Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Egymásnak rendelve 8. rész

- Doktor, mégis mi történt itt? - kérdeztem ijedten.

Odaszaladtam Jeremyhez és letéptem a szájáról a szigetelőszalagot.

- Áu! Ez rohadtul fájt! - ordította.

- Sajnálom! De mi történt itt? És hol van Emily tanárnő? - kérdeztem miközben próbáltam kicsomózni a kötelet, amivel a keze hátra volt kötve.

- Emily ex-pasija csinálta. Egyszer csak megjelent és elkezdett üvöltözni Emilyvel, majd kiakarta rángatni a betegágyból, de Emily próbált ellenállni. Én hallva a furcsa zajokat kijöttem megnézni mi folyik itt, mire a pasas engem is elkezdett lökdösni és nagyon csúnyán beszélt. Emily próbálta csillapítani, mire a csávó pofonvágta. Egy hatalmas pofont adott neki a nagy tenyerével, szegény Emily biztosan csillagokat látott. A lány az ágyra esett nekem is bevert egyet majd pedig a székhez kötözött. Elrángatta magával Emilyt. Ez nem rég történt, ha pár perccel előbb jössz még kaphattál volna a pasastól egy taslát.

- Azt mondja nem rég történt? Akkor nem járhatnak még messze. - mondtam majd amilyen gyorsan csak tudtam elkezdtem futni. Le a lépcsőn, át a folyosón, egészen az iskola bejáratáig. Kimentem az iskola elé és akkor megláttam egy nagy fekete autót. Egy nagy, izmos pasas pont akkor taszigálta be Emilyt a feketekocsiba. Elkezdtem futni feléjük. Emily észrevett és lkezdte a fejét rázni, jelezve hogy ne menjek közelebb. Én azonban nem fogadtam szót, feléjük igyekeztem. A pasi is észrevett és meg is szólalt:

- Héj! Hozzátok azt is! - kiáltotta el magát mire 3 pasi szállt ki a fekete kocsiból. Egyiküknél egy fehér kendő volt. Két férfi erősen megragadott, elkezdtem kapálózni, próbáltam kiszabadulni az erős szorításukból. Mikor épp segítsért akartam kiáltani a harmadik férfi a szám elé helyezte a hófehér kendőt. Valószínűleg altató vagy valamilyen kábítószer lehetett amit a szám elé tett,mert azonnal erőtlenné vált a testem, a látásom elhomályosult és hirtelen minden elsötétült. Az utolsó dolog, amire emlékszem az Emily sikoltása.

Pár óra múlva kezdtem ébredezni. Emlékeztem mi történt, ezért nem mertem kinyitni a szemeimet. Fogalmam sem volt, hogy hol vagyok. Féltem megtudni hol vagyok. Nem mertem kinyitni a szemem. A kezeim nagyon zsibbadtak és olyan fura pózban voltak. Aztán ráeszméltem hogy... a kezeim megvannak bilincselve! A felismerésre hirtelen kinyitottam a szemeimet. Egy ágyon feküdtem és a kezeim valóban megvoltak bilincselve. Körülnéztem. Egy sima hálószobában voltam. Nem olyan nagy, szép és modern hálószobában, hanem egy nagyon egyszerű, átlagos hálószoba volt. Egy ágy, amin most feküdtem, az ágy mellett egy éjjeliszekrény és baloldalon pedig egy ruhásszekrény. Elkezdtem mocorogni és éreztem, hogy hozzáérek valakihez. Hirtelen elfordítottam a fejem és megláttam magam mellett Emilyt. Ugyanígy megvolt bilincsilve, mint én. Ő még nem tért magához. Kár. Lenne jó pár kérdésem hozzá. Ekkor hirtelen kinyitotta az ajtót az egyik pasi, aki lefogott amikkr elraboltak minket.

- Ébresztő! - ordította.

Csúnyán néztem rá és szerettem volna jól tökönrúgni.

- Ejj, de morcosak vagyunk! Mégis miért? Jó dolgod lesz itt!

- Egyáltalán nem terveztem maradni! - mondtam erélyesen.

- Azt majd a főnök eldönti kiscica. - mondta majd megnyalta alsó ajkát.

- Undorító patkányok! - kiabáltam.

- Nana, vigyázz a szádra kisbogaram! Különben csúnyán megbánod. A kis barátnőd nem tért magához?

- Nem. - feleltem flegmán.

- Értem. Később még benézek. Ne rosszalkodj! - mondta és egy undorító perverz vigyorra húzodott a szája.

- Mocskos perverz állat. - suttogtam miután becsukta maga mögött az ajtót.

Emily ébredezni kezdett. Elkezdte mozgatni a testrészeit, majd kinyitotta a szemét.

- Hol vagyok? - kérdezte.

- Fogalmam sincs hol vagyunk. - feleltem.

- Kate! Miért jöttél utánam?

- Hogy megmentselek!

- De így magadat is veszélybe sodortad! - kiabált rám.

- Inkább szenvedjek veled, mint ahogy aggódjam mi van tesznek veled. - mondtam nyugodt hangon.

Emily sóhajtott egyet.

- Az exed egy beteg állat. Hogy tudtál egy ilyen faszival járni? - kérdeztem kiakadva.

- Ez hosszú történet.

- Hát most van bőven időnk.

- Oké. Tudod, nekem nincsenek szüleim. Kisebb koromban meghaltak egy autóbalesetben. Árván maradtam és a nagynéném befogadott. Ő nevelt fel. Próbált mindig a jóra tanítani én pedig szófogadó kislány voltam. Mikor idősebb lettem kb 16 év körül a néném kérdezgette, hogy mi van a fiúkkal. Mindig azt mondtam, hogy semmi. Azonban ez nem volt igaz. Sok fiú udvarolt, de engem a lányok érdekeltek. Ezt azonban nem tudta senki. Egy kis faluban éltünk és tudod milyen egy falu. Mindenki ismer mindenkit, mindenki ujjal mutogat a másikra, mennek a pletykák. Mikor megismerkedtem Alex-el egy kedves fiúnak tűnt, de ez csak a látszat volt. Én pedig bedőltem neki. Azt gondoltam rendben, megpróbálom egy fiúval, hátha jó lesz. Elkezdtünk járni és minden remekül ment egy dolgot kivéve: a szexet. Nem vonzott a teste, nem élveztem vele a szexet, sokszor az ő kedvéért csináltam, én egy kicsit sem élveztem. Ő is észrevette, hogy valami nem stimmel. Én pedig elmondtam neki, hogy a lányok vonzanak. Ő azt mondta nem tudná elviselni, ha megcsalnám, főleg egy nővel, mert sértené a büszkeségét. Ekkor görcsösen akarta az élvezésem szex közben, nem értette meg, hogy nem megy. Mivel így erőlködött én egyre inkább nem akartam szexelni vele. Elkezdett megcsalni, inni, szerencsejátékozni és minden rosszba belekerült. Egyre erőszakosabb volt velem. Megütött többször is és megerőszakolt...
Mikor sikerült elszöknöm tőle megfogadtam hogy megpróbálom elfeledni a borzalmas múltamat és új életet kezdek. Reméltem, hogy soha többet nem találkozom ezzel a fickóval. És elkezdtem önvédelmet tanulni, hátha megtudom magam védeni vele szemben. És elkezdtem itt tanítani a katonaságon. Aztán beléptél az életembe. A legjobb dolog az életemben te vagy Kate. Mior a vonaton találkoztunk már akkor nagyon szimpatikus voltál. A bálon pedig tudtam, hogy te vagy az, akit eddig kerestem.

Az utolsó pár szónál nem bírtam tovább. Könnyezni kezdtem és megcsókoltam Emilyt. Minden iránta érzett érzelmem benne volt ebben a csókban. Most már biztos voltam benne: tényleg szerelmesek vagyunk egymásba. És nem hagyom, hogy ez a vadállat újra bánsta. Ekkor kinyitódott az ajtó és belépett rajta Alex, Emily ex pasija.

- Ó, nahát! Látom Emily végre megtaláltad amit kerestél. Egy lányt.

- Így van, megtaláltam! Szeretem őt és nem hagyom egy ujjal is hozzáérj! - ordította Emily.

Erre Alex hangosan felröhögött és perverz mosolyra húzta a száját...
Előző részek
Hozzászólások
zsolt1121 ·
Szia folytatás mikora várható ?

Sharon ·
Szia! Az a helyzet, hogy egy kis technikai probléma akadt, hiába kattintok egy csomószor a beküldés gombra nem akarja beküldeni, de itt eltudod olvasni:

http://egymasnakrendelve.blogspot.com/?m=1

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: