte vágyamat. Éreztem Imi száját a derekamon, majd egyre lejjebb, míg forró lehellete a csiklómhoz nem ért. Felsóhajtottam az érintésétől, míg Helga a melleimet becézgette újfent. Éreztem, nem kell sok, az eddigi ingerek, és most ez a férfias száj. - Aaaaaah - kiáltottam, mikor Helga keze a csiklómhoz tévedt, és bekapcsolta a kis elemes játékszert. Csillagokat láttam, ahogy elöntött az orgazmus, egész testem feszültsége görcsösen távozott belőlem. Később Helga elmondta, hogy úgy sikoltoztam, mint akit nyúznak, de akkor csak a vérem dübörgését hallottam a fülemben.
Aztán a következő kép, hogy Imi és Helga franciáznak, én meg nézem őket, és hevesen maszturbálok a kis szerkezettel. A srác farka újra kőkeményen lengedezett, ahogy barátnőm szájába nyomta. Gondoltam, beszállok, és kicsit nyalogatom megint azokat az édes golyókat, de inkább odébb löktem, és a helyére ültem. Helga azonnal kapcsolt, és a korábbi szopását lucskos puncim nyalására változtatta. Még egyikünk se csinált ilyet, de éreztük, ez most teljesen természetes. Valahogy megfordultunk, én kerültem alulra, közben a kis játékszerrel izgattam Helga csiklóját, míg nyelven mélyen a hüvelyébe nyomtam, és áradó nedveit nyaltam. Hát ilyen puncit nyalni, villant át az agyamon, de nem sokáig töprenghettem, mert Imi arrébb löktema fejemet, és egy határozott mozdulattal behatolt.
Helga felvisított, ahogy a vastag, eres fasz tövig vágódott benne. Olyan közelről nézhettem ezt, amennyire még pornófilmben sem láttam. Kinyújtottam a nyelvem, és Helga csiklóját nyaltam, majd megúnva a homlokomnak csapódó golyókat, inkább azokat vettem kezelésbe, míg Helgát újra a kis vibrátorral izgattam. Észvesztő volt tapintani azt a faszt, ami a barátnőm keféli, és látni, hogy tűnik el benne, illetve a kis punci hogyan fogadja magába ezt az egészet. Láttam, ahogy tágult, ahogy folyt belőle a kéjnedv, és hallottam, ahogy minden egyes lökésnél cuppog. Ekkor Imi kikapta a farkát, és a számba tolta, így egyszerre kettejüket kóstolhattam meg. Lenyomta a torkomig, vmit mondott is közben, amit nem értettem, és amin Helga felnevetett, és már ki is húzta, és tolta vissza a vágyakozó punciba. És ez már Helgánaknis sok volt, ezen az estén először élveztette őt el vki. Belelihegett a puncimba, harapott, kiabált, csapkodott, remegett, míg Imi folyamatosan tolta neki, míg Helga el nem húzodott tőle.
Az ágaskodó faszt gyorsan bekaptam, hogy megtisztogassam, de Imi inkább hanyatt feküdt, jelezve, üljek bele. Abban a pillanatban föléguggoltam, megragadtam a farkát, és lassan ráereszkedtem. Éreztem, ahogy lüktet, hogy forró és hogy kőkemény. Megtámaszkodtam a térdén, és lassan, csípömmel körözve lovagolni kezdtem. Hihetetlenül kitöltött, minden centije maga volt a gyönyör. Imi a csiklómmal játszott, míg Helga a szájára nem ült, és csókolózni nem kezdett velem. Rettentő finom volt az egész, órákat el tudtam volna így tölteni, Imi azonban mást akart. Lementünk a tengerpartra, egymás mellé térdeltetett minket, és hol az egyikünket, hol a másikunkat dugta felváltva. Aztán Helga ült a farkára, és nemsokára ismét visítva élvezett. Ismét én következtem, és már majdnem elmentem, mikor Helga lépett elém, puncijábann a faszutánzattal. - Most én foglak elélveztetni - mondta, azzal lerángatott a farokról, térdre állított, és egy határozott mozdulattal belém nyomta ezt a műfaszt. Egészen más volt, sokkal keményebb, de nem volt meg benne a fasz lágysága. És hihetetlen élmény volt, hogy éppen a barátnőm kefél. Imi is gyorsan felmérte a helyzetet, elém állt, és a számba rakta a farkát. Hát ilyen az, ha két férfi kefél, villant át az agyamon, de abban a pillanatban meg is érkezett az orgazmus, rángatta, tépte a testemet, és míg Imi a fejem fogta, hogy tovább dughassa a számat, addig Helga a csípőmnél tartott, míg ő is el nem élvezett. Ekkor éreztem meg, hogy Imi farka az arcomba fröccsen, úgyhogy gyorsan bekaptam az üvöltő fiú kőkemény, vöröslő farkát. Nyomta a számba a gecijét, amely sós volt és rengeteg, de egyszerűen nem bírtam betelni vele.
Imi teljesen kitikkadva rogyott le, Helga azonban továbbra sem bírt magával. Hanyatt fordított, beigazította nekem a műfaszt, majd ráült, és hevesen lovagolni kezdett. Odahajolt Imihez, és szopni kezdte a lankadó faszt, míg újúlt erőre nem kapott. Ekkor engem felültetett egy sziklára, széttárta fáradt lábaim, és közé vezette Imit. A srácnak sem kellett több bíztatás, azonnal hevesen baszni kezdett, hogy a csillagokat láttam. Helga mögé állt, de nem láttam, mit csinál. Aztán megértettem. Bedugta magának a műfaszt, a másik végével pedig Imi seggét kezdte kúrni. Csak annyit éreztem az egészből, hogy ha lehet, még keményebb lett Imi farka, szinte teljesen szétfeszített, azt hittem, mindjárt szétrepedek, és akkor ez az egész átcsapott vmi borzasztó gyönyörbe, amitől légszomjam lett, és csak az izzadó, dolgozó fiút tudtam nézni csodálattal, hogy hogyan képes ennyire megdugni, ilyen teljességet adni. És közben a fülét, a nyakát Helga harapdálta, ő is teljes extázisban. Megragadta Imi farka tövét, hogy még segítsen neki az élvezésben, de akkor szeme kitágult, ajka szétnyílt, de hang nem jött ki rajta, mintha meglőtték volna. Aztán az van meg, hogy görcsösen ráng, és értelmetlen szavakat kiabálva kapaszkodik Imibe, akinek ez már sok, a mélyemre löki magát, érzem, ahogy a makkja a méhszájamnál lüktet, és még mielőtt szólhattam volna, hogy ne, már spriccel is. És ez bennem is elindított akkor valamit, még soha senki nem élvezett belém így, gumi nélkül, és a kétségbeesésem, hogy mi lesz most, átváltozott gyönyörré, ahogy a forró ragacsos sperma elöntötte a hüvelyemet. És meg kellett adnom magam ennek a gyönyörnek, és Imi szélles vállait ölelve, reszketve, görcsösen élveztem, talán ma este a leginkább.
Aztán valaki megcsókolt, nyalogatta a puncimat, majd erőtlenül leszúrtam Imit a felelőtlenségéért. Mikor elváltunk, még megbeszéltük, hogy másnap este is ott találkozunk, és ha ilyen csődörök, jöhetnek Imi barátai is. De ezt már máskor.
Előző részek
Hozzászólások
Pavlov ·
Túl tömör! Részletezni kellene jobban! És tagolni!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: