Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Egymásnak rendelve 9. rész

- Ó, tehát nem érhetek hozzá? És ezt mégis hogy tervezted megakadályozni? Hiszen itt vagytok mindketten megbilincselve... - mondta gúnyosan Alex.

Megindult felém, mire én elkezdten komolyan pánikba esni. Mégis mit akar csinálni ez az őrült?
Mikor elég közel ért Emily a lábával hasba rúgta. Alex ordított fájdalmában, majd a farmerja zsebéből elő rántott még egy bilincset, amivel összebilincselte Emily lábait is. Felém közelített és benyúlt a pólóm. Én sikoltozással jeleztem nem tetszésemet.

- Fogd már be a szádat! - ordított rám Alex.

- Hanyd őt békén te rohadék! - Emily is ordított mellőlem.

- Na ebből elég! Ez így nem lesz jó. - mondta Alex majd kisétált a szobából, de éreztem hogy még nincs vége annak amit elkezdett és nagyon féltem. Tudtam hogy számomra nem lesz jó vége.

Könnyekkel teli szemekkel fordultam Emily felé.

- Emily... ugye nem... ugye nem fog megerőszakolni? Ráadásul a szemed láttára?

Neki is könnyes volt a szeme és csak ennyit felelt:

-  Nem tudom.

Alex berúgta a szoba ajtaját és az egyik kezében olló volt a másikban pedig egy szigetelőszalag. Levágott egy darabot a szalagból és Emily felé közelített. Emily jobbra-balra rángatta a fejét, azért hogy Alex ne tudja a szájára helyezni a szalagot, azonban hiába erőlködött, Alex akkor is rátette. Emily sikoltozott, de a szájára helyezett szigetelőszalagtól alig lehetett hallani. Alex felém közelített és ismét elővette az ollót.

- Ne érj hozzám! - ordítottam.

Alex úgy tett, mintha meg sem hallotta volna. Az ollóval szétvágta középen a pólómat, majd elkezdte markolászni a melleimet és kajánul mosolygott.

- Hagyd abba! - ordítottam ismét.

- Fogd be a pofád, különben te is kaphatsz egy szigetelőszalagot a kis szádra!

Emilynek mellettem már a könnyei potyogtak. Ő már biztosra tudta mi fog következni.

A biztonság kedvéért Alex nekem is betapasztotta a számat, majd elkezdte szopogatni a bal mellem. Egyáltalán nem esett jól. Durva volt. Inkább fájdalmas volt, mint élvezetes. Elkezdte kigombolni a nadrágom, de én is rugdalózni kezdtem. Számított rá, ezért kivédte a rúgásomat és erősen lefogta a lábaimat. Lerángatta rólam a nadrágom, aztán a bugyimtól is megszabadított. Mutatóujját erősen és hirtelen betolta a hüvelyembe, mire én fájdalmamban egy hatalmasat ordítottam. Durván mozgatta bennem mutatóujját, én a fájdalomtól moccanni sem tudtam. Már két ujja mozgott bennem vadul és kíméletlenül. A könnyeim már potyogtak mikor végre kiszedte belőlem hosszú ujjait, én pedig fellélegztem. Mikor Alexre felé néztem megdermedtem a látványtól. Alex ujjain vér volt. Az én vérem...

- Tehát szűz vagy. Nagyszerű! Imádom a szűzeket! - mondta majd mindkét ujját bekapta és lenyalta róla a vért.

Én ekkor már zokogtam és mellettem Emily is. Alex kicsatolta a nadrágját, lerángatta magáról és ledobta a földre. Ugyanezt tette a boxerével is. Nagy farkát látva remegni kezdtem. Az előbb csak az ujját tolta belém és már abba a fájdalomba is azt hittem belehalok... De nem is tudtam folytatni a gondolatmenetemet, mert Alex cerkája már készen létben volt és kíméletlenül vágta belém hatalmas farkát. Fájdalmamban egy hatalmasat ordítottam és megállíthatatlanul potyogtak a könnyeim. Megakartam halni. Azt gondoltam talán jobb lenne ha itt és most meghalnék. Hihetetlenül megalázva éreztem magam. Nem elég, hogy ez a szemétláda éppen megerőszakol, de még Emily is látja. A hüvelyem elképesztően fájt és feszült, de Alex mit sem törődött a zokogásommal, csak kíméletlenül és durván mozgott bennem. Úgy éreztem, hogy hüvelyem szinte szétreped a fájdalomtól. Ekkor Alex gyorsabbra vette a tempót és már elviselhetetlen volt a fájdalom, nem tudtam nást csak minden erőmmel ordítani. És még tetejében nem csak a hüvelyem fájt, de a karom is, hiszen megvolt bilincselve és nagyon zsibbadt már. És Alex a lábaimat is piszok erősen szorította. Pedig kár volt már lefognia. Semennyi erő nem maradt bennem. Egy idő után már szinte magamon kívül voltam. Elfáradtam. A hüvelyem már nem fájt olyan piszkosul. Már szinte nem is éreztem, ahogy erőszakolóm durván mozog bennem. Az utolsó emlékem, hogy Alex végre kihúzódik belőlem és az izmaim végre ellazulnak. Alex a lepedőre élvez. De a lepedőn nem csak Alex ondója volt, hanem vér is. Az én vérem. A jele annak, hogy ez valóban megtörtént. Sosem gondoltam volna, hogy ilyen brutális módon fogom elveszteni a szüzességem. Ezután pedig minden elsötétült.
Előző részek
Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: