Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
Friss hozzászólások
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Egyéjszakás kaland

Émelyegve tértem magamhoz, orromat azonnal a dohos fa, moha és halbűz csapta meg. A hajam csurom vizesen tapadt a fejemhez. Először azt hittem, hogy vizes, de aztán rá kellett jönnöm, hogy egész testem a saját izzadságomban fürdik. Vetettem egy gyors pillantást a ruhámra - a fehér ing már a bőröm színét mutatta, s nagy megkönnyebbülés fogott el, hogy van rajtam fehérnemű. Sötétbarna szövetnadrágon szintúgy megjárta, hosszú csizmáim kazánként égették a lábamat. Övemről hiányoztak fegyvereim, csizmám szárából a jól megszokott tőr rubinköves ezüstmarkolata. Amik viszont nem hiányoztak, azok a bokáimat vasmarokként tartó bilincsek, melyek jó egyméteres lánccal voltak a falhoz erősítve. A szemöldököm fennakadt a meglepetéstől, s gyorsan nyúltam volna a bokámhoz, ám a csuklómba hirtelen éles fájdalom hasított, amit lánccsörgés követett. Felkaptam a fejem: körülöttem rácsok, több cella is, de mind üres, persze az enyémet kivéve.

Nem tudtam mire vélni a dolgot. A hajó, amin épp voltam, a bátyám tulajdonában állt. De akkor miért vagyok a rácsok mögött?

Percekig süllyedtem gondolataim útvesztőjében, s ez most órák hosszának tűnt csendes magányomban. Néha fel-felzavart gondolataimból egy-egy hullám nagyobb lökése, vagy esetleg pár lépés a fejem fölül. Ám, hogy miért vagyok itt, még mindig nem tudtam.
A percek órák, az órák napokként szálltak tova "kabinom" állandó félhomályában, aztán kordult egyet a gyomrom. Nem ez volt az első a hosszú idő alatt, de az zökkentett vissza a valóságba. Legalábbis először azt hittem, merthogy a kordulás valójában nyikordulás volt, melyet az öreg ajtó hallatott, ahogy kinyitották.

Egy tohonya alak állt előttem, amolyan "széle-hossza-egy"-típus.Kerek, borotvált fejéből hatalmas krumpliorr emelkedett ki, ajkai, akár a hurkák, fülei elálltak, szemei pedig csupán apró pontoknak tűntek. Innen-onnan lopott ruhái közt két összeillő darab nem volt: sötétkék posztónadrágjához lila papucsot viselt, szakadt, szürke trikója fölé aranyszálas gyapjúkardigánt húzott. Tíz ujjára volt huszonkét gyűrűje, nyakában legalább hat amulett függött. Lapát kezeiben pedig egy tálca és egy kulcscsomó. Ő volt Kicsi Jack, a bátyám egyik leghűbb... hm.. szobakutyája.
Mosolya fülig ért, szemei gonoszsággal szennyezett ravaszságról árulkodtak, ahogy végignézett rajtam.
- Nem is tudom, William miért tartja zárva a celládat... - Letette mellém a tálcát, majd a fülembe suttogva folytatta. - Hisz még csak felállni sem tudsz, nem igaz? A hírhedt héttengeri boszorkány, Tiara, lám itt vergődik magatehetetlen. Ha tudnád, hány éhes férfi akart téged magáénak, hány vergődött érted álmatlanul az éjszakában - és most mind magáévá tehetne... Csak, tudod, kincsem, az a piszok nagy szerencséd akadt, hogy mindannyian hatalmas tisztelettel tartozunk a bátyádnak, és akármilyen sután is festünk, annyi eszünk van, hogy tudjuk, a bátyjád nem hagyná annyiban az esetet. Ezért, és csakis ezért hagylak most nyugton. - Azzal lassan felállt, bezárta maga mögött a cella bambuszrácsát, majd öles kacsaléptekkel elhagyta a helyiséget.
Vártam még egy pár percet, majd megkönnyebbülve vettem levegőt.

Azzal már eddig is tisztában voltam, hogy a sok éhes kan mind engem kíván - az egyetlen nőt ezen a kalózhajón - de, ittlétem kérdésében még mindig nem jutottam előrébb.
Talán a legjobb, ha az elején kezdek mindent...
Tiara Grey vagyok, idősebb William Grey és Emily Elizabeth lánya. Apánk tolvaj volt ugyan, de jó célt szolgált - egy világtól elzárt kis falut látott el, megélhetés céljából. Anyánk annak a seriffnek lánya volt, akinek minden vágya a régóta fosztogató William Grey és csapatának elfogása volt. Mindez majdhogynem sikerült is neki, ha anyánk nem jelenti ki, hogy őt akarja férjéül.
Aztán anyánk nem sokkal a születésem után életét vesztette. Ennek már csak nem huszonnégy éve. Willel beálltunk hajósinasnak, a Gyöngyvadász fedélzetére, majd loptunk magunknak egy még felavatatlan hajót, ami a Szürkefarkas nevet kapta. Lassacskán összeszedtünk magunknak egy legénységet is - de hogy miért vagyok most itt? Fogalmam sincs.
Múltamnak ez a része sötétségbe burkolózott, akár az erdő egy csillagtalan éjjelen, én pedig visszafordíthatatlanul bolyongtam ösvényein.

Ismét nyikordult az ajtó, s ezúttal egy jól öltözött, magas, izmos férfi állt a cellám előtt. Arca barátságos - szemében idegenség, megbánás, és lelkiismeret furdalás. Hosszú, fekete haját vörös vászondarabbal kötötte össze, öltözéke az enyém mása - csak persze nagyobb méretben és szárazon.
Ahogy a cellába lépett megborzongtam. Nem szólt semmit, csak leült mellém. Hosszú percek teltek el így. Végül Will törte meg a csendet. Nem nézett rám, csak bámult a semmibe.
- Tiara, é sosem gondoltam volna rólad, hogy...
- Miért nem emlékszem semmire? - A kérdés olyan hirtelen bukott ki belőlem, hogy még engem is meglepett. Kérdő pillantást vetett rám, aztán csak sóhajtott egyet, bűntudatosan, majd láttam, ahogy a vonásai megkeményednek, elszigetelte magát tőlem.
- Lelőttek - hangzott a rideg válasz.
- Mégis ki? És hol, és hogyan? - A szívem szaporábban kezdett verni.
- Én. A füled mögött ért a találat. - Nem, nem a válasz rémített meg, hanem a bátyám érzés nélküli hangja. Will sóhajtott egyet. - Greg fellázadt ellenem, és mindenféle hülyeségeket vágott a fejemhez. Egy ideig még el is viseltem, látszott rajta, hogy sok, túl sok rumot ivott. De amikor alázni kezdett a legénységem előtt, és te védted az igazát, mindkettőtöket lelőttem. De te szerencsére túlélted.

Ismét síri csönd következett. De legalább az emlékeim visszatértek, már tudtam, hogy Greggel leültünk rumozni, mert ő nagy lelki problémában szenvedett - ugyanis enyhe "vonzódási zavara" volt, és bántotta, hogy a bátyám nem viszonozza az érzelmeit.
Will sóhajtott, és a vállamra hajtotta a fejét. Éreztem, ahogy orrát a bőrömbe fúrja, aztán majdnem hogy elkeseredetten megszólalt: - Megváltozott a bőröd illata.
- Meddig akarsz még itt tartani? - kérdeztem vissza gyengéden, óvatosan, amennyire csak tőlem tellett.
- Amíg a legénységem megkívánja. Tudod, hogy nem tűnhetek gyengének előttük.
- Értem. - Mert tényleg, a hajón neki a legnehezebb: egyszerre kellett megfelelnie a legénységének, a hugának - és nem utolsó sorban önmagának. Csókot nyomtam a feje búbjára, nyugtatásképp, és hogy érezze, én mellette állok.
Will a tálcáért nyúlt, ami még mindig érintetlen volt. Egy kancsó víz, egy fél vekni kenyér és egy kevéske sült hal díszelgett rajta. Letört egy kis darabot a kenyérből, aztán a halból, és a szám elé emelte.
- Nyitsd ki - mondta halkan. Amint egy aprócska rés támadt az ajkaim közt, ő már tuszkolta is befelé a falatot.
Azonban még lenyelni sem volt időm, mikor a hajó teste megrázkódott, ezzel egyidőben pedig fa recsegése hallatszott a fedélzetről. Will csókot nyomott a homlokomra, majd talpraszökkent, s épp ekkor jelent meg az ajtóban Kalapos Joe.
- Kapitány! Megtámadtak minket! - A bátyám elrohant, a cellám ajtaját nyitva hagyva.

Én ott maradtam teljesen egyedül, a csatazajokkal körbevéve. Hallottam Will elmosódott hangját, mely ködként szivárgott át a hajóléceken. Ágyúk dörögtek, ha támadtunk; deszkák recsegtek, ha találatot kaptunk. Ha véletlenül valamikor csend támadt, a szivem dobogása töltötte be a teret.
A következő találat a legszélső cella falát szakította át, s a víz száguldó őrültként tódult be a hajótestbe.
- Süllyedünk! Süllyedünk! - hallottam fentről az utasításokat. - Fedélzetet elhagyni! - Még tompán érzékeltem, ahogy a hajó túloldalán csónakok csapódnak a vízbe, ám az ágyúlövések, melyek a Szürkefarkast sorjázták, nem akartak szűnni. Az utolsó két lövés mellettem szakította ki kétoldalt a hajófalat, végül a süllyedés sodrása kitépte a falrészt a láncaimmal és velem együtt. Akkor vált világossá minden...

...A bátyám arca nem azért volt idegen és bűntudatos, mert meglőtt, és cellába zárt, hanem mert ő nem mert megölni, és ezért megszervezte a halálomat.
Nem fájt, hogy meghalok, ez iránt most teljesen közömbös voltam. Még tíz percig bírom levegő nélkül - hála Kicsi Jacknek. Addigra talán még a fenékre is leérek, ám addig széttép a tudat, hogy az által az ember által veszek az örök hullámsírba, akiért egy világot is képes lettem volna adni. Sírni akartam, ordítani, hogy mindenki hallja bánatomat, de a hullámok elmosták könnyeim, és elnyelték a hangomat.
Leértem a fenékre. A só csípte a szemem, s éreztem, ahogy a tüdőm oxigénért kiált. A hullámok felém hozták a süllyedő roncs zaját, még tompán hallottam, ahogy apró szilánkokra szakad a hatalmas hajótest.

Hirtelen minden nyugodt lett. Hangosan zihálva ültem egy fehér vasrácsos ágyon - a takaróm a földön hevert, a párnám félrecsúszva. Fehér hálóingem csurom víz volt, izzadságtól átitatott. Karjaimon vastag kötések, s akaratlanul is az alhasamhoz kaptam.
A férjem álmosan egyenesedett fel a sámlin, amin eddig ült.
- Minden rendben, Szivem?
- Igen - sóhajtottam. Megcsókolt, és átölelt, majd visszafeküdtem, ő pedig rám borult. - Minden rendben -mismételtem, hogy el tudjam hinni. - Csak egy álom volt. Egy újabb éjszakai kaland.

Emily Elizabeth vagyok, a helyi seriff lánya. Sok időbe telt, mire apám beletörődött, hogy a leghirhedtebb bűnözőhöz megyek feleségül, de már megbékélt, miután az általa választott "tökéletes" jelölt rámlőtt.

Az ágyam mellett egy kis bölcsőben pedig ott szunnyadt, halkan szuszogva az újszülött fiam, a kicsi William Grey.
Hasonló történetek
25058
Norbi látva kiéhezett puncimat, magára rántott és megkeményedett bimbóimat kezdte csókolgatni. Én pedig megleptem őt azonnal, hogy a farkára csúsztattam vágytól izzó puncimat. Gyönyörű nagy farka volt és mélyen belémhatolt. Ekkor Roland mögém helyezkedett és lassan elbarangolt csodálatos popsimban...
22515
Olyan őrült szenvedély lett rajtunk urrá, hogy letéptük egymásról a ruhát, és vadul csókolgattuk a másik testét. Becsúszott a lábaim közé, és a forró lucskos kis szűk puncimat csókolgatta. Nagyon imádom a fürge nyelvét. Jól megszopogatta a csiklómat majd ügyesen dugdosta a nyelvét a szűk kis lyukamba. Ezt addig csinálta míg a kélytől szédülve megnem feszült mindem izmom...
Hozzászólások
Mellesleg ·
Mellesleg mi a véleményetek erről a történetről?

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: