Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Dr. Stephen P. St.John: Sajnálom, hoyg nem tette egyér...
2024-03-27 20:43
lalityi9346: Várom nagyon a folytatást!
2024-03-26 17:27
kaliban: Hát ez q..va gyenge, a helyesí...
2024-03-24 15:19
golyó56: Tetszett. Folytatás?
2024-03-22 11:42
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Éjjeli visszhang

Péntek éjjel van. Már mindenki otthon alszik, vagy a tévé előtt ülve piheni ki a nap fáradalmait és boldogan gondol arra, hogy végre itt a hétvége.
Mindenhol sötétség, csak abban az egy üveg irodaházban világít a lámpa. Bár, ott is csak kettő. Ilyenkor éjjel, olyan kihalt ez az irodaház, a nyüzsgő nappalokhoz képest. Talán kissé rémisztő is.
A vállalat főnöke kényelmesen üldögél bőr karosszékében, az íróasztala mögött. Furcsa, tőle nem megszokott mozdulatokkal válogatja, nézegeti az előtte fekvő papírokat. Néha- néha lepillant a földszintre, és eszébe jut, mekkora szerencse, hogy annak idején az egész irodaházat üvegből csináltatta meg. Így kényelmesen ellátott mindenhová, kőfalak csak itt- ott akadályozták meg a dolgozók fürkészésében.
Egyszer csak a kihalt irodaház csendjét női tűsarkak léptei verték fel. Ahogy a tűsarkak tulajdonosa kecsesen haladt egyre feljebb lépcsőn, léptei visszaverődtek az üvegfalakról. A vállalatigazgató ajtaján kopogás hallatszott. Az igazgató nem nézett fel papírjai kémleléséből, csak ennyit mondott: - Szabad.
Miután e szó elhagyta a száját, alig észrevehetően egy kaján vigyor suhant át arcán.
- Jó estét Kellner úr! - A hang tulajdonosa egy gyönyörű, hosszú barna hajú, huszonéves, fiatal nő volt. Rövid fekete szoknyát, gombos, rövid ujjú, feszes, fehér blúzt, és fekete magassarkú cipőt viselt. Harisnya nem volt rajta.
- Jó estét! Kedves Tímea, már annyiszor kértem, hogy a keresztnevemen szólítson!
- Rendben, Attila.
- Megtenné, hogy nyitva hagyja az ajtót? Nagyon meleg van, és a légkondi is elromlott. - Tímea óvatosan kinyitotta az ajtót, majd Attila íróasztalához sétált.
- Nagyra értékelem, hogy hajlandó volt éjszakába nyúlóan itt maradni túlórázni. Arra gondoltam, még egy pár ilyen kedvesség öntől, és előléptetem osztályvezetővé.
- Ezt komolyan mondja? El se tudja képzelni mennyire örülök!
- Megtenné, hogy a konferenciaasztalról lepakolja az ottmaradt dossziékat?
- Hogyne.
- Én addig becsukom az ajtót. - Attila szép lassan az ajtóhoz sétált, becsukta, majd kártyáját észrevétlenül becsúsztatta az önműködő zárba. A kártya miatt, csakis Attila tudta nyitni- zárni irodája ajtaját.

Attila a konferenciaasztalhoz sétált, és megállt szorosan Tímea mögött. Jobb kezét Tímea derekára tette, aki, kissé összerándult, elvégre nem számított erre az érintésre. Attila Tímea fülébe susogta:
- Kezdhetné mondjuk most az előléptetéséhez vezető kedvességeket...
Tímea rémülten szembefordult Attilával és hátrálni kezdett. Majd hirtelen ötlettől vezérelve elrohant Attila mellett, aki egy gyors mozdulattal magához rántotta és nem engedte el.
- Hiába rohan az ajtóhoz.

Tímea kiverekedte magát a szorításból és az ajtóhoz szaladt. Kétségbeesetten rázta a kilincset, ütötte, verte, de nem használt.
- Mint mondtam, hiába. Kedves Tímea, az ajtó zárva, és csakis én tudom kinyitni.
- Kérem... kérem nyissa ki!
- Nem tehetem. Ha túl akar lenni rajta, engedelmeskedjen. Jöjjön ide.
Tímea segítségért kiáltozott.
- Sajnálom. Egyrészt az üveg hangszigetelt. Másrészt senki nincs itt, a biztonsági őr is szabadságon van.
- De... de a kamera!
- A kamerát kikapcsoltattam. Csak mi vagyunk az épületben. Remélem nincs ellenére, ha velem kell töltenie az estéjét.
- Könyörgöm, engedjen el...
- Nem! Jöjjön ide!
Miután Tímea látta, hogy nincs esély a szabadulásra, lassú léptekkel közelíteni kezdett Attila felé.
- Jól van. Remek. Legyen csak ilyen engedelmes.

Attila magához húzta Tímeát. Mellkasuk, csípőjük, combjuk összeért. Attila Tímea fenekét simogatta, alulról benyúlt szoknyája alá, és lassú mozdulatokkal félrehúzta a nő tangáját. Szeméremdombját érintette, majd benyúlt a nő pinájába, kihúzta ujjait és lenyalogatta az ujján maradt nedveket. Kissé eltolta magától Tímeát és blúzán keresztül simogatta melleit, majd egy mozdulattal széttépte a blúzt a gomboknál. Levette a szétszakadt blúzt róla és csodálni kezdte a csipkés melltartóba bújtatott melleket. Megfogta a lányt és felültette a konferenciaasztalra. Lábait széttárta, Attila pedig csak beállt a két női comb közé. Attila teljesen levetkőzött, ott állt meztelenül Tímea előtt úgy, hogy ha most bárki belépne az épületbe, azonnal észrevenné mi folyik az irodában , hisz átlátna az üvegfalakon. De Attila tudta, hogy ez nem következhet be.

Benyúlt a lány szoknyája alá és egy mozdulattal letépte róla tangáját. Tímeán már csak egy szoknya és egy melltartó maradt. Attila behajtotta fejét a nő szoknyája alá és belenyalt kéjbarlangjában. A nő sikított, bár tudta, semmi értelme. Attila lázasan nyalta Tímeát, aki egy idő után megfeledkezett a jelen kínjairól és átadta magát az Attila nyelve okozott gyönyör kínjának. Hangosan kiáltozott orgazmusa közben. Miután elment Attila felnézett rá és azt mondta:
- Élvezted igaz? Ne haragudj, de nem bírom abbahagyni.
Folytatta Tímea kielégítését. Csak nyalta Tímeát, egyre beljebb hatolt nyelvével, majd egyenként dugta be ujjait Tímea pinájába. Már négy ujjal kényeztette és közben folyamatosan nyalta , amikor Tímea másodszor is elment, az előbbieknél hangosabb, üvőltő kiáltások kíséretében.
Attila megfogta Tímea kezét és faszához vezette. A lány érezte, hogy az kőkemény, és tudta mi következik most.
- Tedd szét a lábait és támaszkodj meg hátul, cica! Úgy megduglak, hogy sosem felejted el ezt az élményt!
- Ne, Attila, kérem ne tegye! Ne tegye. . .
- Mert az előbb is annyit szenvedtél, nem igaz?
- De. .
- Tedd szét a lábaid és sikítozz még hangosabban, mint az előbb!
Attila szétkapcsolta Tímea melltartóját és eldobta.
- A szoknya még rajtad maradhat. Ne izgulj, a következő menetnél leveheted.
Attila Tímea bejáratához igazította faszát és egy mozdulattal belökte a síkos pinába.

Élvezettel nézte, hogy lengedeznek a lökések miatt a nő mellei. Elképesztő látvány volt. Csak lökte, ki- be húzta, óriási mozdulatokkal dugta a lányt, aki megint nem bírta türtőztetni magát. Ordított, visított, kiabált, sikított. Óriási orgazmusa volt, és amint végetért Attila belelövellte tetemes adagnyi spermáját.
- Na, most is annyira kínlódtál, mi?
Attila levette Tímea szoknyáját, és elnézte a lány meztelen testét.
- Gyere és térdelj le elém.
- Nem.
- Tessék?
- Nem!
Attila megfogta Tímeát, levette az asztaltól és lelökte a földre. A lány feltápászkodott és letérdelt Attila elé.
- Jó kislány. És most… tudod mi a dolgod.
Tímea kinyitotta száját és bekapta Attila faszát. Csak szopta és szopta, teljesen belemerült. Nyalogatta a makkot, közben fogdosta a heréket, végig puszilgatta a kemény faszt, majd újra bekapta. Hosszú időn keresztül csak szopta, és talán nem is tudta mi történik vele, hol van, mit csinál, kinek csinálja. Egyszerűen hatalmába kerítette a szex. Attila sem bírta már sokáig. Tímea szájába lövellte spermáját. A lány engedelmesen nyelte a meleg váladékot. Nem bírta egyszerre lenyelni. Kifolyt a száján és lecsurgott a mellére. Attila felállította a lányt és elkente a mellén folydogáló váladékot. A lány már nem tudta mit érez. Félt is, de közben jól is esett neki, ahogy a férfi lassú mozdulatokkal simogatja mellét és keni el rajta az ondót.
- És most mássz vissza az asztalra.
- Dehát...
- Nincs dehát. Mássz vissza!
És a lány engedelmeskedett.

FOLYT. KÖV.
Hozzászólások
További hozzászólások »
justafew ·
Tartsatok betegesnek, de szerintem minden lány életében minimum egyszer erre vágyik. :smile:

dstella ·
Először is, ha a főnököm benyomulna a kulcsfordítgatós trükkel, úgy nekivágnám az első széket, ami a kezem ügyébe kerül, mint a huzat. Elegendő is lenne, mivel van, vagy 50 kiló.

Másodszor, hol van itt az erőszak?
Ez a Tímea teljesen rá volt izgulva a főnökére, meg a rosszalkodásra. A példa szerint legalábbis többször, frenetikusan élvezett. (ugye, kedves szerző?)
:heart_eyes:

Aztán hazafelé, a főnöki audiban megbeszélik, hogy holnap a nővéres fejezetet játszák majd el. Szóval nincs ezzel a sztorival semmi gond.

Mellesleg nem is olyan rég volt itt valami fordítás egy bankrablós orgiáról, ott persze tapsoltak a mindenki előtt berakomra. Akkor most hogy is van ez?
Nickyyy ·
De Tímea nem akarta azt a pasit. Nem tudom hol láttad te ennek az ellenkezőjét. Nekem az jött le, a "Tímea segítségért kiáltozott." és hasonló mondatokból. Az szerintem is a szerző hibája, hogy a lány elélvez attól ha megerőszakolják.
A bankrablósnál viszont éppen hogy felizgatta a csajt a helyzet, és ő kezdett a bankrablókkal.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: