Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Egyetlen éjszaka 2.

Természetesen mire elérkezhetett volna a második alkalom, már túl sok ember tudott az új kalandomról. Meg hát arról is, hogy nem csak ő van jelenleg. Az első alkalom után mindennap beszéltünk. Mindennap írt, vagy én írtam neki. Négy napig bírtuk, mire már mindketten az újratalálkozás örömét akartuk. Nagy nehezen sikerült leegyeztetni, és tudtam, nem csak én akarom újra érezni, újra átadni magam az élvezetnek, hiszen ha csak én akarnám, nem írt, nem válaszolt volna. Szerda volt, szabadnapot kértem a munkahelyemen, mert úgy éreztem nem tudok koncentrálni a munkámra, szüntelenül az első alkalom képei lebegtek a szemeim előtt. Az arca, a nyaka, a puha bőre, a szeme csillogása. Ráz a hideg, ha eszembe jut, és más érzéseket is elindít bennem. Egész nap nem találtam a helyem, ezért csak tébláboltam mindenhol. Elmentem vásárolni, de az sem kötött le, ideges is voltam, hogy vajon eljön-e újra. Délután úgy döntöttem, a legjobb figyelem elterelés, ha bekapcsolok valami zenét, és beülök egy kád forró, illatos vízbe.

Kinyitottam a csapot, míg megtelt a kád, és kókusz illatú lett a víz, levetkőztem, majd beleültem. Először perzselte a bőröm a forró víz, aztán jóleső bizsergés vette át a helyét. Csak feküdtem a kókusz vízbe, és észre sem vettem, hogy már magamat simogatom, és az első alkalmat élem újra. Finoman, lassan értem magamhoz, először a melleimmel játszottam el, azután lejjebb siklott a kezem. Éreztem, hogy nagyon nedves vagyok, finoman bedugtam két ujjam, hirtelen egy kis orgazmus futott végig a testemen. Sosem gondoltam volna, hogy ilyen intenzív érzést adhat a maszturbáció is, nyilván sokat számít, mi jár közben a fejemben. Tovább simogattam magam, míg bal kezem a melleimmel játszott, jobb kezemmel puncimat simogattam, nem telt bele sok időbe, és újra megrázkódtam az orgazmustól. Még pihegtem kicsit a vízben, majd megborotváltam a puncimat, és lefürödtem.

Már csak pár óra volt a megbeszélt időpontig. Még nagyobb ijedtség lett úrra rajtam. Mi van, ha nem jön el, ha lemondja valami kis buta kifogással. Nagyon lassan öltözködtem, nem bíztam, se benne, se magamban. Tízre kész lettem, és csak vártam, csigalassúsággal mentek a percek. Nagyon nehéz volt. Aztán megcsörrent a telefonom, az ismerős mély hang szólalt meg benne:
- Kijössz?
Válaszolni sem tudtam, tehát eljött, nincs kifogás, nincs terelés, újra itt van, és nemsokára csak az enyém lesz.

Kiszaladtam beengedni, ahogy beértünk a lakásba, nekidöntött a falnak, belecsókolt a nyakamba, majd a számat vette ostrom alá. Nagyon nehéz volt visszafogni magam, hogy az érintésétől, és a csókjától ne élvezzek el. Jó volt érezni az illatát újra. Megrohamoztak az emlékek, még jobban, mint amikor a kádban ültem. Nem akartam elsietni, nem akartam, hogy lássa, mennyire felizgat már csak a csókja is, így csináltam egy teát, majd leültünk beszélgetni. Kicsit sikerült is megnyugodnom. De vibrált köztünk a levegő. Nehéz volt nem mindig az ajkát nézni, ha belenéztem a szemébe elvesztem, így eldöntöttem inkább nézem a bögrém alját.

Megérezhette rajtam, hogy valami nem stimmel, mert közelebb hajolt, a leheletét éreztem a nyakamon, beletúrt a hajamba, és ott elvesztem, belenéztem a szemébe, láttam neki sem egyszerű. Megfogtam a kezét és bementünk a hálómba. Majd ott egymásnak estünk. Szinte téptünk egymásról a ruhát, közben csókoltuk egymást ahol érjük. Mindketten tudtuk most nem kell előjáték, az megvolt az üzenetekkel. Tudta mit akarok, finoman végigsimította az arcomat, majd megéreztem farkát a puncimnál. Hirtelen nagyon ellazultam, és láttam észrevette, most kell betolnia. Finoman körözött még egy kicsit bejáratomnál, majd szépen lassan tövig tolta bennem a farkát.

Lassan kezdett mozogni, és éreztem a négy napja bennem levő vágy, elveszi az eszemet. A testem ki volt élezve az érintésére. Minden apró mozdulatába beleremegtem. Arcáról az önelégültség tükröződött. Tudtam, hogy élvezi, amit velem tesz. Egész végig egymás szemébe néztünk, nekem egyre nehezebb volt, csak a szemére koncentrálni. Simogattam a hátát, a mellkasát. Volt, hogy finoman, volt, hogy durvábban. Többször élveztem el, mint bármelyik másik férfivel az életemben. Egyszerűen, nem tudom megfogalmazni, ahogy érezte, és ösztönből csinálta a dolgokat. Elég volt rágondolnom mit szeretnék, olyan volt, mintha tudná. Nyilván az évek meg a rutin.

Láttam a szemében, hogy közeledik a vége, de nem volt időm az ő élvezetével foglalkozni, mert ujjai, ahogy szorítottak és farka járt bennem, újabb élvezethullám kezdődött. Először úgy éreztem, ez is csak olyan lesz, mint a többi, de nem, tövig tolta bennem, és csak nagyon kicsiket mozdult, próbáltam eltolni magamtól, mert éreztem itt más is lesz, ha ezt így folytatja, nem is kellett sokat mozognia, és az élvezésem közepén megjött, amitől féltem, elkezdtem spriccelni.
Percekig csak feküdtem alatta, ő meg nagy szemekkel nézett rám. Nyilván barátként erről nem világosítottam fel, hogy ilyet is tudok.
Kellett egy jó pár perc, mire magamhoz tértem, addigra ő feltérdelt az arcomhoz. Mohón kaptam be gyönyörforrásom. Megpróbáltam tövig bekapni, de ez nem volt olyan egyszerű, először tisztára nyaltam, finoman köröztem a makkján. Nehogy beakadjon piercingem, bárhova, mert az fájdalmas elmék lehet majd.

Őrjítően izgató volt, a szemébe nézni, míg férfiassága a számban volt. Pár perc után újra kézbe vette az irányítást, felnéztem rá, kinyújtottam a nyelvem, és ez volt az amit már nem bírt tovább, megfeszültek az izmai, őrjítő látvány volt. Édes nedve csurgott a számba, és az ismerős íz, megőrjített.

Tisztára szoptam farkát, majd aléltan mellém feküdt. Újra összebújtunk, kicsit talán el is szundítottam.

Újra eljött a búcsú ideje, viszont most már mindketten tudtuk, állandó vendég lesz. Egy darabig. Én nem bíztam semmiben, ő nem ígért semmit.
Kikísértem, megcsókolt, és a távolodó autó után bambultam. Még most sem hiszem el, hogy ennyivel jobb lehet egy idősebb férfi, mint a sok velem egyidős, aki csókolózni sem tud. Éjszaka még küldött egy üzenetet, hogy épségben hazaért, és jó éjszakát kívánt. Ha tudná, hogy éjszaka álmomban még ezerszer újraéltem mindent…
Előző részek
Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: