Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Egy zongoraművésszel 2.

<!-- @page { margin: 2cm } P { margin-bottom: 0.21cm } -->

Néhány nap múlva feleségemnek haza kellett utaznia, mert a vállalathoz, ahol dolgozott revizorok jöttek. Neki mint főkönyvelőnek illett ott lennie. Nem is nagyon bánta, mert az idő közben kicsit lehűlt. Két vihar is tett róla, hogy ne kelljen fürdenie. Azt ígérte jövőhét közepe táján visszajön. Csókot nyomot a számra, beült az autóba és elment. Egyedül maradtam és reménykedtem, javulni fog az idő. A nap már újra kisütött, de a víz még hűvös volt. napoztam az erkélyen, olvasgattam a sportújságot, majd elnyomott az álom. Arra ébredtem, hogy beszélgetnek a másik erkélyen.  
- Zoltán, én most elmegyek és elviszem anyámat Harkányba gyógykezelésre. Megígértem neki. Itt úgyis rossz az idő, ott legalább jó meleg a víz. -hallottam a "szomszédasszony" hangját. - Légy szíves ne felejts el kimenni az állomásra, mert jön Peti, az unokaöcsém. Itt lesz pár napig, addig sem leszel egyedül.
-Rendben - hallottam a választ, majd beszéltek még néhány apróságról és hallottam becsukódni az ajtót. Feküdtem nyugodtan, bár egy jókora felhő eltakarta a napot, de azért jó idő volt. Kezem önkéntelenül a farkamra csúszott. Lassan, finoman simogattam magam. Félig merev voltam már mikor átszólt a szomszéd.
- Gábor, itthon vagy?
- Igen, válaszoltam, de nem hagytam abba a simit.
- Jól láttam? A te nejed is elment?
- Igen csak a jövőhét közepén jön vissza. Na akkor pár napig miénk a világ. Átjössz?
- Persze. Egy köntöst kaptam magamra, csak összefogtam elől, így mentem át. Egy szál boxer alsóban volt. Üdvözöltük egymást, majd nyújtotta felém a konyakot. Ahogy érte nyúltam, szétnyílott a köntös és látni engedte kicsit még merev farkamat. -Ejha, látom nem fecsérelted az időt. -szólt mosolyogva. - Ilyen kedvem volt, hát simogattam magam. Hozzám lépett, lecsúsztatta vállamról a köntöst. Ott álltam előtte meztelenül. Mellkasom, hasam és lábaim szőrösek, de farkam csupasz, mert 18 éves korom óta borotválom. Kezdett is ágaskodni, mert finoman kézbe vette és simogatta.
- Nincs sok időnk, mert az állomásra kell mennem, nejem unokaöccse elé, ha gondolod elkísérhetsz. . mondta, letérdelt és a szájába vett. Kemény lettem hamar és felvettem a ritmust, ahogy szopott. Finoman csak a makkot engedte a szájába. Szívta, nyalta, szopogatta miközben ujjai a heréimmel játszottak. Mennyei érzés volt. Nem is bírtam sokáig, a szájába robbantam. Hosszan, nagyokat nyögve élveztem. Nyelte mind, majd lenyalta makkomról a maradékot. - Köszönöm ez jólesett. -mondtam. -Nekem is, imádom  a spermát.
-Eljössz velem az állomásra?
- Szívesen csak felöltözöm. Rövid nacit, inget húztam és egy papucs mellett döntöttem. Zoltán is hasonlóan könnyű ruhát vett és indultunk. Kb 10 perc séta volt az állomás. Beszélgettünk.


- Ki ez a srác és hogy kerül ide?
- Feleségem unokaöccse és én hívtam, mert tudtam, hogy nejem egy ideig nem lesz itt. Jó társaság, kedvelni fogod. Beszéltem neki rólad, bár nem sokat, mert a portáról telefonáltam és nem akartam, hogy más is hallja. Kiértünk az állomásra, néhány perc múlva bedöcögött a vonat. Nagyon sokan szálltak le róla. Az árnyékban várakoztunk, míg kiporzott a tömeg. Zoltán a nyakát nyújtogatva kereste a fiút.
- Ott jön, ő az. - mutatott egy fiatal srácra. Jól megnéztem, mert volt mit. Egy kb 18-19 éves srác jött felénk, nagyon világos barba haja rövidre volt vágva, kék szeme vidáman csillogott. 170 magas lehetett, teste arányos, sportos, egy jól karban tartott aranyifjúra emlékeztetett, fehér pólóban, fehér sortban és fehér teniszcipőben volt. Vállán egy akkor divatos matrózzsák volt. Zoltánhoz lépett, kezet fogtak, majd arcon csókolták egymást. Aztán hozzám fordult, kezet nyújtott. -Péter vagyok, hallottam már rólad néhány dolgot. - mondta és mosolygott.
- Gábor és remélem csupa jót hallottál.
- Igen, ha igaz amit Zoltán mondott, akkor azok csupa jó dolgok. Menjünk mert csupa por és izzadtság vagyok, szeretnék zuhanyozni. -Elindultunk, beszélgettünk, hamar  a szállóhoz értünk. Lifttel fel az emeletre. Zoltán hívott, menjek be hozzájuk.
-Rendben, de előbb én is zuhanyozni szeretnék.
Nem tudtam, csak sejtettem mi vár rám, így gyorsan és alaposan megfürödtem. Újra a köntöst kaptam magamra. Valamiért kedvelem ezt a ruha darabot. Kényelmes, amit kell azt takarja és gyorsan levehető. Kopogtam. Zoltán nyitott ajtót, becsukta mögöttem és be is zárta. Mosolyogtam magamban,jól sejtettem mi lesz itt. Leültem a kanapéra. Akkor lépett ki Péter a zuhanyzóból. Csak egy törölköző volt a derekára csavarva. Rövid haja kicsit még nedves volt. Teste csupasz egy szál szőrt sem láttam rajta. Zoltán elindult zuhanyozni, de még vissza szólt. -Igyatok valamit, ismerkedjetek.
- Én most nem kérek-mondtam. Péter sem kért, inkább ismerkedjünk - mondta és szeme huncutul csillogott. Szembe fordult velem és ledobta a törölközőt. Nagyon szép látvány volt. Farka is csupaszra volt borotválva. A látvány igen jól hatott rám. Éreztem keményedni kezdek.
- Talán szégyenlős vagy, hogy nem mered levenni a köntöst?Felálltam, ledobtam magamról. Végigmért, elmosolyodott. -Mi hozott ilyen helyzetbe, kérdezte félkemény farkamra nézve. -A tested, igazán szexi vagy. -Köszönöm. -mondta, majd hozzám lépett és megfogta. Felsóhajtottam, nagyon jól esett. -Sok mindent szeretek a szexben- hozta tudomásomra. -Én inkább, ha kényeztetnek, de egy ilyen farok nagyon lázba tud hozni. -Szopnád is?- Szerintem fogom- vigyorodtam el és lenyomtam a kanapéra. Számba vettem, hátra húztam a makkról a bőrt és nyalogatni kezdtem. Sóhajtott egy nagyot, hátra dőlt és elengedte magát. Lassan megkeményedett. Egy igazán szép, 16-17 centis fasz volt a számban. Makkja vöröslött, bőre sima volt. Jó volt szopni, bár nem sokszor teszek ilyet, ez igazi élmény volt nekem is. Finoman szoptam, kezemmel a bőrt mozgattam rajta. Másikkal alányúltam és a csupasz zacskóban rejtőző heréket simogattam. Sóhajtozott a gyönyörtől. Aztán minden átmenet nélkül kihúzta számból a farkát. -Isteni, de nem így akarok élvezni. Most én adok neked valamit. -Azzal helyet cseréltünk és szopni kezdett. Nagyon jó érzés volt. Ügyesen, finoman állította fel. Nem volt nehéz. Gyengéden, gyakorlottan szopott. Hamar kemény lettem. Lassan elhatalmasodott rajtam a gyönyör. Nem sok kellet volna, hogy megtöltsem a száját, mikor Zoltán kijött a fürdőből.
-Látom ismerkedtek. -vigyorgott.
- Igen, nem is volt nehéz - mondtam. Ledobta ő is a törölközőt. Mindhárman csupaszok voltunk. Péter szólalt meg. -Azt hiszem jobb ha elmondom, hogyan kezdődött az egész. -mondta és rám nézett. Már egész fiatal koromban is a fiúk érdekeltek. Titkoltam vágyaimat. Aztán egy alkalommal Zoltánékkal nyaraltam és ott némi óvatos célzások, puhatolózások után kiderült, Zoltán  vonzódik a fiúkhoz is. Főleg hozzám. Ott vesztettem el a popóm és a szám szüzességét is-mondta mosolyogva. Azóta amikor csak lehet együtt vagyunk. Most beszervezett téged is, aminek nagyon örülök. Remélem jól érezzük magunkat. Nekem nem sok tabum van, így sok mindenre kapható vagyok. -sorolta egy szuszra. Hallgattunk mindketten. Zoltán mert már mindent tudott, én meg kicsit meglepődtem. Azonban tetszett a dolog. Így válaszoltam.
- Nekem két dolog, amit tudnotok kell. Nem vagyok dugható egy régi baleset miatt és még nem élveztek a számba. Az első az tabu, a másodikon lehet, hogy változtatunk. - mondtam. Mindketten felnevettek. Zoltán aki közben a kanapéra ült, hívott mindkettőnket. Elé álltunk. Kezébe vette a két faszt, simogatta, húzogatta őket, majd mikor felálltak felváltva szopni kezdett. Hol ezt, hol azt kapta be. Mikor mindkettő kemény lett, összedörzsölte őket finoman. Felnyögtem, mert ezt nagyon szeretem. Aztán újra szopott bő nyállal, néha cuppogva. Nagyon jó volt, Péter csukott szemmel élvezte. Megfogta a kezem és a mellbimbójához húzta. Összecsippentettem és morzsolgatni kezdtem őket. Hálásan sóhajtott fel. Éreztem újra robbanni fogok, szóltam Zoltánnak, de szopott tovább. Újra a szájába sültem el, mikor érezte, elengedte Péter farkát és csak velem foglalkozott. Óriásit élveztem. Megrogytak a lábaim, le kellett ülnöm. Lassan lankadó farkamat simogatva néztem őket. 69-es pózt vettek fel és élvezettel szopták egymást. Péter volt felül, szép cerkája fel-alá járt Zoltán szájában. Közben élvezettel szopta Zoltán kemény faszát. Mozdulataik egyre gyorsabbak, ritmikusabbak lettek, nyögéseik egyre hangosabbak. Már majdnem újra felállt a farkam a látványtól, mikor szinte egyszerre élveztek el. Élvezettel szopták, nyelték egymás spermáját. Lassan csillapodtak le, Péter leszállt Zoltánról, mellé ült majd odahajolva megcsókolta a száját. Péter szólalt meg- Én így szeretek élvezni, meg egy másik módon, amihez te is kellesz majd. Most igyunk egyet, aztán folytassuk. Zoltán konyakot töltött. Ittunk, beszélgetünk. Nem hittem még reggel, hogy ilyen élményekben lesz részem, de örültem a dolognak. Lefeküdtünk a nagy, széles ágyra. Péter volt középen. -Síelni fogok- mondta nevetve és megfogta mindkettőnk farkát. Masszírozta,húzogatta őket. Finom ujjaival gyors eredményt ért el. Feltérdelt és hol ezt, hol azt kezdte el szopni. Érdekes élmény volt. Aztán már csak az enyémet szopta, popóját felkínálta Zoltánnak. Az bekrémezte ujjait és előbb egyet, majd még egyet dugott be neki. Lassan mozgatta ki. be őket. Péter egyre jobban élvezte, amit farkam kényeztetésén is megéreztem. Nyalta, szopta néha tövig bekapta. Jó volt. Egyszer kiengedte szájából és azt mondta. - Szeretném, ha megdugnál. -Örömmel vettem, mert ma még csak a szopásig jutottunk. Többre vágytam. -Hogyan szeretnéd, Szemből vagy hátulról?-Szemből, hogy Zoltán is jobban hozzám férjen. Nem értettem, de ne is érdekelt. Kispárnát tettem  az ágyra. Lassan lecsúszott Zoltán ujjairól és elém feküdt. Csípője alá igazítottam a párnát, így popója kicsit megemelkedett. Könnyebben oda fértem. Bekentem farkamat krémmel és lassan elkezdtem benyomni neki. Kicsit nehezen ment, de ahogy engedett a záróizom ,simán becsúszott. Forró, csúszós volt a hely ahova érkeztem. Vártam kicsit majd lassan mozogni kezdtem. Lábait a vállamra vettem. Leírhatatlan gyönyör volt a szűk, szoros popóban lenni. Finoman dugtam. Zoltán eddig várt, most megfogta Péter farkát és játszani kezdett vele. Keményedett is rendesen. Egy ideig masszírozta, majd odahajolt és a szájába vette. Szopni kezdte. Péter behunyta a szemét, úgy élvezte a kettős kényeztetést. Felvette ritmikus mozgásom ütemét és közben szabályosan baszta Zoltán száját. Egyre gyorsabban mozogtam, amit Péter is követett. Éreztem nemsokára élvezni fogok. Péter azonban megelőzött. Egy pillanatra megmerevedett, majd hatalmas nyögéssel beleélvezett Zoltán szájába. Nem is tudott mindent nyelni, még Péter hasára is jutott. Vártam míg lenyugszik kicsit, aztán folytattam. Térdhajlatánál fogva felnyomtam lábait szinte a teste mellé. Így dugtam tovább. Újra éreztem a kellemes bizsergést a golyóimban és nem sokára hatalmasat spricceltem a forró lyukba. Sokáig és sokat élveztem. Lassan kihúztam farkamat. amit Zoltán elkapott és élvezettel lenyalt. Hihetetlen élmény volt. Ekkor mondta Péter. -Azért szeretem így, mert imádom, ha dugják a seggemet és legjobb úgy élvezni, ha közben valaki farka masszírozza a prosztatámat. Próbáltad már? -Nem dughatod a seggem!!!- Bocs elfelejtettem, de nagyon finoman ujjal is megoldható. -Hát talán majd megpróbáljuk-mondtam, aztán Zoltánhoz fordultam. - Veled most mi legyen? Te még nem élveztél. -Peti, szeretnélek én is megdugni. Lehet?-Persze. Tudod, hogy imádom. mondta és már négykézláb is állt. Zoltán mögé térdelt és finoman benyomta az én gecimtől még csúszós lukba a farkát. Élvezettel kezdte dugni. Ráhajolt a hátára, csókolgatta a nyakát, magához szorította. Így keféltek percekig én meg néztem és élveztem a látványt. Zoltán felegyenesedett, csípőjéhez szorította Péter fenekét és tövig nyomva farkát, beleélvezett. Lassan megnyugodtak, leültek mellém a kanapéra. Péter kérdezett. -Hogyan tovább? Van még pár ötletem, amit ki kell próbálni és neked is van, amit még nem tettél meg, de szeretnéd ugye?
- Igen, de most pihennék, ami nektek sem ártana. Dél van, együnk, pihenjünk este akár folytathatjuk is. - Rendben - mondták.
De ez már egy másik történet lesz.

Előző részek
Hozzászólások
Csibészke ·
Nem gejl, nem szirupos, ez a jó!

elvetemült69 ·
Köszönöm, igyekszem hogy még jobbak legyenek.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók!A tortenetek csapata új oldalt nyitott a meleg emberek számára: WWW.BOYSXX.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: