Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Egy vámpírrá vált lány naplója II - Ismerkedés az új énemmel

Beteget jelentettem. Ennek már 4 napja. Anyám minden erejével orvoshoz akar tuszkolni, úgyhogy jobbnak láttam ma suliba menni. De vajon mire számíthatok? – a kérdés mardosta az elmém, feszengve néztem ki az ablakon a napfényben fürdő kertre. Hát, lesz ami lesz.
Biztos alapon indultam el, pulóverem kapucniját mélyen az arcomba húzva. Csak a szemem ne fájna… Az iskolába érve belebotlottam az ottani Bunkóbandába (a suli 70%-a hívta így őket – kőbunkók, mocsári taplók és erdei tahók gyülekezete a rosszabbik fajtából). Egyikük, egy agyonzselézett hajú, deszkásgatyás srác felnyerített láttamon:

- Nézmá’ itt a boszorkány! A macska! Kíváncsi vagyok, dugni is annyit dug-e mint azok! – és hozzá stílusosan oldalba bökte egyik mellette álló, hasonszőrű társát. Normál esetben kiröhögtem volna, és pár szóval a padlóra küldöm a haverjaival együtt, de a jelen idegállapotomban ehhez túl agresszív voltam. A fiút a torkánál fogva felemeltem, majd a falhoz nyomtam.

- Tartsd meg magadnak az idióta megjegyzéseid. – sziszegtem arcába, majd elengedtem. A srác a folyosón pangó diákok meglepődött, hitetlenkedő tekinteteinek kereszttüzében a földre puffant, majd a nyakát fogva eliszkolt a „bandája” védelmébe. Ekkor minden fej felém fordult. Én magam sem értettem, hogy hogy csináltam, amit csináltam, hisz a srác volt vagy 80 kg! De nem is érdekelt. Megfordultam, és elvágtattam a tanterem felé. A szünetekben mindenki összesúgott a hátam mögött, de a csípős megjegyzések elkerülték feketeruhás, csuklyás énemet. A tanári előtt elhaladva az egyik tanárnő megjegyezte, hogy milyen sápadt vagyok, de a mellette álló igazgatóhelyettes leintette:

- Ugyan, jó erőben van! – és rám vigyorgott. Rávillantottam egy kényszermosolyt és eltűntem. Utolsó órám után siettem haza. Most itt fekszek az ágyamon, azon gondolkodva, ami ma történt. Erősebb lettem, ez tény. Felkapom a mellettem lévő kést, és belevésem a kezembe. A kibuggyanó vér azonnal megalvad az összeforrt seb nyomán. Újabb jó pont abban, ami lettem. A nap bántja ugyan a szemem, de korántsem éget el… na igen, ez itt nem Hollywood… Nocsak, még a végén köszönetet mondok az én kis szörnyeteg szívtiprómnak!
Hasonló történetek
29462
A barátom aludt, mi csendben bevonultunk a kisszobába. Ott végre levetkőztük a maradék gátlásunkat és a ruháinkat is. Elővettem a vibrátoromat. A formás kerek mellek látványára a puncim egyre jobban nedvesedett. Meztelenül lefeküdtünk az ágyra és ő csókolgatni kezdte a testem. Mindenhol. Kezdte a nyakamnál és egyre lejjebb haladt...
25064
Norbi látva kiéhezett puncimat, magára rántott és megkeményedett bimbóimat kezdte csókolgatni. Én pedig megleptem őt azonnal, hogy a farkára csúsztattam vágytól izzó puncimat. Gyönyörű nagy farka volt és mélyen belémhatolt. Ekkor Roland mögém helyezkedett és lassan elbarangolt csodálatos popsimban...
Hozzászólások
További hozzászólások »
idling ·
jól haladsz! de mikor jön a folytatás??????
bye :innocent:

Sohamár ·
Nos, ez jobban tetszitt mint az előző de ámbár itt is lenne mit megjegyeznem.
szerintem te arról akarsz írni milyen is vámpírrá válni. Lehet hogy te ezt már számtalanszor elképzelted és benned él az érzés, de másokban nem biztos. Ne elég ha leírod, hogy mit érez, de azt úgy kell leírnod hogy aki olvassa is érezze.
Várom a folytatást, na csak szenvedélyesen;)

Shadow13 ·
Ismét kösszke a kellemes kommenteket...:D Több panasz jött, h rövidek, de hát a naplóbejegyzések nem 4-5 oldalasak;) Sohamár(remélem jól írom:D) : igyekszem érzékeltetni, csak az a legnagyobb gondom, hogy naplószerűen, érezhetően írjak, és az eredmény mégse legyen olyan közhely, mint a nyilvános WC...

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: