Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Egy végzetes délután

Sohasem gondoltam volna, hogy egyszer itt fogok állni, fegyverrel a remegő kezemben, és várok. Várom, hogy összeszedjem a gondolataim, és a bátorságom. Egyik sem volt könnyű feladat.
Hogy mit is érzek valójában? Azt pontosan én magam sem tudom. De leginkább csalódást, fájdalmat, és még inkább szerelmet. Igen, egy férfi miatt képes lennék kioltani azt, amiből csak egy van, az életemet. Úgy éreztem, mintha a szívemet kitépték volna a helyéről, majd könnyedén ketté, végül több darabra törték volna. De a fájdalom leírhatatlan. Úgy éreztem, nincs miért élnem, és nem szeret senki. Akár így van, akár nem, nem tudtam ezzel a gondolattal, és fájdalommal élni.
A kezemben lévő pisztolyra néztem. A kellemes délutáni napfény megcsillant a meleg fényű fekete acélon. Halántékomhoz érve az mégis zsibbasztóan hideg volt, akárcsak a kezem. Nem gondolkodtam sokat, tudtam, hogy nem érdemes. Még hallottam a természet nyugtató hangjait, a madarak csiripelését, és a fák halk sóhajait. Gyors mozdulattal hátrahúztam a kakast, és meghúztam a ravaszt.
Bár már nem tudtam, szemem abban a pillanatban üvegessé vált, és halálsápadt arcomon, hajamba ragadva apró patakként folyt le a meleg vérem. Ebben a pillanatban szeretteim éreztek valamit. Azt a jellegzetes fájó, facsaró érzést. Belőlük eltűnt valami... Valami, ami én voltam.
Hasonló történetek
2679
Nem is tudom, ti szeretitek a romantikát?
4230
Elkezdtünk beszélgetni, kiderült hogy a neve Laci, és hogy 21 éves. Nagyon megtetszett nekem, és úgy éreztem, hogy én is neki. Ahogy beszélgettünk, egyszer csak a keze a lábamon volt, és simogatott, nagyon jól esett, már akkor éreztem, hogy köztünk nem lehet csak egy kaland, ennél több kell nekünk...
Hozzászólások
További hozzászólások »
szunyogcsődör ·
Érzékeny lelkemnek tetszett.

Judit0508 ·
Sziasztok!
Örülök, hogy van, akinek ez tetszik! :) "Természetesen" élek, egy kitalált történetet írtam le magamról, bár azon kívül, hogy megöltem magam, minden igaz belőle. Direkt nem akartam hosszút írni...
Agrajag a kakast és a rókát úgy fogalmaztad, hogy már kezdtem elhinni, hogy igazad van, de ezek kétértelmű szavak, és a leírtakban nem az állatokra gondoltam. Elhiszem, hogy nem tetszik a történet (nekem se), de azért hagyd, hogy másnak tetsszen! :D
nedudki nem is konkrétan úgy értettem a pisztoly meleg fényét... :D Úgy értettem, hogy a fekete meleg szín (nem úgy értem, hogy buzi), mint pl a narancs, vörös, sárga, bíbor, barna, hideg pedig a fehér, kék, esetleg a zöld is, bár ebben nem vagyok biztos... Tehát nem a hőmérsékletére gondoltam! Azért gondoltam egyes szám első személyében leírni, mert így jobban szerettem volna éreztetni a főszereplő gondjait, bajait.
Konkrétan nem határoztam meg, milyen időben játszódik, ezt Rátok bízom.
Marokfegyver a "fájdalom leírhatatlan" kifejezéssel nem is akartam leírni a fájdalmat, inkább csak meghatározni, éreztetni. Mint mondtam, csupán annyiban nem valós a történet, hogy élek. :) Nem is akartam nagyon belemenni az előzményekbe, egyrészt a magánéletem, másrészt nem hiszem, hogy valakit (itt) érdekelnék a problémáim. :)
Azért örülök, hogy elolvastátok, nem is a tetszés volt az igazi célom, csak ez, hogy olvassátok! :)

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: