Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Egyedül a világ ellen - Előszó

Kedves Naplóm!
Agatha Christie azt mondta: "Ön, mint író, nagy előnnyel van másokkal szemben (...). Az írott szó erejével könnyíthet a lelkén. A tollával hatalma van az ellenségei fölött."
Ennek alapján tanácsolta a pszichológusom, hogy vezessek naplót, így könnyebb lesz feldolgoznom az életemben bekövetkező változásokat.
Igen, pszichológust mondtam. Egy kicsit problémás gyerek vagyok, de nyugi, azt hiszem nem vagyok ketyós.
Szabó Anna vagyok, 17 éves. 4 éves koromig Magyarországon éltem, majd a szüleimmel elmentünk "nyaralni" Amerikába úgy kb mostanáig folyamatosan, tehát odaköltöztünk.
Először honvágyam volt, nem ismertem a nyelvet és kiragadtak a megszokott környezetből.
De a gyerekek tanulnak,én is ezt tettem: minden évben évfolyamelsőként végeztem, a hétvégéimet pedig különböző intézetekben töltöttem, ahol  megismertem a magyar irodalmat, történelmet, nyelvet és kultúrát.
A szüleim mindig magyartudatosan neveltek, sosem mondhattam, hogy amerikai vagyok, otthon magyarul beszéltünk, anyu magyar ételeket főzött, mintha tényleg csak nyaralnánk.
Egyébként a szüleim egész szép kis vagyonra tettek szert, így mindent megkaptam, amire csak gondoltam. Tökéletes életem volt, népszerű voltam, szép és okos. Ez vezetett életem legnagyobb hibájához.
A város egyik állami gimijébe járt, fekete volt a haja, kék a szeme, magas volt és Justinnak hívták. ő volt a suli rosszfiúja, aki mindenkinek kell, de neki én kellettem, csak én.
Persze a legtöbb lány abban a tévhitben él, hogy majd ők megnevelik a fiújukat, meg minden, de mára tapasztalatból mondom, hogy a rosszfiúk nem válnak kezesbárányokká.
Együtt jártunk bulizni, cigiztünk, piáltunk, jó volt, de többet akartam. És mit csinál, aki megemhedheti magának? Drogot vesz. Igen, minden hétvégén buliztunk és együtt kerültünk öntudatlan állapotba. És ha éppen nem buliztunk egy hétvégén, akkor lementünk a tóparti nyaralójukhoz és szeretkeztünk.
Persze minden rossz, ha a vége rossz: annyi lett a kitűnő átlagomnak, a legjobb barátaim mind kerültek, és ami a hab a tortán, balesetet szenvedtünk.
Egy buli után mentünk haza, négyen ültünk az autóban, amit Justin vezetett. Belénkhajtott egy kamion, a 2 hátul ülő barátunk meghalt, én borda és kartöréssel, belső vérzéssel kómában kerültem az intenzívre.
Justinnak szinte semmi baja nem lett, megreped a singcsontja. Azóta nem beszéltünk, nem keresett, nekem pedig eszembe se jutott, mivel az életem utolsó 6 hónapjára nem emlékszem, anyu mesélte ezeket. Az orvosok azt mondták, hogy adjak hálát, amiért ennyi maradandóval megúsztam, anyu szerint pedig örülhetek, hogy nem emlékszem.
5 nappal ezelőtt végződtek a kezeléseim az elvonóval együtt, ma hajnalban pedig leszállt a gépünk Ferihegyen. Délre már a nagyszüleimnél voltunk Lesenyben, egy kis faluban kb 80 kilométerre Pesttől, ahol 5000 emberből 5-600 mévg mindig hívő katolikus és ez nagy dolog.
Jut eszembe, mi is ideköltöztünk. A szüleim új életet akarnak kezdeni, mert az nyílván egy jel, ha a gyereknek emlékezetkiesése van, persze.
És most itt ülök a szobámban, naplót írva, hogy mindezt feldolgozzam. Nem vagyok normális, de legalább nem ment kárba az a sok különóra.
Nem fogom túlélni a nyarat, lehetetlen, de legalább ha valaki egyszer elolvassa ezt a naplót, akkor megosztja másokkal és majd példálózhatnak velem a gyerekeknek. Lássuk!
Hasonló történetek
4294
New Yorkban éjjel lehetett úgy közlekedni autóval, mint egy európai városban, a délutáni csúcsforgalomban. A mozielőadások most értek véget, és az emberek sorra fogták a taxikat. Hatalmas tülekedés folyt, ha megállt egy- egy. Kifestett kurvák kínálták nem is olyan olcsó bájaikat, majd beültek a pasasok kocsijába, vagy felmentek velük a garniszállókba...
5024
Egy fiatal huszonöt-hat éves fiú lépett be. Kissé nyomott volt az arca és elég cingár volt, de Susan próbálta a jó tulajdonságait nézni. A fiú mellé ült és félresöpörte a lány haját. A nyakát majd a vállát kezdte csókolgatni. Kezeivel a lány hasát simogatta és néha betévedt a topp alá is...
Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: