Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Egyik legjobb baklövésem

Szilveszter volt. Nagy buli. Az összes ismerős és barát egy helyen, nem kevés alkohollal. Én már körülbelül 10 órára kiütöttem magam... Ebben szerepet játszott az a pár pohár vodkago, néhány vadász, sör, és gyümölcsvodka...Amire emlékszem, hogy a legjobb barátnőm bent bulizott a házba, míg én a barátjával Petivel kint az udvaron beszélgettem az élet nagy dolgairól. Addigra már nem voltam 100%osan az alkohol hatása alatt, de még a józanságtól is távol álltam. Peti viszont egy kortyot sem ivott. Nagyon jól elbeszélgettünk. Egyszer csak feltápászkodtam a padról, és támolyogni kezdtem a ház felé.
- Hová mész? - kérdezte Peti értetlen arccal.
- WC-re... nem érzem jól magam... nem kellett volna ennyit innom.
- Ugyan, mindenkivel előfordul... Bekísérlek... nem nézel ki valami jól...
- Kösz - ez kicsit rosszul esett... nem szeretem, ha ennyire szétesve lát engem valaki, de Peti csak mosolygott. Mellém lépett átkarolt, és én szinte teljes súlyommal ránehezedve belekapaszkodtam. Mikor beértünk a mosdóba, leültem a WC kagyló mellé, gondolván hogy sokáig ott leszek... Peti pedig nem mozdult mellőlem.
- Vegyél nagy levegőt, attól jobb lesz. De nyugi, ha kijön belőled az sem baj, jobban leszel nyugi... mély levegő… - nem igazán értettem h miért ilyen kedves velem. Eddig is jóban voltunk, de soha nem gondoltam többre, mint barátság, hisz a legjobb barátnőmmel van.
- Azt hiszem jobb egy kicsit... téves riasztás volt - Megpróbáltam egy mosolyt erőltetni az arcomra. - Bár inkább most nem mennék vissza a buliba, hanem aludnék egy órácskát.
- Jól van. Egyedül az én szobámba nincs senki. Oda ledőlhetsz egy kicsit. - Belém karolt megint, és úgy segített a szobájához. Én megint szédültem egy kicsit, és csukott szemmel hagytam h ráfektessen az ágyra... Jó volt kicsit feküdni. Hallottam h elindul az ajtó felé.
- Ne menj el, kérlek... Nincs valami jó kedvem. Itt maradnál? Beszélgessünk - hallatszott a hangomon a keserűség, és kétségbeesés. Nem akartam, hogy egyedül legyek.
- Hát jól van. Nagyon nem sietek sehová - hallottam a hangján hogy mosolyog. A szemem még mindig nem nyitottam ki. Vagy fél óráig beszélgettünk, szomorú vagy épp vidám dolgokról. Belőlem kitört minden, és azon kaptam magam h a nyakába borulva mindent elmondtam neki ami bántott.

- Mi lenne, ha ennyi sírás után pihennél kicsit? - mondta, és visszafektetett az ágyra. Azonban nem engedett el, hanem megcsókolt. Nem az a gyengéd csók volt. Inkább az a követelőző smárolás. Lehet hogy másoknak ez nem jön be, de én ettől teljesen felizgultam. Miközben csókolt, simogatott...
- Most legszívesebben kinyalnálak-mondta, de közbe egy pillanatig sem hagyta abba a simogatást. Benyúlt a pólóm alá, és a melleimet simogatta...
- Akkor gyere - válaszoltam, bár tudtam, hogy hülyeség, hisz nem lett volna szabad. De egy perc sem kellett és mind ketten meztelenek voltunk. Elállt a lélegzetem mikor végignéztem rajta. Izmos volt, nagyon szexi. Megcsókolt, majd a nyakam és a melleim kezdte csókolgatni. Mellbimbóim kényeztette, majd meg sem állt a puncimig. A nyelvével izgatta a csiklóm, amitől majdnem elmentem. Aztán ujjazással folytatta, nagyon jól csinálta, és meglepetésemre a fenekemet sem hagyta ki. Ott még soha nem ujjaztak, de nagyon tetszett. Én végig simogattam, vagy ha épp nem nyalt, akkor csókoltam.

Majd mikor már láttam, hogy ő is élvezné a dolgot. átvettem az irányítást. A hátára fektettem, és szenvedélyesen megcsókoltam, majd lejjebb csúsztam és meredező férfiasságát vettem kezelésbe. Még soha nem láttam akkora péniszt. Simogattam, kicsit játszadoztam a golyóival, majd a számba vettem a méretes faszt. Ő erre hálás nyögéssel válaszolt. Szinte bele se fért a számba.Szopni kezdtem,amit nagyon élvezett. Nem kellett volna neki sok, és elélvezett volna, de nem akarta hogy ilyen hamar vége legyen a dolognak. Hanyatt fektetett engem, és csókolt ahol csak ért. Aztán mikor már én sem bírtam tovább, magamra húztam, magamhoz szorítottam amennyire csak tudtam, és ő belém hatolt. Mennyei érzés volt! Először lassan majd pedig egyre gyorsabban mozgott bennem... nem kellett sok egyikünknek sem az orgazmusig. Peti a hasamra élvezett, majd rám feküdt. Én még csak a levegőt kapkodtam...
- Ígérd meg, hogy ezt soha senki nem tudja meg!- most hangzott a félelem a hangjába. Hisz most csalta meg a barátnőjét.
- Ígérem - mást nem tudtam kinyögni.
Összeszedtünk magunkat, majd mentünk tovább bulizni a többiekkel.

Azóta még egyszer voltunk együtt...
Hozzászólások
További hozzászólások »
Hennci ·
Jó kis sztori, valóságon alapul?

mani13 ·
Igen... ez egy megtörtént eset... :hushed: :wink:

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: