Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
Friss hozzászólások
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
terelek: Igazán izgalmas történet volt....
2024-04-15 08:43
terelek: Seggből szájba egyből?? Ilyen...
2024-04-15 08:26
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Egyedül - ha senkinek sem számítunk

Csak ültem nem törődve semmivel. Már nem számított semmi. Senki nem nézett rám. Ha megláttak, elfordították fejüket.
Arcomon könnycsepp csordul. Térdemet magam alá húzva ülök a földön, és merengek előre. Most nincs senki, aki letörölné könnyeim. Fejemben furcsa gondolatok keverednek.

Lassan felállok. Nem érzem kezem, se bármely testrészem, teljesen átfagyott mindenem. Sötét van, csak a lámpák világítanak. Senki sincs az utcán kihalt és üres. A velem szemben lévő hídhoz sétálok, megfogom a hideg, vas korlátot. Hideg és csúszós. Egy percre becsukom szemem, és látom mindazt, amit itt hagyok. Már senki sem sír értem, senki sem hiányol, és senki sem aggódik. Arcomon a könnycseppek megszaporodtak. Már nincs bennem félelem senki, se bánthat. Itt befejeződik minden.
Kinyitom szemem, és újra a hideg esős utcán állok. Lábam lassan átemelem a korláton, majd a másikat is. Itt állok a peremen, és nézem az alattam lévő soha véget nem érő sötétséget. Itt az út vége.

Hirtelen kiáltást hallok, de már késő. Fejemet jobbra fordítom, és utoljára annak szemébe nézek, ki valaha számított, és kitől legkevésbé vártam volna a hátbatámadást. Szemem a szemébe mélyesztem, hogy tudja mit rontott el, hogy kiolvassa a fájdalmat a szememből. Hirtelen hangosan felkiáltok és ugrok. Az idő lelassult. Érzem a fájdalmat, az elkeseredettséget. Már nincs sok hátra, és mindennek vége.
Hirtelen erős fájdalom járja át testem, majd elsötétül minden.
Már csak fekszem. Fáj minden, ami volt, ami történt.

Szemem újra kinyílik, és ott állok a híd előtt. Fejem jobbra fordítom és látom, hogy ott van. Elengedem a korlátot, és felé nézek. Látja szememben a fájdalmam, a mérhetetlen kínt, majd leborul előttem, és én is mellé. Egymás vállán sírunk.
Hirtelen mintha villám hasított volna belém, és újra egyedül vagyok, ülök a sötétben könnyeimbe burkolózva.

Egyedül vagyok. Nincs csoda, egy hirtelen feltámadt bűntudat. Ez csak egy szikra, egy csendes álom. Már vége nem kell félnem semmitől. Nem félek. Már nem számít senki. Egy utolsó pillantást vetek az utcára, majd végleg lehunyom szemem. Viszlát. soha nem térek vissza erre a szörnyű helyre.
Hasonló történetek
7213
Fél évig volt az elvonón. Zsolt minden nap meglátogatta. Először csak szakmailag karolta fel, de aztán, ahogy Andrea szépsége, és nyugalma kezdett visszatérni, úgy szerettek egymásba. Mikorra a lányt gyógyultnak nyilvánították, tudták, hogy össze fognak költözni. Andrea vissza sem ment a régi lakásába...
6623
Hjajj de szép, jujj de formás lanka. Se nem körte, nem is alma az alakja. Ott a kettő közt, kecses rádiuszok halma...
Hozzászólások
További hozzászólások »
Anita ·
Szerintem ez a történet az emberi természet egyik legaljasabbikáról szól.
Megfenyegetjük a másikat, hogy öngyilkos leszek, ha elhagysz, meg leugrok a hídról, hogy megtudd azt a fájdalmat, hogy mit is érzek, és hogy szenvedj egész életedben emiatt.

Kriptatündér ·
Valahogy úgy, ahogy Anita írja.. A határtalan önzés tipikus esete, bár leírva jól van. Bennem mindig felmerül ilyenkor pár gondolat.. Ha nem kapja meg, amit akar, így "áll bosszút"? Senki.. Ez a szó is. Más nem is létezett, csak akit birtokolni akart? Nincs családja, barátja? Végül is mindegy, én sosem fogom megérteni, aki ilyet tesz, ő meg sosem fogja megérteni, mit nem értek én... Ez nekem önzés, de megírva jól van, itt meg ez számít. :)

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: