Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Egyetlen éjszaka

Sose voltam vékony, de sokan szeretnek így, ahogy vagyok. Elég nagy formás melleim vannak, melyhez társul egy nem kis fenék is, a férfiaknak ezzel sem volt soha problémája, sőt, ha azt mondom, hogy hamarabb találtam férfit magamnak, mint bármelyik barátnőm, aki vékonyabb, azzal sem hazudok. Na de a lényeg. 23 éves fiatal lány vagyok, egyedül élek, nincs senkim. Van egy nagyon csúnya játékom, amit akkor játszok, amikor már nagyon hiányzik a szex. Erre mindig volt, és mindig lesz partnerem. Amellett, hogy a tortenetek.hu –t olvasom, szeretem, hogyha egy férfi szép dolgokat ír nekem. A történetem ott kezdődik, hogy igencsak volt már bajom, az egyedüllét, nem volt időm a férfiakra, stb. A mindennapi rutin, semmi erotika, vágy, szenvedély, csak a magányos esték, mikor történeteket olvasok, és próbálom átélni az olvasottakat.

Rám írt az interneten, egy régi ismerősöm, hogy hogylétem felöl, érdeklődjön. Sose voltam közömbös irányába, de ezt nem kell tudnia, belementem a beszélgetésbe, ez egy szombati nap volt, délután írt rám, és felajánlott egy találkozást estére, meglátogat, hogyha nem bánom. Természetesen nem bántam, hisz mint embert is kedvelem őt. Az estém nagyobb része készülődéssel telt. Aztán eljött a megbeszélt 11 óra. Nagyon vártam, hogy újra lássam, de nem tudtam mire számítsak. Mikor megjött teával kínáltam, és folytattuk a beszélgetést.

Egy idő után, a szex lett a téma, ahogy ez lenni szokott, nő és férfi között, főleg ha én vagyok a nő. Láttam valami huncut csillogást a szemében, de nem tulajdonítottam nagy jelentőséget neki. Nem gondoltam, hogy bármilyen erotikus gondolata lehet irányomba, hisz sosem jelezte felém.

Kibontottam egy üveg bort magamnak, mert már kezdtem kicsit személyesnek érezni a témát, de nem akartam alulmaradni. Női hiúság. Aztán egyszer csak megcsókolt.

A csókja mézédes volt, az ajkai puhák, a szemei szikráztak, a kezei táncot jártak. Nagyon régen éreztem olyat előtte. Minden porcikám reszketett, a szívem majd kiugrott a helyéről, és csak átadtam magam az érzésnek.

Nem tudom mennyi idő telt el, nekem óráknak tűnt, mire ledöntött a kanapén, belecsókolt a nyakamba, és éreztem nincs visszaút. Amit elkezdtünk, be kell fejezni. Valahol az eszem egyik kis zugában tudtam őrültség, és nem helyes, amit csinálok. De ezt az érzést hamar elnyomta, a vágy, a szenvedély, mely levett a lábamról, mikor megcsókolt.
Olyan gyengéden ért hozzám, nem követelőzött, nem volt durva, figyelte testem jelzéseit. Szépen lassan lekerült rólam a felső, eljátszadozott a mellemmel, finoman masszírozta őket, kaján mosollyal nézett rám, mikor nyelvét is használatba vette. Finoman benedvesítette, az amúgy már percek óta álló mellbimbómat, először az egyiket, aztán a másikat. Közben simogatott, ahol ért, ujjai puhán siklottak a bőrömön, és hiányérzetet hagytak csak maguk után. Mikor látta a szememben, hogy már én is csak azt akarom, lejjebb indult felfedezőútra, a köldökömnél elidőzött még egy kicsit, de szerencsére nem sokat. Levette rólam a nadrágot, és láttam a szemében, hogy mar semmi nem érdekli, és ha nem akarná, hogy nagyon jó legyen, akkor rögtön magáévá tenne. De ehelyett, elkezdett bugyin keresztül simogatni, végig egymás szemébe néztünk, nem tudtam levenni a szemem róla, ahogy minden érzés kiült az arcára, ahogy láttam, ahogy szikrázik a vágy benne. Aztán egyszer csak leszakította a bugyim, és végre érezhettem nyelvét a nagyon nedves puncimon. Egy apró orgazmus futott végig a testemen, és elvesztettem a kontrollt. Csak az érdekelt, hogy az övé legyek, izmos testét magamhoz szorítsam, és ne engedjem el. Pár percig csak a puncimmal volt elfoglalva, mikor már nagyon mást vártam felhúztam magamhoz, megcsókoltam, és elkezdtem vetkőztetni. Jól emlékeztem, gyönyörűen kisportolt teste van. Végig simítottam a mellkasát, miután egy sóhaj hagyta el gyönyörű, puha ajkait. Tudtam mit kell tennem, hogy neki is jó legyen. Kigomboltam a nadrágját, és meglepődve konstatáltam, hogy nagyon nagy mérettel rendelkezik, vagyis számomra naggyal. De ő nem hagyta, hogy szájjal örömet szerezzek neki, felhúzott magához, megcsókolt, hanyatt döntött, és így újra ő került felülre. Már teljesen ki volt száradva a szám, a torkom, de semmi nem érdekelt. Vártam milyen lesz, mikor belém hatol. Féltem is egy kicsit, hogy fájni fog, de volt annyi nedvem, hogy ne fájjon. Nagyon finoman csinált mindent, lassan csinálta, hogy ne okozzon fájdalmat. Körmeimet a hátába mélyesztettem, mikor tövig került belém. Az érzés leírhatatlan, teljesen kitöltött, kicsit fájt, de eltörpült az izgalom mellett. Lassan elkezdett mozogni, és éreztem hamarosan a csúcsra jutok, elvesztem az önkontrollt teljesen, és sikítva élvezek el. Látta rajtam, hogy nemsoká elérem az orgazmust, így kicsit gyorsabb tempóra kapcsolt. Minden lökéssel közelebb taszított az orgazmushoz. Már csak pár lökés kellett.

Hangosan sikítva élveztem el. Ő addig tövig tolta belém, és élvezte hüvelyem összehúzódását. Pár percig így pihentünk. Mikor kinyitottam a szemem, ő engem nézett, tudtam még nincs vége, de nem is akartam, hogy vége legyen. Újra elkezdett mozogni bennem, és az érzés ugyanolyan intenzív volt, mint az elején. Finoman csinált mindent, csak úgy szikrázott a levegő körülöttünk. Éreztem, ahogy az orgazmus előjeleit produkálja, és tudtam nehéz neki az önmegtartóztatás, ezért megkértem, hogy a számba évezzen. Feltérdelt az arcomhoz, tudtam a dolgom, rögtön bekaptam, és megízleltem gyönyörű farkát. Nagyon finom, és nagy volt, nem is fért be a számba az egész.
Percekig szájjal okoztam örömet neki, mikor lefejtette kezeim róla, kézbe vette az irányítást, és egy nagyot élvezett rám, kinyújtottam a nyelvem is, tudtam, élvezi a piercingem látványát. Lenyaltam az összes ondót, amit kilövellt magából. Egymás mellé feküdtünk, ő átölelt, én hozzábújtam, és tudtuk mindketten, ez volt az első és az utolsó alkalom. Fájt elindulnia, nekem pedig fájt a tudat, hogy mennie kell.

Csak feküdtünk egymás mellett, szótlanul, míg nem, megcsókolt, és elkezdett öltözni.

Hirtelen nagyon szomorú lettem, kérlelő szemekkel néztem rá, de tudtam hatástalan. Hagytam elmenni, míg nem másnap egy üzenet várt reggel.
Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: