Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Egy vad éjszaka

Az egyetemi tanulmányaim folytatásához pénzre volt szükségem, ezért  úgy döntöttem kihasználva testi adottságaimat, férfi kísérőként teszek szert némi mellékesre. Öreg, vagy testi hibákkal rendelkező hölgyekre számítottam, de tévedtem.
Egy tünemény volt  karcsú idomok, tenyérnyi kerek fenék, formás mellek, derékig erő fekete hajzuhatag. Kísérőt keresett egy születésnapi bulira, megtudtam hogy férjnél van, de a férje egy török üzletember aki folyton úton van és elhanyagolja.
Azonnal beindult a fantáziám és a farkam is tudta, hogy még sok munka vár rá azon az éjjelen. Egy táncklubban töltöttük az estét. Hibátlan izgató táncot lejtett és nem mulasztotta el a térdét, vagy a fenekét a farkamhoz dörzsölni.  A buli után taxival mentünk a lakására egész úton csacsogott és simogatta a combomat önfeledten nevetgélt, de én csak arra tudtam gondolni , hogy percek kérdése és betömhetem a kis száját fájdalmasra duzzadt férfiasságommal.
Végre odaértünk a lakására-édes kis boszorkány- a falhoz szorított megmarkolt, megcsókolt és a fülembe súgta:-Keményen szeretem .- Majd átvonszolt a lakáson lelökött egy fotelba, hozott egy italt, az ölembe huppant és a nyakamba harapott. Egy pillanat alatt megkeményedtem. Pajkos mosoly villant a száján elvette a poharam és a fürdőszobába vonszolt. Szó szerint letépte rólam az öltözékemet, egy pillanattal később a zuhany alatt álltunk és ö nagy szakértelemmel játszott a farkammal. Magamhoz húztam ott azonnal magamévá akartam tenni, de ö nem engedte, tovább hergelt. Végig kellett néznem, ahogy simogatja magát, a tusfürdőt a mellére csöpögtette és kéjesen szétkente nyögnöm kellett a kíntól. Letérdelt,- Na végre- gondoltam, de nem vette a farkamat a szájába, ahogyan azt vártam, csak játszott, alaposan megfürdetett. Egyik pillanatról a másikra kiugrott a zuhanykabinból és egy törölközött vágott a képembe. Dühös lettem, játszott velem mint macska az egérrel, már készültem valami gorombát mondani, amikor újfent letérdelt. Lassan de határozottan el kezdte szopni a farkamat, egyre és egyre fokozta a tempót, erősen szívta a makkomat és markolászta a heréimet, pici érzéki szája ráfeszült a vastag farkamra, egyre mélyebbre és mélyebbre tolta a torkán, mennyei érzés volt, beletúrtam a hajába, két kezem közé fogtam a fejét és elkezdtem baszni a száját.
Könnyezett, öklendezett, de élvezte az egyik kezével markolta, tépte a tökeimet a másikkal simogatta a punciját. Éreztem hogy közeleg a vég és tudta ö is iszonyatos erővel szívta a farkamat és akkor robbantam véresre  marta a heréimet egyszerre nyögtem a fájdalomtól és kéjtől, szorított, szívott, nyelt, telepumpáltam a száját és ö élvezte minden cseppjét.
Kézen fogva vezetett a hálószobáig, tudtam, most ö akar gyógyírt a szenvedéseire. Hanyatt löktem az ágyon, ráfeküdtem, vadul  csókoltam, haraptam és téptem, aztán lágyan végig csókoltam a testét, majd ismét haraptam, téptem. Kéjesen nyögdécselt újra megkeményedtem, de türtőztettem magam végig siklott a nyelvem a testén és megállt a lüktető csiklóján. Lassan körkörösen nyalni kezdtem a kis lüktető dombot, sóhajtozott de tudtam nem erre vágyik. Lejjebb merészkedtem, szétfeszítettem a lábait és olyan mélyre mártottam benne a nyelvem amilyen mélyre csak tudtam, keféltem a nyelvemmel, vadul szoptam a csiklóját, önkéntelenül emelgette a csípőjét. Tudtam mit akar, hasra fordítottam és elkezdtem nyalogatni az ánuszát, de ez nem volt elég kitolta a fenekét és egyre erősebben préselte a nyelvemhez.-mázlista vagyok, ma minden lyukhoz zöld utat kapok- futott át az agyamon. 

Ha idáig tetszik akkor folyt. köv.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Petur ·
Ok, magyarázat elfogadva, hibák fölött szemet hunyok.
Miért ilyen rövidke? Szinte semmi bevezetés, egyből bumm a közepébe.
Meséld el, honnan jött az ötlet, hogy selyemfiúnak áll a főhős! Direktben hirdetett, vagy valaki beajánlotta egy ügynökséghez? Írj valamit a külsejéről, hobbijáról, félelmeiről! Milyen ruhákat szeret,erre az alkalomra mennyire öltözött ki? Esetleg kényelmetlen számára a nyakkendő. Hogyan készült az estére? Használt-e valami drogot, doppingszert? Vagy csak pár pohár italból merített bátorságot?
Ne kapkodd el ennyire az előzményeket! Mert például a "hivatalos" esti programról egészen jól írsz. Csak itt is sovány az a két mondat. Részletezd miként flörtöl a nő a főhőssel! Milyen kétértelmű dolgokat mond, vagy miféle célzásokat tesz?
Mert az alapötlet jó. Az akcióban írt váratlan mozdulatok, reakciók is jót ígérnek. Persze, ha az a célod, hogy tömény pornót írj, akkor felejtsd el, amit eddig írtam!

estragon ·
Köszönöm Petur, igyekszem megfogadni a tanácsaid.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: